Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
GODSET 1 OG 3 / REFSNES - Byggestart besluttet - Kveldssol - Sjøutsikt - Høy standard - Heis - Garasje - 3 og 4-roms
Last ned budskjema
H0401-A_redigert_januar_2018
0
35
Se store bilder
Prisantydning: 8 500 000,-
Totalpris: 8 500 000,-
Primær rom: 118m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Selveier
Soverom: 3
Kort om
"GODSET 1 OG 3 / REFSNES - Byggestart besluttet - Kveldssol - Sjøutsikt - Høy standard - Heis - Garasje - 3 og 4-roms"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
Ditt nye hjemLeilighetsbyggene inneholder 28 leiligheter FRA 71 KVADRATMETER TIL 160 KVADRATMETER, fordelt over 4 etasjer i begge bygg. I tillegg får 4 av de øverste leilighetene tak-oppbygg med tilknyttet takterrasse. Adkomsten er komfortabel og enkel med heis rett fra garasjeanlegget til svalganger i alle etasjer.

Samtlige leiligheter får uterom på balkong eller terrasser, alle orientert i sydlig eller vestlig retning for maksimal utnyttelse av de gode solforholdene. Terrassene og balkongene får et påkostet preg og gjennomføres med eksklusive materialvalg som rillet terrassegulv i grå kompositt, samt stolpefrie glassrekkverk med rustfri håndløper.

Romløsningene er moderne utformet. Blant annet samles stuen og kjøkkenet i en åpen, sosial løsning med gode lysforhold. På gulvflatene er hvitpigmentert 1-stavs parkett av eik standard, mens vegg- og himlingsflater av gips hvitmales. På badet blir uttrykket gjennomarbeidet med grå-tonede fliser, inkludert mosaikk i dusjsonen.

Med både varmt forbruksvann og vannbåren varme fra felles varmesentral holdes fyringskostnadene på et lavt nivå. Inneklimaet blir i tillegg behagelig og miljøvennlig med energieffektiv, individuell balansert ventilasjon med 80% varmegjenvinning.

Mellom leilighetsbyggene opparbeides felles grøntarealer med parkmessig og innbydende standard, som både forsterker og understreker prosjektets grønne profil. Det vil i tillegg anlegges et større fellesareal rett nord for sameiet, der det blant annet blir lekeplass.InnholdEksempel innhold: 3-roms: Gang, bad, stue, kjøkken, 2 soverom og bod/tekniskrom. 3-roms: Gang, stue, kjøkken, bad, bod, 2 soverom og vinterhage. 4-roms: Gang, bad, bod, stue, kjøkken og 3 soverom. 4-roms: Hall, gang, stue, kjøkken, wc/dusj, vaskrom, bad og 3 soverom. 4-roms: Gang, stue, kjøkken, bod, bad, wc, 3 soverom og vinterhage.Beliggenhet og nærområdetRefsnes på Jeløy er på mange måter et helt unikt boligområde med kvaliteter få, om noen, kan vise til. Kanskje har du allerede kjennskap til Refsnes gjennom et besøk ved ærverdige Hotell Refsnes Gods, kjent for sitt gode kjøkken og velassorterte vinkjeller, som er utgangspunktet for de nye leilighetene Godset 1 og
3.

Nærheten til sjøen og et vakkert, frodig landskap danner rammene for Refsnes' atmosfære, som spesielt sommerstid fremstår som noe helt eget. Dette er et herlig sted å tilbringe både hverdager og ferier.

På Godset 1 og 3 vil du nyte godt av umiddelbar nærhet til Oslofjorden og behagelig kort rusleavstand ned til sjøen, der muligheten er til stede for et oppkvikkende morgenbad på Refsnesstranden. I tillegg venter utmerkede turmuligheter i Jeløys varierte natur og kulturlandskap, kun få minutters gange fra Refsnes. På et rikt nettverk av stier og små turveier, Kyststien inkludert, får du både variasjon og stor valgfrihet.

Anerkjente og etablerte kulturtilbud som Røed Gård og Galleri F15 på Alby er verdt å besøke, ta gjerne med barnebarna til Naturhuset og Kafé F15 og nyt den velsmakende Albykringlen på kaféens idylliske uteservering sommerstid. Noe mer tilbaketrukket i høyden er Galleri Varden, som inviterer til både faste og temporære utstillinger av norske såvel som utenlandske kunstnere.

