Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ASPERUD: Nylig oppusset rekkehus over 2 plan med moderne kjøkken og bad. Vestvendt balkong. Mulighet for garasje/p.plass
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Asperudlia 3 presenteres av Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.1. etasje: Vindfang, gang, bad/vaskerom, kjøkken og stue med utgang til balkong.Alternativ planløsning med et fjerde soverom.Balkongen er orientert i vestlig retning og har sol andre del av dagen sommerstid.
Utsyn fra balkongen; rekkehuset har en attraktiv plassering i nabolagets vestre rekke.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Uten overbygg oppleves balkongen luftig.Skogholt i vest innebærer at direkte innsyn er fraværende.Balkongens markise solskjermer både denne og stuen.De fleste rom er pusset opp gjennom de seneste årene.Et utstrakt antall downlights står for dekorativ belysning i stuen.En rekke vinduer i vestveggen tilfører stuen gode mengder naturlig lys på dagtid.Stuen er enkel å møblere med to romslige sittegrupper.Her er det mulighet for å skille ut et fjerde soverom om behovet oppstår.Downlights og fondvegg dekorerer stuen.Kjøkkenet er stort nok til å romme et spisebord til familiens hverdagslige måltider.Kjøkkenets skapinnredning er av nyere årgang og har en tidsaktuell fremtoning i hvit høyglans.På denne siden får du følge av morgen- og formiddagssolen mens du sitter til bords.Kjøkkeninnredningen har gode oppbevaringsmuligheter i en rekke skuffer og skap.Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert og medfølgende.Et separat toalettrom finner du i første etasje, nær de sosiale rommene.2. etasje: Toalettrom og 3 soverom.Soverommene er gjennomgående av generøse størrelser.Her får barna masse plass til lek og opphold i egne omgivelser.Soverommene er samlet i praktisk nærhet i andre etasje.Polerte grå veggfliser og høyglansede møbler fremmer et elegant uttrykk.Et stort antall downlights gir badet jevn belysning.Dusjsonen er skjermet av en dekorativ vegg i glassbyggerstein.Dusjhjørnet er utstyrt med både hånddusj og regndusj.Vaskemaskin og tørketrommmel kan du plassere i et dedikert vaskerom vegg i vegg med badet.Vaskerommet er pusset opp samtidig med badet og innredet i samme stilpreg.Toalettrommet er tilbaketrukket fra de sosiale rommene med adkomst via gangen.Vindfanget er belagt med fliser - en hardfør og praktisk overflate i dette rommet.Uteplassen foran inngangspartiet er et ypperlig sted for helgefrokostene sommerstid.Sportsbod med gode lagringsmuligheter finner du like utenfor ytterdøren.Borettslaget har nylig renovert fasaden.Borettslaget er vel tilrettelagt for beboere i alle aldre.Rekkehuset disponerer parkeringsplass i felles garasjeanlegg.Mange fine muligheter for de aktive i bydelen.Kort vei til Hvervenbukta som er yndet om somrene.Litt lengre ut finner du også Ingiersstrand.
3
180
Se store bilder
Prisantydning: 4 300 000,-
Totalpris: 4 522 488,-
Primær rom: 118m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Borettslag
Rom: 2 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.189 Bnr.292 Andelsnr.169 Orgnr.950010398 i Oslo kommuneKort oppsummertAsperudlia 3 har en attraktiv plassering i nabolagets vestre rekke og er i tillegg tilbaketrukket i en rolig, bilfri gate med barnevennlig miljø. Her er omgivelsene luftige og solforholdene gode dagen gjennom.

Plan- og romløsning omfatter to etasjer som er smart utformet og tilrettelagt for en barnefamilie med blant annet tre soverom, separat kjøkken og toalettrom i tillegg til bad og vaskerom. Alle rom er pusset opp gjennom de seneste årene, standarden er dermed gjennomgående moderne og tidsaktuell.

