Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Kjøpe et hjem
Likte du artikkelen?
Del med venner og familie:
Vårt mål er at alle kunder skal føle seg godt ivaretatt, vår rolle som mellommann innebærer at vi skal sørge for at både kjøper og selger opplever prosessen som trygg og ryddig. 

Vi ønsker å fremstå som ydmyke ovenfor alle parter, det å kjøpe eller selge bolig er ofte den største investeringen i livet.  Uansett om du er førstegangsetablerende eller du har erfaring fra tidligere kjøp, vil vi alltid være tilgjengelige for spørsmål og ønsker å bidra med vår kompetanse.

Det blir ingen salg uten kjøpere, så du står høyt I kurs hos oss. Vi I Boa har fokus på å skape en så god presentasjon som mulig. Målet er å tydeliggjøre verdiene I kommunikasjonen slik at du som kjøper raskt forstår hvorfor akuratt dette hjemmet passer for deg.  Vi baserer oss på tradisjonelle markedsføringsprinsipper og tror på å rette presentasjonen mot de som vil elske hjemmet, I stedet for å forsøke å få alle til å like det.   

Å finne et nytt hjem handler for mange like mye om jakten på den gode følelsen, som jakten etter oppfyllte kriterier som balkong, heis, utsikt, rett størrelse, beliggenhet etc. Du vil derfor se at vi tilpasser uttrykkene og skreddersyr presentasjonene. Når vi har et hjem som vi mener passer perfekt for nettopp deg, er det presentert med elementer du kan identifisere deg med, og et forsøk på å fange hjemmets følelse og beliggenhet, I tillegg til å dokumentere standard.   

Som kjøper er det viktig at du bruker god tid og setter deg inn I all relevant dokumentasjon. Er det noe man er usikker på er det viktig at man spør før man har kjøpt. I Norge eksisterer det ingen angrefrist når det gjelder kjøp og salg av eiendom, så det er spesielt viktig at man er helt sikker på hva man faktisk kjøper. Hos oss vil du finne all relevant informasjon under fanen “dokumenter” på eiendommens hjemmeside. Skulle du ha spørsmål til dokumentene tar du kontakt med megler som vil hjelpe deg.   

Før du begynner å lete etter ditt drømmehjem anbefaler vi deg å kontakte din bankforbindelse. Sørg for å ha en bekreftelse på finansiering, vit hva some er din øvre grense og at høyde for at rente og marekdet kan forandre seg over tid. Ved budgivning kan du også føre opp din bankkontakt I budskjemaet og vi vil ta kontakt for å få bekreftet finansiering. 

Vi samarbeider tett med Handelsbanken og setter dere mer en gjerne i kontakt. Har du en eiendom du skal selge, tilbyr vi gratis og uforpliktende verdivurdering av denne eiendommen.   

Boligkjøperforsikring er kjøpers motvekt til selgers eierskifteforsikring. Tegner du boligkjøperforsikring hjelper våre spesialiserte advokater deg, blant annet med klagehåndtering. Det er ingen egenandel på denne forsikringen.

Boligkjøperforsikring kan kun tegnes av privatpersoner som kjøper bolig til eget formål, og gjelder ikke for foretak, næringsbygg eller bolig til utleie.  Som kjøper hos Boa Eiendomsmegling vil du alltid få presentert Boligkjøpsforsikringen hos HELP.