Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Oslo Vest
Tommy Friestad
Gründer av Boa / Eiendomsmegler MNEF
Ønsker du en gratis verdiestimering eller et salgstilbud, fyll ut kontaktskjemaet under og vår megler Tommy Friestad tar snarlig kontakt med deg.

Tommy har en stor interesse for eiendom, interiør, foto, grafisk design og markedskommunikasjon, noe han benytter seg av i sitt daglige virke. 
Han har jobbet som megler i 15 år og startet Boa i 2006. Han har siden oppstarten hatt et stort fokus på presentasjon og service som viktige elementer i en salg-/kjøpsprosess. 

Friestad er den megleren i landet med flest titler i Norges Eiendomsmeglerforbunds årlige Gullmeglerkåring. Han gjorde blant annet det som ble kåret til Norges beste boligprospekt i 2010, i følge NEF.  

Han ble i 2013 kåret til Årets Gullmegler for sin filmpresentasjon i åpen klasse, i tillegg til å høste hele tre diplomer i den gjeve Gullmeglerkåringen.

I 2014 vant Tommy Gullmegleren for Norges beste prospekt (Han vant 1., 2. og 3. plass!) i tillegg til diplom for beste boligannonse og i åpen klasse.

I 2015 ble Tommy kåret til årets Gullmegler for å ha laget landets beste nett-annonse. I 2017 vant han Gullmegleren for beste markedsføring av brukt bolig i norge og laget samtidig det som ble kåre til `Årets Finn.no annonse´blant 97.000 boligannonser. 

Tommy har innrettet seg mot spesielle eiendommer med særpreg som behøver en skreddersydd presentasjon. 

Kunsten å fange og kommunisere følelsen av hjemmet er noe som trigger Tommy. Han har tro på at de mest fornøyde kjøperne er de som strekker seg for å vinne en budrunde, og det er når de er emosjonelt engasjert.

Målet med hver unike presentasjon er å nå de få som vil elske hjemmet.

Tommy er alltid positiv, kreativ og jobber tålmodig for å få alle detaljer på plass, han har tillegg en vennlig og behagelig tilnærming til salg. Tommy har som mål å skape gode salg og gode oplevelser.

