Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
KVITFJELL VEST: Høytliggende, solrik fritidseiendom med nydelig utsikt. 4 soverom og badstue. Lademuligheter for el-bil.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Eiendommen presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Eiendommen ligger høyt i terrenget og byr på en fantastisk utsikt over landskapet i syd og vest.Eiendommen har en attraktiv plassering innerst i gaten.Hytta er en modell fra Leve Hytter som gir deg mye for pengene og alt på én flate.
Omgivelsene oppleves luftige og solforholdene er gode dagen gjennom.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Slående utsikt i sydvestlig retning.Hytta bærer preg av å være nylig oppført og er helt i tråd med aktuelle trender.Himlingen følger yttertaket opp til full mønehøyde og gjør romfølelsen voluminøs.Stuens peisovn setter stemningen og varmer effektivt når du tenner opp.Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen en sosial sone på cirka 35 kvadratmeter.Den sosiale sonen har god plass til et sofahjørne og et langstrakt spisebord.Nyt utsikten innendørs som ute. Flott HTH-kjøkken.Kjøkkenet er velutstyrt med helintegrerte hvitevarer som medfølger.Innredningen har gode oppbevaringsmuligheter for det du trenger til feriedagene.Fire soverom gjør hytta perfekt for en barnefamilie, her ved hovedsoverommet.Tre av soverommene er av tilnærmet identisk areal på cirka 6,5 kvadratmeter.Høye vinduer og skrånende himlinger gjør romfølelsen luftig.Med køyer er det sengeplass for opptil 11 personer.Fliser på gulvet er en praktisk overflate i entréen.Luftig takhøyde utvider romfølelsen på badet.I badstuen kan du finne varmen etter en lang dag i snøen.Et separat toalettrom supplerer badet og oppleves praktisk.Badet og toalettrommet er samlet ved entréen, her er det også dør til sportsboden.Entré, sportsbod med ytterdør, toalettrom, bad med badstue, 4 soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse.Strømnettverket er lagt opp for å lade EL-bil. Tesla Wall connecter er montert. Det går også an å å få en adapter til andre biler.Det er parkeringsmulighet for to biler knyttet til eiendommen.InteriørbilderKvitfjell Alpinsenter er i praksis innenfor ski-in/ski-out-avstand fra hytta.Et bredt utvalg for både langrenn og alpint.
16
505
Se store bilder
Prisantydning: 4 200 000,-
Totalpris: 4 200 000,-
Primær rom: 86m²
Boligtype: Hytte
Eieform: Selveier
Rom: 1 / Soverom: 4
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.104 Bnr.340 i Ringebu kommuneKort oppsummertDette er en nylig oppført og moderne fritidseiendom i Segelstadsætra på Kvitfjells vestside, rett ved alpinsenteret. Eiendommen ligger høyt i terrenget og byr på en fantastisk utsikt over landskapet i syd og vest. Solforholdene er upåklagelige.

Hytta er en modell fra Leve Hytter som gir deg mye for pengene og kombinerer moderne arkitektur med en arealeffektiv, praktisk romløsning med alt på én flate.
  • Ny og moderne fritidseiendom på Kvitfjell Vest
  • Herlig utsikt, meget gode solforhold
  • Smart romløsning med 4 soverom
  • Høy himling og luftig atmosfære
  • HTH-kjøkken
  • Attraktiv plassering innerst i veien
  • Ladestasjon til EL-bil
  • Ski in/out til Kvitfjell Alpinsenter
  • Vakkert turlandskap i fjellet sommerstid
  • Cirka 3 timer med bil fra Oslo
Ditt nye hjemNyoppført hytte fra 2017 og er helt i tråd med aktuelle trender både hva gjelder interiør og plass-effektivitet. Stuen og kjøkkenet er samlet i åpen løsning og utgjør til sammen en sosial sone på cirka 35 kvadratmeter med god plass til et sofahjørne og et langstrakt spisebord. Himlingen følger her yttertaket opp til full mønehøyde og gjør romfølelsen voluminøs, mens en rekke vinduer i sydveggen fyller rommet med naturlig lys og samtidig ivaretar de meget gode utsiktsforholdene. Stuen har naturligvis også peisovn som setter stemningen og varmer effektivt når du tenner opp.

Kjøkkenets HTH-innredning er sømløst integrert i stuen som en naturlig del av den sosiale sonen og har en stilren fremtoning med glatte hvite fronter. Innredningen har gode oppbevaringsmuligheter for det du trenger til feriedagene og er velutstyrt med helintegrerte hvitevarer som medfølger.

Fire soverom gjør hytta perfekt for en barnefamilie og åpner også for muligheten til å ha gjester på overnatting. Med køyer er det sengeplass for opptil 11 personer. Tre av soverommene er av tilnærmet identisk areal på cirka 6,5 kvadratmeter, mens hovedsoverommet måler gode 9 kvadratmeter. Felles for alle er høye vinduer og skrånende himlinger som gjør romfølelsen luftig.