Internt i nabolaget finner du både nærbutikk, barnehage og lekeplasser, mens det er kort avstand til både barneskole, Holmlia senter og togstasjoner. Fra Hauketo er reisetiden ned til Oslo S kun 10 minutter med toget.

 • Nylig oppusset rekkehus på Asperud
 • Attraktiv plassering i nabolagets vestre rekke
 • Familievennlig romløsning over to plan
 • Mulighet for ytterligere ett soverom
 • Moderne innredninger på kjøkken og bad
 • Vestvendt balkong med ettermiddags-/kveldssol
 • Fredelige omgivelser i bilfritt tun
 • Kort vei til skoler og barnehager
 • Godt kollektivtilbud i nærområdet
 • 10 min. til sentrum fra Hauketo stasjon
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • Rask avklaring av forkjøpsrett
Ditt nye hjemRekkehuset inneholder en familievennlig romløsning over to plan som er smart utformet slik at hver etasje har sitt eget bruksområde. Første etasje er i stor grad viet til stuen og kjøkkenet som begge fyller rollen som sosiale samlingsrom for familien i hverdagen. Stuen alene er enkel å møblere med to romslige sittegrupper, her er det i tillegg mulighet for å skille ut et fjerde soverom om behovet oppstår. En rekke vinduer i vestveggen byr på utsyn mot skogholtet i vest og tilfører stuen gode mengder naturlig lys på dagtid, mens et utstrakt antall downlights står for dekorativ belysning etter mørkets frembrudd.

Tar du turen ut til balkongen, får du på gode sommerdager med deg ettermiddags- og kveldssolen i usjenerte omgivelser. Uten overbygg oppleves balkongen også svært luftig, men er utstyrt med markise som både skjermer og er lun å sitte under på lyse sommerkvelder.

Kjøkkenet er stort nok til å romme et spisebord til familiens hverdagslige måltider og utfyller dermed stuen i rollen som et samlingsrom. På denne siden får du følge av morgen- og formiddagssolen mens du sitter til bords. Kjøkkenets skapinnredning er av nyere årgang og har en tidsaktuell fremtoning i hvit høyglans samt gode oppbevaringsmuligheter i en rekke skuffer og skap. Verdt å fremheve er det også at samtlige hvitevarer er helintegrert og medfølgende, slik at kjøkkenet er klart til bruk allerede den dagen du flytter inn.

Et separat toalettrom er tilbaketrukket ved gangen, men likevel lett tilgjengelig fra de sosiale rommene. Dette rommet er etter oppussing stilfullt innredet med dekorative flisvalg og moderne baderomsmøbler med gode oppbevaringsmuligheter.

Soverommene er samlet på én flate i andre etasje der du også finner badet og er gjennomgående av generøse størrelser. Her får barna masse plass til lek og opphold i egne omgivelser, og det naturlige hovedsoverommet har potensial for en stor skyvedørsgarderobe eller en rekke garderobeskap om du vil.

Badet er etter oppussing innredet med blant annet polerte grå veggfliser og høyglansede møbler som til sammen fremmer et elegant uttrykk. Dusjsonen er skjermet av en dekorativ vegg i glassbyggerstein og utstyrt med både hånddusj og regndusj. Vaskemaskin og tørketrommmel kan du plassere i et dedikert vaskerom vegg i vegg med badet som er pusset opp samtidig med badet og innredet i samme stilpreg. Vaskerommet er praktisk utstyrt til sitt formål med grovservant og veggskap, i tillegg er det anledning til å etablere en arbeidsbenk over hvitevarene til bretting av tøy.Innhold1. etasje: Vindfang, gang, bad/vaskerom, kjøkken og stue med utgang til balkong.
2. etasje: Toalettrom og 3 soverom.