Bestill et uforpliktende salgstilbud ved å kontakte Tommy i kontaktskjemaet under. 
Hjem jeg har formidlet:
Åsengata 26
Ryenbergveien 31 a & b
Tore Hunds vei 6
Vogtsgate 49
Mogata 12
Tore Hunds vei 4
Fjellgata 51
Edvard Munchs vei 73
Hegermanns gate 15 a
Sannergata 5 a
Jens Bjelkes gate 64
Oterstien 17
"Vi vil med denne anbefalingen få uttrykke hvor fornøyd vi er med eiendomsmegler Tommy Friestad. Fra vårt første møte til overtakelse og oppgjør har vi følt oss veldig godt ivaretatt av Tommy og hans dyktige medarbeidere. Tommy er profesjonell, han er nøyaktig, og han stilte opp for oss i alle deler av salgsprosessen. Han ga gode råd når vi trengte dette, og han var ærlig og oppriktig når vi trengte hans synspunkter. En av grunnene til at vi valgte Tommy som eiendomsmegler var også måten han presenterer boliger på visuelt, uten å love mer enn man kan holde, så fremstod boligen innbydende, gjennomført og i et veldig godt lys i både prospekt og på internett. Hjelp fra BOAs stylistteam gjorde også at leiligheten vår ble gjort klar for visning på en måte som gjorde at vi nesten angret på at vi skulle selge, med andre ord var de utrolig dyktige!"
"Ved vår første kontakt med Tommy Friestad fra Boa var han på ferie i Toscana, men var ikke desto mindre topp motivert for å møte oss i fm salg av huset vårt. Vi hadde da flere meglere innom, men tenkte at siden vi hadde et litt spesielt objekt å selge kreves det en litt ek- straordinær megler som tør å tenke nytt og kreativt. Heldigvis fulgte vi magefølelsen, valgte bort de tilsynelatende ”gunstigste” tilbudene, og besluttet partner med hjertet og ut fra entusiasmen vi opplevde fra Boa. I ettertid er det lett å se at vi tok det riktige valget, da vi hele veien opplevde et utmerket samarbeid og en grundig prosess med Tommy og hans styling-crew. Riktignok ikke fritt for enkelte ”frustrerte” øyeblikk, da de viste profesjonalitet ved å være svært målbevisste, tok regi og ”krevde” innsats også fra oss som kunde. Og det er vi takknemlige for nå! Vi endte opp med bilder, annonser, plakater osv av topp- klasse, noe som skapte en vanvittig interesse på Finn.no og under visning. Og best av alt, sluttsummen av alt dette endte naturlig nok med et langt bedre resultat enn vi hadde våget å håpe på i forkant. Vi gir derfor Boa og Tommy en soleklar sekser på terningen og våre beste anbefalinger."
"Hvis man vil syns i mylderet av boliger som er til salgs er Boa rett megler. Det var sånn jeg fant Boa, og har fortsatt et lite smil rundt munnen når jeg tenker tilbake på salgsprosessen. Jeg var vel litt på rømmen fra de klinisk hvite prospektene fra andre meglere jeg har sett på Lilletøyen, og ble så glad da jeg fant Boa som våger å markedføre boliger med farger og pasjon. Jeg nøler ikke et sekund med å anbefale Boa og Tommy Friestad til salget"
"Leiligheten i Vogts gate 49 er en ganske unik leilighet. Den er skapt med hjerte, kunnskap, kvalitet, og personlighet. Da jeg skulle selge den, ønsket jeg å benytte en megler som verd- satte verdier som affeksjon og merverdi. Jeg testet ut eien- domsmelger markedet i Oslo, ved å legge ut salget på anbud. Den første som ringte var Tommy Friestad hos BOA Eiendom. Umiddelbart forstod jeg at dette var eiendomsmegleren jeg søkte etter. Han forstod meg som kunde, mitt behov og salg- sobjektet som helhet. Tommy Friestad og hans team leverte fra begynnelse til slutt. Ikke ved noe tidspunkt i prosessen sådde jeg tvil BOAs råd el- ler måten de håndterte salget på. Hans team med stylister og fotografer var vel vært invester- ingen. Det er et grep jeg kan anbefalle enhver som skal selge sin leilighet, selv om man selv mener man kan boligstyling, eller at leiligheten man har er komplett. Jeg jobber selv innen fagfeltet, og det er lett at man gå i gamle spor. Teamet til BOA jobbet hurtig, presist og av en veldig høy kvalitet. De skapte merverdi til objektet og økte presentasjonen i pros- pektet betraktelig. Stylisten og fotografen var meget profes- jonelle, noe som resulterte i et fantastisk prospekt. De så leiligheten i nytt lys, men tok vare på kjerneverdien og formspråket som jeg hadde skapt. Salgsprosessen kunne ikke vært bedre. Jeg har sjelden sett oppfølgning og yrkes profesjonalitet av samme kaliber som fra Tommy Friestad og hans team."
"Du har virkelig fortjent ordene vi mener. Vi følte oss trygge og SIKKER på at ingen kunne redigere, skrive, eller presentere dette bedre enn deg. Vi er særdeles delaktige ja, men det var deilig å kunne stole på en profesjonell mening, og du brydde deg. Tusen takk for all lytting du har gjort, fordi det er har resultert til eksakte resultater og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Hva du skriver om deg selv i biografien stemmer virkelig. Akkurat slik vi takknemlig ser deg, det var et friskt pust å oppleve noen så talentfull og profesjonell med en bra tone. Jeg vet at Tormod og jeg er så evig takknemlig vi ringte deg, og du VALGTE å ta denne oppgaven. Lyttet virkelig til vår frustrasjon og visjon på samme gang. Du får frem ALT som er viktig... Jeg og Tormod, setter ufattelig pris på ditt engasjement, respekt, detalj-kunnskap, og grafiske delen. Det kunne ikke blitt bedre, VI VALGTE RETT MANN. Takk igjen for et eksepsjonelt kvalitetsarbeid av en unik klasse... Jeg og Tormod er så stolt av resultatet. Morsomt skal det være denne prosessen. Jeg og Tormod, mener genuint, virkelig takk for briljant kvalitetsarbeid. Vi kunne ikke fått det bedre noen andre steder. TAKK Tommy."
"Profesjonelle og engasjerte fra første stund! Vi opplevde BOA som en megler som la stolthet i jobben sin - og et av resultatene var den fineste layout’en på et prospekt som vi noengang har sett. Vi følte at leiligheten ble presentert på en grundig og an- nerledes måte, og at både detaljer og helhetsinntrykk ble vektlagt. Vi kan trygt anbefale BOA videre!"
