Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
FROGNER ATRIUM/SELVAAG PLUSS: Unik og eksklusiv selveier med privat, solrik takterrasse. Heis. Bredt tjenestetilbud. Garasjeleie i kjeller med direkte adkomst via heis. Vesentlig oppgradert i 2017. Attraktive omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Frognerveien 8 presenteres av Eiendomsmegler MNEF Tommy Friestad / Boa6. etasje: Entré med garderobe. Trapp. 7. etasje: Trappegang, bad, 2 soverom, stue med kjøkken og utgang til takterrasse på ca. 12 kvm.Badet er stilsikkert gjennomført i tråd med det aktuelle trendbildet.Gulvet samt veggen i dusjsonen er belagt med store kvadratiske fliser med preg av marmor, mens armaturer og andre detaljer er i messing fra Tapwell.
Leiligheten er betydelig oppgradert og påkostet gjennom 2017 med oppussing av overflater og nye innredninger i samtlige rom.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Fint utsyn opplever du både i stuen og på kjøkkenet som til sammen utgjør en sosial sone og mye av leilighetens areal.Stuens langstrakte gulvflate er enkel å møblere etter eget ønske og rommer uten trengsel to store sittegrupper.Stuen er enkel å innrede etter behov.Kjøkkenet er tilbaketrukket i sin egen sone og utstyrt med en svært helhetlig innredning som i seg selv utgjør et pent møbel og synes delvis fra stuen.Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert, benker og underlimt servant er av kompositt.En takhøy skillevegg av sortlakkert metall og innfelt glass stenger av stuen mot trappen og fungerer samtidig som et stort, dekorativt element i rommet.Elektrisk oppvarming. Gulvvarme i alle rom med unntak av soverommene.For mange vil leilighetens private takterrasse være blant de absolutt fremste kvalitetene.Terrassen er orientert i vestlig retning og inn mot den skjermede bakgården.Verdt å fremheve er også den fine utsikten som inkluderer Holmenkollen i nordvest.I sommermånedene er det sol allerede fra omkring klokken 11 og helt frem til sen kveld.Hovedsoverommet er av en generøs størrelse til sitt formål og utstyrt med garderobeinnredning fra IKEAs smarte PAX garderobesystem.Rommet er malt i en behagelig mørk og rolig farge.Takvinduet slipper inn naturlig lys.En mer omfangsrik garderobeløsningen finner man på soverom 2 som i dag brukes til omkledningsrom.En rekke brede skuffer, hyller og garderobestenger legger til rette for oversiktlig oppbevaring av klær og accessoirer.På soverom 2 har man samme innslipp av naturlig lys gjennom takvinduet.I entréen har man godt med garderobeskap og trendriktige fliser.Frogner atruim er en del av Selvaag+ konsesptet.I en stor, delikat lounge kalt serviceområdet arrangeres felles middagsservering hver tirsdag, på torsdager serveres nystekte vafler, og på fredager er det kaffe med hjemmebakst.Har du klær som skal renses eller om du ønsker en egen skjorteavtale, er det bare å levere klærne i resepsjonen så blir de deretter levert tilbake i leiligheten så snart de er klare.Legg spesielt merke til at det i felleskostnadene er inkludert et månedlig 2 timers renhold som kan suppleres med vindusvask, stryking etc. etter ønske.Sameiet har også egne prisverdige fasiliteter som treningsrom med lange åpningstider, møte- og selskapsrom, samt gjesteleilighet. Les mer om Selvaag Pluss på www.plusservice.no.Med utgangspunkt i Frogner Atrium får du kun kort vei til noe av det beste byen har å vise til av gode shoppingmuligheter, restauranter og spisesteder av god kvalitet.Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Sameiet er tilknyttet 51 garasjeplasser som skal eies og disponeres av beboerne i sameiet. Plassene fordeles etter venteliste av styret.
0
16
Se store bilder
Prisantydning: 9 750 000,-
Totalpris: 9 757 887,-
Primær rom: 83m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"FROGNER ATRIUM/SELVAAG PLUSS: Unik og eksklusiv selveier med privat, solrik takterrasse. Heis. Bredt tjenestetilbud. Garasjeleie i kjeller med direkte adkomst via heis. Vesentlig oppgradert i 2017. Attraktive omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.211 Bnr.92 Snr.62 Orgnr.989334999 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en eksklusiv toppleilighet i Frogner Atrium som tilbyr Selvaag Pluss-konseptet og er en av de svært få som har egen, privat takterrasse.