I hverdagen er nærbutikken KIWI Refsnes like om hjørnet et enkelt sted å handle dagligvarene, og fra holdeplassen i Refsnesalléen tar bussen deg effektivt til sentrum på bare 7 minutter der bredere handlemuligheter og gode spisesteder venter. Ved Kanalen ligger spesialforretningene Ertnes Kjøtt samt Jeløy Fisk og Vilt, begge kjent for sine gode råvarer, mens renommerte Mors Cafe ved Kanalparken byr på nybakte brød, kaffespesialiteter og diverse lunchretter du gjerne kan innta utendørs i solveggen.

Skal du med toget, frakter samme buss deg direkte til togstasjonen på bare 10 minutter, mens NSB har hyppige avganger til Oslo S og en reisetid fra 41 minutter.Arkitektens beskrivelse av Godset 1 og 3Boligprosjektet er lagt på en, i dag, stor og åpen parkeringsplass. Prosjektet er delt i to hovedformer som ligger i øst/vest retning der det oppstår et åpent og visuelt gjennomgående uterom som ivaretar områdets transparens. De åpne siktlinjer fra øst ivaretas og bygningsvolumet blir dekomponert til to sammensatte former. Disse er igjen  bestående av additive delformer som er snudd i to retninger til en helhet. Skalaen blir relatert til de enkelte boligdimensjoner som sammen skaper en menneskelig skala.

De to hovedformene vil få en smal og nærmest småhus-skala bredde mot øst. Boligprosjektet som består av en sammenstilling av disse enkeltboligene i en avtrappet bevegelse mot vest, skaper en relasjon - en «megler», og formidler av de eksisterende eneboliger/rekkehus i syd og de større dominerende boligblokkene i øst.

At parkeringsplasser, både for hotellet og boligene plasseres i underetasjer gjør at vi ikke får noe overflateparkering innenfor feltet. Dette gir alle utvendige arealer en større brukervennlighet.

Det er tenkt brukt trepanel, sammen med puss og sten/stableskifer i fasadene og «grønne» tak av for eksempel Sedum-tak. Grønne tak er både miljøvennlige, fordelaktige med hensyn til overflatevann, og gir en estetisk vakker takflate for beboerne og beboerne i øst som bor høyere i terrenget og ser ned på denne.

Boligprosjektet er utformet med et åpent visuelt gjennomgående uterom til felles bruk. Disse vil bli parkmessig opparbeidet. Alle terrasser og balkonger er vendt mot syd eller vest. Alle adkomster er fra nord og universelt utformet som resten av prosjektet. Det vil være gjennomgående heis fra parkeringskjeller til leilighetsplanene.Godset 1 og 3 - En mer komplett boligformDe nye leilighetene i Godset 1 og 3 vil bli nabo til ærverdige Hotell Refsnes Gods, en nærhet du som beboer vil dra nytte av med tilgang til hotellets bekvemmelige fasiliteter.   Det finnes flere såkalte «Pluss - prosjekter» i Norge. Det som gjør dette prosjektet spesielt, er at tilbudet eksisterer uavhengig av leilighetene, og det kan dermed tilbys en service uten at du forplikter deg til månedlige betalinger uavhengig av bruk. Du kan benytte tilbudet, mot en hyggelig pris uten at du påføres faste kostnader.   Et lite eksempel; Det er hyggelig å få familie, barn og barnebarn, hjem til høytider og familiesammenkomster. Mange velger en leilighet med et ekstra gjesterom, og mange eksklusive leilighetsprosjekter har ett eller to gjesterom. Problemet er bare at de fleste vil ha besøk samtidig, - og helst flere enn det er plass til. Hotell Refsnes Gods er i hovedsak et konferansehotell som stenger i jul og påske, og som har lavsesong i de fleste høytider, helger og om sommeren. Som beboer i Godset 1 og 3 kan du la dine gjester bo på hotellet, i tøffel-avstand rett over gaten, til en fast hyggelig pris når det er plass på hotellet. Du kan da greie deg med en litt mindre leilighet, og samtidig opprettholde samme gjestfrihet som i en stor enebolig, og ikke minst slipper du å re opp senger og legge til rette selv.   Refsnes Gods har også en svært anerkjent restaurant og vinkjeller. Det er opp til deg om du vil dekke på til dine gjester i egen stue med mat levert fra hotellets restaurant, eller om du vil reservere et bord i á la carte restauranten på Refsnes Gods.   Ved hotellets brygge er det 18 båtplasser for utleie. De som kjøper leilighet i Godset 1 og 3 vil ha prioritet ved leie av båtplass her. Det betyr erfaringsmessig at alle som ønsker båtplass vil kunne få det innen rimelig tid. En slik samarbeidsform er i seg selv ikke ny, men har i denne sammenheng en vesentlig fordelaktig forskjell ved at tilbudet eksisterer uavhengig av leilighetene. Du vil med andre ord ikke forplikte deg til månedlige kostnader om du ikke benytter fasilitetene, men derimot ha rett til å benytte disse - og dét til en svært hyggelig pris etter bruk. Ut over dette, påløper ellers ingen faste kostnader tilknyttet bruken.Garasje / ParkeringDet bygges garasje under byggene. Det følger en parkeringsplass til hver leilighet. Selger forbeholder seg retten til å organisere parkering og boder på den måten som anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til en enkelte seksjon eller som særskilt anleggseiendom.

