Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
BISLETT, RETT VED STENSPARKEN: Stor, herskapelig 2-roms med en nydelig klassisk atmosfære, 3 meter takhøyde og peisovn.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Stensgata 8b er presentert av Boa Eiendomsmegling ved Frode BriskebyDette er en vakker klassisk leilighet med moderne bokomfort og med farge- og materialvalgene som er velkomponerte og harmoniske.Gammel restaurert veggpanel, stukkatur, rosett, 3 meter takhøyde, rundovn fra Hamar JernstøberiTo høye krysspostvinduer slipper mye lys inn og byr på utsyn mot den åpne Margrethe Munthes plass på andre siden av gaten med vakkert eiketre og fugleliv sommerstid.
I stuen er det originalt veggpanel som er slipt og behandlet med hvit linoljevoks og lysegrå matt linoljeforsterket limfarge på to av veggene.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

I den kjøligere årstiden kan du gjøre stuen lun og koselig med fyr i den gamle rundovnen fra Hamar jernstøperi innerst i hjørnet. Pipehjørnet er holdt i naturfarget murpuss.Leiligheten har flotte stukkaturer og rosetter.Entréen har rustikke vegger med frilagt teglstein.Innerst i gangen er det et stort garderobeskap.Kjøkkenet er innredet med kjøleskuffer, og ikke et ruvende kjøleskap som ville skygget for gjennomførsel av naturlig lys.Innredningen fra 2013 er moderne og stilren i en høyglans sort utførelse som står i fin kontrast til de øvrige rommenes nostalgiske atmosfære.Hvitevarene er fra kvalitetsleverandører som Gaggenau og Smeg.Åpen løsning gjør at gang kan fungere som en forlengelse av kjøkkenet med sittekrakker mot barløsningen.Fløydører i heltre samt dekorativ stukkatur og rosett i himlingen gir stuen et snev av klassisk herskapelighet.Soverommet har samme klassiske preg som stuen og mulighet for peis i pipeløpet i hjørnet.Et stort, høyreist krysspostvindu, store fløydører mot stue i tillegg til dør mot gangen gir et luftig og åpent preg.De gamle panelene gir soverommet en nydelig stemning.Badet ble modernisert i regi av sameiet i 2002 og påkostet igjen i 2013 med nye baderomsmøbler.Så nylig som høsten 2018 er inventaret ytterligere oppgradert med nye dusjdører.Innerdørene i leiligheten er gamle heltre dører med flotte håndtak og beslag. Trappeløpet er klassisk.Gården har en flott klassisk fasade og ligger flott til ut mot Margrethe Munthes plass.Gårdsrommet.Planskisse
7
255
Se store bilder
Prisantydning: 4 800 000,-
Totalpris: 4 856 145,-
Primær rom: 60m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 1
Komplett salgsoppgave
AdresseStensgata 8BMatrikkelGnr.216 Bnr.181 Snr.9 Orgnr.985953546 i Oslo kommuneKort oppsummertI Stensgata 8B vil du bo ved foten av Stensparken, rett ovenfor hjertet av Bislett - et supert utgangspunkt for å oppleve kafé- og utelivet og de spennende spesialforretningene nærområdet byr på. Her befinner du deg innenfor gangavstand til flere flotte parkområder, hvorav Stensparken rett ovenfor er perfekt for grilling og solbading sommerstid. Gode shoppingmuligheter finner du i Bogstadveien noen få kvartaler nedenfor, mens trikken tar deg raskt ned til sentrumskjernen fra holdeplassen et fåtall meter unna ytterdøren. Rett over gaten ligger nærbutikk som holder åpent til midnatt alle dager - søndager inkludert.

Leiligheten ble omfattende modernisert i 2013 til en moderne og behagelig standard samtidig som har dens store sjarm er bevart med mange flotte og gamle detaljer som originale bjelker og paneler, frilagt teglstein, heltre innerdører med gamle håndtak og ikke minst dekorativ stukkatur og rosett. En gjennomgående takhøyde på over 3 meter kombinert med høye krysspostvinduer gjør atmosfæren både luftig og oppriktig lys.
  • 2-roms ved Stensparken på Bislett i vakker klassisk bygård
  • Gjennomgående romløsning med over 3 meter takhøyde
  • Lun, klassisk sjarm med og originale interiørelementer; Stukkatur, rosetter, gamle dører, teglstein, etc.
  • Omfattende oppusset i 2013
  • Rolig bygård i veldrevet sameie med gode naboer
  • Varmtvann til bad inkludert i fellesutgifter
  • Få meter til bysykler samt buss og trikk i Thereses gate
  • Rimelig beboerparkering, mulighet for leie av garasjeplass i nærområdet
  • Umiddelbar nærhet til Stensparken
Ditt nye hjemLeiligheten ble omfattende pusset opp i 2013. Ved oppgraderingen ble gamle overflater og detaljer i størst mulig grad bevart og satt i stand, og der nye materialer eller innredninger er tilført står de svært godt til det gamle og opprinnelige. Kort oppsummert er dette en vakker klassisk leilighet med moderne bokomfort og med farge- og materialvalgene som er velkomponerte og harmoniske.

