Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
EKEBERGÅSEN/SIMENSBRÅTEN: Romslig leilighet med flott utsikt fra verandaen. Parkeringsplass. Attraktiv beliggenhet.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Hans C. Gjefles vei 7 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/ Boa Eiendomsmegling Nordstrand.På kveldstid kan man se utover byens lyshav.Inviter gjerne venner og familie til hyggelige sommerkvelder med god mat og drikke.Skyvedøren gir god mulighet til å la verandadøren stå oppe å skape en ute inne følelse.
Idyllisk uteplass også på kveldstid.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Uteplassen er på ca. 18kvm, perfekt for solbading.Fra verandaen får man glede av en vakker utsikt over byen.Uteplassen er flislagt og gelenderet er av glass.Det medfølger også en bod med hyller på ca. 5kvm i 3. etasje.Stuen er lys og luftig med gode møbleringsmuligheter.Innred etter behov å skap den perfekte møbleringen til rolige kvelder og større sammenkomster.Peisovnen vil bidra til å skape lun stemning på kalde høst - og vinterdager.Kjøkkenet har en tilbaketrukket plassering i den sosiale sonen.Innredningen har profilerte fronter med integrerte hvitevarer.01.FasadeFra spisestuen har man et fint utsyn mot vest.01.Fasade01.FasadeBaderommet er av fin størrelse, flislagt med delikate farger.Det er god plass til oppbevaring av håndklær og pleieprodukter.Hovedsoverommet er av utpreget god størrelse.Rommet inkluderer en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter.Soverom to vil fungere utmerket som både barnerom, gjesterom eller kontor.Lys entré innredet med sitteplass.Leiligheten inkluderer også et separat toalettrom.Lunt og hyggelig hjem med god atmosfære.Gulvet i leiligheten er av parkett.01.FasadeLeiligheten ligger i andre etasje, med enkel adkomst via tappegang og heis. Parkeringsplassen ligger på øvre plan.
2
92
Se store bilder
Prisantydning: 6 500 000,-
Totalpris: 6 500 000,-
Primær rom: 94m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.149 Bnr.304 Snr.6 Orgnr.997047222 i Oslo kommuneKort oppsummertBeliggenheten øverst i Ekebergåsen gir deg enkel tilgang til flotte turmuligheter i nærområdet. Samtidig bor du sentralt med kun få minutter til bygatene i sentrum og Bjørvika - byens kanskje mest spennende område for utvikling og fornyelse. Et attraktivt og rolig område.

Hans C. Gjefles vei 7 er et velholdt hjem med hyggelig uteplass og fin planløsning. På den romslige verandaen kan man utnytte de gode solforholdene til det fulle og samtidig få glede av en vakker utsikt over byen.

  • Romslig leilighet med fin planløsning
  • Stor veranda med flott utsikt over byen
  • Gjennomgående velholdt standard
  • Parkeringsplass
  • Enkel adkomst med heis
  • Peisovn fra 2015
  • Tilbaketrukket i rolig, veletablert nabolag
  • Kort gangavstand til 23-bussen til Lysaker
  • Sykkelavstand til Sørenga og den nye bystranda
Ditt nye hjemFlytt rett inn til en lys og romslig 3-roms leilighet med gode fasiliteter. Hjemmets planløsning inkluderer en stor sosial sone som har en delvis åpen løsning bestående av stuen, spisestuen og kjøkkenet. Stuedelen er enkel å innrede etter behov og inneholder en frittstående peisovn som vil lage lun stemning på de kjølige høst- og vinterdagene. Den langstrakte verandadøren slipper inn rikelig med naturlig lys som gir sonen et luftig og åpent preg. Skyvedøren mot verandaen ble montert ny i 2015, og det høye stuevinduet samt vinduene i karnapp ble byttet ut 2017. 

På den store verandaen på ca. 18kvm kan man utnytte årets varmeste dager til det fulle. Verandaen er vestvendt og byr på gode solforhold samt en flott utsikt over byen. Gulvet er flislagt, og rekkverket er av glass. Et flott uterom med mange møbleringsmuligheter. Innred gjerne med et spisebord eller lounge. Et ypperlig sted for å invitere venner og familie til hyggelige sommerkvelder med god mat og drikke.