Det medfølger sportsboder til alle leiligheter. Sykkelparkering ivaretas utvendig.Garasje og sportsbod kan kun overdras sammen med seksjonen.Overflater og innredningKjøkken og hvitevarer; Kjøkken leveres i henhold til kjøkkenleverandørens tegning og beskrivelse. Det leveres kjøkken fra Sigdal type Uno Palett S2500-N. Det kan velges mellom 15 forskjellige farger. Benkeplate: Laminat type Smoke Quartsone, 30mm tykkelse med rett forkant. Innredningshøyde for kjøkkeninnredning utgjør ca 2,28m. Nedforing fra himling til overskap. Oppvaskkum med beslag av rustfritt stål. Ettgreps blandebatteri med svinbart hode. Det leveres integrerte hvitevarer som ovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Malt glassplate over kjøkkenbenk.

Bad: Baderominnredning i henhold til baderomleverandørens tegning og beskrivelse. Type Svedbergs. Forma hvit glatt. Høyde 1900mm. Vask: Heldekkende porselensvask. Speil med belysning over. Dusjhjørneløsning i herdet glass. Vegghengt toalett. Fliser gulv og vegg. Mosaikkfliser i dusj. Fliser gulv: (bad og wc) 30x30 Grå. Fliser vegger : (bad og wc) 30x30 hvit matt. Opplegg for vaskemaskin i henhold til plantegning.

Vegger, himling og gulv: Lyd- og brannvegger mellom leilighetene og i etasje skille, samt mellom enheten og utomhus arealene. Vegger sparklet og malt i farge 0500 matt (klassisk hvit). Himlinger sparklet og malt i farge 0500 matt (klassisk hvit). Gulv i alle rom, utenom våtrom, belegges med eik parkett 1-stavs, hvit behandlet. Innvendig vegger mot bad/vaskerom isoleres. Andre delevegger, uisolert.

Dører og belistning: Inngangsdører med og uten sidefelt av herdet glass. Farge 0500 (klassisk hvit). Beslag i børstet stål. Fyllingsdører innvendig (1-speil) i farge 0500 (klassisk hvit) med beslag i børstet stål. Hvitmalte dørkarmer. Fotlister i farge 0500 (klassisk hvit). Omramninger rundt dører og vinduer helsparkles og males, listfritt. Overgang tak/vegg, listfritt. Sparkler og maler skjøter/spikerhull

Garderober: Garderober i gang og dobbeltrom leveres med skyvedører. Enkeltrom får slagdører. God kvalitet og farge hvit. 1 meter pr. sengeplass.Elektrisk og belysningDet leveres komplett elektrisk anlegg med el-punkter i rikelig omfang ihht. gjeldene forskrifter, NEK 400:2010. Anlegget bygges skjult der mulig ut i fra lyd-/konstruksjonsmessige forhold.

