Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ØVRE TORSHOV/SANDAKER: Potensial for kjellerutbygging. Lys og stor hjørneleilighet på 93kvm i klassisk Torshovgård.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Hans Nielsen Hauges gate 27 formidles av daglig leder Tommy Stensrud ved Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Lys og stor hjørneleilighet på 93kvm i klassisk Torshovgård.Samtlige rom er påkostet med nye eller behandlede overflater så nylig som i 2017.Lekkert bad med opplegg for vaskemaskin.
Ny membran, nytt sluk og soilrør.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Baderomsmøblene inkluderer servantskap i hvit høyglans med brede skuffer som rommer håndklær og dine personlige effekter.Kjøkkeninnredningen er helt ny fra Norema og har en tidsaktuell utforming med samtlige hvitevarer innbygget og oppbevaringsmuligheter for det grunnleggende til daglig bruk. Miele stekeovn og stillegående oppvaskmaskin.Kjøkken med en generøs størrelse og stort nok til å supplere stuen i rollen som et sosialt samlingsrom.InteriørbilderIntegrerte hvitevarer av god kvalitet.Fine detaljer.Dimming og varme i gulvet er gjennomgående.Det naturlige hovedsoverommet oppleves romslig og har luftig bevegelsesplass selv innredet med dobbeltseng og nattbord.Leilighetens to soverom er av relativt like størrelser og plassert på hver sin side av stuen.Soverom nummer to gir også et luftig preg.Også her er det plass til garderobe samt arbeidsplass.Stor entrè/gang med skyvedørsgarderobe.Også kott/garderoberom tilknuttet gangen.God planløsning. Leiligheten disponerer også kjellerbod på 14,4 kvm og loftsbod på 6,8 kvm gulvflate (skråtak).Alternativ planløsning.Stor, frodig og fin bakgård.Sommerbildene viser hvor fin hagen i gårdsrommet er både frodig og innbydende - et perfekt sted å oppleve solrike sommerdager.Ta gjerne med deg morgenkaffen og god lesestoff ut til det store, velstelte og solrike gårdsrommet.Gårdsrommet er vel tilrettelagt for de yngste beboerne.Sykkelen kan du parkere like utenfor døren, i tillegg er det bysykler rett i nærheten.Perfekt for de minste familiemedlemmene.Velkommen til Hans Nielsens gate 27!Dagligvarene kan du handle enkelt på nærbutikken like om hjørnet. Lange åpningstider.Større shoppingmuligheter finner du på Sandaker Senter, her stopper også trikken.På hjørnet av kvartalet Funkisgården like nedenfor byr Åpent bakeri på god atmosfære og deilige bakverk. Etter bakeriets stengetid åpner pizzarestauranten Lofthus samvirkelag, en annerledes pizzarestaurant med vekt på god smak og nyskapning.Noen få kvartaler nedenfor ligger en av Kaffebrenneriets butikker og Mustang Sally, stedet for blomster og ekte Wranglers.Torshov har som én av få bydeler i Oslo fortsatt sin egen slakter i Strøm-Larsen, der tradisjoner fra helt tilbake fra 1904 fortsatt holdes i hevd. Dette er samtidig byens siste pølsemakeri med eget utsalg.I det gamle Soria Moria-bygget finner du det nye kulturhuset HVASKJER, der restauranten har vedfyrt grill, et stort ølutvalg samt vin- og cocktailbarer.Kort vei til skole.Torshovparken og Torshovdalen er på sin side ypperlige både for roligere spasérturer og late dager i solen sommerstid.
9
1058
Se store bilder
Prisantydning: 5 600 000,-
Totalpris: 5 802 124,-
Primær rom: 93m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.224 Bnr.194 Andelsnr.102 Orgnr.852442832 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en helt nyoppusset, stor 3(4)-roms andelsleilighet med tilbaketrukket plassering i de veletablerte kvartalene mellom Torshov og Sandaker. Samtlige rom er påkostet med nye eller behandlede overflater så nylig som i 2017, i tillegg er det installert nye, moderne innredninger på både kjøkken og bad.

Romløsningen inkluderer i dag to soverom, og et tredje kan med enkle grep skilles ut fra stuen ved behov.

Beliggenheten er svært sentral, og innenfor få minutters gange kommer du til både Storo, Nydalen og Grünerløkka. Handlerunden kan du utføre på nærbutikken eller på Sandaker Senter, trikkestopp finner du i gaten rett utenfor senteret. I kvartalene omkring finner du i tillegg et spennende uteliv i form av kaféer og spisesteder, samt forretninger og sosiale samlingsplasser i friluft. Trikk og buss gjør adkomsten til leiligheten enkel, det samme gjør nærheten til Ring
3.

