Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
VESTRE VEITVET: Romslig og innholdsrik 3(4)-roms leilighet over 2 plan. Vestvendt balkong. Enkel mulighet for 3 sov.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Beverveien 13 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Leiligheten har en høytliggende plassering i byggets to øverste etasjer.3. etasje: Vindfang, gang, bad, kjøkken m/trapp, soverom.Kjøkkeninnredningen som er fra 2008 består av en høy heltre/finér innredning med profilerte fronter.
Alle hvitevarene er integrerte.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Innredningen er omfangsrik og det er godt med oppbevaringsplass i over- og underskap.Kjøkkensonen inkluderer også romslig gulvareal til innredning av spisebordsmøblement.Her kan hele familien samles til alle dagens måltider og hygge seg med gode matopplevelser.På nedre plan finner man også ett av soverommene samt badet.Borettslaget har planlagt oppgradering og rørfornying av badene med forventet oppstart i november 2019.Begge soverommene ligger på leilighetens skyggeside og oppleves sval i atmosfæren.God plass til innredning.Entréen og trappegangen til andre etasje.4. etasje: Stue m/trapp, soverom.Alternativ plantegning av 4.etg. Slik var leiligheten opprinnelig.Leilighetens andre plan (4.etg) inneholder en romslig stue samt hjemmets andre soverom.En stor del av arealet utgjøres av stuen der atmosfæren er behagelig lys og romfølelsen er luftig.Stuen er romslig med god plass til møblering.Innred gjerne med en kontorplass.Til rommet som i dag benyttes som hovedsoverom er det to innganger fra stuen.Et åpent og lyst soverom med romslig areal og stor skyvedørsgarderobe. Kan enkelt omgjøres til to soverom.Vestre Veitvedt borettslag består av 144 leiligheter fordelt på flere bygg.Tomten er pent beplantet og opparbeidet med asfalterte gangveier og sykkelparkering.Hyggelig lekeplass for familiens yngste.Beliggenheten er tilbaketrukket og familievennlig.
2
225
Se store bilder
Prisantydning: 3 200 000,-
Totalpris: 3 304 249,-
Primær rom: 84m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.89 Bnr.16 Andelsnr.121 Orgnr.932956799 i Oslo kommuneKort oppsummertLeiligheten har en høytliggende plassering i byggets to øverste etasjer med adkomst via svalgang i tredje etasje. Planløsningen er innholdsrik, gjennomgående og familievennlig. Opprinnelig var dette en 4-roms, men de to tidligere soverommene i fjerde etasje ble slått sammen til ett soverom noen år tilbake i tid. Dette kan med enkle grep tilbakeføres slik at leiligheten totalt får tre soverom. Leiligheten er av eldre standard og oppgradering bør påberegnes.

Vestre Veitvedt borettslag består av 144 leiligheter fordelt på flere bygg. Tomten er pent beplantet og opparbeidet med asfalterte gangveier og sykkelparkering. Beliggenheten er tilbaketrukket og familievennlig. Spesielt attraktivt er den korte gangavstanden til barnehage, skole og gode shoppingmuligheter. Plasseringen gjør hverdagslogistikken svært enkel, i tillegg til at reiseveien med T-banen til Jernbanetorget er på omlag kvarteret.

 • Romslig og gjennomgående 3(4)-roms over 2 plan
 • Stor, vestvendt terrasse på ca. 8kvm med gode solforhold og luftig utsyn
 • Planløsningen kan med enkle grep tilbakeføres til 3 soverom
 • Fornyelse av baderom i regi av borettslaget er planlagt november 2019
 • Kjøkkeninnredning fra 2008
 • Store, luftige fellesområder med sykkelparkering og gangveier
 • Fellesvaskeri i borettslaget
 • Kort vei til Beveren barnehage (200m) og Veitvet skole (650m)
 • Fem minutters gange til Veitvet T-banestasjon med linje 5
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • Ingen forkjøpsrett
Ditt nye hjemI tredje etasje møter man en romslig kjøkkensone med direkte utgang til hjemmets balkong. Balkongen er på ca. 8kvm, vendt mot vest og har gode møbleringsmuligheter. Et ypperlig uterom å ta med måltidene rett ut til på flotte sommerdager med følge av en hyggelig utsikt over borettslagets frodige fellesarealer. Solforholdene er gode og atmosfæren oppleves privat. I 2012 ble det montert inn nye vinduer samt balkongdør i regi av borettslaget.

Kjøkkeninnredningen som er fra 2008 består av en høy heltre/finér innredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Alle hvitevarene er integrerte og inkluderer induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kombinert kjøle- og fryseskap. Innredningen er omfangsrik og det er godt med oppbevaringsplass i over- og underskap.

