Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Inntil marka på Tonsenhagen: Nydelig, påkostet og rålekker 3-roms med solrik balkong. Kjøkken og bad fra 2017. Attraktivt, rolig og idyllisk nabolag.
Last ned budskjema
Dokumenter
Stuen kan uten trengsel møbleres med to sittegrupper og oppbevaringsmøbler.God avstand til motstående bebyggelse bidrar til at leiligheten oppleves svært privat.Detalj balkongBalkongen har gode solforhold og byr på utsyn blant annet mot Grefsenkleiva i vest.
Balkongen byr på fin mulighet for ulike sol-soner

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Selvbyggerveien 40 formidles av Eiendomsmegler Marianne Dåsnes v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Stuen er lys og tiltalende med glatte malte vegger og byr på fin spisestuedel.Vegger og himlinger ble helsparklet og malt i 2016, gulvene slipt og hvitlakkert.Leiligheten er pusset opp siden 2016 med blant annet behandlede overflater i samtlige rom.Åpen og moderne stue med store vindusflater.Skapskrogene er XXL og har 40% mer oppbevaringsplass.Hvitevarene er fra Siemens og BOSCH og helintegrert.Detalj kjøkken.Detalj kjøkken.Stilfullt kjøkken med fin plass til kjøkkenbord.Kjøkkenvinduet byr på utsyn rett mot de grønne omgivelsene i skogen.Gjennomført og helhetlig innredning.Detalj kjøkken.Lys og oppusset entre/gang gir et godt førsteinntrykk.Badet ble pusset opp i 2017 med blant annet store 60x60 cm. fliser fra Fagflis.Lekkert bad med en stilren og moderne innredning.Dusjhjørnet har regndusj á hele 30 cm. diameter.Oppbevaringsmuligheter til håndklær og personlige er det i servantskapets to hendige skuffer.Leilighetens to soverom er av gode størrelser som henholdsvis hovedsoverom og barnerom.Her våkner du til fint utsyn mot Grefsenkollen i vest. Walk in garderoben har godt med oppheng til klær/skjorter etc.Walk-in garderobe fra 2016, innredet med naturlige overflater i bjørk og sensorstyrt spotbelysning.Barnerommet er i 2018 utstyrt med en bred rekke av doble garderobeskap fra IKEA.FasadeHyggelig fellesareal.Med marka som nabo er leiligheten et flott utgangspunkt for å benytte de vakre friluftsområdene i Lillomarka.Tett på markagrensen. Tursti rett utenfor døren.Isdammen.Kunstgressbane et steinkast unna.Nærhet til foten av Grefsenkleiva med slalåmbakke.Innhold: Entré/gang, bad, 2 soverom, garderobe/walk in closet, kjøkken og stue med utgang til balkong.
0
18
Se store bilder
Prisantydning: 4 250 000,-
Totalpris: 4 465 408,-
Primær rom: 67m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"Inntil marka på Tonsenhagen: Nydelig, påkostet og rålekker 3-roms med solrik balkong. Kjøkken og bad fra 2017. Attraktivt, rolig og idyllisk nabolag."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.87 Bnr.9 Andelsnr.88 i Oslo kommuneKort oppsummertSelvbyggerveien 40 har en superfin beliggenhet helt innpå marka i grønne og ettertraktede omgivelser på Tonsenhagen. Plasseringen er spesielt attraktiv for deg som er  friluftsinteressert og glad i både naturen og aktiviteter. Med andre ord en særdeles attraktiv og bra intern plassering med skogsti som nærmeste nabo!

Området er et fantastisk utgangspunkt for spaserturer, løpeturer, sykling og langrenn i marka. Her kan du spenne på deg skiene rett utenfor døren eller ta joggeskoene fatt og på få strakser være dypt inne i marka. Rett over veien ligger sletta med flott og frodig grøntareal. Perfekt for barn og hund. Her er det fotballbane, kunstgressbane og volleyballbane. I enden av sletta ligger badedammen som er perfekt sted for grilling, soling og kos. I enden av veien ligger Kiwi og kaffehjørnet hvor man kan ta med seg en morgenkaffe på vei til jobb.  Her kan du enkelt gjøre dine daglige innkjøp.

