Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
BEKKELAGET / EKEBERG: Innholdsrik enebolig over 3 plan med flott fjordutsikt, dobbelgarasje og mulighet for stor hybel.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Jomfrubråtveien 37 A presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Nordstrand AS. Huset omfatter totalt tre etasjer og har en innholdsrik, god romløsning som er veltilpasset en barnefamilies plassmessige behov.Balkongen byr på flott utsikt mot vest, over Bunnefjorden og Oslofjordens indre del.Veiledende planskisse - første etasje.Åpent, luftig og romslig. Nær samtlige rom i første etasje ble modernisert i 2006, blant annet med nye himlinger og gulv.
To stuer på generøse 76 kvadratmeter gir familien masse boltreplass i første etasje.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Flere soner og fin peis som er synelig både fra stuen og på motsatt side kjøkken.Plassbygd bokhylle og fin trapp opp til 2.etasje.Et langstrakt spisebord finner sin plass i spisestuen, i nær tilknytning til kjøkkenet.God plass til middagsgjester. Flere innebygde høytalere i både kjøkken og stue.Gode materialvalg og praktiske løsninger.Fin koke- og stekesone med praktisk høyde for matlaging.Kjøkkeninnredningen har utstrakte oppbevaringsmuligheter og integrerte hvitevarer.Det er etablert nisje med vanntilførsel for et kombiskap med vann- og isbit-dispenser.Kjøkkenet har egen forbindelse mot hallen der handleposene enkelt kan bæres inn.Hovedsoverommet er med sine 14 kvadratmeter av god størrelse til sitt formål.Hovedsoverommet er direkte forbundet med et eget bad på nesten 8 kvadratmeter.Badet tilknyttet hovedsoverommet ble modernisert i 2009 og er rikt utstyrt. Boblebadekar er en favoritt blant de minste.Dette badet ble modernisert sammen med de fleste av etasjens øvrige rom i 2006.Hallen på nesten 15 kvadratmeter ble tilbygget i 1998.Plassbygd garderobe av god kvalitet.Veiledende planskisse - andre etasje. Stue, 2 soverom/kontorer og et stort råloft som egner seg godt til lagring. Lagringsplass også kneveggen.Store glassflater ivaretar utsikten når du oppholder deg innendørs i loftsstuen.Loftsstuen utgjør alene mye av arealet i andre etasje, men det er også her 2 soverom. Loftstuen er akkurat blitt slipt opp og oljet.Romslig soverom eller stort kontor.Det samme gjelder dette soverommet. Kun lettvegg i mellom disse to soverommene.Veiledende planskisse - kjeller.Alternativ 1 for kjeller.Alternativ 2 for kjeller.Ytterligere en stor stue finner du nederst i kjelleren. Kjelleren for øvrig kan ha potensial for en 2- eller 3-roms utleiedel utenom kjellerstuen.Badet i underetasjen er tilknyttet badstue og må påregnes renovert.Belegningsstein i innkjørsel og på gårdsplass gir et ryddig uttrykk.Det er kun få meter bort til Bekkelaget Tennisklubbs baneanlegg i samme gate. BSK med sine mange aktiviteter for barn og unge ved Sportsplassen kun et par hundre meter utenfor dørstokken..Få meter også til både Ekeberg med både parken og sletta som er et yndet sted for store og små.Sommer som vinter.Du kan finne overaskende og spennende opplevelser i Skulpturparken.Flere fine serveringsteder og servicetilbud som bondegård eller mingolf.Flere fine utsiktspunkter i området. Nærheten til sjøen gir også kort vei til både badeplasser og båthavn.Kort vei til ærverdige Ekebergrestauranten.Kort vei også bort til Holtet med en rekke fine servicetilbud.Trygg og god skolevei til Bekkelaget barneskole, samt Brannfjell ungdomsskole
24
2017
Se store bilder
Prisantydning: 17 750 000,-
Totalpris: 17 750 000,-
Primær rom: 373m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 4 / Soverom: 5
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.152 Bnr.2 i Oslo kommuneKort oppsummertJomfrubråtveien 37 A er tilbaketrukket i høyden og fredfylte omgivelser ved grensen til Ekebergs friluftsområder, og har flott utsikt mot blant annet Oslofjorden i vest. I tillegg er solforholdene svært gode dagen gjennom, helt frem til sen kveldstid midtsommers.

