Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
NORDSTRAND: Nylig oppusset del av 4-mannsbolig. Moderne kjøkken med hvitevarer. Vestvendt balkong, kveldssol og utsyn. Garasje + biloppstillingsplass.
Last ned budskjema
Dokumenter
Gjennomgående god standard i alle rom.Nærområdet er utpreget barne- og familievennlig, de fleste hverdagslige fasiliteter er innenfor kort radius.Leiligheten har en luftig plassering i firemannsboligens andre etasje og balkong mot vest.Balkongen er belagt med trefliser og rommer et bord samt to-tre stoler du kan ta med måltidene til.
På balkongen opplever ettermiddags- og kveldssolen samt fint utsyn over omgivelsene.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Grønne omgivelser.Nedre plan (2. etasje): Entré/gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong.Vindusrekken i vestveggen gjør stuen luftig på dagtid.Stuen er helmalt i hvitt og oppleves dermed svært lys på dagtid.Stuens lange gulvflate kan du uten trengsel møblere med en sofagruppe og et spisebord.InteriørbilderUtenom stuens hvitmalte tregulv har etasjens øvrige rom parkett på gulvene.Kjøkkenets moderne innredning har god oppbevaringsplass for utstyr til daglig bruk.Innredningen er pent utført med lekre benkeplater i heltre, underlimt stålservant og dekorativ mosaikk.Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert.Fine detaljer og god kvalitet er gjennomgående.Leilighetens hovedplan inkluderer to soverom, her ved hovedsoverommet.InteriørbilderEt velfungerende barnerom der familiens yngste har plass til opphold i egne omgivelser.Gulv og vegger med sandfargede fliser fremmer en velpassende, varm atmosfære på badet.Badets innredning inkluderer en romslig dusjnisje.InteriørbilderLoft: Loftsstue og disponibelt rom.Tre overlysvinduer i yttertaket fyller loftsstuen med mye naturlig lys på dagtid.Loftsstuen kan passe ypperlig som barnas egen avdeling for lek og moro.Overlysvinduer gir naturlig lys til arbeidskroken i loftsstuens hjørne.Et disponibelt rom på loftet benyttes i dag til soveromsformål.InteriørbilderEntréens hendige skyvedørsgarderobe oppbevarer yttertøyet lett tilgjengelig.Ekebergveien 244 er en firemannsbolig der denne leiligheten ligger i andre etasje.Ekebergveien 244 formidles av Daglig leder Tommy Stensrud ved Boa Eiendomsmegling Nordstrand.Fint opparbeidet tomt med tumleplass for de små.Sandkasse og trampoline på fellesarealet.Garasjeplass under under leilighetene, samt biloppstillingsplass.Velkommen til Ekebergveien 244!Kort og trygg vei til populære Munkerud skole som ble pusset opp så som sent i 2016.Mange fine lekemuligheter samt barnehager i nærområdet.Kort vei til nye Sæter med det meste innen servicetilbud.Trikken tar deg ned til sentrum på få minutter.Et rikholdig utvalg av aktiviteter og idrettsforeninger i bydelen.En kort sykkeltur unna finner du både Nordstrand Bad og andre bademuligheter.Kort vei til både Ekeberg og Østmarka.
4
137
Se store bilder
Prisantydning: 5 800 000,-
Totalpris: 5 800 000,-
Primær rom: 93m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 2 / Soverom: 3
Kort om
"NORDSTRAND: Nylig oppusset del av 4-mannsbolig. Moderne kjøkken med hvitevarer. Vestvendt balkong, kveldssol og utsyn. Garasje + biloppstillingsplass."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.183 Bnr.193 Snr.4 Orgnr.990646651 i Oslo kommuneKort oppsummertLeiligheten er nylig pusset opp i samtlige rom, inkludert kjøkken og bad, og har derav gjennomgående moderne standard og et tidsaktuelt interiør du kan flytte rett inn til. Deilig er det også med balkong som gir deg tilgang på ettermiddags- og kveldssolen sommerstid.

Ekebergveien 244 er en firemannsbolig der denne leiligheten ligger i andre etasje og i tillegg inkluderer loftet som er innredet og integrert som en del av romløsningen.

