Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
BEKKELAGSHØGDA: Hel tomannsbolig med 2 stk. 3-roms leiligheter + kjeller. Spennende potensial ved oppgradering. Romslig tomt med gode solforhold. Familievennlig nabolag, nær skole og T-bane.
Last ned budskjema
Dokumenter
Dovresvingen 32 presenteres av Boa Eiendomsmegling Nordstrand.Horisontaldelt tomannsbolig med 2 stk. 3-roms leiligheter med kjeller og garasje.Tomten er på hele 1.097 kvadratmeter og byr på stor boltreplass.Familievennlig bomiljø med fine uteplasser som har gode solforhold dagen gjennom.Huset har både terrasse og balkong orientert i vestlig retning.På denne siden titter ettermiddags- og kveldssolen ned sommerstid.Veiledende planskisse - første etasje.Første og andre etasje inneholder romløsninger som er tilnærmet identiske og tilsvarer 3-roms leiligheter.Stuen og spisestuen utgjør til sammen en sosial sone i begge etasjer.Spisestuen har potensial som et tredje soverom ved å dele av mot stuen.Kjøkkenet i første etasje ble oppgradert med ny innredning omkring 1986.Kjøkkenet er ytterligere modernisert i nyere år.Hovedsoverom i første etasje på gode 12 kvadratmeter.Barnerom i første etasje på gode 9 kvadratmeter.Badet i første etasje ble delvis modernisert i 2012.Gang i første etasje.Veiledende planskisse - andre etasje.Stuen er på knappe 20 kvadratmeter i begge etasjer.Dørfri forbindelse mellom stuene lar naturlig lys fritt strømme gjennom fra side til side.Spisestuene er på gode 7 kvadratmeter .Kjøkkeninnredningen i andre etasje består dels av den originale fra byggeåret med tidstypiske skrå overskap.Benkeskapet er av nyere dato enn de øvrige.Soverommene er samlet i praktisk nærhet  vegg i vegg langs gangen.Hovedsoverom i andre etasje på gode 12 kvadratmeter.Barnerom i andre etasje på gode 9 kvadratmeter.Badet i andre etasje ble modernisert i sin helhet i 2010.Veiledende planskisse - kjeller.Nabolaget er veletablert og familievennlig.Fredelig bomiljø miljø med lite trafikk. Rett i nærheten finner du både T-banestasjoner og nærbutikker.Dovresvingen 32 ligger midt blant den veletablerte boligbebyggelsen på Bekkelagshøgda.Tomten er på hele 1.097 kvadratmeter og byr på stor boltreplass året gjennom.Dovresvingen 32 sogner til Bekkelaget barneskole og Brannfjell ungdomsskole.Like kort vei til både Brattlikollen og Karlsrud T-banestasjon. Reisetiden til sentrum er omkring kvarteret.Dagligvarene kan du handle enkelt på nærbutikken REMA1000. Et større utvalg forretninger og tjenestetilbud finner du bydelens storsenter på Lambertseter.Når du har lyst på noe ekstra godt er et besøk hos Jacobs på Holtet å anbefale.
2
249
Se store bilder
Prisantydning: 7 750 000,-
Totalpris: 7 750 000,-
Primær rom: 178m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Selveier
Rom: 4 / Soverom: 4
Kort om
"BEKKELAGSHØGDA: Hel tomannsbolig med 2 stk. 3-roms leiligheter + kjeller. Spennende potensial ved oppgradering. Romslig tomt med gode solforhold. Familievennlig nabolag, nær skole og T-bane."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.160 Bnr.472 i Oslo kommuneKort oppsummertDovresvingen 32 er en horisontaldelt tomannsbolig med to 3-roms leiligheter i hver etasje i tillegg til kjeller.

Huset ble oppført i 1952 og er i påfølgende år oppgradert i flere rom, men har også behov for ytterligere moderniseringer. Badene i begge etasjer er imidlertid helt eller delvis modernisert i løpet av de seneste årene og har allerede god standard med fliser og tidsaktuelle innredninger.