Veien er heller ikke lang til gode shoppingmuligheter både på Linderud og Storo Senter. Kort sagt en nærmest optimalt kombinasjon for deg som ønsker å bo sentralt med kort vei til det hverdagen krever, men samtidig i rolige og idylliske omgivelser.

Rålekker - Superfresh - Herlig leilighet med marka og tursti som nærmeste nabo.

Leiligheten er pusset opp siden 2016 med blant annet behandlede overflater i samtlige rom. Lekkert Kvik kjøkken fra 2017 med komplett kvalitetsett av integrerte hvitevarer. Induksjonstopp. Bad oppgradert/oppusset med ny, moderne og stilren innredning i 2017. Et stort pluss er også leilighetens balkong som er orientert i sydvestlig retning, byr på utsyn og har ettermiddags- og kveldssol i sommerhalvåret. Dobbel balkongdør som lett kan slås ut gir deg en innbydende og luftig følelse. Delvis overbygget tak samt markise gjør at du kan benytte balkongen hele året uansett vær.

Herlig, stilfull og gjennomgående leilighet for deg som vil bo sentralt med kort reisetid til byens pulserende og urbane liv. Her bor du i vakre, grønne og rolige omgivelser tett på marka!

 • Oppusset og påkostet 3-roms ved markagrensen i Tonsenhagen
 • Balkong med utsyn og ettermiddags-/kveldssol. Fin utsikt mot Grefsenkleiva
 • Gjennomgående romløsning med to gode soverom
 • Alle flater rom malt i 2016, gulv slipt og lakkert
 • Kvik-kjøkken fra 2017 med XXL-skap for ekstra god lagring og integrerte hvitevarer
 • Delikat og stilrent bad med overflater og innredninger fra 2017
 • Tregulv, slipt og hvitlakkert i 2016
 • Medfølgende design-lamper i alle rom
 • Hovedsoverom med stilfull walk-in garderobe
 • Soverom 2 med nye garderobeskap i 2018
 • Nye vinduer og balkongdør i 2016
 • Få hundre meter til nærbutikk og kafé
 • Fotballbaner, kunsgressbane og volleyballbane i nærområdet
 • Fantastiske turmuligheter med lysløype og badevann like ved
 • Kort vei til Tonsenhagen senter, Linderud senter og Årvoll senter
 • Hyppige bussavganger til sentrum få meters gange fra leiligheten
Ditt nye hjemStrøken, kul og delikat leilighet med en gjennomført og stilfull innredning. Flytt rett inn!

Leiligheten har gjennomgått en vesentlig oppgradering/oppussing fra 2016 og 2017. Etter oppussingen gjennom de seneste to årene preges leiligheten av moderne glatte overflater og fargevalg. Samtlige vegger og himlinger ble malt i 2016, de fleste vegger ble i tillegg helsparklet, mens tregulvene ble slipt og lakkert til en hvitpigmentert finish.

Plasseringen i høyden av tredje etasje er ensbetydende med luftige omgivelser utenfor vinduene som også setter sitt preg på leilighetens indre. Spesielt lys oppleves stuen der vindusflatene er orientert i sydvestlig retning og slipper gode mengder naturlig lys inn på dagtid. Stuen fyller rollen som leilighetens sosiale sone og kan uten trengsel møbleres med to sittegrupper samt oppbevaringsmøbler.

Tar du turen ut til balkongen, blir plasseringen tett på markagrensen spesielt merkbar. Velvoksne løvtrær blir fra utpå vårparten et vakkert skue å hvile blikket på, i tillegg byr balkongen på utsyn over hustakene i nabolaget og mot Grefsenkleiva i vest. I sommermånedene har er solforholdene gode andre del av dagen, slik at du etter jobb kan få med deg ettermiddags- og kveldssolen i private og fredfylte omgivelser.

Kjøkkenet ble i 2017 påkostet med helt ny skapinnredning fra danske Kvik der skrogene er XXL og har 40% mer oppbevaringsplass. Bør oppleves. Benkeplatene er også fra Kvik og av typen Touch med matt sort overflate og integrert kompositt-servant med tidsaktuelt blandebatteri i messing. Vel så tidsriktig er den matte blåmalingen på veggene over benkene som er fra Pure & Original og har en ekstra sterk, vaskbar overflate. Kjøkkenets hvitevarer er fra Siemens og BOSCH og helintegrert, hvorav stekeovnen er praktisk plassert i benkehøyde.

