Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Oslo Vest
Bulent Yildirim
Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
Bulent er en fremoverlent og entusiastisk megler. Han har 14 års erfaring fra han startet som megler i 2004.

Bulent er et konkurransemenneske som putter inn stor innsats for å oppnå sine mål. Ingen utfordring er for stor! Hans engasjement og kompetanse gjorde han til Årets Gullmegler 2015 for landets beste prospekt i Norges Eiendomsmeglerforbunds årlige kåring. Norges Eiendomsmeglerforbund gav han også Gullmeglerprisen for beste prospekt i 2008 og beste egenprofilering i 2009.  

I alle år har han jobbet iherdig. Bulent er særdeles opptatt av ryddighet og har rollen som daglig leder på vårt Oslo Vest kontor. Bulent har bred erfaring og et stort nettverk innen salg av næringseiendom og har omsatt store prosjekter og bygårder. 

Bulent er direkte og effektiv i sin fremgangsmåte, han går ikke rundt grøten, men er rett på sak, klar i sin tale.  Bulent jobber med "hjertet utapå skjorta". Noe som gjør at han knytter langvarige relasjoner med sine kunder. 
Opptatt av presentasjon? Med hele teamet i ryggen forsikrer han at du får det beste av det beste.  Med flere års erfaring og fokus på oppfølging og kvalitet, ser vi at kunder kommer tilbake igjen og igjen.