Huset ble oppført i 1980 og tilbygget i 1998, mens store deler av første etasje ble betydelig modernisert og påkostet i 2006 og 2009. I de øvrige to etasjene er overflatene i stor grad som fra byggeåret, men velholdt. Spesielt kjelleren representerer et spennende potensial ved videre utvikling og kan ha mulighet for en hybeldel.

I Jomfrubråtveien vil du bokstavelig talt bo på toppen av byen og ha flott utsikt både ned mot sentrum og mot fjorden. Det å trekke seg tilbake hit fra de travlere sentrumsgatene er en opplevelse av å legge bak seg byens puls til fordel for en nærmest landlig atmosfære, som attpåtil gir deg et herlig overblikk over omgivelsene.

Veien til sentrum er kort enten du velger buss, trikk, sykkel eller egen bil, og tar du beina fatt kan du rusle gjennom Ekebergskogen og på få strakser befinne deg nede i Gamlebyen og Sørenga med byens nye badepark.

Det er for øvrig kun en kort sykkeltur til koselige Holtet som har både trikkestopp og et utvalg forretninger - inkludert renommerte Jacobs. En rekke barnehager og skoler på alle trinn eksisterer også i nærområdet.
 • Innholdsrik enebolig i ettertraktet nabolag på Ekeberg
 • Flott utsikt mot Oslofjorden
 • Familievennlig, god romløsning over tre plan
 • Mulighet for hybeldel i kjeller
 • De fleste rom i første etasje pusset opp i 2006 og 2009
 • Nytt balansert ventilasjonsanlegg i store deler av huset
 • Balkong med vidstrakt utsyn
 • Vestvendt, skiferbelagt markterrasse
 • Lettstelt hage med gode solforhold
 • Sol fra tidlig ettermiddag til sen kveld i utesesongen på terrassen
 • Brystning og glass beskyttelse av grill avdeling
 • Dobbelgarasje på 47 kvm. BRA
 • Belegningsstein i innkjørsel og gårdsplass
 • Sogner til Bekkelaget barneskole og Brannfjell ungdomsskole
 • Umiddelbar nærhet til turområder på Ekeberg
 • Rike tur- og rekreasjonsområder i nærheten
 • Kort vei til sjarmerende Holtet med butikker
 • Ca. 12 min. til sentrum med trikk fra Sportsplassen trikkeholdeplass. Jomfrubråten stasjon som for en tid siden ble stengt er av byrådet lovet gjenåpnet
Ditt nye hjemHuset omfatter totalt tre etasjer og har en innholdsrik, god romløsning som er veltilpasset en barnefamilies plassmessige behov.

I første etasje er nær halve arealet bestående av stuen og kjøkkenet med en tilknyttet spisestue. Stuene er velfungerende i sine roller som sosiale samlingsrom og har til sammen hele 76 kvadratmeter familien kan boltres på i hverdagen. Det generøse arealet gjør det mulig å møblere med opptil flere sittegrupper, deriblant et langstrakt spisebord i nær tilknytning til kjøkkenet. Legg også merke til det gjennomgående ildstedet som varmer godt og skaper lun stemning i både stuen og spisestuen.

Nær samtlige av etasjens rom ble omfattende modernisert i 2006, blant annet med nye himlinger, gulv renovering av trappene, samt full fornyelse og utskifting av isolasjon i vegger. Kjøkkenet ble samme år påkostet med en omfangsrik innredning som ble laget på bestilling av et håndtverkerforetak for akkurat denne eneboligen. Kjøkkeninnredningen er gjennomført i et klassisk moderne stilpreg og inkluderer en hel rekke skuffer og skap som til sammen har utstrakte oppbevaringsmuligheter. Hvitevarene er helintegrert, deriblant to stekeovner hvor av den ene er kombinert mikro, og det er etablert nisje med vanntilførsel for et kombiskap med vann- og isbit-dispenser. Legg også merke til at kjøkkenet har egen forbindelse mot hallen der handleposene enkelt kan bæres inn.