Et lite spisebord for to eller tre finner sin plass foran kjøkkenvinduet som vender mot byggets bakside og byr på utsyn rett mot de grønne omgivelsene i skogen. Her er det kun fredelige omgivelser rette utenfor, og tidlig på dagen titter solen inn gjennom vinduet.

Badet ble som kjøkkenet pusset opp i 2017 med blant annet store 60x60 cm. fliser fra Fagflis på både gulv og vegger som optimaliserer romfølelsen og speiler det aktuelle trendbildet. Det ble samtidig installert et stort dusjhjørne med regndusj á hele 30 cm. diameter. Oppbevaringsmuligheter til håndklær og personlige er det i servantskapets to hendige skuffer. Vaskesøylen finner sin lite fremtredende og samtidig lett tilgjengelige plass ved siden av dusjhjørnet.

Leilighetens to soverom vender hver sin vei i den gjennomgående romløsningen og er av gode størrelser til formål som henholdsvis hovedsoverom og barnerom. En smart walk-in garderobe ble integrert i hovedsoverommet i 2016 og stilfullt innredet med naturlige overflater i bjørk, spotbelysning med bevegelsessensor og en påliggende skyvedør som også er i heltre. Soverom 2 er så nylig som i 2018 utstyrt med en bred rekke av doble garderobeskap fra IKEA.InnholdEntré/gang, bad, 2 soverom, garderobe/walk in closet, kjøkken og stue med utgang til balkong.Beliggenhet og nærområdetSelvbyggerveien 40 ligger tett opptil markagrensen på populære Tonsenhagen, et veletablert og familievennlig nabolag som preges av store, åpne grøntområder og en fredelig atmosfære.

I det nærmeste nabolaget møter du en kombinasjon av lavblokker, rekkehus og flermannsboliger, mens de store marka-områdene starter like utenfor ytterdøren. Flere barnehager er lett tilgjengelig i området, inkludert Skauen og Sletta barnehager som begge ligger få hundre meter unna.

Dagligvarer kan du enkelt handle på nærbutikken KIWI på Tonsenhagen Torg, samme sted finner du også den lille og koselige Kaffehjørnet. Litt lenger ned ligger nye Årvoll senter med stor REMA1000-forretning samt Nille, apotek, frisør/hudpleie og ytterligere en kafé.

Linderud senter en snartur over Trondheimsveien byr på større shoppingmuligheter, senteret inneholder en rekke forretninger til både hus og hjem, klær og sko samt flere spesialforretninger. COOP Mega og Vinmonopolet finnes også på senteret, i tillegg til et større tilbud innenfor helse, personlig pleie og tjenesteyting - SATS ELIXIA inkludert.

Det er gang- og sykkelveier til senteret og til T-banestasjon like nedenfor senteret, der linje 5 tar deg inn til  Jernbanetorget på kvarteret. For øvrig er det få hundremeter til holdeplass med hyppige bussavganger. Velger du bil, tar du deg enkelt ut på Trondheimsveien der du også finner holdeplass for flybuss til Gardermoen. Tar du sykkelen fatt, er det sykkelvei videre i begge retninger langs samme vei.

Med marka som nabo er leiligheten et flott utgangspunkt for å benytte de vakre friluftsområdene i Lillomarka året gjennom. Her kan du i praksis legge skiene på skulderen og spasere rett ut til flere av lysløypene som starter i nabolaget og strekker seg videre ut i marka. Når forholdene tillater vinterstid er det milevis med skispor, ellers i året er de samme marka-løypene ypperlig for økter med joggeskoene på.

Det stille tjernet kjent som Øvre Isdam er en liten rusletur unna og har muligheter for bading og grilling i sommerhalvåret. Sommerstid fylles også den store badedammen like nedenfor KIWI opp med vann og er et utmerket samlingspunkt for alle aldre - både med og uten barn. Vinterstid er dette en super plass for aking, lek og moro.