Entréen har vegger med frilagt teglstein og synlige bjelker som dekorativt viser gårdens opprinnelige bygningskontruksjoner. Over inngangsdøren er det vindu med "Storstjerne" mønster. Innerst i gangen er det et stort og praktisk garderobeskap med skyvedører og downlightsbelysning.

Planløsningen er god og velfungerende, spesielt godt løst er kjøkkenet som er åpent forbundet med entréen og innredet med kjøleskuffer, og ikke et ruvende kjøleskap som ville skygget for gjennomførsel av naturlig lys. Den åpne løsningen gjør videre at entréen kan fungere som en forlengelse av kjøkken i form av en sosial sone med ekstra sitteplasser mot benken. På en svært vellykket måte er kjøkkenet utformet som et åpent rom hvor alt er innen rekkevidde og det på tross av å oppta lite plass oppleves som romslig, luftig og ikke minst dekorativt.

Innredningen er moderne og stilren i en høyglans sort utførelse som står i fin kontrast til de øvrige rommenes nostalgiske atmosfære.  Godt med skap i tillegg til en praktisk eikehylle med opphengslist gir plass for alt nødvendig utstyr, mens de lange og dekorative benkeplatene i tykk bambus gir godt med arbeidsplass. Hvitevarene er fra kvalitetsleverandører som Gaggenau og Smeg.

Mens frilagt teglstein utgjør et rustikt bakteppe til kjøkkenet, har stuen et lysere uttrykk med gulv av en-stavs hvitoljet parkett i ask, originalt veggpanel slipt og behandlet med hvit linoljevoks og lysegrå matt linoljeforsterket limfarge på to av veggene. Fløydører i heltre samt dekorativ stukkatur og rosett i himlingen gir stuen et snev av klassisk herskapelighet. To høye krysspostvinduer slipper mye lys inn og byr på utsyn mot den åpne Margrethe Munthes plass på andre siden av gaten med vakkert eiketre og fugleliv sommerstid. I den kjøligere årstiden kan du gjøre stuen lun og koselig med fyr i den gamle rundovnen fra Hamar jernstøperi innerst i hjørnet. Pipehjørnet er holdt i naturfarget murpuss.

Vegg i vegg med stuen finner du soverommet som langt på vei har samme klassiske atmosfære med en-stavs gulv i hvitoljet ask, originalt veggpanel slipt og behandlet med hvit linoljevoks, samt lysegrå matt linoljeforsterket limfarge på to av veggene samt vakker stukkatur og rosett i himlingen som ble renovert i forbindelse med oppussingen i 2013. I et hjørne er det pipeløp. Soverommet er av generøs størrelse og mulig å innrede med garderobeskap eller kommode på siden av dobbeltsengen. En pent integrert og praktisk garderobe er allerede installert i entréen og skjult bak hvite skyvedører som gjør det enkelt å hente ut og henge inn klærne. Et stort, høyreist krysspostvindu, store fløydører mot stue i tillegg til dør mot gangen gir et luftig og åpent preg.

Badet ble modernisert i regi av sameiet i 2002 og påkostet igjen i 2013 med nye baderomsmøbler som viderefører det stilmessige uttrykket fra kjøkkenet - med bruk av bambus. Så nylig som høsten 2018 er inventaret ytterligere oppgradert med nye dusjdører. Badet fyller også rollen som et vaskerom og er både av god størrelse og praktisk innredet til det kombinerte formålet. Baderomsmøblene har til sammen gode oppbevaringsmuligheter til håndklær, personlige effekter, vaskemidler og diverse små-utstyr.EierbrøkSeksjonsbrøk: 60/1578InnholdEntré/gang/kjøkken, stue, soverom og bad.