Tomten er på hele
1.097 kvadratmeter og opparbeidet med gressplen samt variert beplantning. Solforholdene er gjennomgående gode hele dagen.   Nabolaget er veletablert og familievennlig, består i stor grad av villabebyggelse og har et fredelig miljø med lite trafikk. Rett i nærheten finner du både T-banestasjoner og nærbutikker, mens gode shoppingsmuligheter venter både på Manglerud, Lambertseter og Holtet som alle er få minutter unna med bil eller sykkel. Veien er heller ikke lang opp til Ekebergsletta, ned til det idylliske Østensjøvannet eller ut til Østmarkas nettverk av grusveier og løyper.
  • Tomannsbolig med 2 stk. 3-roms leiligheter
  • Noe oppgradert, blant annet med 2 moderne bad
  • Vestvendt balkong og terrasse med kveldssol
  • Frittstående garasje fra 1966 med bod
  • Over ett mål tomt med stor hage
  • Veletablert, ettertraktet nabolag
  • Kort vei til skoler, forretninger og T-bane
  • Nærhet til fine turområder på Ekeberg og i Østmarka
Ditt nye hjemFørste og andre etasje inneholder romløsninger som er tilnærmet identiske og tilsvarer 3-roms leiligheter. Alder på interiør og innredninger varierer imidlertid mellom etasjene.

En romslig stue på knappe 20 kvadratmeter med tilknyttet spisestue på gode 7 kvadratmeter utgjør til sammen en sosial sone i begge etasjer. Her er det god plass til sofagruppe og spisebord, mens dørfri forbindelse mellom stuene lar naturlig lys fritt strømme gjennom fra side til side og sette sitt preg på atmosfæren. Det er montert ildsted i begge hovedstuer, i form av vedovn nede og kamin oppe.

Stuen i første etasje er tilknyttet en terrasse på 13 kvadratmeter, mens stuen i andre etasje er tilknyttet balkong på 3 kvadratmeter. Begge er orientert i vestlig retning og har gode solforhold andre del av dagen.

Kjøkkenet er på 7 kvadratmeter og ble i første etasje oppgradert med ny innredning omkring 1986 som senere er ytterligere modernisert. Kjøkkeninnredningen i andre etasje består dels av den originale fra byggeåret med tidstypiske skrå overskap, i tillegg til et nyere benkeskap. Begge kjøkken er funksjonelle i daglig bruk, men har naturlig bruksslitasje og oppleves standardmessig datert sammenliknet med dagens.

Soverommene er med gode 12 og 9 kvadratmeter av velfungerende størrelser som henholdsvis hovedsoverom og barne- eller gjesterom. Det er i tillegg verdt å fremheve spisestuenes potensial som tredje soverom ved å dele av mot stuen.

Badet i første etasje ble delvis modernisert i 2012 etter vannlekkasje. Innredet med badekar med veggmontert armatur, hånddusj og svingbar skjermvegg i glass. Badet i andre etasje ble modernisert i sin helhet i 2010 og dusjhjørne med hånddusj og svingbare skjermvegger.

Kjelleren inneholder hele fem boder som til sammen byr på rikelig med oppbevaringsplass, samt et vaskerom til felles bruk for etasjene.InnholdKjeller: Trapperom, gang, vaskerom med bod, mellomgang og 4 boder.
1. etasje: Vindfang, bod, entré, gang, bad, 2 soverom, kjøkken, spisestue og stue med utgang til terrasse på ca. 13 kvm.
2. etasje: Trapperom, gang, bad, 2 soverom, kjøkken, spisestue og stue med utgang til balkong på ca. 3 kvm.Beliggenhet og nærområdetDovresvingen 32 ligger midt blant den veletablerte boligbebyggelsen på Bekkelagshøgda. Dette nabolaget er utpreget familievennlig og har nærhet til de fleste hverdagslige fasiliteter samt et et stort tilbud av fritidsaktiviteter.