Her vil du bo i et attraktivt og vakkert nabolag som prydes av klassiske, store bygårder og en flott atmosfære. Det er et  veldrevet borettslag som arrangerer blant annet utekino i bakgården,sommerfest med grillparty, julegrantenning med gløgg og julenisse.
 • Opprinnelig 4-roms gjort om til 3-roms
 • Nyoppusset med moderne og stilrent interiør
 • Nytt kjøkken fra Norema med alle hvitevarer integrert inkludert vinskap
 • Nytt bad og kjøkken med nye soilrør og vannledning
 • Nye eller behandlede overflater i alle rom
 • God takhøyde, nesten 2,8 meter
 • Gulvvarme i nesten alle rom med varmefolie fra Varmecomfort
 • Fleksibel romløsning; mulighet for 3 soverom
 • Potensial for kjellerutbygging
 • Høy første etasje - enkel adkomst
 • Stor, solrik og velstelt felles hage
 • Sentral beliggenhet på Sandaker/Torshov
 • Kort vei til Grünerløkka, Nydalen og Vulkan
 • Nærhet til vakre parker og Akerselva med turveier
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • Ingen forkjøpsrett
Ditt nye hjemLeiligheten preges av å være helt nyoppusset og har et interiør som langt på vei er ubrukt og klart til innflytting. I forbindelse med oppussingen er også romløsningen endret noe til fordel for en mer hensiktsmessig løsning, og tilrettelagt for et tredje soverom som med relativt enkle grep kan etableres ved behov.

Stuen utgjør i dag et naturlig sentrum i romløsningen og kan møbleres med både en salong og en supplerende sittegruppe. Her er det også muret opp en tradisjonell hjørnepeis som både varmer godt og bidrar til en koselig stemning innendørs på kjølige vinterdager.

Kjøkkenet er på sin side av en generøs størrelse og stort nok til å supplere stuen i rollen som et sosialt samlingsrom. Forbeholder du stuen en behagelig salong, kan du innrede kjøkkenet med et langstrakt spisebord for hverdagslige eller større sammenkomster. Selve kjøkkeninnredningen er helt ny og har en tidsaktuell utforming med samtlige hvitevarer innbygget og oppbevaringsmuligheter for det grunnleggende til daglig bruk. Overskap med glass i hyller og fronter, hvite metrofliser på veggflaten og komposittservant med design-preget blandebatteri er alle dekorative elementer som tilfører kjøkkenet det lille ekstra. Fint vinskap med to forskjellige temperatursoner, Miele stekeovn og stillegående oppvaskmaskin.

Leilighetens to soverom er av relativt like størrelser og plassert på hver sin side av stuen. Det naturlige hovedsoverommet oppleves romslig og har luftig bevegelsesplass selv innredet med dobbeltseng og nattbord. Her er det allerede satt inn to doble garderobeskap og i tillegg plass til ytterligere oppbevaringsmøbler ved behov.

Har du behov for ytterligere et soverom, er det mulig å skille ut dette fra stuen ved å sette opp en lettvegg, slik romløsningen var før leiligheten ble pusset opp. Se alternativ planskisse i bildesamlingen for en veiledende illustrasjon av dette.

På badet møter du et innbydende og elegant interiør med minimalistisk stilpreg og fliser i gråtoner som fremmer et harmonisk og velpassende miljø. Baderomsmøblene inkluderer servantskap i hvit høyglans med brede skuffer som rommer håndklær og dine personlige effekter, og dusjhjørnet har glassdører som kan svinges inn utenom bruk for å maksimere den ledige gulvflaten. Vaskesøylen finner sin lett tilgjengelige plass ved siden av dusjhjørnet. Soilrør er byttet.InnholdEntré, gang, omkledningsrom, bad, 2 soverom, kjøkken og stue. Kjellerbod på 14,4 kvm og loftsbod på 6,8 kvm gulvflate (skråtak). Det er opplegg for vaskemaskin på badet, men det er også mulig å benytte seg av fellesvaskeriet.Beliggenhet og nærområdetTorshov blir av mange sett på som bydelen på Oslos tak, med en kultivert og stødig atmosfære, og kvartaler som preges av massive og omfangsrike bygårder med historisk preg.

Dagligvarene og det meste til hverdagen kan du handle enkelt i butikkene på Sandaker Senter. Her finner du blant annet COOP Mega, Baker Samson, Vitusapotek og ett av Vinmonopolets utsalg, i tillegg til et tilbud innenfor helse og personlig pleie. Nærbutikken KIWI ligger like om hjørnet, i tillegg finnes også søndagsåpen joker i de nærmeste kvartalene mens større shoppingmuligheter venter på Storo Storsenter - en kort rusle- eller trikketur unna.