Kjøkkenløsningen er åpen, men allikevel tilbaketrukket. En fin kombinasjon som skaper dynamikk i rommet. Kjøkkenet består av en L-formet innredning med profilerte fronter og helintegrerte hvitevarer. Innredningen som er fra 2006 er velholdt og inneholder godt med skapplass til det meste man trenger i hverdagen. Et fint og funksjonelt kjøkken det er hyggelig å tilberede måltidene på. Fra spisebordet har man et fint utsyn mot omgivelsene.   Baderommet er av god størrelse, flislagt med delikate farger. Badet inkluderer et vegghengt toalett, servant med over - og underskap, dusjkabinett samt opplegg for vaskemaskin. Her inne er det godt med skapplass hvor det også er montert et høyskap ved siden av dusjen. Gulvet har varmekabler.

I tillegg til badet inneholder leiligheten et separat toalettrom. Et innbydende og moderne rom med lyse veggfliser og mørke gulvfliser. Bak toalettet er det innfelt plass i veggen til toalettpapir.

Hovedsoverommet er utpreget romslig og inneholder et stort garderobeskap som strekker seg fra gulv til tak. Skapet har plassbesparende skyvedører med speilfronter, og inneholder god plass til klær og tilbehør. Med rikelig av lagringsplass er det enkelt opprettholde en ryddig atmosfære. I tillegg til både dobbeltseng og nattbord er det også mulig å innrede med ytterligere skap eller kommode.

Soverom to er av noe mindre størrelse enn hovedsoverommet og vil fungere utmerket som både barnerom, gjesterom eller kontor. Rommet er malt i en behagelig lys farge med hvit himling. Innred gjerne med garderobeskap eller en arbeidspult. Et fint soverom med behagelig romfølelse det er hyggelig å starte dagene på.

Bygget har innkjøring og parkeringsplasser på øverste plan. Denne leilighet ligger i
2. etasje, to etasjer ned fra parkeringsplassen. Det er både heis og trappegang som gir enkel adkomst til leiligheten.EierbrøkSeksjonsbrøk: 81/709InnholdInnhold: Entre m/garderobe, separat toalett, bad, to soverom og stue/ spisestue med delvis åpen kjøkkenløsning, veranda.

Det medfølger også en bod med hyller på ca. 5kvm i
3. etasje.Beliggenhet og nærområdetHans C. Gjefles vei 7 ligger i Ekebergåsens øvre del og i et veletablert nabolag som er tilbaketrukket fra sentrumskjernen, men likevel svært sentralt. I nærområdet finner du flere barnehager, samt Ekeberg og Brannfjell skoler som begge er ansett som gode skoler.

Rekreasjonsmulighetene i området er mange og inkluderer Oslo kommunes største friområde Ekebergskogen med et stort nett av turstier og sykkelveier og ikke minst Skulpturparken. Det er heller ikke mange meterne til Ekebergs turstier, ridesenter, lekeplass og oppkjørte skispor på gode vinterdager. Avslutt gjerne søndagsturen med et besøk på koselige Karlsborg kafé eller Ekebergrestauranten som har uteservering med byens råeste utsikt.

I tillegg ligger den nylig oppussede Svartdalsparken like nedenfor, parken strekker seg oppover langs Alnaelva og er ypperlig for å gå, sykle eller løpe hele veien opp til Østmarka om du vil. Forsøk en løpetur langs Alnaelva, gjerne tidlig om morgenen når du har hele den trolske eventyrskogen for seg selv. Treningssenteret FitnessRoom finner du i Kværnerbyen og er et godt alternativ for innendørs trening.

Setter du deg på sykkelen kan du nærmest trille hele veien ned til sjøen og den nye spennende Fjordbyen. Her skjer utviklingen i rivende fart og nye forretninger, serveringssteder og kulturinstitusjoner kommer fortløpende på plass. Operaen er allerede vel etablert, og snart kommer både nytt hovedbibliotek og Munch-museum. Et prisverdig tilskudd er i tillegg den nye badeparken ytterst på Bjørvika som på kort tid har blitt en favoritt blant både store og små.

Daglige innkjøp kan du utføre ved nærbutikken Spar ved Vårveien eller ved REMA 1000 på Ryen, mens Manglerud Senter byr på et et større utvalg forretninger og tjenestetilbud innenfor de fleste bransjer.