Spesielt attraktivt for en barnefamilie er nærheten til Bekkelaget og Brannfjell skole. Det eksisterer for øvrig også flere barnehager rett i nærheten.

T-banestasjonene på Brattlikollen er innenfor få minutters gange og har hyppige avganger ned til Jernbanetorget med linje 4 og
6. Reisetiden er kun cirka kvarteret. Foruten T-banen tar du deg enkelt ned til sentrum egen bil i løpet 10 minutter og har ellers et godt utgangspunkt med umiddelbar tilgang til Ring 3 og E6. Busslinjene 74 Mortensrud-Vika og 79 Holmlia-Grorud passerer også begge i nærområdet.

Dagligvarene kan du handle enkelt på nærbutikkene REMA1000 og KIWI som ligger like ved T-banestasjonene på henholdsvis Brattlikollen og Karlsrud. Større shoppingmuligheter venter på Lambertseter senter som inneholder et rikt utvalg av butikker og servicetilbud som apotek, postkontor og bank, samt koselige spisesteder og Symra kino.

Legg gjerne også turen innom Holtet litt lenger nord, et lite og sjarmerende handelssentrum med blant annet velrenommerte Jacob's som er viden kjent for sin ferskvaredisk og gode råvarer.

Nabolagsrestauranten Karlsrud Mat og Vinhus har god biff på menyen, mens Pizzabakeren byr på take-away i samme hus. Et besøk på Ekebergrestauranten er også å anbefale, i sommerhalvåret kan du her legge lunchen til uteserveringen med byens råeste utsikt.

Fritid og rekreasjon
Blant alle fritidsaktiviterene omegnen kan tilby, inngår blant annet velkjente Bekkelaget Sportsklubb, Nordstrand IF og "Kåffa" (KFUM/KFUK). Det kan skiltes med både håndballhall og fotballbaner med gress og kunstgress. På Lambertseter har idrettsforeningen et flott friidrettsanlegg, og det er en lokal lysløype i skogen rundt Bergkrystallen. Vinterstid er veien kort til områdets lokale alpinbakke Sloreåsen, med tilknytning til Ljan IF/Ljan Alpint.

SATS ELIXIAs treningssentere på både Karlsrud, Lambertseter og Ryen er alle gode alternativer for innendørs trening.

Sommerstid er den korte veien ned til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss. Med sykkelen triller du på få minutter ned til Nordstrand Bad og videre ut til Skinnerbukta på Malmøya.

Tur- og treningsøktene i friluft kan du gjerne legge til Ekebergsletta rett ovenfor, der du finner både lysløype og preparerte skiløyper når forholdene tillater vinterstid. På Ekeberg ligger også EKT Rideskole og Husdyrpark som er en morsom og spennende opplevelse for barna. Veien er vel så kort ned til naturperlen Østensjøvannet.

Vakre Østmarka har på sin side tallrike turmuligheter på et omfangsrikt nettverk av veier og stier. Når snøen faller vinterstid kan du legge ut på tur i milevis av skispor og besøke populære utfartsmål som Skullerudstua og Rustadsaga.TomtAreal: 1 097 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringParkering på egen tomt og i garasje. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Hel horisontaldelt tomannsbolig med saltak tekket med takstein. Yttervegger i bindingsverk, utvendig fasade kledd med panel. Etasjeskillere i tre. Grunnmur i betong. Bygget er fundamentert til antatt faste masser. Vinduer med 2-lags isolerglass 1985. Vinduer med kobled glass fra byggeår. Balkong og terrassedør med 2-lags isolerglass fra 1985. Fabrikkmalt/slett ytterdør, B-30/dB-35, med glassfelt fra nyere årstall. Takstein av typen betongtakstein.

