Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Våre løfter
Likte du artikkelen?
Del med venner og familie:
1. Vi elsker å lage best mulig presentasjon:

Våre ansatte har en interesse og kompetanse utover tradisjonell eiendomsmegling. Vi ansetter jordnære og engasjerte medarbeidere som bryr seg om å gjøre en best mulig jobb. Vi lar våre meglere samarbeide med noen av landets beste innen design, interiørdesign, foto og tekst. Dette betyr at vi har alle midlene som skal til for å vise presentere ditt hjem slik at kjøperen ser verdiene og selgeren får betalt. 

2. Vi gir kjøperen den optimale opplevelsen:

Det blir ingen salg uten kjøpere. Salgsoppdraget vi påtar oss fra våre selgere handler egentlig om å skape gode opplevelser for våre kjøpere. Vi vil gi et informativt og engasjerende førstemøte i annonsene. Vi vil svare til forventing og gi kjøper en behagelig opplevelse på visning. Sisteinntrykket i prospektet skal gi et inngående og oppsummerende inntrykk av hjemmet ditt. Våre dyktige medarbeidere har blitt kåret til Årets Gullmegler 2008, 2009 og 2010 samt diplomer 2011 og 2012. Gullmegleren er en årlig kåring i regi av Norges Eiendomsmeglerforbund. 

3. Vi differensierer hjemmet ditt: 

Vi ønsker at hjemmet ditt skal få oppmerksomhet i markedet. Vi har en annen tilnærming til hvordan man skal presentere alle de unike verdiene på en tydelig og effektiv måte. Våre stylister, ledet av designer og kunstner Josefin Johannsson bidrar til å skape skreddersydde presentasjoner med en emosjonell appell. Vi gjør mer enn å dokumentere standarden, vi ønsker å fange hjemmets følelse og nå de i markedet som vil elske akkurat hjemmet ditt.