Den lokale slalombakken på Grefsenkollen er for øvrig blant de nærmeste naboene og byr på mer fartsfylte opplevelser vinterstid. Linderudkollen er et populært utfartsmål til fots eller med skiene på, her får du kjøpt varme skillingsboller, vafler og kaffe.

Innenfor gangavstand ligger Årvoll Gård, som har en rekke kulturelle arrangement og aktiviteter for store og små. Årvoll Gård leier også ut lokaler til ulike arrangement.

Skal du på Over Oslo har du gangavstand hjem mens de andre må vente på bussen. Her kan du spasere ned Grefsenkleiva og videre hjem og samtidig få deg en fin luftetur før leggetid:)TomtAreal: 39 800 kvm, Eierform: Eiet tomt. Pent opparbeidet eiet felles tomt med store bruksplener og beplantninger. Asfalterte gang-og kjøreveier.ParkeringParkeringsplasser: Skauen borettslag har 31 egne parkeringsplasser for utleie til beboere i borettslaget. Disse ligger på venstre side av Selvbyggerveien når man kommer opp fra Tonsenhagen torg. Hver andel har kun lov til å leie 1 (èn) parkeringsplass alternativt 1 (èn) garasje. Alle parkeringsplassene har opplegg for motorvarmer. Prisen er 350,- per måned (pris er gjeldende fra 01.01.2016). Parkeringsplassene er populære, og det er derfor til tider lange ventelister. Ta kontakt med styret i Skauen borettslag for å bli satt opp på ventelisten - e-post: styret.skauen@gmail.com. Eier du garasjeplass i garasjelaget, har andre andelseiere i borettslaget fortrinnsrett

Garasjer: Skauen borettslag har 6 egne garasjer for utleie til beboere i borettslaget. Garasjene ligger mellom Selvbyggerveien 133 og 135. Hver andel har kun lov til å leie 1 (èn) garasje alternativt 1 (èn) parkeringsplass. Prisen for leie av garasje i Skauen borettslag er 500,- per måned (pris er gjeldende fra 01.01.2015).

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Bygningen har 4 boligetasjer og fellesarealer og boder i kjeller og på loft. Gulv på grunn: Støpt dekke i kjeller. Antatt fundamentert til faste masser/fjell. Drenering: Dreneringsforhold rundt bygningen er ukjent for takstøkonomen/takstmannen. Stedvis synlig fjell, og skrånende tomt som skråner bort fra bygningskroppen, viser trolig at det er minimalt med vannsig mot grunnmur. Yttervegger: Grunnmur oppført i betongkonstruksjoner, antatt fundamentert til faste masser, utvendig pusset og malt. Yttervegger og bærende konstruksjoner oppført i betong/murkonstruksjoner. Leilighetsskillende vegger oppført i betong/murkonstruksjoner. Vinduer: Malte vindusrammer i tre fra Nordan med 2-lags isolerglassvinduer fra 2016. Malt to-fløyet balkongdør i tre fra Nordan med 2-lags isolerglasvindu fra 2016. Sålebenk under vinduer er med malte eldre stålbeslag. Takkonstruksjoner: Saltakskonstruksjoner oppført i tre med overliggende panelbord. Yttertaket er belagt med taksten. Takrenner og nedløpsrør i lakkerte stålprofiler. Yttertak er besiktiget fra bakkeplan. Balkonger, terrasser ol.: Solrik og vestvendt overbygget balkong ca. 8,2m2. Balkongen er oppført i stålkonstruksjoner med alu.gelendre og plater. Balkongdekke er belagt med teppe. Manuell markise. Gulvsystemer: Etasjeskillere i betong. Støpt dekke på dusjbad/wc med synlig plastsluk og banemembraner. Gulvet har fall mot hjelpesluk i dusjhjørne og hovedsluk ved servantskap.Overflater og innredningGulv: 60x60 cm. fliser fra 2017 på bad, for øvrig tregulv slipt og lakkert i 2016. Innervegger: 60x60 cm. fliser fra 2017 på bad, for øvrig glatte flater malt i 2016. Himlinger: Glatte flater malt i 2016.