Badet og et supplerende, separat toalettrom er samlet ved entréen og oppleves distansert fra den sosiale sonen. Begge har god standard med flislagte gulv og moderne baderomsmøbler, samt en luftig takhøyde som gjør romfølelsen en stor tjeneste. Et stort pluss er det naturligvis også med egen badstue tilknyttet badet der du kan finne varmen etter en lang dag i snøen.

Hyttas romslige sportsbod er tilgjengelig både innvendig fra entréen og utvendig fra inngangspartiet, slik at du kan ta med deg skiene i farten på vei ut og det motsatte når du kommer tilbake etter endt dag. Boden fyller også rollen som et teknisk rom og vaskerom, og har dermed opplegg for vaskemaskin.InnholdEntré, sportsbod med ytterdør, toalettrom, bad med badstue, 4 soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse.Beliggenhet og nærområdetPå Kvitfjell kan du tilbringe helgene og feriedagene i snøsikre omgivelser, 3 timer unna Oslo.

Området har et bredt tilbud til familier året gjennom og spesielt i vinterhalvåret gjennom Kvitfjell Alpinsenter som i praksis er innenfor ski-in/ski-out-avstand fra hytta. Alpinsenteret byr totalt på 34 kilometer alpinløyper med ferdighetsnivåer som passer de fleste, alt fra den tidligere olympiske utforløypen til dedikerte familieområder. Anlegget holder vanligvis ut helt til slutten av april og er dermed blant de siste i fjellheimen som stenger. Omkring nedfartene finner du også et stort antall kaféer og utesteder, inkludert høy afterski-stemning.

På toppen av Kvitfjell finner du et sinnrikt nettverk av langrennsløyper som passer ypperlig om du vil veksle av med utflukter i roligere tempo. Hele 600 kilometer preparerte langrennsløyper stekker seg mot øst og vest i storslått naturlandskap. Vil du ut på riktig langtur, er det i praksis kun egen fantasi som setter begrensningene.

I de varmere årstidene er fotturer i fjellandskapet å anbefale, legg gjerne turene til de mange toppene og nyt både roen og den storslåtte utsiktn til matpausene. Peer Gynt-stien byr på muligheten for opptil 90 kilometers vandring. Foretrekker du å sykle, er det mulig å ta seg frem på et nettverk stier eller ta en økt i Hafjell Bike Park. Andre familievennlig destinasjoner vel verdt gjentatte besøk inkluderer Hunderfossen, Lilleputthammer og Lekeland.

Foruten et bredt tilbud av spisesteder i nabolaget, har alpinsenteret også servicebygg, sportsbutikk og dagligvareforretning hvor du får kjøpt det essensielle. Alternativt kan du handle underveis i Fåvang, Tretten eller Lillehammer som alle ligger langs E6 mellom Oslo og Kvitfjell.TomtAreal: 464 kvm. Eierform: Festet tomt.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringParkering på egen tomt. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Strømnettverket er lagt opp for å lade EL-bil. Tesla Wall connecter er montert. Det går også an å å få en adapter til andre biler.ByggemåteHentet fra takst: Fritidsboligen som er oppført etter bestemmelser i TEK 10, er bygget i eksklusiv stavlaft med tømrede gavler og kraftige åser. Tømmeret er hugget i nærområdet. Fundamentert med støpt plate på mark, antatt fundamentert på faste masser. Terrasse med delvis takoverbygg. Takoverbygd inngangsparti. Fritidsboligen er bygget i bindingsverks konstruksjon med utvendig stående kledning. Mønet tak tekket med torv.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré, toalettrom, bad og badstue, for øvrig trebord. Innervegger: Flisfelt i dusjsone, for øvrig trepanel. Himlinger: Trepanel.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte grå fronter, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Avtrekksventilator i overskap.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, forkrommede grep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Gulvmontert klosett.

Toalettrom: Veggmontert porselensservant med ett-greps blandebatteri. Speilskap med integrert sidebelysning. Gulvmontert klosett.OppvarmingVarmekabel på alle rom bortsett fra på soverommene. Peis i stue.Vei, vann og avløpVann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen har vannmåler.

Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Vei: Eiendommen er tilknyttet privat vei ut til offentlig vei.

Vannmåler: leies av Ringebu kommune.ArealspesifikasjonBruksareal: 86 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Hall, stue/kjøkken, vaskerom, bad/wc, badstue, wc, 4 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til fritidsbebyggelse - konsentrert.

Eiendommen omfattes av REGULERINGSPLAN FOR SEGELSTADSETER - TULLIKAMPEN

For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler. Se også "Veileder for terrasseløsninger ved fritidsbebyggelse i Ringebu kommune". Følger vedlagt.Kommunale avgifterKommunale avgifter kr. 15 215,- (Beløpet inkluderer eiendomsskatt).

Herav: Vann: kr. 3 894,-
Avløp: kr. 4 263,-
Renovasjon: kr. 1 240,-
Branntilsyn, feiing: kr. 539,-
Eiendomsskatt: kr. 5 279,-

I tillegg faktureres det for leie av vannmåler, for 2018 er sats kr 531 inkl. m.v.a. Det pågår for tiden taksering for eiendomsskatt. Nytt grunnlag vil gjelde fra
1.1.19.LigningsverdiLigningsverdi for eiendommen ikke funnet.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen. Køyesenger med gode kvalitetsmadrasser medfølger.