To av husets soverom og bad er samlet i praktisk nærhet i en mer tilbaketrukket del av første og distansert fra de sosiale rommene. Ett av soverommene var opprinnelig to mindre barnerom på omlag 8 kvadratmeter som med relativt enkle grep kan re-etableres ved behov. Hovedsoverommet er med sine 14 kvadratmeter av god størrelse til sitt formål, byr på fint utsyn mot himmel i vest og er direkte forbundet med eget bad på nesten 8 kvadratmeter.

Badet tilknyttet hovedsoverommet ble modernisert i 2009 og rikt utstyrt med et innbygget hjørneboblebadekar, klosett og bidé, samt dobbel servantinnredning som legger til rette for samtidig bruk av rommet. Praktisk sjakt i gulvet ned til skap i vaskekjeller. Etasjens andre bad er tilgjengelig både fra hovedsoverommet  og fra gangen utenfor nabosoverommet. Dette ble modernisert sammen med de fleste av etasjens øvrige rom i 2006 og innredet med blant annet et dusjkabinett med en rekke funksjoner.

Etasjen ble for øvrig tilbygget i 1998 med dagens hall som med nesten 15 kvadratmeter er spesielt praktisk for en barnefamilie og et representativt møte med husets indre.

I andre etasje blir husets plassering i høyden over fjorden spesielt tydelig, i form av flott utsikt over både Bunnefjorden, deler av Oslofjordens indre del og Nesoddtangen i vest. På balkongen er utsynet nær 180 grader, i tillegg er solforholdene her meget gode på både for- og ettermiddag i sommerhalvåret. Store glassflater ivaretar utsikten når du oppholder deg innendørs i loftsstuen som alene utgjør mye av etasjens areal. Gulv stuedel samt vindu/skyvedør mot vest er fra 1991. Gulvet er av merbau skipsgulv som er plugget og natet. Her er gulvet nyslipt og oljet. Hull med el-koblig i gulvet.

Ytterligere en stor stue og et utpreget stort soverom finner du nederst i kjelleren, som ellers inneholder en rekke rom med mer praktiske formål. Her inngår blant annet vaskerom og et tidligere kjølerom, tre boder med gode lagringsmuligheter samt to disponible rom hvorav ytterligere ett har sluk i gulvet. Kjelleren har også eget bad som er tilknyttet badstue og må påregnes renovert.InnholdKjeller: Kjellerstue, soverom, 2 disponible rom, bad, toalettrom, badstue, vaskerom, kjølerom og 3 boder.
1. etasje: Hall, gang, mellomgang, 2 bad, 2 soverom, kjøkken med spisestue og stue.
2. etasje: Loftsstue, 2 disponible rom og 2 kryploft.Beliggenhet og nærområdetI Jomfrubråtveien 37 A vil du bo tilbaketrukket på Ekeberg i et fredelig villastrøk uten gjennomgangstrafikk. Blant de nærmeste naboene er Ekebergsletta med turveier og skiløyper vinterstid, samt den populære EKT Husdyrepark og Ridesenter der barna kan få et hyggelig møte med små og store dyr. Det er også kort vei til idrettsanleggene på Sportsplassen og Ekeberg med et variert utvalg idrettsaktiviteter for barn og ungdom i regi av Bækkelaget Sportsklubb og KFUM.

Holtet er en kort sykkel- eller spasertur unna og kanskje mest kjent som et lite, koselig handelssentrum der du kan få inntrykk av at tiden går litt saktere. Legg gjerne turen innom Åpent Bakeri for en kopp kaffe, lunsj eller deilige bakverk, og på kveldstid samme sted tar Lofthus Samvirkelag over og kan skilte med både skjenkebevilling og byens kanskje beste pizza.

På Holtet ligger også velrenommerte Jacobs, delikatesseforretningen som er viden kjent for sin ferskvaredisk og gode råvarer - en hyggelig nærbutikk for hverdagslige innkjøp. Det er også søndagsåpen Joker å finne på Holtet.

Fra Sportsplassen kan du ta trikkens linje 18 og 19 som har en reisetid inn til sentrum på cirka 12 minutter. Jomfrubråten stasjon som for en tid siden ble stengt er av byrådet lovet gjenåpnet. Alternativt kan du velge bussen og linje 74 med omtrentlig like lang reisetid.

