Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TOMTER: ½-del av horisontaldelt tomannsbolig. Alt på én flate, 3 soverom og vestvendt veranda.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Bregneveien 27 presenteres av Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Leiligheten utgjør øverste plan av en horisontaldelt tomannsbolig.Verandaen er orientert i vestlig retning, mot ettermiddags- og kveldssolen i sommermånedene.Verandaen byr på fint utsyn mot det skogkledde landskapet i vest.Verandaen måler hele 39 kvadratmeter, hvorav cirka 20 er overbygget.Romløsningen er praktisk med alt på én flate.Stuen er på hele 37 kvadratmeter og har god plass til familiens felles opphold.Stuen er enkel å møblere med sittegrupper som en sofa og et spisebord.Vinduer på tre sider fyller stuen med en lys atmosfære på dagtid.I stuen kan du få følge av lun peishygge mens du sitter til bords.I tillegg til stuen fyller også kjøkkenet rollen som et samlingsrom.Et spisebord for fire finner sin plass foran vinduet på kjøkkenet.Kjøkkenet ble pusset opp i 2012 og påkostet med en omfangsrik innredning fra IKEA.Soverommene er gjennomgående av gode størrelser.Soverommene er pusset opp i nyere tid med MDF-plater på veggene og aktuelle farger.To av soverommene er utstyrt med takhøye garderobeskap i samme serie.Barnerommene har god plass til lek og opphold i egne omgivelser.Soverommene er samlet i praktisk nærhet vegg i vegg.Badet ble modernisert i 2005.Badet er av generøs størrelse og fyller også rollen som et vaskerom.Soverommene og badet er samlet innerst i gangen, garderobe finner du til høyre.Adkomsten er enkel, kun få trinn opp fra gårdsplassen.Det er parkering i garasje og på felles gruset gårdsplass.Bregneveien 27 har en tilbaketrukket plassering i veletablerte omgivelser midt i Tomter.Dagligvarene kan du handle på den nye nærbutikken gode 500 meter unna.Fra togstasjonen omlag 500 meter unna tar lokaltoget deg videre til Oslo S på 37 minutter.1
2
426
Se store bilder
Prisantydning: 2 600 000,-
Totalpris: 2 600 000,-
Primær rom: 106m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.5 Bnr.110 Snr.2 i Hobøl kommuneKort oppsummertI Bregneveien 27 vil du bo tilbaketrukket i veletablerte omgivelser midt i Tomter, der både togstasjon, dagligvareforretning, barnehage og barneskole er innenfor kort gangavstand.

Leiligheten utgjør seksjon 2 og øverste plan av en horisontaldelt tomannsbolig. Boligen ble oppført i 1977 som en enebolig og er siden ombygget til dagens to enheter. Romløsningen samler alt på én flate og er spesielt praktisk for en barnefamilie med tre soverom og gjennomgående gode størrelser på samtlige rom. Flere er pusset opp i nyere tid, deriblant kjøkkenet med ny innredning i 2012.
 • ½-del av horisontaldelt tomannsbolig midt i Tomter
 • Oversiktlig romløsning med alt på én flate
 • Bad oppgradert i 2005, kjøkken i 2012
 • Tre soverom av gode størrelser
 • Vestvendt, overbygget veranda med utsyn
 • Enkel adkomst fra bakkeplan
 • Taket har behov for forbedringer og omlegging
 • Drenering lagt om i nyere tid
 • Seksjon 1 og 2 har felles ansvar for bygningen
 • Parkeringsmuligheter i garasje og på gårdsplass
 • Tilbaketrukket i rolig gate
 • Umiddelbar tilgang til turområder
 • Barnehage i nabolaget, idrettstilbud i nærområdet
 • Få minutters gange til tog, barneskole og nærbutikk
 • Knappe 40 min. med tog til Oslo S
 • I nær fremtid kun 11 minutter med tog Ski-Oslo
Ditt nye hjemHuset inneholder en oversiktlig romløsning på én flate som inkluderer en stor stue på hele 37 kvadratmeter. Stuen har god plass til familiens felles opphold i hverdagen samt sittegrupper som en sofa og et spisebord. Her er det også montert en Jøtul Petite peisovn som setter stemningen når du tenner opp på kjølige dager. Vinduer på tre sider fyller stuen med en lys atmosfære på dagtid.

Utenfor venter en vel så stor veranda som er orientert i vestlig retning og byr på utsyn mot det skogkledde landskapet i samme himmelretning. Direkte innsyn er i praksis fraværende. Et nær heldekkende overbygg gjør verandaen til et ypperlig alternativ til spisebordet innendørs i sommermånedene.