Etter vesentlige oppgraderinger i 2017 har leiligheten et helhetlig interiør i tråd med det aktuelle trendbildet. Kjøkken og bad er påkostet med innredninger av høy standard som tilfører leiligheten det lille ekstra over de gjennomgående nye overflatene.

Rett i nærheten venter gode restauranter, rike shoppingmuligheter og vakre parker bare få minutters gange unna. Både trikk og buss passerer i Frognerveien og på Solli Plass like nedenfor.
 • Gjennomgående 3-roms toppleilighet i Frogner Atrium
 • Praktisk og arealeffektiv romløsning
 • Privat, vestvendt og solrik takterrasse
 • Helhetlig pusset opp i 2017
 • Påkostet interiør med moderne standard
 • Selvaag Pluss med utvidet service-/tjenestetilbud
 • Gratis treningssenter i bygget
 • Vask av leilighet 2 timer per måned inkludert i felleskostnader
 • Mulighet for å viderføre leie av garasjeplass med direkte heis-adkomst
 • Svært sentral beliggenhet midt på Frogner
 • Rikt utvalg av kvalitetsforretninger og spisesteder i nærmiljøet
 • Kort gange til trikk og buss med hyppige avganger


  Selvaag Pluss
  Frogner Atrium er en del av Selvaag Pluss, et bolig- og servicekonsept der en hel rekke tjenester tilbys beboerne for å gjøre hverdagen så enkel og komfortabel som mulig.

  Med betjent resepsjon kan du på bestilling få utført alt fra håndverkertjenester til handle- og henteservice på apotek, dagligvareforretning og postkontor, samt få levert både blomster, catering, kaker og bakverk rett på døren.

  Legg spesielt merke til at det i felleskostnadene er inkludert et månedlig 2 timers renhold som kan suppleres med vindusvask, stryking etc. etter ønske.

  I en stor, delikat lounge kalt serviceområdet arrangeres felles middagsservering hver tirsdag, på torsdager serveres nystekte vafler, og på fredager er det kaffe med hjemmebakst. Trådløst WIFI er tilgjengelig i serviceområdet, det samme er et utvalg aviser samt kaffe og te. Har du klær som skal renses eller om du ønsker en egen skjorteavtale, er det bare å levere klærne i resepsjonen så blir de deretter levert tilbake i leiligheten så snart de er klare.

  Sameiet har også egne prisverdige fasiliteter som treningsrom med lange åpningstider, møte- og selskapsrom, samt gjesteleilighet som kan leies til en rimelig pris for inntil 4 dager om du venter besøk.

  For øvrig tilbys beboerne i Frogner Atrium hyggelige rabatter i et bredt utvalg av samarbeidende forretninger, serveringssteder og tilbydere innenfor personlig pleie.

  Les mer om Selvaag Pluss på www.plusservice.no.
Ditt nye hjemLeiligheten er betydelig oppgradert og påkostet gjennom 2017 med oppussing av overflater og nye innredninger i samtlige rom. For mange vil likevel leilighetens private takterrasse være blant de absolutt fremste kvalitetene. Terrassen er orientert i vestlig retning og inn mot den skjermede bakgården, men har i sommermånedene likevel sol allerede fra omkring klokken 11 og helt frem til sen kveld. Uten overbygg oppleves terrassen i tillegg åpen og svært luftig. Verdt å fremheve er også den fine utsikten som inkluderer Holmenkollen i nordvest. Med cirka 12 kvadratmeter til rådighet er det god plass til en sittegruppe, solseng og utegrill. 