Garasjen er frittstående og fra byggeår. Grovstøpt såle og enkelt bindingsverk. Tre leddport. Sadlet tak med betongtakstein.Overflater og innredningGulv: Fliser, laminat og betong. Innervegger: Fliser, panelplater, tapeter og murpuss. Himlinger: Panel og malte plater.

Kjøkken
1. etasje: Skapinnredning fra 1986 med glatte hvite fronter på underskap og glatte fronter i heltre på overskap. Dobbelt overskap med glass i dører. Laminerte benkeplater i tre-imitasjon. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Plater på vegger over benker. Ventilator med kullfilter.

Kjøkken
2. etasje: Eldre skapinnredning med blåmalte fronter og heltre benkeplate. Benkeskap med profilerte hvite fronter og laminert hvit benkeplate. Nedfelt dobbel stålservant. Hvite veggfliser over benk. Ventilator med kullfilter.

Bad
1. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Badekar med veggmontert armatur, hånddusj og svingbar skjermvegg i glass. Badet ble modernisert i 2012.

Bad
2. etasje: Servantskap med profilerte hvite fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Sideskap med profilert hvit front. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare skjermvegger. Badet ble modernisert i 2010.OppvarmingBoligen blir oppvarmet med elektrisk fyring og vedfyring. Varmekabeler i gulv på baderom. Vedkamin i begge etasjer.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.

Dovresvingen 32 KAN være koplet sammen med 32B og 34B på fellesledning ref. opplysninger fra Oslo kommune.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Kjeller: 73 kvm.
1. etasje: 80 kvm.
2. etasje: 75 kvm. Garasje: 29 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Kjeller: Trapperom, vaskerom, gang 1, gang
2.
1. etasje: Stue, kjøkken, bad, 2 soverom, entré, gang, 2 trapperom.
2. etasje: Stue, kjøkken, bad, 2 soverom, gang, trapperom.Adgang til utleieEiendommen kan leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17

Pågående byggesaker:
- Dovresvingen 34 A - Tilbygg, utskifting av balkongdør med vindu, ny kjellerdør,  sammenslåing til enebolig Saksnummer 201718993
- Dovresvingen 34 A - Riving av garasje og balkong Saksnummer 201804711Kommunale avgifterKommunale avgifter for 2018: kr. 11 518,86
Eiendomsskatt for 2018: kr. 7 615,00LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 2 230 794,-
Som sekundærbolig: kr. 7 138 541,-EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1958. Følger vedlagt.

Eiendommen Dovresvingen 32 B (gnr. 160 bnr. 1295) har tinglyst bruksrett til kjørbar atkomstvei (4 meter bred) fra Dovresingen over (Dovresingen 32) gnr. 160 bnr. 472 langs denne eiendoms søndre grense.

Plan og bygningsetaten har pr. 05.09.2018 endret bygningstypen fra enebolig til tomannsbolig. Plan og bygningsetaten bemerker at endringen av matrikkelen kan medføre endring i vann-og avløpsgebyret for eiendommen. Brev fra plan og bygningsetaten fremlegges på visning.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Eiendommen sokner til Bekkelaget skole og Brannfjell skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser: 1951/4970-1/105 BESTEMMELSE OM DELEFORBUD TINGLYST 04.07.1951 Bestemmelse om veg Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser

1951/14459-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 30.11.1951 Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om kloakkledning Med flere bestemmelser

1988/74601-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 31.10.1988 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:160 Bnr:1295 Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

1989/37216-1/105 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST 13.06.1989 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:160 Bnr:1295 Kan ikke slettes uten samtykke fra eier av bnr. 1295.

1996/15194-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 22.03.1996 Best. om felles stikkledn. Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:

1950/4555-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 20.04.1950 DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:0301 Gnr:160 Bnr:345

1988/74608-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 31.10.1988 UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:160 Bnr:1295

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 23.08 2018 og tilstandsrapport datert 30.08.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Ja - Redegjør for dette: mangler fugemasse på noen gulvfliser i 2 etg. Lekkasje fra et gammelt kobber rør fra 1 etg til kjeller c 4 år siden, ble reparert gjennom forsikring, den gang ogsaa IF.

