Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
BRISKEBY: Arealeffektiv 2-roms i 5. etasje med moderne kjøkken og nyere overflater. Utsyn og gode lysforhold. Sentrale, attraktive omgivelser, nær forretninger og uteliv.
Last ned budskjema
Dokumenter
Briskebyveien 48 presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer nettingbod på ca. 5 kvm. i felles kjeller.Leilighetens luftige plassering i høyden av femte etasje er ensbetydende med gode sol- og lysforhold.Kjøkkenet er åpent integrert i stuen og har samtlige hvitevarer innbygget.
Kjøkkeninnredningen er fra IKEA og rommer det essensielle til daglig bruk.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Parkettgulvet er lagt terskelfritt og helhetlig gjennom til entréen.Romløsningen er svært oversiktlig og domineres av en sosial sone på gode 18 kvm.Overflatene er gjennom de seneste årene pusset opp og påkostet med ny 3-stavs parkett.I stuen er det rom for en to-seters sofa, et spisebord for fire og diverse oppbevaringsmøbler.I likhet med den sosiale sonen er også soverommets overflater pusset opp.Soverommet byr på like fint utsyn som stuen.Det kan være smart å utnytte veggflatene til supplerende skap.Badet er pusset opp i regi av tidligere eier og smart innredet med baderomsmøbler som hensyntar det kompakte arealet.To doble speilskap byr på gode oppbevaringsmuligheter.Klærne kan du oppbevare i entréens speilskap.Enkel adkomst med heiser i bygget.I Briskebyveien 48 vil du bo sentralt på Briskeby, i samme bygg som polet.Joker Briskeby holder søndagsåpent og er kun få meters gange unna leiligheten.Pizza Pancetta med god italiensk pizza ligger på hjørnet av samme kvartal.
0
11
Se store bilder
Prisantydning: 3 390 000,-
Totalpris: 3 390 000,-
Primær rom: 34m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"BRISKEBY: Arealeffektiv 2-roms i 5. etasje med moderne kjøkken og nyere overflater. Utsyn og gode lysforhold. Sentrale, attraktive omgivelser, nær forretninger og uteliv."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.213 Bnr.24 Snr.39 Orgnr.976533453 i Oslo kommuneKort oppsummertI Briskebyveien 48 vil du bo sentralt på Briskeby, i samme bygg som polet og få minutters gange unna bydelens gode forretninger, spisesteder og uteliv. Her vil du også bo midt mellom rike shoppingmuligheter i Bogstadveien og Frognerveien. Til trikkestoppet er det under 100 meter, mens 21-bussen til blant annet Aker Brygge stopper like nedenfor.

Dagens eiere har pusset opp alle rom utenom badet, som ble oppgradert i regi av tidligere eier. Gulvet er fornyet med 3-stavs eikeparkett, mens vegger og himlinger er pusset og malt. Leiligheten er i tillegg påkostet med ny kjøkkenløsning fra IKEA der alle hvitevarer er helintegrert.
  • Arealeffektiv, nylig oppusset 2-roms
  • Luftig plassering i femte etasje
  • Enkel adkomst med heiser i bygget
  • God avstand til gatenivået, utsyn mot himmel
  • Nyere 3-stavs eikeparkett, nylig malte overflater
  • Moderne IKEA-kjøkken med integrerte hvitevarer
  • Bad pusset opp i regi av tidligere eier
  • Varmtvann dekket gjennom fellesutgifter
  • Rikt utvalg av kvalitetsforretninger, spisesteder og shopping i nærmiljøet
  • Få meters gange til trikk og buss med hyppige avganger
Ditt nye hjemLeilighetens luftige plassering i høyden av femte etasje er ensbetydende med gode sol- og lysforhold, og den lange avstanden ned til gatenivået gjør at leiligheten oppleves tilbaketrukket. En rekke vinduer slipper morgen- og formiddagssolen rett inn og byr samtidig på utsyn mot himmel over hustakene i nabolaget. De åpne omgivelsene utenfor vinduene setter for øvrig sitt positive preg på romfølelsen og gjør atmosfæren luftig.