Fint utsyn opplever du også innendørs, både i stuen og på kjøkkenet som til sammen utgjør en sosial sone og mye av leilighetens areal. Her som i øvrige rom utenom badet er gulvene oppgradert til 1-stavs eikeparkett i hvitpigmentert utførelse, og veggflatene er helmalt i en lys gråtone.

Stuens langstrakte gulvflate er enkel å møblere etter eget ønske og rommer uten trengsel to store sittegrupper. En takhøy skillevegg av sortlakkert metall og innfelt glass stenger av stuen mot trappen og fungerer samtidig som et stort, dekorativt element i rommet.

Kjøkkenet er tilbaketrukket i sin egen sone og utstyrt med en svært helhetlig innredning som i seg selv utgjør et pent møbel og synes delvis fra stuen. Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert, benker og underlimt servant er av kompositt.

Leilighetens bad og to soverom er samlet i praktisk nærhet rundt gangen og noe distansert fra den sosiale sonen. Soverommenes vegger er helmalt i en mørk blåtone og har innsynsfrie takvinduer som slipper ned både solstråler og gode mengder naturlig lys på dagtid. Høye knevegger gjør det mulig med god utnyttelse av rommenes areal.

Hovedsoverommet er av en generøs størrelse til sitt formål og utstyrt med garderobeinnredning fra IKEAs smarte PAX garderobesystem. En mer omfangsrik løsning i samme serie finner du på naborommet som i dag benyttes til et dedikert omkledningsrom, men kan likevel umiddelbart tas i bruk som et barne- eller gjesterom. En rekke brede skuffer, hyller og garderobestenger legger til rette for oversiktlig oppbevaring av klær og accessoirer.

Badets interiør står ikke tilbake for leiligheten for øvrig og er stilsikkert gjennomført i tråd med det aktuelle trendbildet. Gulvet samt veggen i dusjsonen er belagt med store kvadratiske fliser med preg av marmor, mens armaturer og andre detaljer er i messing fra Tapwell. Badets store dusjnisje er påkostet med regndusj og skjermes av to svingbare dører i klart glass. Oppbevaringsplass til håndklær og personlige effekter finner du i en hendig servantskuff og en rekke speilskap med integrert underbelysning (alt levert av Balingslöv). En dedikert nisje til vaskesøylen er strategisk plassert like innenfor døren.Innhold6. etasje: Entré med garderobe. Trapp.
7. etasje: Trappegang, bad, 2 soverom, stue med kjøkken og utgang til takterrasse på ca. 12 kvm.

Leiligheten disponerer også bod på ca. 4 kvm. i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetMed utgangspunkt i Frogner Atrium får du kun kort vei til noe av det beste byen har å vise til av gode shoppingmuligheter, restauranter og spisesteder av god kvalitet. Her kan du bo komfortabelt, få minutter unna de fleste hverdagslige fasiliteter.

Dagligvarer kan du handle enkelt i samme kvartal, enten ved KIWI eller COOP Mega som har ferskvaredisker og et bredt sortiment. Like om hjørnet ligger også Apotek1. Når du vil unne deg noe fint kan du besøke Frognerveiens velassorterte utvalg av forretninger innenfor hus, hjem og mote.

Det er i tillegg verdt å ta turen innom Flaneur Food på Briskeby; delikatesseforretningen med langstrakt disk proppet med spanske, franske og italienske godsaker. På Briskeby finner du også Vinmonopolets utsalg som etter eget utgang er stedet der landets flaskebaserte trender først oppstår.

Ønsker du å spise ute, er det flere gode spisesteder å velge blant innenfor kort avstand. Sawan er et godt valg for moderne thailandsk cuisine i stilfulle omgivelser. Sjømatrestauranten Mares har kritikerrost meny fra havets bord, mens Champagneria byr på sprudlende drikke, vin og tapas. Andre alternativer inkluderer steder som Kolonihagen med økologisk fokusert meny, samt veletablerte Feinschmecher.