Medfølger ikke: Dobbeltseng i hovedsoverom, taklampen over kjøkkenet (svart enkel lampe), stålampe.DiverseDet foreligger ferdigattest datert 27.09.2018

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig. Taksten er ikke en boligsalgsrapport og det er viktig at kjøper selv setter seg inn i objektets standard.

Eidsiva Bredbånd - Leverer bredbånd og kabel TV.

Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening. Plikt til å betale årlig bidrag til sti- og løypenett.

Vel avgift er kr. 5000,- i året. Dette inkluderer snøbrøyting.

Årlig festeavgift kr. 942,-

Årlige strømutgifter har vært ca. kr. 11 000,- de siste 12 måneder.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Følgende avtaler er tinglyst i festekontrakten punkt.7: Fester plikter å betale et bidrag på kr. 750,- pr. år til Kvitfjell Alpinanlegg AS, eller den Kvitfjell Alpinanlegg utpeker til drift og vedlikehold av sti- og løypenett. Beløpet kan indeksreguleres med basis i indeks for 2005.

Fester plikter å delta i velforeningen for hytteområdet (Segelestadseter Velforening) og gjennom denne svare for festetomtens andel av de kostnader som påløper for velforeningens drift av fellesanlegg og fellesarealer i området.

Fester forplikter seg til å holde bebyggelsen på området beiset i den samme farge som er fastsatt av Lodge Alpin AS ved inngåelse av denne festekontrakt. Fester forplikter seg til ikke å utvide eller påbygge bebyggelsen utover den bebyggelse som er fastsatt av Lodge Alpin AS ved inngåelse av denne festeavtalen. Denne forpliktelsen omfatter forbud mot senere bygging av gjerder, utvendige boder eller lignende installasjoner og endringer av biloppstillingsplasser/adkomstveier for biler.

Grunnbokutskrift følger vedlagt.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 18.09.2018 og takst datert 09.09.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Nei - Kommentarer: Ny hytte

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Nei - Kommentarer: Ny hytte

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Nei - Kommentarer: Ny hytte

3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Nei - Kommentarer: Ny hytte

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Nei - Kommentarer: Ny hytte

5. Kjenner du til om det er/har vært skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur, insekter eller lignende? Nei - Kommentarer: Ny hytte

6. Kjenner du til om det er/har værtsopp, også svertesopp, råteskader eller fukt i boligen? Nei - Kommentarer: Ny hytte

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Nei - Kommentarer: Ny hytte

8. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget, f.eks. gjentagende sikringsbrudd, svimerker, varmgang eller lignende? Nei - Kommentarer: Ny hytte

8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Nei - Kommentarer: Ny hytte

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Ny hytte - Utført av Horten Elektriske - levenrandør for Leve Hytter. De har også levert ladestasjon for EL-Bil

9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Nei - Kommentarer: Ny hytte

Iht. takst: Markedsverdi (normal salgsverdi): kr. 4 200 000,-
Låneverdi: Kr. 3 500 000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 200 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,-))
--------------------------------------------------------
117 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 317 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonPga eiendommens alder eller størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper og selger må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon.

Det er en forutsetning for denne handelen at egenerklæring om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper og selger, og godkjennes av kommunen før overdragelsen. Erklæringen skal vedlegges skjøtet for tinglysning og oppgjøret kan ikke foretas før erklæringen foreligger i signert og godkjent stand.

Dersom konsesjon blir nødvendig er det en forutsetning for nærværende handel at kjøper får innvilget dette. Partene er enig om at et eventuelt konsesjonsgebyr (2 promille av kjøpesum, grunngebyr kr. 750,-) dekkes av kjøper og at overtagelsestidspunktet blir utsatt inntil konsesjonsspørsmålet er avgjort. Om ikke konsesjon gis, heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper.  Kjøper er i så fall kjent med at man ikke vil få refundert konsesjonsgebyret.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: stensrud@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 09.09.2018
- Egenerklæring, datert: 18.09.2018
- Grunnboksutskrift
- Festekontrakt
- Ferdigattest
- Gjeldende planstatus med bestemmelser
- Bygg- og eiendomsopplysninger fra matrikkelen
- Vei, vannforsyning og avløpsforhold
- Kart over kommuneplan
- Grunnkart
- Kommunale avgifter og eiendomsskatt
- Gjeldende planstatus med bestemmelser
- Situasjonsplan og snitt
- Tegninger plan, fasade snitt
- Situasjonskart, gnr 104, bnr 340, Ringebu
- Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre
- Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 2634 Segelstadsetra Kvitfjell vest, tomt nr. 17
2634, Segelstadsetra Kvitfjell vest, tomt nr. 17
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Segelstadsetra Kvitfjell vest, tomt nr. 17
1/29
Lukk
16