Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TOPPLEILIGHET PÅ VÅLERENGA: 4-roms med vid utsikt og balkong med masse sol! Lys og luftig. God planløsning. Garasje.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Leiligheten er usjenert fra innsyn og har en vidstrakt utsikt over Vålerenga og Ekebergåsen.Rominndelingen er svært fleksibel og egner seg godt for familier.Stuen er lun og hyggelig med store vindusflater og plass til både sofagruppe, spisebord og kontorplass.Et massivt en-stavs eikegulv er lagt terskelfritt mellom stue og kjøkken.
Kjøkkenet har høy standard og en moderne utforming med mye skap og en lys og trivelig spiseplass.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

I 2018 ble kjøkkenet fra Kvik oppgradert med nye fronter av typen «Bordo Black» fra samme leverandør.Benkeplaten er utformet i eksklusiv sort granitt og massivt tre.Et moderne, stilfullt og praktisk kjøkken med integrerte hvitevarer og mye oppbevaringsplass.Entréen er svært romslig og bred nok til noe møblering langs veggene.Soverommene ligger på rekke og rad på siden av ganger og er godt adkskilt fra den sosialedelen med stue og soverom.Alle de tre soverommene er av gode størrelser og inneholder garderobeskap.Hovedsoverommet er dekorert med en trendriktig kontrastvegg.Hjørnesoverommet er også av veldig god størrelse.Innred gjerne med en arbeispult til lekselesing.Dersom man ikke har bruk for alle soverommene kan man benytte ett som kontor evt. slå sammen det ene med stuen. Det er plass til 180 * 200 seng også i det minste rommet.Hjemmet inkluderer et baderom og et separat toalett.Vinduene slipper inn dagslys og badet har veldig mye skapplass.Det er hele 3 høyskap på badet, to mot døren og ett på motsatt side av vaskemaskinen.Badet er svært romslig med god plass til vaskemaskin, tørketrommel, tørkeskap og servant samt badekar og dusj.Toalettrommet ble i 2018 oppgradert med nytt toalett fra Gustavsberg, servantarmatur fra Gröhe og nytt gulvbelegg.Nærmeste dagligvare er Kiwi som ligger praktisk plassert i samme bygg.Det er flere lekeplasser inne på borettslagets tomt.Det er flere lekeplasser inne på borettslagets tomt.Det er barnehage inne på borettslagets tomt med fortrinnsrett for beboerne.Det er kort vei til VålerengaparkenVeien er heller ikke lang opp til Kampenparken.Fine turmuligheter finner du på stiene som går oppover fra Svartdalsparken.Kampen Barnebondegård.Kampen Bistro har matservering, sjenkebevilling, uteservering og konsertscene.Smia på Vålerenga har alle rettigheter og legendariske 3-rettere.Kafe Javelin på Kampen.Lille Kampen kafe.Sats Kampen ligger like over veien.PlanskissePlanskisseSolørgata 7 presenteres av Frode Briskeby v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Den sydvestlige vendingen gir nærmest perfekte solforhold, og i tillegg fin utsikt mot bl a. Vålerenga kirke.Solørgata 7 presenteres av Frode Briskeby v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.I tillegg gir den sydvestlige vendingen nærmest perfekte solforhold.Kveldsstemning i stuen.Kveldsstemning i stuen.Veggene er lysmalte og gulvet er av heltre eik. Frostet glass mellom stue og kjøkken slipper lys gjennom.Kveldsstemning i stuen.
1
245
Se store bilder
Prisantydning: 5 600 000,-
Totalpris: 5 811 504,-
Primær rom: 90m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.232 Bnr.216 Snr.1 Andelsnr.148 Orgnr.951077437 i Oslo kommuneKort oppsummertSolørgata 7 er en stor, innholdsrik familieleilighet med god intern beliggenhet. Plasseringen i byggets toppetasje gjør leiligheten usjenert fra innsyn og gir en vidstrakt utsikt over Vålerenga og Ekebergåsen. I tillegg gir den sydvestlige vendingen nærmest perfekte solforhold. Her kan man sitte på balkongen å nyte det frie utsynet mot himmelen, Vålerenga kirke og den koselig trehusbebyggelsen.

Leilighetens planløsning er praktisk og god med stuen og kjøkkenet avskilt fra soveromsavdelingen. Rominndelingen er svært fleksibel og egner seg godt for familier. Dersom man ikke har bruk for alle soverommene kan man benytte ett som kontor eller vurdere slå sammen det ene med stuen.

Leiligheten har gjennomgått en rekke oppgraderinger de senere årene. Så sent som i 2018 ble kjøkkenet oppgradert med nye designfronter fra Kvik og det ble satt inn ny Bosch stekeovn. Alle lysbryterne ble byttet ut, nye panelovner ble satt inn og toalettet ble oppgradert med ny innredning. I regi av borettslaget ble det også satt inn nye vinduer i alle rom samt ny verandadør.