For en deilig lunsj, kan du prøve House of Sushi, Villa Paradisos ekte italienske pizza, eller kaféen Waynes Coffee på Solli Plass - alle tre steder gir beboerne i Frogner Atrium en hyggelig rabatt.

Parker og grønne lunger
Nærliggende Hydroparken, Slottsparken, Uranienborgparken og Frognerparken er alle vakre oaser å legge spasérturen innom i hverdagen. Parkene er naturligvis også ypperlige for mosjonering i friluft.

En gåtur langs Frognerstranden kan være vel så deilig i penværet, og flere turmuligheter til en ekte avslappet atmosfære finner du på Bygdøy.

Kollektivtilbud i nærområdet
Et praktisk, godt kollektivtilbud i de nærmeste omgivelsene gjør det enkelt å ta seg til og fra Frogner Atrium.

I Frognerveien rett utenfor stopper trikkelinje 12 og på Solli Plass stopper trikkelinje 13 som blant annet tar deg videre til Aker Brygge, Jernbanetorget og Majorstua samt helt ut til Bekkestua.

Busslinjene 30 og 31 passerer også gjennom Solli Plass og kjører videre til blant annet Snarøya, Bygdøy, Nydalen og  Jernbanetorget.TomtAreal: 2 981 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Selger leier per i dag garasjeplass via Atrium Parkeringssameie for kr.
3.000,- pr mnd. Denne avtalen kan videreføres til ny eier. Det er også mindre p-plasser ledig til leie fra 2500kr pr. mnd. Ønsker en å kjøpe p-plass er det muligheter for det.

Sameiet er tilknyttet 51 garasjeplasser som skal eies og disponeres av beboerne i sameiet. Plassene fordeles etter venteliste av styret.

Frogner Atrium Parkeringssameie / Næringsseksjon 87 er et eget sameie som til sammen eier 112 garasjeplasser i sameiets garasjeanlegg. De 51 garasjeplassene som boligsameiet disponerer inngår ikke i Næringsseksjon 87, og Frogner Atrium Boligsameie er således ikke en del av parkeringssameiet. Frogner Atrium Parkering AS er en kommersiell virksomhet som driver utleie av garasjeplasser, denne virksomhet inngår i Frogner Parkeringssameie. Fellesutgifter for parkeringsplassene vedtas av Frogner Atrium Parkeringssameie.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Direkte fundamentering: Grunnmur i betong, antatt fundamentert til flåte eller faste, komprimerte masser. Yttervegger: Yttervegger i murt teglstein. Pussede og malte fasader med trekninger rundt vinduer. Vinduer: Vinduer med isolerglass fra 1993. Takkonstruksjoner: Saltak i trekonstruksjoner med båndtekking. Balkonger, terrasser ol.: Utgang fra stue til vestvendt takterrasse som vender inn mot gårdsrom.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré og på bad, for øvrig 1-stavs eikeparkett. Innervegger: Flisfelt på bad, for øvrig malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2017 med glatte brunsorte fronter og knotter i messing. Lyse benkeplater i kompositt. Underlimt servant i kompositt med ett-greps blandebatteri. Speil på vegg over benk. Innbygget induksjonstopp, ventilator med avtrekk, stekeovn og kjøleskap med fryser. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder fra 2017 i benkeskap. Komfyrvakt og vannstopp.