Det blir levert belysningsutstyr på følgene steder: Spotlights på bad styrt med dimmer + lys i baderomsinnredning over speil. Levering og montering av lys og stikkontakt under overskap på kjøkken. I bod og garasje blir det montert lyskuppel. Utelamper som monteres ved inngangsdør og på terrasse/ balkong. Spotlights og/eller lyslister (LED-strips) leveres i stue og kjøkken ihht. kontraktstegning. Alternativt kan spotlights/lyslister leveres som tilvalg.OppvarmingOppvarming av leilighetene skjer via vannbåren gulvvarme som leveres fra jordvarme/varmepumpeanlegg. Godset 1 benytter seg av balansert ventilasjon. Balansert ventilasjon bygger på prinsippet om at samme mengde luft som trekkes ut fra boligen slippes inn i boligen som frisk luft via ventiler i oppholdsrommene. Luften som slippes inn blir filtrert, og i den kalde årstiden sørger en varmeveksler for at varmen i luften som trekkes ut forvarmer luften som slippes inn. Dette bidrar til lavere oppvarmingskostnader og et mer behagelig og renere inneklima.TilvalgMaterialer, innredning og interiør følger anerkjente standarder og kvaliteter - solide og moderne, men ikke mer fastlåst enn at du kan benytte deg av tilvalgsmuligheter for å tilpasse leiligheten dine ønsker og behov.EksteriørVinduer og terrassedører: Vinduer i aluminium, samme farge inne/ute. Beslag i henhold til leverandøren. Kvalitet etter gjeldende tekniske krav og lover. Terrassedører i aluminium, samme farge inne/ute. Beslag i henhold til leverandøren. Kvalitet etter gjeldende tekniske krav og lover. Solavskjerming med screens.

Terrasser: Rekkverk, stolpefritt i herdet og laminert klart glass. Håndløper i stål. Uttak for lys og terrassevarme. Terrassedekke av tremmer. Grått kompositt materiale.

Beskrivelse fellesarealer: Svalganger flislegges med granittfliser. I henhold til gjeldende tekniske krav og lover. Hovedtrapper flislegges og vegger/himling males. Akustisk reguleres. Heiser utformes universelt som båreheis. Interne gangveier belegges med kjøreforsterkede betongheller. Mellomrommene beplantet med lavvoksende vegetasjon og belegges med gressplen. Skråninger beplantes.Murer i grå granitt. Kantstein av granitt der det er behov. Garasjekjeller er av primet betong. Vegger sprøytemales og himling av type garasjehimling. Sportsboder, vegg mellom bodene tett. Åpen front med nettingdør.PriserFra Kr.
3.490.000 til Kr.10.500.000,- + omkostninger.FellesutgifterFra kr
2.320,- til
5.230,- pr. mnd.

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke eierseksjonssameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.

Selger anslår - ut fra erfaringstall i tilsvarende utbygginger - at felleskostnadene for de enkelte seksjonseiere vil ligge på ca. kr. 34,- pr. kvm BRA pr. måned. Fellesutgiftene inkluderer blant annet: Forbruk fjernvarme, kommunaleavgifter eks. eiendomsskatt, vaktmestertjenester, forsikring av bygg, forretningsfører og revisor. Beløpet inkluderer ikke abonnement til TV, bredbånd eller telefoni.

Det forutsettes at kjøper betaler en oppstartskapital på kr.
5.000,- til sameiet. Oppstartskapital blir overført til forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er å anse som innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

Kjøper er likevel innforstått med at de ovenfor stipulerte felleskostnadsnivåer kun er anslag og det er de kostnader som faktisk påløper til enhver tid som kommer til fordeling, uavhengig av om disse er lavere eller høyere enn dette anslaget.KjøpsomkostningerKjøper betaler 2,5% i dokumentavgift til staten av tomteverdi, kr. 18.500,-
Tinglysningsgebyr skjøte, kr. 525,-
Tinglysning av pantobligasjon (pr.stk), og utskrift pantattest, kr. 697,-
Oppstartskapital til sameiet, kr.
5.000,-
Totale omkostninger pr leilighet ved tinglysning av en obligasjon kr. 24.717,-Vei, vann og avløpBygget vil bli tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett, med private stikkledninger ut til offentlig nett.Meglerforetak/Ansvarlig megler, Ansvarlig megler: BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringKrogsveen Moss AS har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Krogsveen Moss AS lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noCopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © Krogsveen Moss AS og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.
Se prospekt
Moss, 1518 Godset 1 og 3 - Bygg A, Leil. H0401
1518, Godset 1 og 3 - Bygg A, Leil. H0401
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Godset 1 og 3 - Bygg A, Leil. H0401
1/1
Lukk
0