Om du ikke tar turen ned til sentrum, venter større shoppingmuligheter på Lambertseter senter som inneholder et rikt utvalg butikker og servicetilbud som apotek, postkontor og bank, Vinmonopolet og koselige spisesteder samt bibliotek og Symra kino.

Et rikt utvalg av turmuligheter og turmål er lett tilgjengelig i nærområdet, først og fremst på Ekeberg hvor du finner et nettverk av turveier av varierte lengder som er ypperlige for hverdagslige løpeturer så vel som spasérturer i roligere tempo. Her er det i tillegg lysløype med oppkjørte skispor når forholdene tillater det vinterstid. Legg gjerne også turen innom utsiktspunktet med fantastisk utsyn over Oslofjorden, eller den mye omtalte Skulpturparken.

Fortsetter du videre, kommer du straks til Ekebergrestauranten med stor uteservering i sesong samt den koselige Karlsborg Spiseforretning som begge er gode steder for måltider ute. Herfra kan du velge å gå videre ned Ekebergskrenten til Oslo Hospital og i retning Gamlebyen eller den nye Fjordbyen.

Sommerstid er nærheten til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss, deriblant Nordstrand bad og flere fine steder på Malmøya og Ulvøya. For lengre utflukter har Østmarka storslått natur med tallrike turmuligheter, deriblant populære utfartsmål som Østmarkskapellet og Rustadsaga.

Om et slag tennis frister, er det kun få meter bort til Bekkelaget Tennisklubbs velholdte baneanlegg i samme gate. For innendørs trening er Ekeberghallen eller Best Helse på Holtet begge gode alternativer. Du finner også flere treningssentre på Lambertseter.TomtAreal: 1 051 kvm. Eierform: Eiet tomt.ParkeringParkeringsmuligheter inne på eiendommen i tillegg til 2 biloppstillingsplasser i garasje. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Eneboligen er over 3 plan med kjellerplan. Boligen er fundamentert direkte på fjell, på en pute av avrettet grus/pukk. Armert såle i betong. Bindingsverk i yttervegger med innvendig diffusjonssperre, mineralull og utvendig diffusjonsåpen vindsperre. Prefabrikerte takstoler med undertak av asfaltbelagte sutaksplater. Undertak av sutaksplater, sløyfer og steinlekter. Glassert teglstein. Isolerglass i vinduer med utenpåliggende sprosser og uten sprosser. To fløyet ytterdør med glass i tilbygg. To fløyet terrassedør med glass til terrasse i
1. etg.Overflater og innredningGulv: Én-stavs eik i heltre og merbau i heltre, Begge skrudd og plugget. Merbau natet, eik natet i bord mot vegg. Merbau gulv
2. etg fra 1990, slipt og oljet 2018. Laminat, keramiske fliser, vinylfliser og ubehandlet betong.

Innervegger: Malt panel, ubehandlet panel, glassfiberstrie, keramiske fliser og pusset ubehandlet betong. Himlinger: Trepanel, plater, malt gipsplater med bord og ubehandlede gipsplater.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2006 med profilerte hvite fronter og vitrineskap. Benkeplater av heltre og stein. Stålbeslag med to kummer og ett-greps blandebatteri med uttrekkbart hode. Fliser på vegg over benk. Innbygget platetopp, stekeovner hvor av den ene er kombinert mikrobølgeovn. Veggmontert ventilator i stål. Nisje med vanntilførsel for kombiskap.

Bad 1: Servantskap med profilerte hvite fronter og helstøpt dobbelservant med ett-greps blandebatterier. Veggmonterte speil med overbelysning i baldakin og sideskap med innvendig belysning. Innbygget hjørnebadekar med veggmontert armatur og hånddusj. Veggmontert klosett og bidé. Håndklevarmer.

Bad 2: Flislagt servantbenk med overmontert porselensservant med ett-greps blandebatteri. Innfelt veggspeil. Dusjkabinett med multifunksjoner. Veggmontert klosett. Håndklevarmer.

Balkong: Gulv fornyet 2018, rekkverk renovert.