Romløsningen er svært oversiktlig og domineres av en sosial sone på gode 18 kvadratmeter som utgjør mye av leilighetens areal. Her er det rom for en to-seters sofa, et spisebord for fire og diverse oppbevaringsmøbler. Gulvet består av tidsaktuell hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett som er lagt terskelfritt ut til inngangsdøren, mens veggflatene er helmalt i en lys gråtone.

Kjøkkeninnredningen i form av en stilsikker og moderne løsning fra IKEA er åpent integrert i stuen og har alle hvitevarer innbygget, deriblant kjøleskap i benken. Kjøkkenet rommer det essensielle til daglig bruk og er med sin helhvite utførelse lite fremtredende i rommet.

Leilighetens soverom byr på like fint utsyn som den sosiale sonen og har en tilsvarende luftig romfølelse. I likhet med den sosiale sonen er også soverommets overflater pusset opp med 3-stavs eikeparkett samt nymalte vegger og himlinger. En dobbeltseng med nattbord fyller rommets bredde, klærne kan du oppbevare i entréens speilskap. Eventuelt kan det også være smart å utnytte veggflatene til supplerende skap.

Badet er pusset opp i regi av tidligere eier og smart innredet med baderomsmøbler som hensyntar rommets kompakte areal. To doble speilskap byr på gode oppbevaringsmuligheter, mens servantbenk har frigjør gulvflate og plass til en eventuell vaskemaskin. Du kan alternativt benytte deg av sameiets fellesvaskeri i kjelleren og i stedet fylle inn volumet under servanten med oppbevaringsmøbler.InnholdEntré, bad, soverom og stue med kjøkken.

Leiligheten disponerer nettingbod på ca. 5 kvm. i felles kjeller. Det er også fellesvaskeri i kjelleren.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten ligger midt i smørøyet for deg som vet å sette pris på noe av det beste byen har å by på av shoppingmuligheter, restauranter og spisesteder, og ikke minst utesteder med høy stemning. Enten du bare skal handle dagligvarene, ta en tur ut med gode venner eller ut på en shoppingrunde har du et rikt utvalg innenfor fem minutters gange fra ytterdøren.

Innenfor en radius på få hundre meter ligger flere dagligvareforretninger som gjør innkjøpene enkle i hverdagen, deriblant Joker Briskeby som holder søndagsåpent. KIWI og Frogner Atrium med blant annet Mega, blomsterforretning og frisørsalong finner du midt i Frognerveien få kvartaler nedenfor.

På Mocca kaffebar litt lenger ned Briskebyveien kan du slappe av med den gode kaffen de er kjent for, gjerne med et deilig bakverk samtidig til fint utsyn mot vakre Riddervolds plass. Andre steder inkluderer Pizza Pancetta med god italiensk pizza på hjørnet av samme kvartal, Bagel & Juice, Smoothie Exchange og Kaffebrenneriet er alle rett i nærheten.

Vil du sette tennene i noe smakfullt og utenom det vanlige, er det verdt å ta turen innom Flaneur Food; delikatesseforretningen med langstrakt disk proppet av spanske, franske og italienske godsaker. I samme bygg som leiligheten finner du Vinmonopolets Briskeby-utsalg som ifølge Vinmonopolet selv er stedet der landets drikketrender først starter.

Butikker fra en rekke ledende og trendsettende motehus finner du langs Hegdehaugsveien og Bogstadveien, knappe 10 minutters gange unna. Her er også de hyggelige stedene som Olivia, Brasserie Blanche, Oslo Mikrobryggeri og The Broker.

En liten rusletur tar deg ned til hjertet av Frogner og området omkring Solli Plass med flere velrennomerte og friske alternativer av restauranter og utesteder. Klassikeren Champagneria byr på sprudlende drikke, vin og tapas, og blir et utested med voksen atmosfære på kveldstid. Villa Paradiso på Frogner kan by på god stemning og er i tillegg et pizzaparadis. Fortsett gjerne kvelden på Bølgen & Moi Briskeby som har spesielt god stemning på lørdager i vinterhalvåret og er lett tilgjengelig i det umiddelbare nabolaget.