Kjøkken: Kvik skapinnredning fra 2017 med XXL-skrog, glatte hvite fronter og matt sort Touch benkeplater. Integrert sort komposittservant med ett-greps blandebatteri i messing. Innbyggede Siemens og BOSCH hvitevarer; platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator i stål.

Bad: Servantskap med glatte brunsorte fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri i messing. Veggspeil med integrert sidebelysning. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og faste skjermvegger med skyvedør. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingSentralfyringsanlegg med radiatorer i hvert rom. Varmekabler i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonP-rom: 67 kvm Bra: 67 kvm Bta: 74 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, kjøkken, stue/spisestue, 2 soverom, walk-in closet.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.

Framleie/bruksoverlating må godkjennes av borettslagets styre. Det er vedtatt egne retningslinjer for styret i framleie-/bruksoverlatingssaker. Innehaver av leiligheten har det fulle ansvar overfor borettslaget for enhver eventuell skade eller ulempe som blir påført laget eller naboer av leietaker.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig formål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan/kommuneplan S-2864. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående plansak. Saksnr: 201802070. Saken gjelder: Grefsenkollen og Trollvann. Utvidelse av alpinanlegg. Sakstype: Foreløpig plan.

For merinformasjon se: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
4.252,- pr. mnd. Inkluderer: Fyring, varmtvann, trappevask, vaktmestertjenester, kabel-tv/internett GET, tilgang til smørebod og hobbyrom, nedbetaling av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring og kommunale avgifter.

Fordeling: Felleskostnader:
2.915,-
Renter IN: 394,-
Avdrag IN: 943,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakken er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Kjøper må selv tegne innboforsikring.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 215.408,- ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 83987163901, Handelsbanken NUF Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 05.06.2018:
2.2% pa. Antall terminer til innfrielse: 63
Saldo per 05.06.2018: 34 292 760
Andel av saldo: 215 408
Første termin/første avdrag: 30.12.2016 ( siste termin 30.12.2033 )

IN lån: Boligselskapet har avtale om individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-avtale).FellesformueKr. 26 140,- pr. 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 883 256 per 06.06.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 826 418 per 06.06.18. Ligningsår: 2016.ForsikringForsikret i If Skadeforsikring NUF, med polisenummer: SP586825. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 237 leiligheter.
- Det er forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold skal styregodkjennes.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Selskapet har inngått avtale om IN med banken og Usbl. Såfremt det er flytende rente på lånet er det anledning til å nedbetale på fellesgjelden to ganger i året; 15. mars og 15. september. Usbl må kontaktes senest to uker før nedbetaling. Minstebeløp for nedbetaling er kr 100.000,- pr gang.
- Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er
1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget. Uansett kan staten, en fylkeskommune eller en kommune til sammen eie inntil 10% av andelene i borettslaget i samsvar med borettslagslovens §4-2.
- Kjøper av leiligheten må være andelseier av BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier av andelen i borettslaget. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse. Innmeldingsavgift: kr. 300,- pr. kjøper.

Diverse iht. forretningsfører:
- Borettslaget har egen hjemmeside: http://skauen.borettslag.net
- GET er leverandør av TV og bredbånd til alle borettslagets beboere. (Borettslaget er med i Årvoll kabelnett som forhandler med GET direkte om vilkårene på tjenesten de leverer til borettslaget. Gjeldene priser finner du på hjemmesiden til Årvoll kabelnett).
- Borettslaget har et trimrom som inneholder et stort utvalg av treningsapparater. Rommet ble pusset opp i 2010. Trimrommet holder til i den gamle melkebutikken mellom Selvbyggerveien 60 og 62. Det koster ca. kr. 300,- pr. år for å få tilgang.
- Det ble ved generalforsamlingen 2017 vedtatt at vaskeriet i nr. 56 skal pusses opp innen 2020.
- Styret har engasjert Usbl Prosjekt for å bistå i forbindelse med å utrede fjernvarmeanlegget og se på nødvendige utbedringer.
- Prosjekt uterom: Styret engasjerte våren 2017 landskapsarkitekt Lark Landskap. Utgangspunktet for engasjementet var å se mulighetene for utvidelse av parkeringsplasser i borettslaget, både med tanke på ytterliggere parkeringsmuligheter for ordinære biler og også parkeringsplasser med lademulighet. Etter idemyldring med Lark Landskap kom det flere forslag til mulige oppgraderinger og endringer av utearealet i borettslaget, og det var ønskelig at Lark Landskap skulle innlemme samtlige forslag i en skisse. Skissen innebærer eksempelvis forslag til etablering av sosiale soner, mulighet for nedgraving av avfall, sykkelparkering, oppgradering av lekeplasser, oppgradering av gangveier og trapper. Styret jobber videre med forslagene og vil benytte skissen som en utendørs vedlikeholdsplan.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har ferdigattest datert 1956.
- Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 1955/449-1/105  Bestemmelse om bebyggelse 13.01.1955  Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om adkomstrett Med flere bestemmelser

