Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
GRÜNERLØKKA: Gjennomgående, lys 2-roms med luftig romfølelse og solrik balkong med utsikt. Pusset opp i 2017. Ideell plassering på Løkka.
Last ned budskjema
Dokumenter
Nordre gate 13 presenteres av Eiendomsmegler MNEF Tommy Friestad / Boa EiendomsmeglingBalkongen er orientert i sydlig retning, har gode solforhold store deler av dagen og byr på fin utsikt over hustakene omkring mot Ekebergåsen, Plaza og det gamle klokketårnet på Schous plass.To høye krysspostvinduer slipper dagslyset inn gjennom nordveggen, mens direkte innsyn er fraværende.Leiligheten har en klassisk atmosfære, fremmet spesielt av vakker stukkatur som pryder den høye himlingen i stuen.
01.Fasade

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

I hverdagen fyller stuen rollen som et sosialt samlingsrom og har plass til både sofagruppe og spisebord.01.FasadeEn gammel jernovn fyller rommet med lun varme om du tenner opp på kjølige dager.På dagtid får kjøkkenet en vel så lys atmosfære som stuen av alt lyset som slipper inn gjennom glassflatene i og over balkongdørene.Terskelen er bokstavelig talt lav for å ta med måltidene ut i friluft til balkongenKjøkkenet ble pusset opp i sin helhet høsten 2017 og påkostet med ny innredning som har et klassisk moderne stilpreg og passer godt inn i leilighetens helhet.01.Fasade01.FasadeSoverommet er av en generøs størrelse som oppleves ekstra voluminøs av den gode takhøyden og er utnyttet med to store garderobeskap der du oppbevarer klærne oversiktlig.Leilighetens soverom har også flott utsyn mot bakgården og de grønne trærne som er et pent skue å våkne til i sommermånedene.01.Fasade01.Fasade01.FasadeSelve gården har en spesiell fasade preget av fabeldyr. Gjennom stuevinduene ser du i stedet ut på en av byens mest kjente grafitti-fasader utført av den italienske kunstneren Zed 1.Grønn, frodig og skjermet bakgård01.Fasade01.Fasade01.FasadePå BLÅ et par minutters gange fra leiligheten finner du Oslos urbane kulturscene med konserter og fester året gjennom.Entré, bad, soverom, stue og kjøkken med utgang til balkong. Leiligheten disponerer tre boder; to i oppgang og en i kjeller.
0
29
Se store bilder
Prisantydning: 4 000 000,-
Totalpris: 4 136 166,-
Primær rom: 52m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"GRÜNERLØKKA: Gjennomgående, lys 2-roms med luftig romfølelse og solrik balkong med utsikt. Pusset opp i 2017. Ideell plassering på Løkka."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.228 Bnr.229 Snr.5 Andelsnr.10 Orgnr.950315091 i Oslo kommuneKort oppsummertLeiligheten ligger i fjerde etasje der omgivelsene er luftige og setter sitt preg på leilighetens gjennomgående romløsning. Innsyn er i praksis fraværende. Fra balkongen får du i stedet fint utsyn over hustakene og glede av gode solforhold dagen gjennom.

Alle rom med unntak av bad ble pusset opp i 2017 med nymalte flater på vegger og tak, nytt kjøkken med integrerte hvitevarer ble installert og diverse elektrisk arbeide utført.  

Plasseringen på Løkka er ideell; her opplever du nærhet til Markveiens rike utvalg av spisesteder, Vulkan med Mathallen, konsertscener, Akerselva med turveier og ikke minst parker. I tillegg er kollektive transportmidler lett tilgjengelig i nærområdet.

Slik eier beskriver bomiljøet i Nordre gate 13: "Naboskapet i borettslaget vårt er helt spesielt og vi er flinke til å hjelpe hverandre med små og store ting. Nå om sommeren brukes bakhagen aktivt og det er ikke uvanlig at naboer sitter sammen og spiser ved fellesbordene". Selve gården har en spesiell fasade preget av fabeldyr som skiller seg ut i mengden.

