Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Oslo Øst
Tommy Stensrud
Daglig leder / Partner / Megler MNEF
Tommy er Daglig leder og av de mestomsettende meglerne hos Boa Oslo. Med 15 år i bransjen har han opparbeidet et stort nettverk og møter kjente på hvert gatehjørne. Dette vitner om den positive personen han er. Han får hver kunde til å føle seg avslappet og komfortabel, dette er noe han tar med seg inn i meglerfaget. 

Tommy er en annerledes megler. Han er folkelig og ydmyk, kombinert med en målsetting om å alltid levere det beste. 

Med sine 15 år i bransjen, og et høyt antall re-salg fra kunder som ønsker å benytte han om igjen, vitner dette om en høy tilfredshet blant kundene hans.

Tommy har alltid vært opptatt av kvaliteten på presentasjonen og sørger for at ditt hjem fremstår fra sin beste side. Dette muliggjøres gjennom samarbeid med Boa-teamet.

Tommy kan kunsten å skape gode opplevelser for både kjøper og selger. Bestill et uforpliktende salgstilbud ved å kontakte Tommy i kontaktskjemaet under.
Hjem jeg har formidlet:
Nyjordstubben 120
Jacob Aalls Gate 21
Støttumveien 1 B
Avstikkeren 5
Ekebergveien 5 C
Sandstuveien 51 B
Grottenveien 2 B
"Tommy er en dyktig megler som er flink til og lytte og kommer med gode råd rundt en salgs prosess som ofte kan være stressende. Han var god til og forhandle mellom kjøpere samtidig som han hold meg som selger godt informert. Dette også ga et utrolig resultat. Vi gikk for full pakke med BOA gjennom Tommy som megler og angrer ikke et sekund. Alt i fra leveranse av full stylingen og oppfølging av hans Team var utrolig profesjonelt. Anbefales på det sterkeste!. Full pott fra oss :)"
"Vi solgte vår leilighet 3 mill nok over takst og er strålende fornøyd med håndtering."
"Vi hadde fra første stund tillit til megler som skulle ta seg av og selge boligen vår, dette pga at han fremstod rolig, trygg og sikker i sin sak, om at dette skulle gå greit. Vi hadde fra før vi traff Tommy forholdt oss til en annen megler som dessverre ikke fikk solgt boligen, i løpet av det nesten halve året han prøvde. Det at Tommy stod fram, slik som han gjorde klarte han å skape trygghet hos oss som etter hvert begynte å bli urolige for hvordan salget skulle ende."
"Dette var 2. gang vi brukte Tommy til salg av hjem. Særdeles fornøyd med alt fra befaring til kvalitet på bilder og prospekt. Supert utfall med prisrekord i borettslaget. Tommy har god formidlingsevne og er alltid tilgjengelig. Vil på det varmeste anbefale Tommy."
"Dyktig megler som kom med gode råd og anbefalinger underveis (feks med tanke på salgstidspunkt, prospekt, bilder etc). God oppfølging hele veien. Lett å få tak i megleren gjennom hele prosessen. Jeg ville valgt Tommy Stensrud igjen."
"Jeg opplevde Tommy som en meget proff og faglig dyktig eiendomsmegler. I tillegg var han vennlig og løsningsorientert og, etter min mening, passe pågående."
"Tommy har vært en engasjert og ryddig part i salget av Grottenveien. Han har vist stor evne til å tilpasse seg potensielle kjøpere og ikke minst selgerne av boligen."
Bjørn Martin Hoff
Beate Nordby
Bjørn Gunnar Fjellheim
Odd Even Andreas Haugan
Jeanette Cecilie Nesvik
Berit Rosness
Erik Dahl