1966/4235-1/105  Bestemmelse om bebyggelse 28.03.1966  Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om veg

1973/4478-1/105  Erklæring/avtale 05.03.1973  Bestemmelse om kloakkledning Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen   1986/82143-2/105  Erklæring/avtale 15.12.1986 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Med flere bestemmelser

Grunndata: 1953/10880-1/105  Registrering av grunn 21.08.1953  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:87 Bnr:3
  1954/9654-1/105  Registrering av grunn  24.07.1954  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:87 Bnr:16
  1957/990094-1/105  Sammenslått med denne matrikkelenhet:12.10.1957  GNR 87 BNR 29

1958/921054-1/105  Sammenslått med denne matrikkelenhet: 11.01.1958  GNR 878 BNR 30

1961/919901-1/105  Sammenslått med denne matrikkelenhet:16.12.1961  GNR 87 BNR 37
  Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180097. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 250 000,- (Prisantydning)
215 408,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 465 408,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Forkjøpsrettsgebyr)
--------------------------------------------------------
11 982,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 477 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Marianne Dåsnes.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja. I 2018 ble det lagt nye fliser utenpå de eksisterende flisene på badet, og det er byttet toalett, dusjarmatur og baderomsinnredning.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Nei. Alt av rørleggerarbeid er gjort av faglært. Flisene er utført ved vennetjeneste av person med relevant kompetanse innenfor fliselegging.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja. Det foreligger kvittering fra rørlegger.
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte?
- Ja. Flisene er utført ved vennetjeneste av person med relevant kompetanse innenfor fliselegging.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja. Det er byttet vinduer og balkongdører i regi av borettslaget i 2016.
7.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. Det er byttet vinduer og balkongdører i regi av borettslaget i 2016.
8. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget, f.eks. gjentagende sikringsbrudd, svimerker, varmgang eller lignende?
- Nei.
5. Januar 2016 ble det rapportert elektrisk brudd på termostat på badet av tidligere eier. Ny effektregulator ble montert og baderomsgulvet ble termografert. Dette arbeidet ble utført av faglært.
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser?
- Ja. Det ble utført kontroll av elektrisk anlegg i 2014 av Infratek. Ingen feil eller mangler ble avdekket. Hafslund har montert automatisk strømavlesning i 2018 på alle sikringsskap i oppgangen.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja. Det er hengt opp lamper og montert stikk-kontakter i leiligheten etter vi flyttet inn. Dette arbeidet er gjort av faglært.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Deier. Det foreligger samsvarserklæring fra forrige eier med elektrisk arbeid som ble utført ved utskifting av kjøkken i 2012. Det foreligger samsvarserklæring fra elektrisk arbeid for montering av lamper og stikk-kontakter i 2017. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
- Det er bygget walk-in garderobe på det ene soverommet i 2016. Dette arbeidet ble utført av faglært og kan dokumenteres. Det ble byttet kjøkkeninnredning i leiligheten i 2017. Kjøkkenleverandøren er KVIK, og kjøkkenmonteringen ble gjort av KVIK's montører og kan dokumenteres. Rørleggerarbeid på kjøkkenet i forhold til oppgraderingen har blitt gjort av faglært og kan dokumenteres.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 08.06.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0591 Selvbyggerveien 40
0591, Selvbyggerveien 40
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Selvbyggerveien 40
1/35
Lukk
0