Bad: Balingslöv servantskap med glatte hvite fronter, messingknott og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri i messing fra Tapwell. Speilskap med integrert underbelysning. Veggmontert overbelysning. Dusjnisje med armatur, hånddusj og regndusj i messing fra Tapwell, samt svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle.OppvarmingElektrisk oppvarming. Gulvvarme i alle rom med unntak av soverommene.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
7. etasje: 78 kvm
6. etasje: 5 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
7. etasje: Entré/gang, bad, 2 soverom, stue, kjøkken.
6. etasje: Entré.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan S-2068, planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående plansak. Saksnr: 201602328. Saken gjelder: Skovveien - Trikketrasé. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201603027. Saken gjelder: SOMMEROGATA
1. Gnr. 213 bnr. 414 Omregulere til næringsformål, bevertning og bolig. Offentlig ettersyn 27.2 - 10.4.17.
- Pågående byggesaker. Bygdøy allé 11 - Bruksendring fra næring til bolig. Saksnummer: 201709867.
- Pågående byggesaker. Niels Juels gate 27 - Oppføring av balkonger. Saksnummer: 201613932.
- Pågående byggesaker. Bygdøy allé 13 - Tilbakeføring av balkonger. Saksnummer: 201802980.
- Pågående byggesaker. Bygdøy allé 13 A - Bruksendring del av loft til boareal for H0503, seksjon 9, takvinduer og takterrasse. Saksnummer: 201705101.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.
5.202,- pr. mnd.

Selvaag Pluss-konseptet gjør at du får litt ekstra, og de månedlige felleskostnadene inkluderer blant annet:
- Kabel-TV og bredbånd fra Canal-digital
- Drift og vedlikehold av fellesområdene
- Serviceavgift Selvaag Bolig+
- Brann og innbruddstjenester fra Verisure, samt nøkkelservice ved utelåsing
- To timers renhold av leiligheten per måned
- Tilgang til flotte fellesarealer
- Fri bruk av treningsrom
- Rimelig leie av gjesteleilighet og selskapslokaler
- Kommunale avgifter
- Felles bygningsforsikring

Felleskostnadene øker i takt med endring i driftskostnader, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr.
7.887,- pr. 31.12.17 ifølge forretningsfører.

Sameiet har ingen lån pt.FellesformueKr. 12.492,- pr. 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører, datert:LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 464 681 per 11.06.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 686 979 per 11.06.18. Ligningsår: 2016.ForsikringForsikret i Sparebank 1 Forsikring, med polisenummer: 1952590. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 79 boligseksjoner og 4 næringsseksjoner.
- Sameiebrøk: 81/11222
- Dyrehold: Det er tillatt å holde hund eller katt. Styret skal til enhver tid være informert om dyrehold.
- Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 23.

Diverse iht. forretningsfører:
- Sameiet har Selvaag Bolig+ konsept, se www.plusservice.no/pluss/plussboliger/forgner-atrium/
- Vaktmesterkompaniet utfører vaktmestertjeneste for sameiet.
- Sameiet har avtale med Selvaag Pluss Service As om månedlig vask og renhold i leilighetene samt løpende renhold av fellesarealer og serviceområde.
- Sameiet har avtale med Canal-digital om levering av TV og internett tjenester.
- Sameiet har avtale med Verisure om brann og innbruddssikring. 
- Sameiet har avtale med Standly Security As om service på system for adgangskontroll og alarmanlegg.
- Styret har en egen trivselsgruppe som skal ta hånd om innhold og utøvelse av servicen i seksjon 88. Komiteen ledes av vår kontaktperson i Selvaag.
- Sameiet har gjesteleilighet: Kr 650,- for 2 personer for første natt, deretter kr 450.- påfølgende netter. Kr 750,- for 3-4 personer for første natt, deretter kr 550.- påfølgende netter.
- Møterommet kan leies hver dag. Pris for leie av rommet er 500,- kroner.
- Sameiet har eget treningsrom.