1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja Nei Redegjør for dette begge bad oppusset siste 8 år

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Comfort, Holstad og Westerheim. Bad 2 etg 2010, Bad 1 etg ca 2012

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: har dokumenter på arbeid fra 2010, leter etter siste jobb.

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Ja - Redegjør for dette: 2 etg vedovn er fra 1952 og har sprekker i dør.

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Ja - Redegjør for dette: fukt i snekkerbod, reparert for mange år siden.

3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Nei - Kommentarer: ikke som jeg vet om

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Nei - Kommentarer: ikke som jeg vet om

6. Kjenner du til om det er/har værtsopp, også svertesopp, råteskader eller fukt i boligen? Nei - Kommentarer: ikke som jeg vet om

7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Nei - Kommentarer: ikke som jeg vet om

8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Nei - Kommentarer: ikke som jeg vet

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Nei - Kommentarer: vet ikke, liten tilgang på dokumenter

8.3. Kjenner du til om arbeider er utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Nei - Kommentarer: vet ikke

8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Deler - Spesifiser: har en erklæring fra arbeid utført på bad i 2010

9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Nei - Kommentarer: ikke som jeg vet

9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Nei - Kommentarer: ikke som jeg vet

10. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Ja - Redegjør for dette: nabo i nr 36 skal gjøre om garasje til del av boligen.

14. Foreligger det løpende leiekontrakt på hele eller deler av boligen/eiendommen? Ja -Redegjør for dette: 1 etg er utleid, men de flytter 17 september 2018, kontrakt utløper 30.sept 2018

15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Type rapport og dato: som tidligere nevnt var det et kobber rør som skapte lekkasje, dette var en forsikringssak, men usikker paa dato.

17. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): bolig 32B har tinglyst rett paa sydsiden av innkjøring langs gjerde til nr 30.

NB! Selger korrigerer pkt.1.3: arbeid på bad nede var i 2013 og har funnet papirer.

Utdrag fra tilstandsrapport: Kjeller er av typen grovkjeller. Det ble oppdaget fuktskjolder og noe synlig fukt i yttervegger. Noe synlig fuktutslag på vegger under terreng i kjelleren. Ut fra alder og nevnt fukt, bør drenering skiftes. Noe maling og stedvis utskiftning av panel må påregnes, da det er noe synlig råte i noen endebord. Betongtakstein bærer preg av slitasje. Steinens brukstid har utgått og bør byttes. Eldre pipebeslag og luftehatt. Noe eldre beslag på vindskier og tak fot utbygget entre/bod del. Trekonstruksjon. Balkongen i
2. etasje er av typen utkraget. Det er synlig råte i bjelkelag og da denne er utkraget uten understøtte, må ikke balkongen brukes før videre utredning eller oppgradering. Terrassen i
1. etasje er etablert med tresøyler rett på grunnforhold og på Lecablokker. Disse kan bevege på seg og noe justeringer må regnes med. Det anbefales å etablere støpte punktfundament for stabilitet av terrassen. Kjøkken i
1. og
2. etasje, bad
1.etasje, vaskerom, røranlegg og hovedvannledningen gis TG2. Garasjen bærer preg av slitasje og må regnes med oppgraderinger. NB! Rapporten må leses grundig i sin helhet.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
7 750 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
250 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
262 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 012 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Andreas AlvenesBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Grunnbokutskrift Kommunale avgifter, datert: 30.08.2018
Bestemmelse om ledninger for vann og avløp Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om vei Opplysninger om vann og avløp Reguleringskart Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1184 Dovresvingen 32
1184, Dovresvingen 32
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Dovresvingen 32
1/35
Lukk
2