Leiligheten disponerer bod på 9 kvm. i kjeller og bod på 5 kvm. på loft i C-oppgangen.Beliggenhet og nærområdetBeliggenheten midt mellom Bislett, Fagerborg og St. Hanshaugen er virkelig supersentral med kort vei til de fleste deler sentrum. Her er veien aldri lang til gode restauranter og kulturelle tilbud. I Bogstadveien få kvartaler nedenfor finner du spennende uteliv og byens mest kjente handlegate.

I gaten utenfor finner du matbutikker som Joker, Bunnpris og KIWI, Godt Brød med fokus på økologisk og kortreist mat, samt ett av Vinmonopolets utsalg. I tillegg byr restauranten St. Lars på fin middag med god drikke, og litt lenger ned ved rundkjøringen ligger Café Laundromat med sin særegne stil og innredning samt Kaffebrenneriet hvor du kan innta kaffen utendørs på fortauet sommerstid. To kvartaler ovenfor venter Lille Spiseri, ett av byens minste spisesteder med kun åtte bord og en intim, uformell atmosfære.

Leiligheten ligger ved foten av idylliske Stensparken som egner seg ypperlig for grilling og late dager i solen. I Stensparken er det kafé med uteservering i sesong, og kombiner gjerne parken med en sveip innom St. Hanshaugen på de hverdagslige løpeturene. Altnernativene er mange i området og gressplenen i Idioten park er et yndet sted å nyte ettermiddagssol. Besøk også Bislett Stadion for innendørs løping i proffe omgivelser, og for annen innendørs trening er både SATS Bislett, ELIXIA Ullevål og Fresh Fitness i Kirkeveien alle gode alternativer.

Beliggenheten er i seg selv så sentral at du har gangavstand til det meste av sentrums øvrige fasiliteter og spennende bydeler. Både Majorstuen med Bogstadveien, St. Hanshaugen og selve sentrumskjernen er innenfor en liten tur til fots eller med sykkelen. Bysykler er for øvrig lett tilgjengelig rett utenfor bygården.

Med kollektive transportmidler tar du deg enkelt til og fra leiligheten med 17- og 18-trikken fra Stensgata holdeplass få meter nedenfor, her stopper også bussrute 118 til Jernbanetorget. Fra Josefines gate tar rute 21 deg effektivt ned til Aker Brygge.TomtAreal: 723 kvm. Eierform: Fellestomt for sameiet.ParkeringDet er beboerparkering i området. Beboerparkering koster pt. kr
3.000,- pr år. Det er også mulighet for leie av plass i P-hus ved Bislett, (under forutsetning av at det er ledige plasser).

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygård i mur- og trekonstruksjoner. Såler, antar fundamentert til komprimerte/faste masser eller tømmerflåte. Grunnmur i teglstein. Yttervegger i hulmurkonstruksjoner som er pusset og malt. Vinduer med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør. Trebjelkelag som etasjeskillere. Saltak i trekonstruksjon som trolig er tekket med takstein. Vinylbelagte støpejernstrapper og malte vegger i oppgang.Overflater og innredningLeiligheten fikk i 2013 en generell oppgradering med blant annet ny 1-stavs parkett  i stue og soverom, ny kjøkkeninnredning med hvitevarer samt at innvendige overflater ble malt. Original rosett og stukkatur ble renovert. Samme år ble det elektriske sprede-/fordelernett lagt nytt og det ble samtidig montert ny innmat i sikringsskapet. Det er i 2018 montert ny strømmåler i sikringsskapet.

Nåværende eiere overtok leiligheten i 2014 og har høsten 2018 oppgradert badet med nye, svingbare dusjvegger. Badet ble for øvrig modernisert i 2002, arbeidet omfattet skifte av sluket og montering av hjelpesluk samt legging av membran og nye vannrør av plast. Avløpsrør er også av plast.

Vedlikehold i sameiet:
- Nye bad, soil og røropplegg 2002
- Fasader rehabilitert 2004
- Nye vinduer 2004
- Nye Branndører i oppgangene 2004
- Kjellerrenovering 2010
- Piper rehabilitert og brannsikret 2011
- Nye inngangsdører til oppgangene samt nye dørtelefoner i leilighetene 2017

Gulv: 1-stavs parkett i hvitoljet ask, trebord og fliser. Innervegger: Original panel, malte flater, teglstein og fliser. Himlinger: Malte flater. Rosett og stukkatur i soverom og stue.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte fronter i sort høyglans og benkeplater i bambus. Spotbelysning under overskap. Underlimt stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, 2 kjøleskuffer og fryseskap. Hivtevarene er fra Gaggenau og Smeg.

