Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Oslo Øst
Andreas Alvenes
Megler MNEF
Å selge hjemmet sitt er for de fleste den viktigste og største transaksjonen man gjør i livet. Mange opplever dette som en stressende situasjon, der man føler at livsformuen står på spill.

I Norge kan vi være stolte over at vi er et av de tryggeste landene i verden på salg av bolig. Det skyldes et velfungerende lovverk, med stor grad av åpenhet. Men man kan også raskt trå litt feil. Det beste rådet er alltid å velge en kvalitetsbevisst megler som forstår deg og dine behov. En lyttende megler som tar seg god tid til å bli kjent med boligen din!

Andreas er 38 år og har bodd på Nordstrand de siste 12 årene. Han har over 15-års erfaring med boligsalg, både som daglig leder og megler, med over 1000 selvstendige salg. Han er tillitvekkende, med smittende humør og et godt glimt i øyet. Kunder beskriver han som folkelig, jordnær og ikke minst offensiv. Han er vårt siste tilskudd i BOA familien, og har lang fartstid som kvalitetsmegler fra Oslo øst.

Andreas fokuserer på lett og effektiv kommunikasjon, og du kan forvente at han er aktivt lyttende og konkret på rådgivningen. Han mener at det er viktig at man setter av god tid til det første møtet mellom kunde og megler. Møtene kan gjerne gjennomføres på kveldstid når roen i hjemmet har senket seg. Det viktigste i dette møtet er å avklare forventningene til kunden vedrørende pris og salgsprosess, samt skape en god relasjon.

Andreas tilbyr tett oppfølging, omforent salgsstrategi i forkant med kunden og markedets beste markedsføring. Hans interessefelt spenner vidt, men det er særlig hans interesse for sport som er fremtredende. Andreas er opprinnelig nordlending og det kan forklare hans direkte og uredde fremtoning, hvilket er verdsatt av hans kunder.
Hjem jeg har formidlet:
Schweigaardsgate 56
Ensjøveien 6
Vålerenggata 4
Fyrstikkbakken 7C
Jordalgata 2
Enerhauggata 5
Petri Wilhelmsen
Svingen 7
Jens Bjelkesgate 79
"I forbindelse med kjøp av ny leilighet har jeg gått på utallige visninger, dette resulterte i at jeg ble veldig kresen på hvilen megler jeg selv ville bruke ved eget salg. Jeg intervjuet 3 av dem jeg likte best. Den som vekket mest tillit hos meg var igjen Andreas, jeg sier igjen for jeg møtte Andreas første gang for 3,5 år siden. Da solgte han meg leiligheten han nå igjen har solgt videre for meg. Andreas er rolig, tar seg god tid, utstråler trygghet, og har lite tilfelles med den klassiske bruktbilselger-typen med alt for spisse sko. Han gir konkrete råd og tilbakemeldinger, har holdt meg godt oppdatert og gjort salget til en trygg prosess både som kjøper og selger."
"Andreas, min megler var rask, "to the point", vennlig og optimistisk på mine vegne. Han ga, synes jeg, meget gode råd, ba meg holde hodet kaldt under budrunden og framskaffet nødvendig dokumentasjon på en forbilledlig måte. Fint å ha en megler som senker stress nivået og vedlikeholder optimismen. All dokumentasjon synes plettfri. Alle tidsfrister ble overholdt. Fikk gode tips ifm visning. Alt i alt, meget godt fornøyd med hans arbeid, anbefaler ham uten forbehold. Har takket ham ved flere anledninger for god jobb!"
"Særdeles hyggelig og behagelig person; alle mine fordommer mot eiendomsmeglere gjort til skamme. Dette kunne neppe vært tatt hånd om på en bedre måte. Alle ledd i salgsprosessen fungerte utmerket. Fem stjerner fra A til Å!"
"Andreas er gjennom sin seriøse, rolige og lune opptreden tillitsvekkende - en egenskap som jeg vil tro verdsettes både hos kjøper og selger."
"Man føler seg godt ivaretatt som selger hvis man velger Andreas som megler. Andreas var profesjonell og tilittsvekkende fra første møte. Han har god kunnskap om markedet i lokalområdet, Gamle Oslo, og dette var viktig for meg ved valg av megler. Han er effektiv, og hadde med både tilbud og fremdriftsplan i første møte. Alltid tilgjengelig, selv utenom arbeidstid, svarer tålmodig på alt mulig av spørsmål, og flink til å berolige en nervøs selger. Andreas sa før vising at han skulle sette ny salgsrekord i borettslaget, og det gjorde han. Leiligheten ble solgt for nesten 500 000 over takst."
"Andreas Avenes gjorde en fantastisk jobb i forkant og under salgsprossessen av leiligheten vår. Dette er en behagelig og dyktig megler som tar vare på kundene, både selgere og kjøpere. Jeg vil anbefale Andreas på det sterkeste til alle. Vi følte oss godt ivaretatt, trygge og fikk et supert resultat. En flott og empatisk kar som kan sakene sine :)"
"Vi var veldig fornøyd med å ha Andreas Alvenes som megler. Andreas er meget troverdig og vi fikk fort tillit til han. Han gjorde en strålende jobb gjennom hele salgsprosessen. Salget av leiligheten gikk veldig fort, og vi er meget fornøyd med sluttresultatet. Anbefales!"
"Andreas har en behagelig fremtoning og fremstår trygg. Det vekker tillitt. Han var veldig tilgjengelig på telefon og mail, og svarte meg ryddig på de spørsmål jeg måtte ha. Anbefaler Andreas som en veldig god eiendomsmegler."
"Andreas har vært helt topp, han innbyr til tillit og gjør deg som selger rolig og trygg på at prosessen skal gå bra. Han er tilgjengelig og oppmerksom, og kom med gode råd til oss underveis. I tillegg har han god humor og godt humør, noe som ikke skal undervurderes i en spent situasjon!"
Anders Isachsen
Mattis Laudal
Karine Grinde
Arthur Selliås
Trude Renate Olsen
Kristine Bogstad
Alnagata 11
Grethe Edvartsen
Nina Rundgren