Radiatorer ble innvendig renset i 2016.OppvarmingVarmepumpe, varmekabler og radiatorer samt vedfyring i ildsteder. Varmepumpe fra 2016
Elektrokjele fra 2016
Radiatorer fra byggeår utenom på ett soverom hvor det er fra 2016
Varme-elementer ute på terrasse og balkong oppe.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Kjeller: 174 kvm.
1. etasje: 172 kvm.
2. etasje: 61 kvm.

Garasje: 47 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Kjeller Kjellerstue, bad, badstue, soverom, wc, vaskerom.
1. etasje Hall, gang, kjøkken, spisestue, stue, gang 2, soverom, bad/wc, bad/wc 2, soverom
2.
2. etasje Loftstue, kontor, kontor
2.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17

Selger har mottatt Nabovarsel vedr. Follobaneprosjektet. Følger vedlagt. Med Follobaneprosjektet skal Bane NOR levere dobbeltspor mellom Oslo og Ski og tilrettelegge for halvert reisetid. Togene skal gå direkte gjennom Nordens hittil lengste jernbanetunnel, med 11 minutter reisetid. Samtidig tilrettelegges Østfoldbanen der det fortsatt blir lokaltrafikk.Kommunale avgifterKommunale avgifter for 2018: kr. 23 311,65
Eiendomsskatt for 2018: kr. 24 286,00LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr 3 967 296,-
Som sekundærbolig: kr 12 695 347,-EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

Tv-feste og tilkobling i spisestue medfølger, det samme gjelder tv-feste i loftstuen. Snefreser kan medfølge - den er 5 år gammel eller mer. En gammel gressklipper medfølger om ønskelig. Klipperobot medfølger ikke. Tv i spisestue og takfestet tv i stue oppe medfølger ikke. Radio og platespiller til lydanlegg i stue/spisestue medfølger ikke, men tilkoblingsboks følger med. Taklampe spisestue (vinge) følger ikke med. Skipsklokke skrudd i tak over trapp samt skipsur (hhv i kjeller og i
2. etg) medfølger ikke boligen. Seilbåtskulpturen og natthus medfølger ikke boligen.DiverseBoligen har ferdigattest/Brukstillatelse - utstedt 1980. Følger vedlagt.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Eiendommen sokner til Bekkelaget skole og Brannfjell ungdomsskole Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Selger kommenterer følgende: En av døråpnerne  i garasjen er "juksereparert" etter at en fjærbelastet låsemekanisme sluttet å fungere. 

Ved lengere fravær hender det at man får lukt fra sluk.  Passer man på å jevnlig vedlikeholde med rensemidler er det ikke noe problem, og de få gangene vi har opplevet lukt, har det forsvunnet raskt, som oftest bare ved å la vannet renne.  Som tidligere nevnt  ble avløpet frem til kum renset for noen år siden.  Dette ble fulgt opp med videofotografering som viste at alt var i orden.  

Gulvet i uteboden er til dels belagt med grov singel iblandet rester av bl.a. lekablokker. 

I plenen ligger det styreledning for Bosch klipperrobot.  Vi har i dag klaget til leverandør (Jernia  bedriften)  som rearrangerte ledningen etter problemer i fjor.  Det ble oppdaget 23.04.2018 at den ligger avkledd oppe i dagen flere steder.  Klipperobot medfølger ikke.

I tillegg til TV kontakter i stuen oppe og i spisestue er det to kontakter på hver sin side av yttervegg mot vest i stuedelen.  Mener de er inne på landantennen.  Satelittdisk er ikke fjernet, men vet ikke om den fremdeles er inne på anlegget. 

Per i dag har vi Riks Tv "flere rom".   Det er kobber inn i huset, men i dag kun benyttet til ADSL for internet.  Vi har gått over til mobil telefoni.  Noen eldre telefoner har problemer med god  dekning i kjøkkenregionen, og det er dårlig kotakt i kjeller.

Det er alarmanlegg av litt eldre dato tilknyttet Sikkerhetsgruppen Nordstrand.  Det er følere for både innbrudd og brann, dog ingen følere i sov og bad. Anlegget har vært gjenstand for flere oppgraderinger.