Parker og grønne lunger
Med utgangspunkt i Briskeby er veien kort til flere av byens fineste parker. På de solrike sommerdagene er både Hydroparken, Uranienborgparken, Slottsparken og Frognerparken herlige steder å tilbringe noen timer i gresset, enten med en god bok eller favorittmusikken på øret. Om solen blir for het, har du mulighet til å kjøle deg ned i Frognerbadet. Her arrangeres det årlige verdensmesterskapet i dødsing, stupestilen som skal ha oppstått nettopp her på slutten av 1960-tallet. Parkene er for øvrig også utmerkede som del av de daglige løpeturene.

Kollektivtilbud i nærområdet
Fra Briskeby kan du ta blåtrikkens linje 19 til Majorstuen på 5 minutter og ned til Oslo S på 11 minutter. 12-trikken til Solli Plass og Aker Brygge kan du ta fra Frognerveien.

I Skovveien passerer også 21-bussen som tar deg helt ut til Helsfyr eller ned til Aker Brygge på bare 5 minutter.

Til tog og T-bane på Nationaltheatret er det omlag kvarteret å gå om du legger turen gjennom den vakre Slottsparken.TomtAreal: 1 241 kvm, Eierform: FellestomtParkeringAsfalterte gårdsplass for parkering. Muligheter for leie av garasje eller biloppstillingsplass etter venteliste/ansiennitet i bygget.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Støpte betongdekker. Yttervegger: Grunnmur oppført i støpt betong. Bærende konstruksjoner og delevegger mellom leiligheten er oppført i støpt betong/betongskiver. Yttervegger forblendet med tegl. Vinduer: Malte trerammer med 2-lags termopanvinduer fra 1971. Takkonstruksjoner: Saltak antatt oppført i trekonstruksjoner med loftsleiligheter. Yttertak er kun besiktiget fra gate. Gulvsystemer: Etasjeskillere av betong. Støpt dekke på dusj/wc med eldre sluk og smøremenbraner. Sluk er plassert under dusjkabinett og er ikke visuelt kontrollert.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig 3-stavs eikeparkett. Innervegger: Flisfelt på kjøkken, for øvrig pussede og malte flater. Himlinger: Pusset og malt betong.

Kjøkken: IKEA skapinnredning med glatte hvite fronter, stålknotter og laminerte hvite benkeplater. Hvite metrofliser på vegg over benk. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap i benk. Veggmontert ventilator i stål med kullfilter.

Bad: Benkeinnredning med laminert hvit benkeplate og overmontert porselensservant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingElektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonP-rom: 34 kvm Bra: 34 kvm Bta: 38 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, stue med kjøkken, soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.
1.515,- pr. mnd. Inkluderer: Kommunale avgifter, kabel-tv/ internett, felles forsikring, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.

Selskapet har kvartalsvis innbetaling av felleskostnader.FellesgjeldSameiet har ingen lån pt.FellesformueKr.
7.036,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr. 876.479 per. 06.06.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr.
2.804.732 per. 06.06.18. Ligningsår. 2016.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer:  79686284. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 46 leiligheter.
- Sameiebrøk: 334/42659
- Dyrehold er tillatt.
- Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 23.

Diverse iht. forretningsfører:
- Get er sameiets leverandør av kabel-tv og internett.
- Om badene: Ved rehabilitering skal styret varsles, og gjeldende lover og regler må bli fulgt.
- Briskebyveien 48 AS (BAS) eier seksjon 3 og 4 i sameiet. I forbindelse med etablering av ny REMA 1000-forretning i seksjon 3 og flytting av Vinmonopolet fra seksjon 3 til 4 har BAS bedt sameiet om tillatelse til gjennomføring av flere tiltak i forbindelse med dette. På ekstraordinært årsmøte 29. januar 2018 ble det besluttet å nedsette et forhandlingsutvalg med medlemmer fra sameiet, med det formål å fremforhandle en avtale mellom sameiet og BAS. Selskapet som eier seksjonene (lokalene) har forpliktet seg til å bekoste (finansiere) evt. balkongutbygging (oppad til kr 150.000,- pr enhet). Dersom balkongsøknaden ikke blir godkjent hos Plan og bygningsetaten vil hver seksjon (alle leiligheter) kompenseres med en utbetaling på kr 150.000,- Endelig avtale er pt. ikke inngått.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød E.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Lampen på stuen medfølger ikke.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 1973.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 31.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 1859/900165-1/105 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 04.02.1859 Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om benyttelse Overført fra Briskebyvn 46
OVERFØRT FRA: 0301-213/24
Gjelder denne registerenheten med flere

