Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
MORTENSRUD: Innholdsrik og kjedet enebolig over 3 plan. Kjøkken fra 2013. 85kvm. solrik terrasse. Garasje. Barnevennlig nabolag uten gjennomgangstrafikk.
Last ned budskjema
Dokumenter
Granbakken 24 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud ved Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Granebakken 24 er en kjedet enebolig i familievennlige og veletablerte omgivelser ved Stenbråten på Mortensrud.I 2015 ble det lagt ny drenering på den vestre siden og samtidig oppført en omfangsrik terrasseplatting med redskapsbod.85 kvm. solrik terrasseplatting
Huset er godt egnet for store sosiale sammenkomster.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Praktisk redskapsbod.Eller en utendørs stue?Flere fine sittesoner.01.FasadeVegger og himlinger er malt i perioden fra 2014 til 2017.I 2013 ble det lagt ny parkett i stuen og på kjøkkenet,God plass til tv-titting.Montert ny peisovn i 2013.God plass til middagsgjester.Enkelt å servere fra kjøkkenet til spisebordet.Nytt totalrenovert kjøkken fra 2013.Også her med fin spiseplass.Skapinnredning som har meget gode oppbevaringsmuligheter i en hel rekke skap og skuffer.Integrerte hvitevarer.Første etasje inneholder for øvrig også et separat toalettrom som i seg selv er praktisk å ha på samme plan som de sosiale rommene.Fin og solid trapp. Flott en-stavsparkett.Husets tre soverom er samlet på én flate i andre etasje.Godt med garderobeplass.Hovedsoverommet har direkte tilgang til bad.Gjennomgående gode størrelser på rommene som for barna innebærer rikelig med plass til lek og hopphold i egne omgivelser.01.FasadeEt disponibelt rom som utgjør etasjens naturlige sentrum kan i tillegg fungere som loftsstue og være barnas egen avdeling.Godt med boltreplass.Badet er tilrettelagt for samtidig bruk med to servanter, badekar og et nyere dusjkabinett fra 2012.01.FasadeI underetasjen finner du i dag et disponibelt og innredet rom, to boder samt vaskerom og separat vindfang.Fint arbeidsrom/snekkerbod.Godt med oppebevaringsplass.Praktisk vaskerom.1. etasje: Vindfang, toalettrom, stue med kjøkken og utgang til terrasse på ca. 85 kvm.2. etasje: Disponibelt rom, bad og 3 soverom.Alternativ løsning hvor hovedsovrommet er delt i 2.Underetasje: Vindfang, gang, vaskerom, trappegang, 2 boder og disponibelt rom.Her er det ingen gjennomgangstrafikk, og blant bebyggelsen i nabolaget er det stort sett bilfrie og rolige smågater.01.FasadeParkering i rekkegarasje, gjesteparkering på fellesområdet.Flere fine lekeplasser i nærområdet.Fotball på sommeren og skøyter på vinterstid.Mange fine aktiviteter.Egen alpinbakke bare et par hundre meter unna.Alternativ også for de myke.Kort vei både skole, Mortensrud Torg og Senter Syd med T-bane.Østmarka har et utall turmuligheter, eksempelvis kan du fra Dalsvingen begynne en tur til blant annet Skullerudstua eller Østmarkkapellet.Kort vei it Grønmo Golfklubb.En kort sykkeltur unna finner Hvervenbukta som er et yndet sted for bydelens beboere om somrene.Litt lengre ut finner du Ingierstrand
8
210
Se store bilder
Prisantydning: 5 900 000,-
Totalpris: 5 900 000,-
Primær rom: 185m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 3 / Soverom: 3
Kort om
"MORTENSRUD: Innholdsrik og kjedet enebolig over 3 plan. Kjøkken fra 2013. 85kvm. solrik terrasse. Garasje. Barnevennlig nabolag uten gjennomgangstrafikk."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.180 Bnr.344 i Oslo kommuneKort oppsummertGranebakken 24 er en kjedet enebolig i familievennlige og veletablerte omgivelser ved Stenbråten på Mortensrud. Her er det ingen gjennomgangstrafikk, og blant bebyggelsen i nabolaget er det stort sett bilfrie og rolige smågater. Herfra er det kort vei både skole, Mortensrud Torg og Senter Syd med T-bane.