Bad: Servantskap med glatte fronter, grepslister av stål og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Sideskap med glatte hvite fronter og grepslist. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger med svingbare dører. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Benkeskap med glatte hvite fronter, grepslister i stål og benkeplate i bambus. Overskap med glatte hvite fronter og grepslister i stål.OppvarmingVarmekabler i badegulv, løse ovner ellers. Vedovn.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 60 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang/kjøkken, bad, stue, soverom.Adgang til utleieErverver og leier av seksjon må meldes til styret for registrering. Selger eller utleier av seksjon er forpliktet til å sørge for at kjøper eller leietager er bundet av de reguleringer som fremgår av sameiets vedtekter.

Ved utleie av seksjon skal det innbetales et engangsgebyr til sameiet på 1500,- kroner. Det samme gjelder ved skifte av leietager.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFelleskostnader: 3 211 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 15.10.2018 som dekker blant annet: forsikring av bygg, noe utvendig vedlikehold, kommunale avgifter, betjening av fellesgjeld og kabel-TV.

Herav: Felleskostnader: kr. 2 757,-
Kabel-tv / internett: kr. 326,-
Forretningsførsel: kr. 128,-

Selger betaler i tillegg kr. 599,- pr. mnd. for bredbånd. Dette er en frivillig kostnad.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 56 145,- i følge forretningsfører.

Informasjon om sameiets lån: Restbeløp totalt: kr.
1.576.676,-
Lånenr. 8397 71  44801
Bankforbindelse: Handelsbanken Innfrielses dato: 13.01.2025
AnnuitetslånFellesformueKr. 18 198,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 15.10.2018LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 1 119 091,-
Som sekundærbolig: kr. 3 581 090,-ForsikringForsikret i Gjensidige, med polisenummer: 76784556. Betales gjennom felleskostnader.

Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

Taklampe som henger i stuen medfølger ikke.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1894. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Det er tillatt å holde vanlige husdyr. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Det skal avsettes kr. 60.000,- kroner hvert år inntil sameiet har bygd opp et fond på kr. 500.000,- kroner. Fondsavsetningene skal kun brukes til vedlikeholds- og oppgraderingsformål, og kan kun disponeres i samsvar med flertallsvedtak på ordinært eller ekstraordinært sameiermøte. Når det brukes midler fra fondet skal det igjen avsettes kr. 60.000,- kroner årlig inntil fondet igjen er på kr. 500.000,- kroner. Størrelsen på de årlige avsetningene og fondets størrelse skal reguleres i samsvar med konsumprisindeksen ved hvert femte årsskifte, første gang
1. januar 2019.

Eiendommen sokner til Marienlyst skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Kabel-TV og bredbånd fra GET.

Strømforbruk siste år har vært på 6800 kWh. Nettleie: Kr. 2997,-
Forbruk: Kr. 2387,-Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser: 1875/927188-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 03.08.1875
Bestemmelse om benyttelse OVERFØRT FRA: 0301-216/181
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 2002/66494-1/105 SEKSJONERING TINGLYST 11.10.2002
SNR: 9
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 60/1443
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 12,13,19 og 20.

2005/34705-1/105 RESEK/TILLEGGSSEK TINGLYST 03.06.2005
SNR: 9
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 60/1443

2005/34705-2/105 RESEK/ENDRING FORMÅL/BRØK/TILLEGGSDEL TINGLYST 03.06.2005
SNR: 9
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 60/1578

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 17.10.2018 og tilstandsrapport datert 23.10.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Nei - Kommentarer: Når vi kjøpte leiligheten ble opplyst at badet ble oppusset i 2002.

19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Liten sprekk i en flis på badet. (Ikke våtsone)

Iht. tilstandsrapport: Gulvene har noe retningsavvik og det forekommer skjevheter - ikke unormalt for denne type bygg og byggemåte. Bygningen er oppført etter byggetidens byggeforskrifter. Den tilfredsstiller dermed ikke de nyeste byggeforskrifters krav til bl.a. tetthet, ventilasjon samt varme- og lydisolering. Bygningen har komponenter av eldre dato/byggeår.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 800 000,- (Prisantydning)
56 145,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 856 145,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
121 400,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 856 145,-))
1 500,- (Registreringsgebyr til sameiet)
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
136 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 992 367,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Ved overtagelse av seksjonen skal det innbetales et engangsgebyr til sameiet på kr. 1500,-OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Frode BriskebyBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Seksjonering Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 0358 Stensgata 8B
0358, Stensgata 8B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Stensgata 8B
1/23
Lukk
7