Nærmeste bussholdeplass er i Vårveien omlag 400 meter unna, her stopper 23-bussen som har hyppige avganger og kjører videre via ring 3 til Lysaker. Langs Ring 3 finner du for øvrig bussholdeplass for ekspressbuss til Gardermoen. T-banestasjon finner du på Manglerud, der linje 4 tar deg inn til sentrum på cirka 15 minutter. Nærmeste trikkestopp er Oslo Hospital med linjene 18 og 19.TomtAreal: 2 593 kvm, Eierform: FellestomtParkeringDet er parkering på taket med inngang og innvendig heis eller trappegang ned til leilighetene.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Leilighetsbygg i betong- og trekonstruksjoner. Betongsåle som antas å være fundamentert til komprimerte masser. Grunnmur i betong. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er forblendet med teglstein eller felter ved verandaen som er kledd med liggende kledning, karnapp ved stuen. Flatt tak i antar betongkonstruksjon/-elementer som antas å være tekket med papp/folie og med påstøp. Vinduer og verandadør med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering. Fra stuen er det utgang til flislagt veranda på ca 18 kvm., glassrekkverk. Heis i oppgangen. Flislagte betongtrapper/-resposer i oppgang samt korridor.Overflater og innredningGulv: Gulv med parkett og fliser. Innervegger: Vegger med malt tapet, malte flater og fliser. Himling: Himlinger av malte flater/malte elementer.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med folierte, profilerte fronter med vitrinedører som er montert i delvis åpen løsning med stuen. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Avtrekksvifte i Røroshette og fliser over benk. Integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap.

Bad: Bad med heldekkende servant, underskap, speilskap, toalettskap, veggmontert wc og dusjkabinett.

Toalett: Separat toalett med servant og veggmontert wc.OppvarmingVarmekabler i separat toalett og badegulv, panelovner ellers. Peisovn i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 94 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang/garderobe, bad, 2 soverom, stue/ spisestue/kjøkken, wc.Adgang til utleieUtleie av seksjoner skal godkjennes av styret.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFelleskostnader er kr. 3 200,- pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører som dekker blant annet: forsikring av bygg, noe utvendig vedlikehold, kommunale avgifter og varmtvann.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldIngen gjeld er oppgitt for sameiet i følge brev fra forretningsfører.FellesformueKr. 18 096,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 1 104 712,-
Som sekundærbolig: kr. 3 535 079,-ForsikringForsikret i Tryg Forsikring, med polisenummer: 6646716. Betales gjennom felleskostnader.

Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter ETilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1996. Følger vedlagt. Ferdigattest Innlemming av bod og deler av gang datert 2013. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Eiendommen sokner til Ekeberg skole og Brannfjell skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Leverandør av kabel TV og bredbånd er Kanal Digital.

Strømforbruk har vært ca. 10.000 kwh i året.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

HEFTELSER:

1934/910042-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 22.06.1934 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om senking/lukking av grøft/bekk/kanal/elv Overført fra gnr 149 bnr 310
OVERFØRT FRA: 0301-149/304
Gjelder denne registerenheten med flere

1952/8079-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 05.07.1952 ANG. UTHUS OVERFØRT FRA: 0301-149/304
Gjelder denne registerenheten med flere

1959/6941-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 12.06.1959 Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen OVERFØRT FRA: 0301-149/304
Gjelder denne registerenheten med flere

1994/5800-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 28.01.1994 Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom vedr. Simensbråtveien Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-149/304
Gjelder denne registerenheten med flere

1995/2712-2/105 PANTSETTELSESERKLÆRING TINGLYST 17.01.1995 BELØP: NOK 10.000
PANTHAVER:Sameiet Lnr: 1143407
Anf. prioritet etter kjøpesum ved førstegangs overføring Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: ________________________________________ 1995/2712-1/105 SEKSJONERING TINGLYST 17.01.1995 SNR: 6
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 81/709

2014/268124-1/200 RESEKSJONERING TINGLYST 02.04.2014 Bestemmelse om tilleggsdel For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 05.10 2018 og tilstandsrapport datert 17.10.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
6. Kjenner du til om det er/har værtsopp, også svertesopp, råteskader eller fukt i boligen? Ja - Redegjør for dette: Problemer med sluk på terrasse .utbedret nå sameiet er informert.

7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Ja -i Redegjør for dette: Som tidligere bemerket vedrørende terrasse.

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Skiftet til skyvedører til rerasse.

7.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Firma Noraktor.vegg og skyvedør.Dok.foreligger.

8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: Kontroll av el.tilsyn.dok.foreligger.

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: I regi av sameiet.

9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Ja -  Redegjør for dette: Rengjort i regi av sameiet.

9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette Alle avløp renset av sameiet

9.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: I regi av sameiet.

11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Ja - Redegjør for dette: Utvidet leilighet.

11.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja - Redegjør for dette: Dok.foreliggerOppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
6 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
157 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
171 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 671 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Seksjonering Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter Årsmøte for år 2017 m/Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest for bygget Ferdigattest Innlemming av bod og deler av gang Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 1182 Hans C. Gjefles vei 7
1182, Hans C. Gjefles vei 7
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Hans C. Gjefles vei 7
1/29
Lukk
2