Kjøkkensonen inkluderer også romslig gulvareal til innredning av spisebordsmøblement. Her kan hele familien samles til alle dagens måltider og hygge seg med gode matopplevelser.

På nedre plan finner man også ett av soverommene samt badet. Dette soverommet i likhet med soverommet oppe ligger på leilighetens skyggeside og oppleves sval i atmosfæren. Det er god plass til innredning og vil fungere godt som hovedsoverom dersom man velger å dele opp soverommet i fjerde etasje.

Badet er innredet i blått og hvitt, og inneholder servant, dusj, klosett og liten vaskemaskin. Borettslaget har planlagt oppgradering og rørfornying av badene med forventet oppstart i november 2019.

Leilighetens andre plan (4.etg) inneholder en romslig stue samt hjemmets andre soverom. En stor del av arealet utgjøres av stuen der atmosfæren er behagelig lys og romfølelsen er luftig. Fra vinduene har man det samme hyggelige utsynet som fra balkongen, bare hakke luftigere.

Stuen er romslig med god plass til møblering. Innred etter behov og sett sammen den perfekte møbleringen til hverdagens rolige kvelder og større sammenkomster. Gulvet er belagt med parkett.

Til rommet som i dag benyttes som hovedsoverom er det to innganger fra stuen. Et åpent og lyst soverom med romslig areal og stor skyvedørsgarderobe. I bildeserien er det lagt ved en alternativ planskisse som visere mulig oppdeling av dette soverommet til to, i likhet med slik leiligheten opprinnelig var bygget.Innhold3. etasje: Vindfang, gang, bad, kjøkken m/trapp, soverom.
4. etasje: Stue m/trapp, soverom.

Leiligheten disponerer også en bod merket "29" på ca. 1,6kvm i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetI Beverveien 13 vil du bo midt på Veitvet i et familievennlig boligområde med en tilbaketrukket og fredelig atmosfære.

Omkring blokkene på borettslagets område er det anlagt store grøntområder som gir de yngste beboerne mye boltreplass utendørs, i tillegg er veien kort og enkelt ned til Veitvet barne- og ungdomsskole som også ligger i nabolaget. Ved skolen er det anlagt kunstgressbane, og Veitvethallen samme sted er tilholdssted for Veitvet Sportsklubb som organiserer både fotball, håndball, cheerleading og futsal.

I nærområdet finnes i tillegg en rekke barnehager, blant annet Bever'n to bygg bortenfor.

Hverdagslige innkjøp kan du gjerne utføre ved Veitvet nærsenter som ligger bare 250 meter unna ytterdøren. På senteret finner du et utvalg forretninger som blant annet inkluderer dagligvarer og apotek, i tillegg er det også både restauranter og pub på senteret. Utenfor er T-banestasjonen med linje 5 som tar deg inn til Jernbanetorget på kvarteret.

Større shoppingmuligheter er det på Linderud senter som inneholder en rekke forretninger innenfor mote, hus og hjem, samt Coop Mega og et av Vinmonopolets utsalg. Det er også et større tilbud innenfor helse, personlig pleie og tjenesteyting, inkludert SATS ELIXIA.

Rett over Trondheimsveien begynner de store marka-områdene som er ypperlige for både løpeturer i hverdagen og lengre utflukter i helgene. Ved Grefsenkollen ligger for øvrig områdets lokale slalombakke.

Med egen bil har du enkel adkomst fra Trondheimsveien. Det eksisterer også gode bussforbindelser langs Trondheimsveien, blant annet flybuss til Gardermoen. Tar du sykkelen fatt er det sykkelvei videre i begge retninger langs samme vei.TomtAreal: 28 300 kvm. Eierform: Festet fellestomt for borettslaget.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringLeiligheten disponerer et parkeringskort som kan benyttes på borettslagets parkeringsplasser. Gjesteparkering. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene med teglstein samt felter med liggende kledning. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Støpte dekker som etasjeskillere. Tak i trekonstruksjon som er tekket med papp. Fra kjøkken er det utgang til balkong på ca. 8 kvm. tremmegulv. Støpte, flislagte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang/trappehus samt inngang via svalgang. Overbygget inngangsdør.Overflater og innredningGulv: Gulv med parkett, laminat, vinylbelegg og fliser. Innervegger: Vegger med malt panel, malt tapet, panel, malte flater og fliser. Himling: Himlinger med malte plater, malt panel, panel og malte flater. Skråhimlinger i øverste etasje.

Kjøkken: Høy kjøkkeninnredning med heltre/finerte, profilerte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Avtrekksvifte med kullfilter og fliser over benk. Integrert induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap.