Vedtatt på årsmøtet 2018 den 22.03.18:
- Nytt dekke: Styret har foreslått at det legges nytt dekke til en beregnet kostnad på kr 3 131 500,- som fordeles på seksjonseierne i henhold til brøk ved kontantinnbetaling. Vedtak: Styrets forslag ble godkjent, det forutsettes at dersom avløpsrør ikke er dimensjonert store nok, vil styret forsøke å utbedre dette innenfor rammen. Dersom det er nødvendig vil styret kalle inn til ekstraordinært årsmøte for å utvide rammene.
- 14 nye balkonger i Skovveien 4: Det ble foreslått bygging av 14 nye balkonger i Skovveien 4 ble gjennomgått med prosjektleder fra AS Balkongbygg tilstede. Dette ble vedtatt så lenge styrets forutsetninger følges. Seksjonene i Skovveien som monterer balkonger er ansvarlig for enhver kostnad i tilknytning til ettermonterte balkonger.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 1994.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det har blitt foretatt en grundig flyttevask før visning, og leiligheten vil ikke bli ytterligere vasket før overtagelse.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.

Diverse iht. tilstandsrapport: Luftbehandling, generelt: Mekanisk avtrekksventilasjon. Motordel plassert i skap over kjøkkenventilator. Tilluft via veggventiler. Avtrekk skjer via ventiler på bad og kjøkkenventilator. Elkraft, generelt: Sikringsskap lokalisert i ene soverom. Automatsikringer og jordfeilbrytere. 40 Amp hovedsikringer, 9 fordelingskurser og overspenningsvern.
- Varmtvann fra bereder i kjøkkenbenk, ny 2017 ifølge eier.
- Komfyrvakt og vannstopper er installert.
- Det ble rutinemessig søkt etter fukt i dusjsonens vegger med fuktindikator (Protimeter MMS2) på befaringen, og det var ingen indikasjoner på fukt. Fuktsøk gir kun en indikasjon og må ikke oppfattes som en garanti for baderommet. Gulv måles ikke.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 31.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser

1893/900295-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 23.11.1893 Overført fra gnr 211 bnr 225. OVERFØRT FRA: 0301-211/92
Gjelder denne registerenheten med flere

1962/508496-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 05.06.1962 Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra gnr 211 bnr 93. OVERFØRT FRA: 0301-211/92
Gjelder denne registerenheten med flere

1985/25599-1/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST 06.05.1985 Kan ikke slettes uten samtykke fra vegsjefen Overført fra gnr 211 bnr 225. OVERFØRT FRA: 0301-211/92
Gjelder denne registerenheten med flere

1990/74517-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 07.12.1990 Rett for Oslo Lysverker vedr. nettstasjon m.v. OVERFØRT FRA: 0301-211/92
Gjelder denne registerenheten med flere

1991/40359-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 07.08.1991 Tidl. seksjonert i snr. 12 - 21. Seksjoneringen slettet som dbnr. 40360/91
OVERFØRT FRA: 0301-211/92
Gjelder denne registerenheten med flere

1993/3655-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 25.01.1993 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk nr. 549. OVERFØRT FRA: 0301-211/92
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/75557-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 07.11.2005 Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere Org.nr: 983258344

Grunndata 2005/75557-1/105 SEKSJONERING TINGLYST 07.11.2005 SNR: 62
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 81/11222
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 1-86 og nr.88
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjonForhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180105. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
9 750 000,- (Prisantydning)
7 887,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 757 887,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
243 920,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 9 757 887,-))
5 650,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
257 892,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 015 779,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.KonsesjonDet er ikke odel på eiendommen. Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy Friestad.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - Bad totalrehabilitert sommeren 2017.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Protan Thorgersen og Høgseth AS har levert Membran, Metro Rørleggerservice AS har levert av alt av rørleggertjenester. Exren Didrik Kvalem har levert flisearbeidet og oppbygning.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja - Kvittering foreligger for alt arbeid utført i leiligheten.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - KJ Elektro AS har levert nytt sikringskurs med tilhørende kurser. Samsvarserklæring foreligger. Kvittering og full garanti på utført arbeide.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - Metro Rørleggerservice AS har levert av alt av rørleggertjenester i forbindelse med oppussingen 2017. Kvittering og full garanti på arbeidet følger med. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - Takstrapport vedlagt i denne salgsoppgaven.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 11.06.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0257 Frognerveien 8
0257, Frognerveien 8
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Frognerveien 8
1/30
Lukk
0