 • Gjennomgående 2-roms med luftig atmosfære
 • God takhøyde og vakker stukkatur
 • Sydvendt, solrik balkong med utsyn
 • Alle vegger og himlinger malt i 2017
 • Kjøkken påkostet med ny innredning i 2017
 • Diverse elektrisk arbeid og nytt sikringsskap i 2017
 • Veldig godt naboskap i borettslaget
 • Grønn, frodig og skjermet bakgård
 • Få minutters gange til alt som Løkka har å by på
 • Kort vei over til Vulkan og Mathallen
 • Bo rett ved Akerselva
 • Sentrumsområdet innenfor gangavstand
 • Enkel adkomst med flere trikke- og busslinjer like ved
Ditt nye hjemSiden leiligheten ligger i fjerde etasje er lysforholdene spesielt gode. I tillegg gjør de luftige omgivelsene utenfor vinduene sitt for at leiligheten oppleves luftig, godt hjulpet av den store takhøyden som gjennomgående er på nesten hele tre meter. Leiligheten har også en klassisk atmosfære, fremmet spesielt av vakker stukkatur som pryder den høye himlingen i stuen.

Stuen er kanskje det rommet som nyter best av både takhøyde og lysforhold. To høye krysspostvinduer slipper dagslyset inn gjennom nordveggen, mens direkte innsyn er fraværende. Gjennom stuevinduene ser du i stedet ut på en av byens mest kjente grafitti-fasader utført av den italienske kunstneren Zed
1. I hverdagen fyller stuen rollen som et sosialt samlingsrom og har plass til både sofagruppe og spisebord. En gammel jernovn fyller rommet med lun varme om du tenner opp på kjølige dager.

Kjøkkenet ble pusset opp i sin helhet høsten 2017 og påkostet med ny innredning som har et klassisk moderne stilpreg og passer godt inn i leilighetens helhet. Motstående koke- og vaskesoner med arbeidsflate i eik gjør kjøkkeninnredningen bruksvennlig. Et stort pluss er det også at samtlige hvitevarer er helintegrert og medfølgende. Legg ellers merke til at kjøkkengulvet er belagt med fliser, en robust overflate som tåler godt litt nedfall fra benken.

På dagtid får kjøkkenet en vel så lys atmosfære som stuen av alt lyset som slipper inn gjennom glassflatene i og over balkongdørene. Når de varme vår- og sommerdagene melder sin ankomst kan du holde dørene åpne og nærmest forlenge kjøkkenet helt ut til balkongrekkverket. Terskelen er bokstavelig talt lav for å ta med måltidene ut i friluft til balkongen som vender inn mot den skjermede og frodige bakhagen. Balkongen er orientert i sydlig retning, har gode solforhold store deler av dagen og byr på fint utsikt over hustakene omkring mot Ekebergåsen, Plaza og det gamle klokketårnet på Schous plass.

Leilighetens soverom har også flott utsyn mot bakgården og de grønne trærne som er et pent skue å våkne til i sommermånedene. Soverommet er av en generøs størrelse som oppleves ekstra voluminøs av den gode takhøyden og er utnyttet med to store garderobeskap der du oppbevarer klærne oversiktlig.InnholdEntré, bad, soverom, stue og kjøkken med utgang til balkong.

Leiligheten disponerer tre boder; to i oppgang og en i kjeller.Beliggenhet og nærområdetNordre gate 13 finner du på Grünerløkkas nedre del. Du vil her oppleve umiddelbar nærhet til den kulturelle, særegne pulsen bydelen er kjent for. I tillegg får du her kort vei til sentrumskjernen, blant annet 10 minutters gange til Youngstorget.

Kvartalene omkring er spekket med sosiale samlingsplasser og vakre parker. Kvalitetsrestauranter som Le Benjamin, Trancher og Delicatessen ligger som perler på en snor gode 300 meter unna, og omkring Schouskvartalet finner du steder som Trattoria Popoplare med rustikk italiensk mat på menyen og Südøst med asian crossover. Schouskjelleren byr på eksotiske ølslag i intime lokaler, og hos Bettola får du spennende drinker i retro-format. Andre alternativer er Markveien Mat og Vinhus, Dr. Kneips Vinbar, Territoriet og BD57.