Nærområdet er i sin helhet utpreget barne- og familievennlig, de fleste hverdagslige fasiliteter er innenfor kort radius. Sæter med trikkestopp og et godt utvalg forretninger er kun et fåtall minutters gange unna.
 • Oppusset og moderne 3-roms med loft
 • Luftig plassering i andre etasje
 • Gjennomgående lys atmosfære
 • Moderne kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer
 • Loft innredet med stue og disponibelt rom
 • Vestvendt balkong med ettermiddags-/kveldssol
 • Garasje og biloppstillingsplass
 • Under 600 meter til trikkestopp på Sæter
 • Et godt utvalg forretninger på Sæter, Holtet og Lambertseter
 • Enkel tilgang til fjorden, badestrand like nedenfor
 • Nærhet til turområder på Ekeberg og i Østmarka
 • Ingen forkjøpsrett
Ditt nye hjemLeiligheten har et helhetlig og stilrent interiør som gjenspeiler det aktuelle trendbildet med tanke på både fargevalg og faste innredninger. 

Stuen er helmalt i hvitt og oppleves dermed svært lys på dagtid. Vindusrekken i vestveggen gjør i tilleg rommet luftig, ivaretar utsyn over omgivelsene og slipper solstrålene inn på ettermiddags- og kveldstid. Stuens lange gulvflate kan du uten trengsel møblere med en sofagruppe og et spisebord, og sentralt i rommet står en moderne hvitlakkert peisovn som nærmest går i ett med omgivelsene.

Via stuen får du tilgang til leilighetens balkong som er orientert i vestlig retning og sommerstid har sol fra midt på dagen og tilnærmet helt frem til solnedgang i nordvest. Balkongen er belagt med trefliser og rommer et bord samt to-tre stoler du kan ta med måltidene til. Det er for øvrig montert markise som dekker hele balkongens lengde og solskjermer både denne og deler av stuen.

Kjøkkenet er utstyrt med en moderne skapinnredning som har samtlige hvitevarer helintegrert og rommer utstyr til daglig bruk. Innredningen er pent utført med lekre benkeplater i heltre med underlimt stålservant, dekorativ mosaikk på veggflaten over koke- og vaskesonen, samt spotbelysning under overskapene.

På badet er gulv og vegger belagt med sandfargede fliser som fremmer en velpassende, varm atmosfære. Badets innredning inkluderer servant- og veggskap med oppbevaringsmuligheter, veggspeil med åpne hyller og dusjnisje med hånddusj. Det er også avsatt plass til en frontmatet vaskemaskin.

Leilighetens hovedplan inkluderer to soverom som utgjør henholdsvis hovedsoverommet og et velfungerende barnerom der familiens yngste har plass til opphold i egne omgivelser. Begge har skapmengde tilpasset sitt formål, hovedsoverommet i form av et hendig skyvedørsskap.

Øverst i den innredede loftsetasjen finner du ytterligere en stor stue samt et disponibelt rom som i dag benyttes som leilighetens tredje soverom. Loftsstuen oppleves noe tilbaketrukket og distansert til etasjen under, og kan dermed passe ypperlig som en dedikert TV-stue og barnas egen avdeling for lek og moro. Tre overlysvinduer innfelt i yttertaket fyller loftsstuen med mye naturlig lys på dagtid, mens innfelte spotter står for jevn og dekorativ belysning etter mørkets frembrudd.EierbrøkSeksjonsbrøk: 75/288InnholdNedre plan (2. etasje): Entré/gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong. Loft: Loftsstue og disponibelt rom.Beliggenhet og nærområdetEkebergveien 244 er en del av det veletablerte og familievennlige villaområdet på Nordstrand. Her bor det mange barnefamilier i omgivelsene, som i sin helhet er både trygge og preget av godt naboskap. Det er trafikksikker vei frem til barneskolen på Munkerud skole og ellers nærhet til ungdomsskole samt en rekke barnehager.

Til Sæter som nylig er betydelig modernisert går du på fem minutter, her finner du et helt nytt handlesenter, koselige småforretninger og flere hyggelige spisesteder som Egon, Espresso House, Joe and the Juice, Kaffebrenneriet og Samson som også har kveldsåpent med servering og pizza på menyen. MENY ligger også her og har blant annet god ferskvaredisk. Om du vil unne deg noe spesielt så er det heller ikke langt bort til den velrenommerte delikatesseforretningen Jacobs på Holtet.