1861/919854-1/105 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 19.04.1861 Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om benyttelse OVERFØRT FRA: 0301-213/24
Gjelder denne registerenheten med flere

1861/919855-1/105 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 19.04.1861 Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-213/24
Gjelder denne registerenheten med flere

1865/900100-1/105 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 07.01.1865 Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om benyttelse Overført fra Briskebyvn 52
OVERFØRT FRA: 0301-213/24
Gjelder denne registerenheten med flere

1875/927163-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 16.07.1875 Best om åpen plass Bestemmelse om benyttelse Overført fra Briskebyvn 52
OVERFØRT FRA: 0301-213/24
Gjelder denne registerenheten med flere

1876/925001-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 03.11.1876 Overført fra Briskebyvn 54
OVERFØRT FRA: 0301-213/24
Gjelder denne registerenheten med flere

1916/912533-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 24.06.1916 Bestemmelse om benyttelse Overført fra Briskebyvn 46
OVERFØRT FRA: 0301-213/24
Gjelder denne registerenheten med flere

1931/990592-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 19.11.1931 OVERFØRT FRA: 0301-213/24
Gjelder denne registerenheten med flere

1936/301173-1/105 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST 06.03.1936 Med flere bestemmelser Overført fra Briskebyvn 54
OVERFØRT FRA: 0301-213/24
Gjelder denne registerenheten med flere

1949/300139-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 14.01.1949 Overført fra Briskebyvn 54
OVERFØRT FRA: 0301-213/24
Gjelder denne registerenheten med flere

1964/518384-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 07.12.1964 Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra Briskebyvn 52
OVERFØRT FRA: 0301-213/24
Gjelder denne registerenheten med flere

1969/500376-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 21.01.1969 Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om veg Overført fra Briskebyveien 46
OVERFØRT FRA: 0301-213/24
Gjelder denne registerenheten med flere

1970/20146-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 16.12.1970 Bestemmelse om kloakkledning Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen OVERFØRT FRA: 0301-213/24
Gjelder denne registerenheten med flere

1970/20147-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 16.12.1970 Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen OVERFØRT FRA: 0301-213/24
Gjelder denne registerenheten med flere

1971/509366-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 18.06.1971 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Overført fra Briskebyvn 46
OVERFØRT FRA: 0301-213/24
Gjelder denne registerenheten med flere

1985/54548-95/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 06.09.1985 PANT TIL SAMEIET FOR INNTIL NOK 20.000,-
ANFØRT PRIORITET: ETTER 90% AV LÅNETAKST AVHOLDT AV AUT. TAKSTMANN Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata 1985/54548-94/105 SEKSJONERING TINGLYST 06.09.1985 SNR: 39
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 334/42659
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 46 SEKSJONER For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjonForhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180101. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 390 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,-))
--------------------------------------------------------
93 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 483 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent Yildirim.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja -  Forrige eier har pusset opp badet og oppgir følgende: "Flislagt/smørembran/nytt kabinett/vask og WC".
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Nilsonbygg/lettere oppgradering.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Nei - Det er mulig at firma har loggført dette og forrige eier muligens ha dokumentasjon.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei -  Ingen peis. 10. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette?
- Ja - Åpning av Rema i førte etasjen og Vinmonopolet i andre etasjen. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja -  Det foreligger rapport fra takstmannen ved dette salget. Det foreligger også rapport fra forrige salg for ca. to og halvt år siden. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Mulig positive ombygginger i bygget: nye vinduer og balkonger. Kontakt Leder i sameie.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 12.06.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.KontaktTa kontakt med daglig leder Bulent Yildirim på tlf. 47299794 eller på mail by@boaeiendom.no dersom du har spørsmål vedrørende dette hjemmet. Trenger du en markedsvurdering av ditt nåværende hjem? Ta kontakt for avtale.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0259 Briskebyveien 48
0259, Briskebyveien 48
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Briskebyveien 48
1/19
Lukk
0