Lenger opp er klassikeren Parkteatret verdt gjentatte besøk, og burger jointen Munchies er stedet for gode burgere med tilbakelent atmosfære og imøtekommende betjening. Hos Tim Wendelboe på hjørnet av Fossveien får du kaffe med lidenskap i kaffebrenneriet som tar mål av seg til å være blant de beste i verden på sitt felt.

Tar du turen over elva er veien kort både til Vulkan med Mathallen og utesteder, DOGA og kulturkirken Jakob med hyppige arrangementer. På BLÅ et par minutters gange fra leiligheten finner du Oslos urbane kulturscene med konserter og fester året gjennom. Dette er i tillegg et yndet sted å møte venner til en utepils i vakre omgivelser ved vannkanten. Alternativt kan du nyte de gode sommerdagene i solveggen ute på Syng som ligger like om hjørnet.

Dagligvarene kan du gjerne handle med deg hjem fra de mange nærbutikkene i området; både KIWI, COOP EXTRA og REMA1000 er rett i nærheten i tillegg til Bunnpris som holder åpent 24/7. Legg gjerne turen innom Baker Samson for ferske bakervarer og en kopp god kaffe, her er det også åpent på søndager. Er du sulten på noe mer eksotisk er både Royal Sushi, Sushi Huset og Gourmet Thai gode alternativer i nærområdet.

Løkkalivet er synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene, gjerne med en god bok eller noe godt å drikke sammen med gode venner. Nærmest og allerede rett over gaten ligger Grünerhagen Park med den gjenåpnede storstuen Nedre Foss Gård. Kuba, Birkelunden, Olaf Ryes plass og Sofienbergparken er i tillegg flotte grøntområder for å oppleve solrike dager.

Utenom de fine parkområdene i nabolaget er også områdets mangfoldige tilbud av treningsstudioer gode alternativer for innendørs aktivitet. Forbrenn kalorier på SATS Elixia eller EVO, begge i Schouskvartalet, klatreveggen på Vulkan, eller ta en svømmetur i Tøyenbadet som er blant landets mest besøkte svømmehaller med både badstue, solarium og klatrevegg.

Adkomst og kollektivtilbud
Et bredt kollektivtilbud i nærområdet gjør det enkelt å ta seg fra leiligheten og videre til de fleste av byens hjørner.

I Maridalsveien rett på andre siden av elven går bussrutene 34 og 54. I Trondheimsveien rett nedenfor stopper trikkelinjen 17 Grefsen-Rikshospitalet i tillegg til bussrutene 30 Bygdøy-Nydalen, 31 Snarøya-Grorud og 31E Fornebu-Tonsenhagen.

Det er heller ikke mange meterne bort til Schous plass der du finner holdeplass for trikkelinjene 11 Kjelsås-Majorstuen, 12 Kjelsås-Aker Brygge- Majorstuen og 13 Grefsen-Bekkestua.

Har du egen bil er veien kort ut til Ring 2 både i retning Tøyen og Carl Berners plass, samt ned til Ring
1.TomtAreal: 559 kvm, Eierform: Fellestomt.ParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Yttervegger: Grunnmur oppført i natursten, mur- og teglkonstruksjoner. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i tegl-/murkonstruksjoner. Utvendige fasader er pussede og malte. Vinduer: Malte trerammer med 3-lags isolerglassvinduer fra 1983 i stue/spisestue. PVC belagte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer fra 2012 på soverom. To-fløyet balkongdør i malt tre med 2-lags isolerglassvindu fra 2002. Balkonger, terrasser ol.: Solrik sydvestvendt balkong ca. 6,6m2. med adkomst fra kjøkken. Balkongen er oppført i stålkonstruksjoner og stålgelendre med perforerte plater. Balkong er belagt med beisede tretremmer. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, isolert med stubbloftsleire med oppforete gulv. Støpt dekke med synlig stålsluk og vinylbelegg som membran i gulv på dusj/wc.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré, på bad og kjøkken, for øvrig parkett og trebord. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malte tapeter og malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater og stukkatur.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2017 med profilerte hvite fronter og åpne glasshyller. Dobbelt overskap med glass i fronter og hyller. Benkeplater i heltre. Nedfelt porselensservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget induksjonsplatetopp, kjøkkenvifte med avtrekk til luftesjakt, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Mosaikkfliser på vegg over kokesone. metallplate  på vegg over vaskesone.