I tillegg til stuen fyller også kjøkkenet rollen som et samlingsrom og er stort nok til å romme et spisebord for fire foran vinduet. Kjøkkenet ble pusset opp i 2012 og påkostet med en omfangsrik innredning fra IKEA som byr på mye oppbevaringsplass, blant annet i overskap som utnytter takhøyden maksimalt. Innredningens U-form og brede benker oppleves bruksvennlig når du skal bake eller lage mat i hverdagen. For øvrig ble det samtidig med oppussingen også lagt laminatgulv i gråtonet én-stavs preg.

Soverommene er distansert fra stuen og kjøkkenet og samlet omkring en felles mellomgang der du også finner badet. Rommene er gjennomgående av gode størrelser som for barna innebærer stor plass til lek og opphold i egne omgivelser. Alle er pusset opp i nyere tid med MDF-plater på veggene, malt i aktuelle farger og utstyrt med store skap. Ytterligere plass til klær og accessoirer finner du i en dedikert garderobe ved hallen.

Badet ble modernisert i 2005 med fliser på gulv og vegger samt innredninger som fortsatt er tidsaktuelle, deriblant omfangsrike baderomsmøbler med meget gode oppbevaringsmuligheter. Legg spesielt merke til det generøse arealet som oppleves praktisk siden badet også fyller rollen som et vaskerom. Ett av badets fire hjørner er avsatt til dette formålet og utstyrt med høyskap som delvis skjuler vaskemaskinen og varmtvannsberederen.EierbrøkSeksjonsbrøk: 1/2.InnholdVindfang, hall, garderobe, bad, 3 soverom, kjøkken og stue med utgang til veranda på ca. 39 kvm.Beliggenhet og nærområdetBregneveien 27 er en del av det veletablerte boligområdet midt i Tomter og har en tilbaketrukket plassering i gatens indre del, få meter unna skogkanten.

Omgivelsene er utpreget familievennlige med de fleste hverdagslige fasiliteter i umiddelbar nærhet. Nærmeste barnehage finner du i allerede i nabolaget, mens barneskolen med SFO er kun en kort rusletur unna.

Veien er heller ikke lang opp til idrettsparken med kunstgressbane, tilholdsstedet for Hobøl IL som organiserer både fotball, ski, sykkel, friidrett og turn. Tilknyttet idrettsparken er også hopp- og akebakke, og når forholdene tillater vinterstid kan du spenne skiene fast og gå en tur i den nye lysløypen.

Dagligvarer kan du handle på den helt nye nærbutikken KIWI gode 500 meter unna som er enkel å svinge innom på vei hjem i hverdagen. Rett ved butikken finner du togstasjonen som nylig er modernisert og er stopp for lokaltoget som tar deg videre til Oslo S på 37 minutter. Velger du bil, er kjøretiden til Ryen utenom rushtid omlag det samme.

Til sentrum av Ski kjører du på omlag kvarteret, her venter blant annet et rikt shopping-tilbud på Ski Storsenter med hele 145 forretninger og spisesteder i tillegg til flere gode spisesteder i sentrumsgatene. 

I Tomters landlige omgivelser finner du store tur- og friluftsområder. Blant annet er det kort vei til badeplass i Lyseren, og med kajaken på taket kjører du på få strakser frem til fine padlemuligheter i Glomma. Ta gjerne også en utflukt i det omfangsrike nettverket av løyper og stier i Østmarka som strekker seg helt opp til Lillestrøm og er utmerket både for fotturer, terrengsykling og skigåing vinterstid.TomtEiet fellestomt på 1237,10 m2. Tomten er felles for begge seksjonene.ParkeringParkering i garasje og på felles gruset gårdsplass. For øvrig gateparkering etter stedets gjeldende regler.ByggemåteIht. tilstandsrapport: Horisontaldelt tomannsbolig på Tomter. Bygningen er opprinnelig en enebolig som er ombygd til en tomannsbolig. Fundamentert på antatt støpt såle som var typisk for byggeåret. Antatt faste masser. Over grunnmur er ytterveggen oppført av bindingsverk. Utvendig er det montert trekledning. Vinduene har trekarmer med 3 lags energiglass. 1 vindu med 2 lags isolerglass + 1 lag glass med faste sprosser. Inngangsdør med sidefelt av glass. Terrassedør med glassfelt. Saltak. Undertak av rupanel. Taket er tekket med betongtakstein. Renner og nedløp av lakkert metall. Etasjeskiller av tre.Overflater og innredningGulv: Fliser, laminat og vinyl. Innervegger: Fliser, malte MDF-plater, malt panel og glatte malte flater. Himlinger: Malte plater.

