Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Team
Din Boa megler Vi baserer alle våre salgsprosesser på våre vurderinger av hva som er verdifult og unikt i hvert hjem. Vi tror uttrykket vi skaper er avgjørende for inntrykket vi klarer å gi kjøperen. Det er viktig å presentere hjemmet fra sin mest verdifulle side. For å få til dette har hver megler sitt Team som sørger for at presentasjonen kommuniserer hjemmets unike verdier på en tydelig og engasjerende måte.
Les mer
Backoffice
Styling
Foto
Tekst
Høy kompetanse og faglig kvalitetssjekk gir trygghet for både kjøper og selger i livets største transaksjon.
Les mer
Boa har et tett samarbeid med Josefin Johansson Studio. Vi tar ansvaret for presentasjonen av hjemmet ditt.
Les mer
Boa´s fotografer samarbeider tett med våre stylister. Det er en kunst å fange følelsen av hjemmet i et foto.
Les mer
Våre meglere bruker tid på tekst og har samarbeid med vår tekstforfatter for å sette prikken over i`en.
Les mer
Likte du artikkelen?
Del med venner og familie:
Våre boligpresentasjoner handler kun om å gjøre deg som kjøper eller selger fornøyd.
Våre meglere kan kunsten å skape gode opplevelser. Ingen budgiver legger et høyere bud enn han eller hun selv ønsker. Med det som utgangspunkt handler det bare om å finne den der ute som passer perfekt for ditt hjem. Den interessenten som ble nysgjerrig på annonsen, som fikk den gode følelsen under visning og som begynte å dagdrømme om innflytting og innredning ved å lese gjennom prospektet. Det er den fornøyde kjøperen som vil strekke seg for å vinne budrunden å sikre seg drømmehjemmet.

Å kjøpe via Boa eiendom skal være en ensidig positiv opplevelse. Du skal bli presentert med gjennomførte annonser som klart og tydelig kommuniserer hjemmets verdier.

Annonsene skal være informative og inneholde all lovpålagt og relevant informasjon. Alle hjem vi formidler er presentert på en profesjonell måte, ryddet og rengjort, med bilder som viser rom og detaljer på gjennomtenkt og engasjerende vis. Planskisser er en selvfølge og presentasjonen skal ikke minst være ærlig og svare til forventning. Les om våre meglere, gjør deg kjent med dem. De er veldig forskjellige i både væremåte, tilnærming til å selge, personlige egenskaper. Vi dyrker dette i Boa. For folk er best som seg selv, når man ikke må ta på seg dressen eller kostymet og tre inn i en rolle.

Mange tar gjerne på seg dressen, men vi ønsker også å fortelle om de som likegjerne tar på seg løpeskoene hver morgen kl 06.30. Vi tror det forteller deg like mye om megleren du nå vurderer å invitere til hjemmet ditt.

Vi gleder oss til å fortelle deg mer om hvilke verdier vi står for, hva vi tror på og ikke minst hvilken verdiskapning vi kan tilby deg i ditt livs største transaksjon. Fyll inn kontaktskjemaet under og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende befaring.