Fritid
Sommerstid er nærheten til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss. Rusle gjerne ned til Nordstrand Bad eller Katten for en morgendukkert, her venter både fin badestrand og gyldne svaberg samt en stor gressbakke. Badeplassen ble for få år siden oppgradert med blant annet nye sanitærfasiliteter og kiosk. Ulvøya og Skinnerbukta på Malmøya er andre populære badesteder i nærheten, og legger du turen sydover kommer du straks til herlige plasser som Hvervenbukta og ærverdige Ingierstrand Bad.

Veien er kort også ut til de store friluftsområdene i Østmarka som er ypperlige for utflukter året gjennom. På få minutter kommer du ned til Østmarka og Ljanselva. Klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet, idylliske Nøklevann og Østensjøvannet er alle ypperlige for utflukter i hverdagen eller helgene, med eller uten ski på beina.

På Ekeberg finner du fine turområder for løping og søndagsturer i roligere tempo. Her er det lysløype med oppkjørte skispor når forholdene tillater vinterstid. Det er for øvrig også kort avstand til områdets lokale alpinbakke Sloreåsen med tilknytning til Ljan IF/Ljan Alpint.

For innendørs trening er EVO det nærmeste treningssenteret på Sæter, i tillegg er ELIXIA på både Lambertseter og Karlsrud gode alternativer.

Adkomst og kollektivtilbud
Trikkestoppet på Sæter er en kort rusletur unna, herfra tar linjene 18 og 19 deg ned til Jernbanetorget på gode 20 minutter. Alternativt kan du velge 74-bussen med omtrentlig like lang reisetid. Buss 79 mellom Åsbråten og Grorud stopper i gaten rett utenfor og tar deg videre ned til Hauketo togstasjon. Gyldige rutetider finner du på ruter.no.

Med bil har du enkel og kort vei ned til E6 og videre til Ring 3, med sentrum innenfor 10 minutter.TomtAreal: 1 475 kvm. Eierform: Fellestomt for sameiet.ParkeringDet medfølger garasje med vippeport i kjeller - adkomst rundt bygningen og nedkjørsel på stuesiden. Det er også en parkeringsplass på gårdsplassen.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Firemannsbolig i betong- og trekonstruksjoner. Betongsåler som antas å være fundamentert til faste masser/fjell. Grunnmur i betong. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning som opprinnelig var uisolerte - med synlige propper, som tyder på at veggen har blitt etterisolert ved innblåsning av mineralull - uvisst når dette er utført. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør. Etasjeskillere av trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongstein. Stuen har utgang til balkong på ca 8 kvm, tremmegulv. Malt, vinylbelagt tretrapp i felles trappeoppgang.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett og malte trebord. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig sparklede og malte flater. Himlinger: Sparklede og malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med rettprofilerte hvite fronter, stålgrep og heltre benkeplater. Underlimt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Mosaikkfliser på vegg over benk. Spotbelysning under overskap. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator i stål og glass.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggspeil med åpne hyller. Dusjnisje med hånddusj og svingbar skjermvegg i klart glass. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Overskap med glatt hvit front.OppvarmingPeisovn i stuen. Varmekabler i badegulv, panelovner ellers. Varmepumpe luft-til-luft i stuen.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Loft: 17 kvm.
2.etasje: 76 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Loft: Loftstue m/trapp, innredet rom.
2. etasje: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Fremleie skal godkjennes av styret. Se vedtekter §9 for ytterligere veiledning.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader for seksjonen pr.30.04.2018 er kr
2.204,- pr måned som inkluderer kommunale avgifter og andel av bygningsforsikring samt vanlige poster for boligsameier.

Det er ytret ønske i sameiet om oppussing av felles trapp og inngang. Dette kan medføre en økning i felleskostnaden.

Husleien er indexregulert.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldIngen gjeld oppgitt for seksjonen.FellesformueKr. 13 809,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 1 050 815,-
Som sekundærbolig: kr. 3 362 608,-ForsikringForsikret i If Skadeforsikring, med polisenummer: SP592505.5.1. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling til generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1939. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Dyrehold er ikke tillatt.

Det opplyses at leiligheten i den søndre enden av
1. etasje skal tilbygges.

Seksjonseiere i sameiet klipper gresset og måker snø i egen regi på rundgang.