Lampe over spisebord medfølger ikke. TV i spisestue følger med uten omkostninger om ønskelig.  Elektronikk som nå befinner seg i huset i forbindelse med TV / høytalere følger med.  Feste til TV i
2.etasje medfølger.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser 1917/912361-1/105 RETTIGHETER IFLG. SKJØTE TINGLYST  04.05.1917 Bestemmelse om veg Bestemmelse om benyttelse Forbud mot generende bedrift Med flere bestemmelser

1921/920425-1/105 RETTIGHETER IFLG. SKJØTE TINGLYST  28.10.1921 Bestemmelse om veg Bestemmelse om benyttelse Med flere bestemmelser

1922/993214-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST  20.01.1922 Vedr. byggetillatelse.

1922/993215-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST  21.07.1922 Bestemmelse om kloakkledning

1956/918202-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST  25.05.1956 Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

1971/2975-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST  16.02.1971

1972/14511-1/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST  04.09.1972

RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:209 1972/15993-1/105 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST  26.09.1972 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1979/12501-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST  09.05.1979

1980/30958-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST  22.12.1980 Kan ikke slettes uten samtykke fra rettighetshaverne. Gjelder denne registerenheten med flere

1985/36294-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST  20.06.1985 Med flere bestemmelser

1988/27477-1/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST  25.04.1988 Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

Grunndata: 1878/900006-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST  08.02.1878 DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:1

1879/900031-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST  18.04.1879 UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:13

1915/900563-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST  19.11.1915 UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:28

1919/900353-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST  25.04.1919 UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:76

1922/900403-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST  21.07.1922 UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:88

1971/4228-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST  04.03.1971 UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:209

1985/54121-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST  05.09.1985 UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:306

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0301-152/239, 0301-152/76/0/1,2 i eiendomsrett 1979/12501-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST  09.05.1979 OVERFØRT FRA: 0301-152/76
RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:2 Bestemmelse om kloakkledning Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen OVERFØRT FRA: 0301-152/76
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-152/76/0/1,2 i eiendomsrett 1989/83552-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST  29.11.1989 OVERFØRT FRA: 0301-152/76
RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:2 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:306 Bestemmelse om kloakkledning Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-152/76
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-152/239 i eiendomsrett 1989/83552-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST  29.11.1989 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:2 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:76 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:76 Snr:1 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:76 Snr:2 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:152 Bnr:306 Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om adkomstrettForhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 19.04.2018 og tilstandsrapport datert 26.03.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Ja - Redegjør for dette: Fukt i vegg bad 2 før totalrenovering i 2006. Brudd i rør bad 1 før totalrenovering i 2009. Sprekk i noen fliser gulv vaskerom. Var slik da vi flyttet inn, ikke utbedret. Dusj kjeller har hatt løse fliser som eiere har reparert. Se tilstandsrapport.

1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Totalrenovering bad 2 i 2006. Totalrenovering bad 1 i 2009.

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Se over. Tiltakshaver Leif Inglingstad.

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Detaljerte fakturaer.

1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Nei - Kommentarer: Se tilstandsrapport.

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Ja - Redegjør for dette: I forbindelse med renovering og fornyelse av ildsted 2006 fukt. Har vært lekkasje i kobling mellom pipe og tak. Ikke sikker, men mener utbedret i 2010 i forbindelse med installasjon av feieplattform og trinn på tak. Feiervesenet anbefaler installasjon av vifte i skorstein pga dårlig trekk. Ved inspeksjon av Feiervesenet (? når) kommentar om små ventilasjonshull i peiskappe kjeller, men ingen pålegg. Ikke påpekt senere.

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Ja - Redegjør for dette: Se tilstandsrapport.

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Se tilstandsrapport. Sprekk i søyle kjeller fra før innflytting.

7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Ja - Redegjør for dette: Se tilstandsrapport for terrasse. Vanninntrenging på garasjegulv ved ekstrem nedbør. Sneinntrengning som nevnt i tilstandsrapport har aldri forekommet.

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Se tilstandsrapport.

7.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Jevnlig vedlikehold. Se tilstandsrapport.

8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: 26.05.2008 Elektrokompetanse 26.09.2016 Elsikkerhetsdokumentasjon - H-I Elektro

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: El firma

9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Full spyling av avløp frem til kum januar 2013.

9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Se foregående

9.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Se foregående. Husker ikke hvem, men velrenommert. (Bl.a brukt av større renholdsfirma)

10. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Nei - Kommentarer: Mulig byggeplan som ikke grenser til oss, Jomfrubråtveien 36, så intet nabovarsel.