Torshov har som én av få bydeler i Oslo fortsatt sin egen slakter i Strøm-Larsen, der tradisjoner fra helt tilbake fra 1904 holdes i hevd. Dette er også byens siste pølsemakeri med eget utsalg og vel verdt gjentatte besøk når middagene skal planlegges. Noen få kvartaler nedenfor ligger en av Kaffebrenneriets butikker, et utmerket sted å hente en kopp oppkvikkende spesialitet allerede fra klokken 07 alle hverdager. Rett ved ligger også Mustang Sally, stedet for blomster og ekte Wranglers.

Like rundt hjørnet ligger Åpent bakeri med god atmosfære og deilige bakverk. Etter bakeriets stengetid åpner pizzarestauranten Lofthus samvirkelag, en annerledes pizzarestaurant med vekt på god smak og nyskapning som resulterer i byens kanskje beste pizza. Veien er heller ikke lang ned til Trikkestallen med sin flotte uteservering, Never Mind Sushi eller restauranten Grisen, en hyggelig møteplass med bar og restaurant.

I det gamle Soria Moria-bygget finner du det nye kulturhuset HVASKJER, der restauranten har vedfyrt grill, et stort ølutvalg samt vin- og cocktailbarer. Prøv deg gjerne også på dansegulvet samme sted, eller få med deg live-opplevelser på husets to konsertscener.

Tar du turen sydover til Løkka er gamle og ærverdige Parkteateret en klassiker, mens noen av byens beste drinker fås på Bar Boca. Drama og spenning får du på Ringen kino, på hjørnet av Vogts gate noen få minutters gange unna. Besøk også Vulkan, ett av byens mest spennende nye prosjekter der tidligere industriområder er forvandlet til et mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba inviterer her til sosiale hyggestunder.

Om en løpetur utendørs i friluft frister, er stiene som strekker seg opp og ned langs Akerselva gode alternativer og leder deg helt opp til Maridalsvannet og marka om du vil på langtur. Torshovparken og Torshovdalen er på sin side ypperlige både for roligere spasérturer og late dager i solen sommerstid. Om mer intensitet og målrettet trening er å foretrekke, kan Myrens Sportssenter være stedet, der du også finner golfsimulator og klatrevegger.

Trikkelinjene 11, 12 og 13 stopper rett utenfor Sandaker Senter, knappe 600 meter unna, og tar deg videre til sentrum på få minutter. Det samme gjør busslinjene 20 Skøyen-Galgeberg og 30 Bygdøy-Nydalen som begge er innenfor få minutters gange, og med Flybussekspressen reiser du behagelig opp til Gardermoen.

Det kollektive knutepunktet Sinsen er heller ikke mer enn gode 300 meters gange unna og inkluderer blant annet T-banen med linje 4 og 5 Ringen. Med bil får du i tillegg enkel tilgang på Ring 3 fra Sinsen, og ladestasjon for EL-bil er lett tilgjengelig i nabolaget.TomtAreal: 5 041 kvm, Eierform: Festet fellestomt Arealet gjelder for hele borettslaget som består av flere gårds- og bruksnummer. Tomtearealet for dette gårds- og bruksnummer er på 305 kvm. Tomten er festet med en festetid på 70 år fra 01.11.1951. Oslo kommune er grunneier.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringGateparkering etter stedets regler.ByggemåteFra eierskifterapport: Bygård over tre etasjer med kjeller og loft. Oppført på 1920-tallet på fundamenter av komprimerte masser av fjell/stein. Grunnmur av naturstein/teglstein som er pusset og malt. Støpt og armert kjellergulv. Etasjeskiller i bjelkelag og antatt stubbeloftsleire som isolasjon. Innvendige vegger av teglstein som er pusset og kledd med plater. Yttervegger av pusset teglstein. Valmtak som er tekket med takplater. Vinduer fra 1997 med 3-lag glass/mulig støyreduserende. Inngangsdør til leiligheten er merket med branngodkjenning B-30. Det er ingen merking for lyd, men døren er antatt oppbygget med lydkrav tilsvarende 35/40 DB. Leiligheten har sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Hovedsikring på 40 AMP.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig 1-stavs parkett med matt overflate på alle gulv untatt ett soverom hvor det er originale tregulv som er slipt og lakkert. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater. Downlights på bad.

Kjøkken: Skapinnredning fra Norema med rettprofilerte hvite fronter, stålgrep og laminerte benkeplater med kantlist. Nedfelt sort komposittservant med avrenningsbrett og 1-greps blandebatteri. Hvite metrofliser på vegg over benk. To doble overskap med glass i dører og hyller. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og vinskap. Veggmontert ventilator i hvitlakkert stål.