Huset ble oppført i 1986 og har mange av de opprinnelige overflatene og innredningene fra byggeåret, men er også påkostet og modernisert gjennom de senere årene. Vegger og himlinger er malt i perioden fra 2014 til 2017 og i 2013 ble det lagt ny parkett i stuen og på kjøkkenet, montert ny peisovn samt ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. I 2015 ble det lagt ny drenering på den vestre siden og samtidig oppført en omfangsrik terrasseplatting med redskapsbod.
  • Innholdsrik, kjedet enebolig over tre plan
  • Utsyn mot øst og vest
  • Vegger og himlinger malt mellom
    2014-2017
  • Nytt parkettgulv i stue og kjøkken i 2013
  • Stor kjøkkeninnredning med hvitevarer fra 2013
  • 85 kvm. solrik terrasseplatting fra 2015
  • Kledning malt i 2013
  • Varmtvann fra fjernvarmeanlegg
  • Parkering i rekkegarasje
  • Ny leddport med fjernstyrt åpner i 2015
  • Pliktig medlemskap i Mortensrudgrenda Velforening
  • Tilbaketrukket, veletablert nabolag
  • Barnevennlig og fredelig miljø uten gjennomgangstrafikk
  • Umiddelbar nærhet til barnehager, skoler og fritidstilbud
  • Lokalbuss til Senter Syd og Mortensrud Torg med T-bane
  • Enkel tilgang til store turområder i Østmarka
Ditt nye hjemHusets plan- og romløsning oppleves innholdsrik og omfatter totalt tre etasjer som hver har sitt eget bruksområde. Første etasje er i stor grad forbeholdt en delvis åpen sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet som er gjennomgående og naturlig lys på dagtid. Her er det god plass til familiens felles opphold og opptil tre individuelle møbelgrupper.

Stuens rentbrennende og effektive peisovn ble montert i 2013, samtidig ble det lagt ny én-stavs parkett i både stuen og på kjøkkenet. Veggene og himlingene er i likhet med husets øvrige rom malt i perioden mellom 2014 og 2017.

Nytt totalrenovert kjøkken i 2013 med skapinnredning som har meget gode oppbevaringsmuligheter i en hel rekke skap og skuffer. Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert, hvorav både stekeovn og mikrobølgeovn er plassert i hendig arbeidshøyde. Benkeplatene er av sort granitt og har en glatt overflate som er enkel å tørke av etter bruk. Kjøkkenet er for øvrig stort nok til at du kan plassere et spisebord for fire foran vinduet og få følge av fint utsyn mot de grønne åsene i Østmarka mens du sitter til bords.

Via stuens skyvedør kan du gå rett ut til en omfangsrik terrasseplatting på cirka 85 kvadratmeter som ble oppført i 2015 og i praksis dekker hele tomtearealet på denne siden av huset. Her kan du bade i sol dagen gjennom, mens skjermende hekkbeplantning og gjerder ivaretar en privat atmosfære. En frittstående bod som er oppført i terrassens nordvestre hjørne kan fungere som et mer intimt uterom der du får tak over hodet på sene kvelder.

Første etasje inneholder for øvrig også et separat toalettrom som i seg selv er praktisk å ha på samme plan som de sosiale rommene.

Husets tre soverom er samlet på én flate i andre etasje og gjennomgående av gode størrelser som for barna innebærer rikelig med plass til lek og hopphold i egne omgivelser. Et disponibelt rom som utgjør etasjens naturlige sentrum kan i tillegg fungere som loftsstue og være barnas egen avdeling. Her er det lagt fin laminat som det også er gjort i hovedsoverommet.

Hovedsoverommet er særdeles stort og utstyrt med en takhøy, bred skyvedørsgarderobe til oppbevaring av klær og accessoirer. Hovedsoverommet har også fordelen av egen inngang rett til badet som er tilrettelagt for samtidig bruk med to servanter, badekar og et nyere dusjkabinett fra 2012. Badets vegger ble flislagt i 2012, gulvet og innredningen utenom dusjkabinetter er fra byggeåret og naturlig gjenstand for modernisering tatt i betraktning forventet levetid.

I underetasjen finner du i dag et disponibelt og innredet rom, to boder samt vaskerom og separat vindfang. Arealet i denne etasjen er lite utnyttet og kan representere et spennende potensial ved huset dersom det viser seg mulig å få godkjent bruksendring for hele eller deler av underetasjen.InnholdUnderetasje: Vindfang, gang, vaskerom, trappegang, 2 boder og disponibelt rom.
1. etasje: Vindfang, toalettrom, stue med kjøkken og utgang til terrasse på ca. 85 kvm.
2. etasje: Disponibelt rom, bad og 3 soverom.Beliggenhet og nærområdetGranebakken 24 ligger i et veletablert, barne- og familievennlig boligområde like ved Stenbråten i bydel Nordstrand. Nabolaget er uten gjennomgangstrafikk, omgitt av skogholt på alle kanter og har en gjennomgående fredelig atmosfære.