Kjøkken: IKEA skapinnredning fra 2012 med rettprofilerte hvite fronter, stålgrep og laminerte mørke benkeplater. Fliser på vegger over benker. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Plate på vegg over servant. Innbygget oppvaskmaskin. Avtrekksventilator i overskap. Nisje til mikrobølgeovn.

Bad: Servantskap med glatte fronter, forkrommede grep og helstøpt porselensservant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter og overbelysning i baldakin. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Høyskap med glatte hvite fronter. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Varmtvannsbereder. Badet ble oppgradert i 2005.OppvarmingJøtul peisovn i stua. For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner, samt elektrisk gulvvarme på bad.

Iht. opplysninger fra Hobøl kommune, finnes det ingen opplysninger om tilsyn eller feiing av pipe på denne bruksenheten.Vei, vann og avløpEiendommen er tilknyttet offentlig vei. Den er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Private ledninger vedlikeholdes for eiers regning, mens private fellesledninger normalt er tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.ArealspesifikasjonBruksareal: 108 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Vindfang, gang, kjøkken, stue, soveromsgang, bad/vaskerom, 3 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Iht. brev fra Hobøl Kommune datert 23.8.2018, omfattes eiendommen av reguleringsplan Brødholt-Framnes med formål bolig, vedtatt
4.3.1991, med plan nr 19910002. Eiendommen omfattes også av kommuneplan
2015-2026 med formål bolig.Kommunale avgifterKommunale gebyrer og eiendomsskatt utgjør kr. 9 665,- i 2018. (Avløp faktureres akonto og avregnes
1. termin neste år).   I tillegg kommer vann fra Hobøl vannverk: Pris per kbm: kr 23,50,-
Fast avgift: kr 1 550,-
Leie av vannmåler: kr 300,-

Kommunale avgifter og vannavgift varierer etter forbruk.Felleskostnader inkludererDet er ingen felleskostnader utover felles bygningsforsikring som utgjør ca kr 280,- per mnd. for seksjonen.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: Kr. 517 895,-
Som sekundærbolig: Kr. 1 657 265,-ForsikringForsikret i Tryg, med polisenummer: 6503169. Bygningsforsikringen er felles for de to seksjonene og hver seksjon betaler en halvpart hver. Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettSameiet består av to seksjoner og reguleres av lov om eierseksjoner. Det er ikke utarbeidet vedtekter, budsjett, regnskap eller årsberetning for sameiet og det er heller ikke etablert et styre.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest. Boligen har oppvarmingskarakter oransje - Energikarakter F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kjøleskap på kjøkken, fryseskap i bod, samt vaskemaskin på bad medfølger ikke. Stekeovn og mikro på kjøkken, samt garderobeskap i gang og på soverom medfølger. Bokhyller i stue, samt hyller i yttergang medfølger.DiverseKostnader knyttet til vedlikehold av bygningskroppen og fellesarealer deles likt på de to boenhetene. Det informeres om at seksjon 1 og 2 har felles ansvar for selve bygningen. Dette omfatter blant annet drenering, yttervegger, yttertak mm.

Felles sikringsskap med automatisk måleravlesning. Seksjon 1 har avtale om adkomst til skapet som er plassert i yttergang hos seksjon
2.

Iht. seksjoneringen fra år 2000 er tomten og garasje/bod felles for de to seksjonene, men for nåværende( og forrige) eier har praksisen vært at seksjonen i underetasjen har benyttet seg av hage og utvendig bod, mens seksjonen i
1. etasje har benyttet seg av garasje og en liten hageflekk i tilknytning til gårdsplassen.

Selger har tyverialarm tilknyttet Verisure, fiber fra telenor, samt Canal-Digital Kabelt TV gjennom Tomter Kabel-Nett (driftet av alfamedia).

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter.

For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 26.8.2018 og tilstandsrapport datert
3.9.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 600 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
61 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
73 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 673 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994 524 941. Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Marthe Eilertsen.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: marthe@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og tilstandsrapport.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport
- Egenerklæring
- Grunnboksutskrift
- Reguleringsplan med bestemmelser
- Kommunal tilknytning(vann og avløp)
- Eiendomsopplysninger
- Matrikkelrapport
- Pipe- og feieopplysninger
- Grunnkart
- Kommunale avgifter
- Ferdigattest
- Ligningsverdi
- Energiattest
Se prospekt
Oslo, 1825 Bregneveien 27
1825, Bregneveien 27
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Bregneveien 27
1/27
Lukk
2