Bad: Veggmontert speil, overbelysning og stålservant samt integrert ett-greps armatur. Dusjhjørne med hånddusj og fast skjermvegg i glassbyggerstein. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i gulv på bad. Smijernsovn i stue/spisestue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 52 kvm P-rom: 52 kvm Bta: 59 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, kjøkken, stue/spisestue, soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig, friområde og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 (kommunedelplan for torg og møteplasser), KDP-4 (Akerselva miljøpark. Sikrer et gjennomgående parkdrag og bevaring av verneverdig bebyggelse langs elva fra Maridalsvannet til Vaterland. Det stilles krav til utforming av ny bebyggelse) samt reguleringsplan S-2546 planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
3.813,- pr. mnd. Inkluderer: Inkluderer: Kommunale avgifter, kabel-tv/ internett (Get), felles forsikring, nedbetaling felles gjeld, driftskostnader m.m.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 136 166,- pr. 31.12.17 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 11433229-9
Långiver: Husbanken Type lån: Annuitet Rentesats: 1,604% Innfrielsesdato: 01.09.2032. Restbeløp: kr.
1.095.943,-
Andel av saldo: kr. 59.510,-

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 83970501498
Långiver: Handelsbanken Type lån: Annuitet Rentesats: 2,9% Innfrielsesdato: 27.04.2045. Restbeløp: kr.
1.411.720,-
Andel av saldo: kr. 76.656,-FellesformueKr. 63 540,- pr. 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiEiendommen mangler ligningsverdi.ForsikringForsikret i Gjensidige, med polisenummer: 55928649, samt Hussopp forsikring med polisenummer: 4086699  Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 14 andeler.
- Forkjøpsrett: Ved avhending av en andel har de andre andelseierne forkjøpsrett.
- Dyrehold ber tillatt så lenge reglene om husdyrhold følges iht. husordensreglene.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Borettslagenes Sikringsordning AS med polisenummer: 10673.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse iht. forretningsfører:
- På ordinær generalforsamling 2018, ble det vedtatt å refinansiere borettslaget nåværende gjeld, samt øke lånerammen med opptil kr
2.500.000,-. Låneopptak er for gjennomføring av nødvendig vedlikehold og brannsikring. I følge eier er planen at det ikke skal medføre økte felleskostnader. 
- Get er borettslagets leverandør av kabel-tv/ bredbånd.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.

Alle hvitevarer på kjøkken medfølger. Vaskemaskin på bad medfølger ikke.Diverse- Eiendommen ble tatt i bruk i 1890, det finnes ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver fra da bygården ble oppført. Eiendommen har ferdigattest for rehabilitering av loft datert: 1987, samt brukstillatelse for balkonger datert: 2002.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 1984/45515-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 11.09.1984 Bestemmelser om brannvegg/-dør vedr. vindu m.v. OVERFØRT FRA: 0301-228/229
Gjelder denne registerenheten med flere Kopi bestilt: 29.05.2018 kl. 11:18 av Celina Fredrikke Jacobsen

2001/6209-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 01.02.2001 Bruk av gårdsrom Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/direktøren for Bolig- og eiendomsetaten Kan ikke slettes uten samtykke fra ... Gjelder denne registerenheten med flere