11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Ja - Redegjør for dette: Tilbygg inngangsparti ca. 15 kvm. Utbygget rom under terrasse ca. 15 kvm

11.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja -  Redegjør for dette: Tilbygg godkjent. Rom under terrasse ikke byggemeldt, men kan formaliseres.

12. Kjenner du til pålegg/heftelser/krav fra f.eks. kommunen eller andre offentlige instanser vedrørende eiendommen, f.eks. oljetank, sentralfyr, septiktank, avløp e.l.? Ja - Redegjør for dette: Oljetank og sentralfyr er fjernet. Varmepumpe installert.

13. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, e.l.? Ja - Redegjør for dette: Kjelleretasjen har slik mulighet.

13.1. Er enheten godkjent for varig opphold? Ja - Kommentarer: Mulig å lage separat hybelleilighet med egen inngang i kjelleretasjen.

15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Type rapport og dato: Tilstandsrapport april 2018

17. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Ikke som vi vet

Iht. tilstandsrapport: Det er registrert riss i yttervegg i åpent lagerrom under terrassen. Videre er det registrert fukt ved fuktmålinger i teknisk rom, i vegger bad(i og utenfor dusjsone), bod i kjeller og i vaskerom i vegg mot utvendig trapp. Det mangler utvendig puss på yttervegg til soverom i lagerrom under terrrassen. Vinduer i kjellerstue klyper og er vanskelig å åpne. I tillegg er det defekt lukkemekanisme på et av vinduene. Dør fra kjellerbod har defekt tettelist, redusert isolasjonsverdi som følge av kondensroser og det er målt fuktutslag på terskel, sokkel og gulv. Lekkasje i kum takrenne mot syd, lekkasje i skjøt takrenne syd, lekkasje i takrenne innvendig vinkel kilrenne syd. Defekt dør til kjølerommet. Himlingsplater, interiørplater, i kjølerommet er deformerte og henger løse. Redusert fall på terrasse
1. etg., hvor det skal være registrert vannansamlinger enkelte plasser. Innvendig fukt i gulv/sokkel ved dør til kjeller. Tregulv balkong
2. etg. er tørt og sprukkent. Det er ikke registrert membran i våtrommene i kjellerplan. Videre er det registrert at sluk ligger ned i påstøp, hvor det er montert slukforhøyer for å hindre vann å gå inn i påstøpt betonggulv. Dette kan i motsatt fall hindre vann i undergulv å komme ned i sluk. Betydelig bom med løse fliser. Bad i kjeller TG 3

Oppdatering: Takstmann har den 04.09.2018
vært på en befaring sammen med eier for kontroll av utført vedlikehold som følger:
- Utvendig liggende kledning under kjøkkenvindu mot gårdsplass er skifte og overflatebehandlet. Det vites ikke   hvilken tilstand vindsperre, lekter osv er i.
- Skipsgulv i loftsstue i plan 2, er slipt ned og olje. Noe nye oljerester er registrert på ekisterende gulvlister.
- Rekkverk i teak balkong plan 2 er slipt ned og oljet.
- Det er lagt nytt gulv på balkong i plan 2 av impregnerte materialer.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
17 750 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
443 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 17 750 000,-))
--------------------------------------------------------
456 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
18 206 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport
- Egenerklæring
- Grunnboksutskrift
- Tinglyste avtaler
- Nabovarsel Follobaneprosjektet
- Reguleringsbestemmelser
- Arealbekreftelse med målebrev
- Kommunal tilknytning(vann og avløp)
- Ortofoto
- Tegninger
- Kommunale avgifter
- Brukstillatelse 1980
- Jomfrubråtveien 37 A - Garasje - Ferdigattest - 1983.pdf
- Jomfrubråtveien 37 A - Ombygging og påbygg av bolig - Sluttnotat (henleggelse)
- Jomfrubråtveien 37 A - Enebolig - Tilsynsomslag (henlegges) - 1985
- Ligningsverdi
- Energiattest
- Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre
- Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1179 Jomfrubråtveien 37 A
1179, Jomfrubråtveien 37 A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Jomfrubråtveien 37 A
1/40
Lukk
24