Langs adkomstveien opp til boligfeltet ligger Senter Syd og Mortensrud Torg som inneholder et større utvalg forretninger, inkludert COOP Extra, apotek, blomsterforretning, klesforretninger og ett av Vinmonopolets utsalg. Senterets baker Nordby byr gjerne på fristende bakervarer, mens Maliks eller Asian Kitchen serverer større middagsretter.

Utenfor senteret er Mortensrud T-banestasjon og bussterminal som har avganger inn til sentrum hvert kvarter og er lett tilgjengelig med den lokale bussruten 72C som kjører gjennom nabolaget. Med bil tar du deg raskt ut på E6 og får en kjøretid inn til sentrum på cirka 10 minutter utenom rushtid.

Skole og fritidsaktiviteter
Mortensrud har totalt tre skoler, hvorav Stenbråten og Mortensrud skole har trinn fra
1. til
7. klasse, mens Lofsrud har ungdomstrinnene
8. til 10. klasse. Det er også flere barnehager i omegnen med alderstrinn 1-6 år. Rudshøgda og Stenbråten naturbarnehager, Eventyrlia FUS barnehage og Kantarellen barnehage er noen av de nærmeste.

For familiens yngste byr området på et rikt og variert idrettsmiljø. Blant alle fritidsaktivitetene i omegnen inngår blant annet velkjente Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbaner med kunstgress. På Lambertseter har idrettsforeningen et flott friidrettsanlegg og svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole.

Det er også verdt å fremheve nærheten til Leirskallen skisenter, nærområdets egen alpinbakke som nylig er modernisert med egen varmestue og holder åpent alle dager når forholdene tillater. Perfekt for de minste som vil lære å stå. Skiløyper rett inn i Østmarka går fra Skulleruddumpa, opp til Skullerudstua eller Grønmo og videre inn i marka.

Søndre Nordstrand Ridesenter og Søndre Nordstrand Rideklubb holder til på trivelige Lofsrud Gård på Mortensrud. Gården er senter både for rideskolen og rideklubben. Omgivelsene er flotte, med stor ridebane, ridehall og ikke minst fantastisk turterreng i Østmarka.

For øvrig har Østmarka et utall turmuligheter, eksempelvis kan du fra Dalsvingen begynne en tur til blant annet Skullerudstua eller Østmarkkapellet. Nærheten til fjorden betyr også at du på sommerstid kan ta sykkelen og trille ned til vannkanten for litt soling og bading.TomtAreal: 270 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringParkering i rekkegarasje, gjesteparkering på fellesområdet. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Kjedet bolig i betong-, Leca- og trekonstruksjoner. Grunnmur i Leca som utvendig ved inngangssiden er pusset og malt. Utvendig skiferbelagt trapp opp til overbygget inngangdør. Antar støpte såler på faste masser/fjell. Drenering og fuktsikring av grunnmuren er trolig utført etter normale metoder i byggeåret. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk som utvendig er kledd med stående kledning. Vinduer og terrasse-/verandadører med isolerglass. Saltak i trekonstruksjoner som er tekket med betongstein.

Rekkegarasje med asfaltert gulv. Vegger i åpent bindingsverk med utvendig kledning. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med betongstein. Leddport m/åpner.Overflater og innredningGulv: Parkett, fliser, laminat, vinylbelegg og pussede, malte gulv. Innervegger: Fliser, panel, tapet, malt tapet og malte flater. Himlinger: Malt panel, malte plater og malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2013 med profilerte grå fronter, stålgrep og sorte steinplater på benker. Innbygget platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Avtrekksventilator.

Bad: Servantskap med glatte lyse fronter og to nedfelte servante med ett-greps blandebatterier. To veggmonterte speil med overbelysning. Høyskap med glatte lyse fronter. Badekar med veggmontert armatur og hånddusj. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett.

Toalettrom: Servantskap med glatte lyse fronter og nedfelt servant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter. Gulvmontert klosett.OppvarmingVarmekabler i badegulv i
2. etasje og i flislagt gulv i vindfanget i
1. etasje Boligrommene oppvarmes av villasentral med vann-til-luft, luftespalter i gulvene. Peisovn i stuen.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
2. etasje: 71 kvm.
1. etasje: 70 kvm. u. etasje: 61 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
2. etasje Allrom, 3 soverom, bad
1. etasje Vindfang, kjøkken, stue/spisestue, wc U. etasje Vindfang, gang, vaskerom/teknisk rom, innredet romAdgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.

Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter for 2018: kr. 14 975,37
Eiendomsskatt: Ikke oppgitt.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr 1 175 377,-
Som sekundærbolig: kr 3 761 207,-EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Mørk grønn - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1988. Følger vedlagt.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er pliktig medlemskap i Mortensrudgrenda Velforening som ivaretar og forvalter fellesinteresser, for dette betales det en årlig avgift på kr
3.850,-

Det medfølger kabel-TV fra Get (dette gjelder fra
1. oktober og inkluderer kabel-TV og bredbånd/ grunnpakke kr 349,- pr mnd), dette faktureres via Mortensrudgrenda Vel.

Eiendommen sokner til Stenbråten skole og Lofsrud skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Andel i realsameie 0/912709-1/105 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I: KNR:0301 GNR:180 BNR:80 1/55

0/912710-1/105 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I: KNR:0301 GNR:180 BNR:81 1/288

0/912737-1/105 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I: KNR:0301 GNR:180 BNR:356 1/14

0/912738-1/105 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I: KNR:0301 GNR:180 BNR:357 1/28

Heftelser 1985/33188-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 06.06.1985 felles for bnr 342-355
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata 1985/31750-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 03.06.1985 DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:0301 Gnr:180 Bnr:1
Gjelder denne registerenheten med flere

1995/4558-1/105 MÅLEBREV TINGLYST 26.01.1995

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 13.05.2018 og tilstandsrapport datert 11.04.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Nye fliser på vegger i 2012. Egeninnsats Reparasjon av varmekabler 2017. Faglært

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Endeavsluttning på varmekabler ble skiftet. Arbeidet ble utført av MTEK AS i mai 2017

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Skaderapport fra M- TEK finnes

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Nei - Kommentarer Oslo kommune ved Seksjon boligsikkerhet hadde tilsyn i boligen 22.12.2016. Ingen bemerkninger.

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Ja - Redegjør for dette: Skiftet grunnmursplast og lagt 5 cm isopor utenpå grunnmursplast på deler av grunnmur mot hage.

3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja - Redegjør for dette Redrenert i 2015

3.2. Er arbeidet utført av faglært? Nei - Kommentarer: Egeninnsats

3.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Arbeidet ble utført 2015 ved egeninnsats i samarbeid med nabo.

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Huset ble malt med to strøk i 2013
Ny terrasse i 2015

7.2. Er arbeidet utført av faglært? Nei - Kommentarer: Egeninnsats

7.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Egeninnsats

8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: 0207 2013. Utført av Infratek

8.3. Kjenner du til om arbeider utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Belysning i hage. Vennetjeneste

11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Ja - Redegjør for dette: Bod i hagen ble satt opp 2015. Ikke byggemeldt men naboer ble varslet og hadde ingen bemerkninger

11.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Nei -  Kommentarer: Nabovarsel

16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Ja - Oppgi resultat og eventuelt tiltak: Soverom 2 etg måleverdi 30+/-10 bq/m3. Årsmiddelverdi 30 bq/m3
Stue 1etg. Måleverdi 60+/-20 bq/m3. Årsmiddelverdi 60 bq/m3
Kjeller. Måleverdi 80+/-20 bq/m3. Årsmiddelverdi 80 bq/m3
Målt årsmiddelverdi for sporfilmer plassert i boligrom er under maksimumsgrensen på 200 bq/m3

Nb! Selger har følgende tilleggskommentar til punkt 3: Skiftet grunnmursplast og det ble lagt 5 cm isopor på utsiden av plast.  Det var et veldig lite innsig av vann i hjørnet på huset i underetg. under innvendig trapp. Isolasjon og kledning ble fjernet. Det ble brukt avfukter over tid og ny isolasjon og ny kledning ble montert.

Iht. tilstandsrapport: Utebod i hagen ble bygget i
2015 - denne ble ikke byggemeldt, men nabovarslet. Vinduer fra byggeåret har dårligere isoleringsevne enn nye vinduer. Badets konstruksjon/oppbygging er fra byggeåret og av den grunn er enklere enn dagens krav og metoder for utførelse.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 900 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
147 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000,-))
--------------------------------------------------------
159 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 059 822,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport
- Egenerklæring
- Grunnboksutskrift
- Reguleringsbestemmelser
- Arealbekreftelse med målebrev
- Kommunal tilknytning (vann og avløp)
- Kommunale avgifter
- Ferdigattest
- Ligningsverdi
- Energiattest
- Info. vedrørende tilbehør og løsøre
- Dokumentasjon av budgivning ved salg av fast eiendom
Se prospekt
Oslo, 1284 Granebakken 24
1284, Granebakken 24
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Granebakken 24
1/51
Lukk
8