Øvrig: Frittstående sportsbod ved inngangspartiet.Beliggenhet og nærområdetPå Asperud vil du bo i et veletablert og barnevennlig boligområde med lekeplasser og fotballbane rett i nærheten, i tillegg ligger Asperudtoppen barnehage like om svingen mens Toppåsen barneskole er kun gode kilometeren unna. Hjemmet sokner for øvrig til Hauketo ungdomsskole som ligger ved foten av friluftsområdet Grønliåsen.

Søndagsåpen nærbutikk finner du også i nabolaget, mens større shoppingmuligheter finner man på Homlia senter. Dette er bydelens nærsenter og inneholder et representativt utvalg av forretninger innenfor de fleste bransjer, deriblant MENY og ett av Vinmonopolets utsalg. Du finner også både tannlege og lege på senteret, samt filial av Deichmanske bibliotek. Rett ved senteret ligger for øvrig i tillegg Holmlia bad og svømmehall.

Det eksisterer et godt kollektivtilbud i nærområdet med både buss og tog. Bussen kan du ta fra rundkjøringen i Asperudveien, mens togstasjonene på både Holmlia og Hauketo er innenfor gangavstand. Fra sistnevnte har NSB hyppige avganger i rushtiden og en reisetid inn til Oslo S på cirka 10 minutter. Se ruter.no og nsb.no for aktuelle rutetider.

Med bil tar du deg enkelt ut på E18 via Ljabrudiagonalen og videre inn til sentrum på 17 minutter. Veien er heller ikke lang ned til E6 ved Klemetsrud.

Den nærliggende Grønliåsen er et fint sted for både spaserturer og løpeturer i hverdagen, her finner du også lysløype med skispor når forholdene tillater vinterstid. Lenger ut i Østmarka venter et omfangsrikt nettverk av løyper med populære utfartsmål, deriblant en rekke markastuer. For innendørs trening kan Fresh Hauketo være et godt alternativ, det samme er SATS ELIXIA på Kolbotn og MUDO på Prinsdal torg.

Med sykkelen triller du på få minutter ned til Hvervenbukta som er et yndet sted for bydelens beboere sommerstid. Alternativt innenfor cirka 30 minutters gange. Besøk gjerne også Ingierstrand Bad litt lenger ut.TomtAreal: 3 134 kvm. Eierform: Eiet fellestomt.ParkeringGarasje/bilplass må leies særskilt. Ta kontakt med styret. Iht. styreleder er det pr.17.09.2018 ledige parkeringsplasser.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Rekkehus i betong- og trekonstruksjoner. Støpte såler på komprimerte steinmasser eller faste masser. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er forblendet med teglstein eller felt ved verandaen som er kledd med liggende kledning. I
2016-18 har det blitt montert ny inngangsdør, verandadør og alle vinduer. Gulv-/etasjeskillere i støpte dekker, som fremstår i normal, forventet planhet. Takkonstruksjon/-tekking: Saltak i trekonstruksjon som er tekket med plater. Takrenner, nedløp og beslag i plastbelagt stål.Overflater og innredningGulv: Keramiske fliser, parkett og laminat. Innervegger: Keramiske fliser, steinfliser og glatte malte flater. Himlinger: Glatte malte flater. Downlights i flere rom.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte fronter i hvit høyglans, stålgrep og laminerte grå benkeplater med stålkanter. Glassmosaikk på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, avtrekksventilator, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser.

Bad: Servantskap med glatte fronter i hvit høyglans, grepslister og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og glasshylle. Veggskap med glatt front i hvit høyglans. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og fast skjermvegg i glassbyggerstein. Veggmontert klosett.

Toalettrom: Servantskap med glatte fronter i hvit høyglans, grepslister og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter. Veggmontert klosett.OppvarmingRadiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Varmekabler i vaskerom og bad.