"Da jeg skulle selge leiligheten min i vinter falt valget av eien- domsmegler raskt på Boa Eiendom og Tommy Friestad. Selv om mange andre eiendomsmeglere hadde solgt mer i mitt område og hadde gode resultater å vise til, var det for meg viktigere med en annerledes annonse, kreativt budskap og god kommunikas- jon, noe jeg visste Boa kunne levere. Etter å ha lagt ned mye hardt arbeid i en leilighet jeg hadde bodd og trivdes i i hele 12 år, ville jeg ha noen som kunne vise frem sjelen, detaljene og ikke minst hvor spesiell akkurat min leilighet var, og håpet den kunne appelere til noen som kunne bli minst like glad i leiligheten som jeg har vært. Prosesen gikk lekende lett. Både Tommy og stylistene ved Boa Styling så med en gang hvordan min stil og min leilighet kunne vises frem enda bedre, og det var ikke mye arbeid fra min side som skulle til. Stylingen gikk fort, men hadde allikevel utrolig god fokus på de små detaljene, og en god kombinasjon av mine egne møbler og deres ga leiligheten akkurat det uttrykket vi alle ønsket og som ble fremhevet ytteligere på bildene. Tommy er en dyktig eiendomsmegler og gjorde prosessen vel- dig enkel for meg som selger. Alt skjedde i løpet av kort tid. Tommy var tilstede under stylingen og fotograferingen, ga meg hele tiden den informasjonen jeg trengte uten at det ble over- veldende. Jeg fikk en fantastisk annonse og prospekt, og ikke minst, en utrolig god pris for leiligheten."
"Vi har ikke angret et sekund på at vi valgte Boa Eiendoms- megling og megler Tommy Friestad da vi solgte vår 2-roms terrasseleilighet på Ellingsrud! Et bra førsteinntrykk, en hyggelig og tilstedeværende megler, et profesjonelt firma, fantastiske bilder og ikke minst utrolig bra finn-annonse og prospekt - i det hele tatt en veldig god salgsprosess, med en megler som tydelig brydde seg om jobben han gjorde. Vi valgte å benytte oss av Boas delstylingskonsept, som vi også var veldig fornøyd med. Det hadde mye å si for at annonsen og prospektet ble så bra som det ble, og vi er overbevist om at det var en medvirkende årsak til at vi til slutt endte opp med en meget god pris. Vi kan anbefale Boa og Tommy på det varmeste!"
"I forbindelse med salg av min leilighet i Hegermannsgate på Torshov, kontaktet jeg flere eiendomselskap for samarbeid om salget. Valget ble enkelt, Tommy Friestad og Boa Eiendom skillte seg klart ut med sine nye innovative tanker om gjen- nomføring av boligsalg. Det ble et spennende samarbeid!! Med særdeles kyndige styl- ister, dyktig fotograf og ikke minst Tommy selv, som gjorde jobben med “ekte kjærlighet”, føltes det veldig riktig å overlate ansvaret til akkurat han og Boa Eiendom. Det tjente vi på! Jeg anbefaler Boa Eiendom og Tommy Friested på det sterkeste!”"
"Jeg er svært fornøyd med valget av Boa og Tommy Friestad! Samarbeidet med megler og det kreative teamet i selskapet var meget positivt og lystbetont. Jeg følte at leiligheten ble framstilt fra sin beste side gjen- nom stylist, foto og generell presentasjon, og dette resulterte da også i et svært godt salg. Anbefales på det varmeste!"
"Da jeg tok inn Tommy Friestad fra Boa for å få en prisvurder- ing på salg av min leilighet, var det som en av tre meglere. Han var den som lå høyest i sin vurdering, men viktigst; den som hadde en klar visjon på hvordan han ønsket å få den summen han ønsket. I motsetning til de andre meglerne hadde han et blikk for min stil og min verdier, og både bilder og tekst som ble gjort i forbindelse med salget var gjen- nomtenkt og svært godt utført, fritt for klisjeer og copy-paste. Boa har en tydelig salgstrategi, en plan for hvordan man bør forberede leiligheten for salg, og bruker enkle men svært virkningsfulle effekter for å få leiligheten til å skille seg ut i mengden. Min 47m2 store leilighet ble pyntet med palmeblader, sitrus- frukter og drinkeglass, bildene ble skrudd i en svært kledelig retrofarge, og presentert som en Tiki-leilighet på Tøyen. Prisantydning var 2 150 000,- og solgt for 2 280 000.- pluss 100 000 i fellesgjeld, en økning på over 450 000.- på tre år. Jeg anbefaler med glede Tommy Friestad og hans kollegaer. Et helt klart valg for meg ved neste salg."
"Jeg har benyttet meg av Boa og Tommy Friestad til flere oppdrag både privat og i næring fra 2008 og fram til DD. Det siste salget var en enebolig i Nittedal sommeren 2012. Friestad har vist seg å være usedvanlig engasjert, og han har oppnådd sværet gode resultater ved hvert salg. Boligene har blitt presentert på en god måte ved at Tommy har lagt stor vekt på styling, bilder og tekst. Samhandling mellom Tommy som megler, stylisten og fotografen vil jeg trekke fram som veldig god. Resultatet av det gode lagarbeidet hos Boa har vært at boligene har stukket seg ut i markedet på en god måte. Det er alltid vanskelig å sammenlikne eiendomsmeglere. Jeg har ved to anledninger opplevd at en bolig Friestad har solgt for meg, har blitt solgt videre av en annen megler ved en se- nere anledning. I begge tilfellene var det tydelige forskjeller på teksten i annonsen, boligstylingen og kvaliteten på bildene. Ingen av boligene stakk seg ut, og de framsto som veldig “ordinære”. Det at ingen av de to boligene klarte å oppnå en prisøkning som tilsvarte stigningen i markedet, vitner om den gode jobben Friestad gjorde da jeg solgte. Jeg kommer til å benytte meg av Boa Eiendomsmegling og Tyommy Friestad også i fremtiden. Jeg kan gi han mine varmeste anbefalinger, og bekrefter gjerne over telefon."
Else-Marie Sørli
Svein Hovind
Heine Erdal
Sigmund Wien
Tormod & Alida
Celine Jørgensen
Anja Ophaug
Christian Mulelid
laila Hjelmeland
Lars Skageberg
Jan Frode Johannessen
Andreas Mørch