Bad: Bad med heldekkende servant, underskap, toalettskap, speil, wc og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin. Rommet har avtrekksvifte.OppvarmingElektrisk oppvarming ved panelovner. Vedovn i gangen.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
4. etasje: 42 kvm.
3. etasje: 42 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
4. etasje: Stue m/trapp, soverom.
3. etasje: Vindfang, gang, bad, kjøkken m/trapp, soverom.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen ligger i et uregulert område. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

Boligselskapet mottar eiendomsskatteseddel fra Eiendomsskattekontoret og blir fakturert eiendomsskatt sammen med de kommunale avgiftene til Oslo kommune. Andelene som faller inn under kriteriene for eiendomsskatt blir viderefakturert av Usbl medio mai og medio oktober. Har det vært eierskifte i perioden må fordelingen av eiendomsskatten avtales mellom ny og gammel eier, men nåværende eier er ansvarlig for betaling av fakturaen til boligselskapet. Eventuelle spørsmål eller klage på eiendomsskatten rettes til Oslo kommune, via styret i boligselskapet.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFelleskostnader er kr. 3 964,- pr. mnd.

Herav: Felleskostnader kr. 3 474,-
Renter lån kr. 216,-
Avdrag lån kr. 274,-

Innkrevde renter og avdrag på boligselskapets felleslån reguleres iht. bankens betalingsplan minimum en gang i året.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 104 249,- i følge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12124379464, DNB Boligkreditt AS Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 08.05.2019:
2.5% pa. Antall terminer til innfrielse: 94
Saldo per 08.05.2019: 15 011 861
Andel av saldo: 104 249
Første termin/første avdrag: 30.09.2014 ( siste termin 30.09.2042 )

Boligselskapet har ikke IN-avtale

Boligselskap er ikke tilknyttet sikringsordning.FellesformueKr. 45 516,- pr.31.12.2018 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 1 189 484,-
Som sekundærbolig: kr. 4 282 143,-ForsikringForsikret i If Skadeforsikring NUF, med polisenummer: SP615666. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har Ferdiagttestblad utstedt 1960. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Ny eier skal godkjennes av styret for å få rett til å bruke boligen.

Det er ingen forkjøpsrett i borettslaget.

Medlemmene har anledning til å bruke lagets friarealer. De har plikt til å delta på årlig dugnad for opparbeidelse og vedlikehold av borettslagets friarealer og fellesanlegg.

TV OG INTERNETT: Canal Digital er borettslagets leverandør (digital-TV og internett), se www.canaldigital.no

Det er tillatt å holde dyr etter registrering i borettslaget. Se vedtekter for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Veitvet skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Fra ordinær generalforsamling i Borettslaget Vestre Veitvedt tirsdag 30.04.2019: Borettslaget må ta opp lån for å kunne finansiere bad- og rørprosjektet. Rapporten fra OPAK ga oss et estimat på 34 millioner, som er gjennomsnittspris på tilsvarende prosjekt de siste 2 årene. Forslag til vedtak: Borettslaget tar opp et rammelån på 50 millioner. Dette vil gi oss rom for uforutsette kostnader, og gjøre at vi unngår ekstraordinære generalforsamlinger dersom vi kommer litt over anslått kostnad. Styret, i samarbeid med prosjektleder, vil selvfølgelig gjøre alt for å holde kostnader nede. Vedtak: Forslaget ble vedtatt, men det ble stemt over og vedtatt at styret må innkalle til ekstraordinær generalforsamling hvis totalentreprisen overstiger kr. 40 Mill NOK.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 13.05.2019 og tilstandsrapport datert 09.05.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Ja - Redegjør for dette: tilbakeslag sluk bad 2019

8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: Offentlig myndighet... husker ikke år

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: husker ikke

9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Tilbakeslag sluk bad- 2019

9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Bestemt at soilrør og bad skal skiftes nov i år

9.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: 2018

11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Ja - Redegjør for dette: Skillevegg soverom 2 etage fjernet..slik at det er 1 soverom

11.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Vet ikke

18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Ja - Redegjør for dette Rehabilitering bad-- bytte soilrør---maling av fasader neste år

Iht. tilstandsrapport: Badet ble flissatt i 1998, arbeidet omfattet ikke skifte av sluket. Baderommets konstruksjon/oppbygging er ikke kjent og det antas at den er mangelfull i følge dagens krav og metoder for utførelse. Borettslaget skal gjennomføre rørfornying og oppgradering av badene med planlagt oppstart i november 2019. Noe slitt tremmegulv på terrasse.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 200 000,- (Prisantydning)
104 249,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 304 249,- (Pris inkl. fellesgjeld)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 309 381,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Festekontrakt Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter Årsmøte/protokoll for år 2018
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Energiattest Ferdigattest Ligningsverdi Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0596 Beverveien 13
0596, Beverveien 13
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Beverveien 13
1/25
Lukk
2