Eiendommen sokner til Munkerud skole og Nordseter skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser: 1939/2315-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 20.02.1939 Byggeforbud på nærmere angitt avstand Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet OVERFØRT FRA: 0301-183/193
Gjelder denne registerenheten med flere

1939/14397-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 12.10.1939 Bestemmelse om kloakkledning Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-183/193
Gjelder denne registerenheten med flere

1940/1010-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 31.01.1940 Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-183/193
Gjelder denne registerenheten med flere

1992/52257-2/105 PANTSETTELSESERKLÆRING TINGLYST 30.10.1992 BELØP: NOK 15.000
PANTHAVER:Sameiet Lnr: 1133275
Anf.
1.prioritet. Gjelder denne registerenheten med flere

1993/4398-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 29.01.1993 Midlertidig dispensasjon fra Vegloven i anledning bygningens avstand til kant regulert Ekebegvn.og Amund Hellands vei. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo veisjef Gjelder denne registerenheten med flere

2015/764980-1/200 PANTEDOKUMENT VED BYTTE AV BANK TINGLYST 24.08.2015 BELØP: NOK
3.600.000
PANTHAVER:Storebrand Bank Asa Org.nr: 953299216
Uomsettelig Elektronisk innsendt

Grunndata: 1992/52257-1/105 SEKSJONERING TINGLYST 30.10.1992 SNR: 4
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 75/272
2003/40848-1/105 RESEK/ENDRING FORMÅL/BRØK/TILLEGGSDEL TINGLYST 04.07.2003 SNR: 4
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 75/288

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 04.05 2018 og tilstandsrapport datert 03.05 2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Pusset opp av forrige eier i 2008
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Rørlegger er oppgitt i salgspapirer fra 2010
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Navn på utførende og matetrialer (litex-plater) står i salgspapirene fra 2010

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Det er kommentert fra tilsyn at pipeløp er delvis bygd in
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Ja - Redegjør for dette: Det har tidligere vært fuktutslag flere steder i kjelleren.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Ny drenering, grunnmurspapp og nye masser rundt hele i 2016
3.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Lindhaugen AS, gravde, la nye drensledninger, papp og masser

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja - Redegjør for dette:Det er en del skjevheter på de gamle gulvene. Ikke merket noen endringer i den tiden vi har bodd her. Noen sprekker mellom vegg og tak i rom uten lister.

7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Nei Kommentarer: Tidligere noe mindre rundt gjennomføringer i taket.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Lagt nytt tak i 2011.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Det gamle taket ble revet ned til undertaket, ny duk, lekter, takstein og beslag ble gjort av Taktekkermester Bjørn Schramm AS i 2011

8. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget, f.eks. gjentagende sikringsbrudd, svimerker, varmgang eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Tidligere kunne sikringene legge ut når det var mye bruk samtidig. Ikke problem etter at nye sikringer ble monter i 2016.
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma:
2016 - Infratek
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Nye stigere, nytt inntaksskap og innmat i alle øvrige skap samt utbedring av jording i 2016. Utført av JVC Byggservice AS
8.3. Kjenner du til om arbeider utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Ja - Kommentarer: Skrudd stikk og lys på loftet. Egeninnsats 2016
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Deler - Spesifiser: Inntaksskap, stigere, innmat i øvrige skap, jording og vern. Det ble byttet stikk og ledninger som manglet jord i leiligheten i 2017.

10. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Ja - Redegjør for dette: Ekebergveien ble utvidet med sykkelfelt, dette stod ferdig i 2017. Ca. 100 kvm av tomten ble overdratt av kommunen og verdisetting av det tapte arealet er ikke avgjort. Tomten har ca. 120 kvm BYA som kan bygges ut før kommunen overtok deler. Dette er redusert til ca. 100 kvm etter utbygningen. 11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Ja - Redegjør for dette: Innredet loftet og innlemmet arealet i leiligheten. 11.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja - Redegjør for dette: Loftet over leiligheten ble kjøpt av sameiet og søkt om gjort fra loft til bolig. Ferdigattest fra 2014.

17. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Innredning av loftet er gjort ved engeninnsats

Iht. tilstandsrapport: Noe gjenstående liste-arbeid på loftet ved befaringen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 800 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
145 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 800 000,-))
--------------------------------------------------------
153 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 953 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Tegninger Grunnboksutskrift Seksjonering Tinglyst avtale om støyskjerm Avtale om bruk av boder, garasjeplasser og uteareal Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Diverse infomasjon fra sameiet Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 1166 Ekebergveien 244
1166, Ekebergveien 244
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Ekebergveien 244
1/42
Lukk
4