Bad: Servantskap med glatte fronter i hvit høyglans, forkrommede grep og heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle.OppvarmingElektrisk og vedfyring. Termostatstyrte varmekabler i gulvet på badet. Termostatstyrte varmefolie fra Varmecomfort under parketten i alle rom bortsett fra bad og soverom
2. Varme gulv på 30 min. Romføler og gulvføler.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Bra: 93 kvm P-rom: 93 kvm Bta: 103 kvm Følgende rom inngår i primærromarealet: Gang/entre, kjøkken, bad, omkledningsrom, stue og to soverom.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.

Eiendommen ligger inn under kommunedelplan KDP-17.Kommunale avgifterDe kommunale avgiftene betales gjennom månedlige felleskostnader.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererKr 4 386,-. Dekker bl.a. renter og avdrag felleslån, kabel-TV og internett fra Get, kommunale avgifter, festeavgift, bygningsforsikring, felles vedlikehold, drift m.m.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 202 124,- ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 83987175004, Handelsbanken Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 14.05.2019:
2.4% pa. Antall terminer til innfrielse: 97
Saldo per 14.05.2019: 15 970 585
Andel av saldo: 202 124
Første termin/første avdrag: 25.02.2018 ( siste termin 25.05.2043 )

Boligselskap er ikke tilknyttet sikringsordning

Ingen særfordelte lån: Fellesgjelden er flytende fordelt på hele arealet i boligselskapet. Ved arealutvidelser vil forholdet mellom felleskostnader, renter og avdrag forskyves for samtlige andeler/seksjoner.FellesformueKr. 63 815,- iht. brev fra forretningsfører, datert 14.05.2019LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 203 440 per 31.12.15 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 369 632 per 31.12.15ForsikringForsikret i If Skadeforsikring NUF, med polisenummer: SP1342445.1.3. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.TilbehørDet gjøres oppmerksom på ny liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBorettslaget  har egen hjemmeside: https://sondreaasen1.no/

Borettslaget består av 102 andeler fordelt på 11 adresser/oppganger.

Husdyrhold er tillatt etter godkjennelse fra styret. Slik søknad må fremsettes skriftlig forut for anskaffelse av dyret. Ved gjentatte brudd på reglene kan styret trekke godkjenningen tilbake. Husdyrhold skal ikke være til sjenanse eller ulempe for øvrige andelshavere og beboere.

Boligen har ekspedisjonsdokument datert 05.02.1929. Dette er forgjengeren til dagens ferdigattest. Megler har kopi av dokumentet.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Bygningen ligger under byantikvarens gule liste over bevaringsverdige bygninger.

Det kreves medlemskap i OBF for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBF. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBF og betale hver sin medlemskontingent.

Borettslager har avtale med GET om levering av kabel-tv og bredbånd.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 14.07.17 og eierskifterapport datert 13.05.2019 som kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Hvis arbeid er utført av faglært - oppgi firmanavn. Svar: Ja - Aker Rør AS, Oslo Membranservice AS, Entreprenør Erling Lunde. Kommentar: Helsveiset membran, trykktestet, støpt gulvvarme, flislagt, skiftet soil og vannledning, ny vv. tank.

7.1 Kjenner du til om det har vært utført arbeid/kontroll av el-anlegg og/eller andre installasjoner? Svar: ja - kun av faglært. Kommentar: Varmefolie med termostat, alle kontakter, dimmere og brytere skiftet, nye sikringer og utvidet med nye kurser.

Iht. eierskifterapport: Svakt avtrekk fra lufteventil på bad. Takstmann anbefaler  montering av vifte med sensor for luftfuktighet.   Iht. eierskifterapport: Svakt avtrekk fra lufteventil på bad. Takstmann anbefaler montering av vifte med sensor for luftfuktighet.   Etter at alle kontrollpunkter er gjennomgått så bemerkes det ingen avvik. Utført arbeid er godt dokumentert.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 600 000,- (Prisantydning)
202 124,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 802 124,- (Pris inkl. fellesgjeld)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 807 256,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selger.EierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og eierskifterapport.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktsignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Eierskifterapport
- Egenerklæring
- Opplysninger fra forretningsfører
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Festekontrakt
- Reguleringsbestemmelser
- Grunnkart
- Ekspedisjonsdokument
- Ligningsverdi
- Energiattest
- Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre
- Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0481 Hans Nielsen Hauges gate 27
0481, Hans Nielsen Hauges gate 27
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Hans Nielsen Hauges gate 27
1/34
Lukk
9