2001/6209-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 01.02.2001 Forpliktelse til utbedring etter komm. krav Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/direktøren for Bolig- og eiendomsetaten Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 1988/31234-2/105 SEKSJONERING TINGLYST 09.05.1988 SNR: 5
FORMÅL: Samleseksjon bolig SAMEIEBRØK: 701/1000
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 5 SEKSJONER For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0301-228/126 i eiendomsrett 1999/68011-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 23.11.1999 Gårdsromsavtale Bestemmelse om garasje/parkering Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett Plikt til å utbedre eiendommen i samsvar med kommunens minstekrav Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved direktøren for Bolig- og eiendomsetaten.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180095. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 000 000,- (Prisantydning)
136 166,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 136 166,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 141 298,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei. Ovnen på stua fungerer helt fint, vi har ikke opplevd noe problem med trekk o.l. Pipene i borettslaget ble rehabilitert i 2015.
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Ja. Det er noe fukt i kjelleren i Nordregate 13 og 15. Dette inkluderer i bod som tilhører leiligheten. Borettslaget har gjort en del tiltak for å forbedre dette, blant annet installert byggtørk anlegg for å øke utluftingen i kjelleren. Deler av bygget ble også nylig drenert.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Ja. Borettslaget har gjort en rekke tiltak i kjelleren.
3.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. Informasjon kan innhentes hos forretningsfører eller styret.
5. Kjenner du til om det er/har vært skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur, insekter eller lignende?
- Ja. Rentokil har satt opp rottefeller ved søppelkassene og i kjeller. Jeg har selv aldri sett noe i borettslaget eller i kjellerbod.
6. Kjenner du til om det er/har vært sopp, også svertesopp, råteskader eller fukt i boligen?
- Ja. I kjeller og kjellerbod er det fuktskader.
7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje?
- Ja. Borettslaget har besluttet å legge nytt tak, etter planen høsten 2018.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Nei. Noe reparasjoner av fasaden er planlagt høst/vinter 2018.
8. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget, f.eks. gjentagende sikringsbrudd, svimerker, varmgang eller lignende?
- Ja. Varmegang i ledninger fra gang til stue høsten 2017. Autorisert elektriker fikset da disse koblingene, samt helrenoverte sikringsskapet (automatsikringer). Det gjøres oppmerksom på at under elektrikerarbeidet i fjor høst ble det påpekt at den ene spotten i stua begynner å bli dårlig. Elektriker mente da at dette hadde med selve spotten å gjøre (og altså ikke det elektriske) og at denne derfor bør vurderes byttes over tid.
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser?
- Nei. Inne i leiligheten er det ikke gjort noen kontroll på el-anlegget, men autorisert elektriker gjorde mye arbeid høsten 2017, herunder noen nye ledninger, oppsett av alt elektrisk til kjøkken, ny bryter (gang), utbytt av sikringer i sikringsskap fra skru-sikringer til automatiske sikringer. Våren 2017 ble også termostaten på badet skiftet ut av autorisert elektriker.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja. Diverse elektrisk arbeid utført av: Montera Elektro og VVS AS.
8.3. Kjenner du til om arbeider utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte?
- Ja. Eier har selv utført alt av maling av alle vegger/tak o.l i samtlige rom i løpet av 2017. Eier har lagt noe ny gulvflis på kjøkkenet (det tidligere kjøkkenet manglet fliser under kjøkkenskap), samt lagt fliser over kjøkkenbenk.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Nei. Autorisert rørlegger benyttet i fbm. helrenovering av kjøkken høsten 2017 (Montera elektro og VVS AS), men kjenner ikke til noen annen kontroll av vann/avløp. Henviser til borettslagets styre for mer informasjon om VVS arbeider i borettslagets regi. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter?
- Nei. Det vil utføres noen planlagte vedlikeholdsprosjekter høsten og vinteren 2018. Disse skal ikke etter planen medføre økt husleie.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 08.06.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0551 Nordre gate 13
0551, Nordre gate 13
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Nordre gate 13
1/25
Lukk
0