Fjernvarme. Det betales et à kontobeløp hver måned og foretas en årlig avregning pr. 31.12. for hver enkelt enhet i forhold til forbruk. Ved eierskifte foretas avregning i forhold til overtakelse ved den årlige avregning.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
2. etasje: 59 kvm.
1. etasje: 59 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
2. etasje: Trappegang, vaskerom, bad, 3 soverom.
1. etasje: Vindfang, trappegang, kjøkken, stue/spisestue, wc.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFellesutgifter totalt pr. mnd. er kr. 5 358,- pr.17.09.2018.

Herav: Felleskostnader kr.2 762
Renter lån kr.279
Lånekostnader - kr.56,-
Avdrag lån kr.1 142,-
Objekt: BRENSEL, 127/169 ( 145 - 169 ) kr.1 231,-

Kabel-TV: Inkludert i felleskostnadene. Fast vaktmestertjeneste.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 222 488,- i følge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 94987020436, Handelsbanken NUF Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 14.09.2018:
1.85% pa. Antall terminer til innfrielse: 145.841
Saldo per 14.09.2018: 49 259 399
Andel av saldo: 185 369
Første termin/første avdrag: 15.02.2018 ( siste termin 15.09.2030 )

Lånenummer: 94987021777, Handelsbanken NUF Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 14.09.2018:
1.85% pa. Antall terminer til innfrielse: 130.818472
Saldo per 14.09.2018: 9 864 175
Andel av saldo: 37 120
Første termin/første avdrag: 15.07.2018 ( siste termin 15.06.2029 )

Boligselskapet har ikke IN-avtale

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader.FellesformueKr. 19 175,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 1 082 313,-
Som sekundærbolig: kr. 3 463 402,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 56705597. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget har egen nettside. Se: www.asperud.no Styret har egen e-post adresse kontor@asperud.no TV: Altibox, se www.altibox.noEnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1983 samt "Fasadeendring - Ferdigattest - 2011". Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Kjøper(e) av leiligheter må være andelseier av USBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i borettslaget. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett. Når en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett.

Eiendommen sokner til Toppåsen barneskole, og på ungdomstrinnet er det Hauketo skole og Holmlia skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Dyrehold er tillatt. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Iht. protokoll årsmøte 2018: Vaskeriet er ikke mye i bruk. Styret mener at behovet for et fellesvaskeri i borettslaget er så lite at det ikke skal investeres i nye maskiner.

Borettslaget vedtok på ekstraordinær generalforsamling 21.02.18 å ta opp et lån på kr. 80.000.000,- for finansiering av rehabilitering av borettslaget i årene
2018-2020.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 13.09 2018 og tilstandsrapport datert 17.09 2018som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: DIn vvs rørlegger as sto som hovedentreprenør i 2010 for hele arbeidet og hadde 5 års garanti på alt arbeid.

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Rør, elektro, mur og membrann sto din vvs rørlegger for med 5 års garanti

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Nei - Kommentarer: Vi klarer ikke å finne faktura og dokumentasjon fra Din vvs rørlegger as, tror det har blitt kastet i og med at det kun var 5 års garanti på jobben.

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Din vvs rørlegger as sto for hele entreprenør jobben i 2010

8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja - Kommentarer: men klarer ikke å finne dokumentasjonen.

9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Ja din vvs rørlegger as sto for hele jobben.

9.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: din vvs rørlegger as la nytt vann og avløp til samtlige utstyr på bad, vaskerom og wc i 2010

Iht. tilstandsrapport: Dusjen ble ved befaring skrudd på og vannet rant til sluket, men det dammet seg noe. Bruksslitasje på parkett i
1. etasje, lakken er stort sett slitt bort.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 300 000,- (Prisantydning)
222 488,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 522 488,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Forhåndsavklaring forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 982,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 534 470,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 300,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 6 850,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte og protokoll for år 2017
Innkalling og protokoll ekstraordinær generalforsamling 21.03.18
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1258 Asperudlia 3
1258, Asperudlia 3
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Asperudlia 3
1/40
Lukk
3