Jordal borettslag er veldrevet, med barnevennlig bomiljø og hyggelige fellesarealer. Eiendommen er godt skjermet for trafikk og inkluderer flere lekeplasser samt velstelte hageområder. Hvert år arrangeres det blant annet årlig julegrantenning med nisse, gløgg og pepperkaker samt sommerfest med fellesgrilling. Inne på borettslagets tomt ligger det også en barnehage hvor beboerne har fortrinnsrett. Les mer om borettslaget på: http://www.jordalborettslag.no/
- Toppleilighet med balkong, svært gode solforhold og vid utsikt
- Svært god planløsning med mange bruksmuligheter
- Lys og luftig romfølelse, lite gjenboere
- Trivelig bomiljø med fine fellesarealer
- Sentrumsnært og barnevennlig
- Barnehage med fortrinnsrett inne på borettslagets tomt.
- Mye oppbevaringsplass med innvendig bod + 16 kvm loftsbod
- Kort vei til barneskole og ungdomsskole
- Garasjeplass medfølgerDitt nye hjemEntréen er lys og romslig. På høyresiden finner man en stor bod på ca. 4 kvm som gir svært godt med lagringsplass til alt av klær og sportsutstyr. Et rom lite rom med mange bruksmuligheter som bidrar til å opprettholde en ryddig atmosfære. 

På kjøkkenet møter man en smart L-formet innredning fra Kvik. Utformingen gir god plass til spisebord, og inneholder godt med skapplass til alt man trenger i hverdagen. I 2018 ble kjøkkenet oppgradert med nye fronter av typen «Bordo Black» fra samme leverandør. Fronter kan enkelt skiftes hvis man ønsker annen farge eller utførelse. Det ble også satt inn en ny Bosch stekeovn. Ny oppvaskmaskin fra IKEA, induksjonstopp og nytt kjøkkenarmatur fra Grohe ble satt inn 2017. 

Benkeplaten er utformet i svart granitt og massivt tre. Overskapene har frostede glassdører og skapene er innvendig belyst. Et moderne, stilfullt og praktisk kjøkken med integrerte hvitevarer og gode arbeidsflater.

Stuen er lun og hyggelig med store vindusflater og plass til både sofagruppe, spisebord og kontorplass. Veggene er lysmalte og på gulvet er det lagt massive heltre eikeplanker. Samme gulv er også lagt på kjøkkenet. Rommet har en åpen atmosfære med gode lysforhold. Innred etter behov og sett sammen den perfekte sofakroken til hverdagens rolige TV-kvelder og større sammenkomster. Mellom stuen og kjøkkenet er en del av veggen utformet i frostet glass som fremmer de gode lysforholdene. I 2017 ble alle innerdørene skiftet ut til typen Dooria dørblad.

Fra stuen er det utgang til en stor sydvestvendt balkong på ca. 6 kvm. I 2017 ble balkongen rehabilitert i regi av borettslaget. Her ute kommer den flotte utsikten til sin rett, og man kan nyte de gode solforholdene fra morgen til kveld sommerstid. Balkongen er overbygget og oppleves lun.

Soveromsavdelingen finner man på motsatt side av leiligheten. Alle de tre soverommene er av gode størrelser og inneholder garderobeskap. Hovedsoverommet er dekorert med en trendriktig kontrastvegg som gir et moderne preg.

Hjemmet inkluderer et baderom og et separat toalett. Badet er svært romslig med god plass til vaskemaskin, tørketrommel, tørkeskap og servant samt badekar og dusj. I tillegg er der overraskende mye skap- og oppbevaringsplass. Varmekabler i gulv. Nytt servantarmatur fra Grohe installert i 2019. Toalettrommet ble i 2018 oppgradert med nytt toalett fra Gustavsberg, servantarmatur fra Grohe og nytt gulvbelegg.InnholdInnhold: Entre/gang, innvendig bod, separat toalett, bad, tre soverom, kjøkken og stue. Balkong.

Leiligheten disponerer også en bod med ca. 16 kvm gulvareal på elles loft og ettertraktet stor garasjeplass i lukket anlegg som kan leies ut om man ikke selv har behov for å ta den i bruk. Det er låsbar felles sykkelbod.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten har en svært sentral beliggenhet med gode kollektivforbindelser og gangavstand til sentrum. En perfekt plassering midt mellom Kampen og Vålerenga. I nærområdet finner du koselige smågater, sjarmerende trehusbebyggelse og flotte parker.

Jordal er nærmest et utrafikkert området mellom Strømsveien og Kampen med koselige bakgårder og fellesarealer som er med å skape trygge omgivelser og gode oppvekstsvilkår for familiens yngste. Innenfor kort gangavstand finner man Kampen Skole, Vålerenga skole, Kampen Barnebondegård og en rekke barnehager. Det er også en barnehage med fortrinnsrett for beboerne inne på borettslagets tomt.

Kort vei til alt av servicetilbud, restauranter og kollektivtransport. Nærmeste dagligvarehandel, Kiwi, finner man allerede inne i borettslaget. En svært praktisk butikkplassering som gir kort bærevei med handleposer og muligheten til å sprette raskt bort til butikken dersom man har glemt en ingrediens til middagen.

For de voksne har nærområdet en rekke spennende og unike tilbud som f.eks Kampen Bistro - byens mest kjente bydelskafe, Smia - Vålerengas litt bortgjemte restaurantperle, Vålerenga Vertshus og Lille Kampen kafe. Her kan man nyte bedre måltider, spennende drikkevarer og gode atmosfærer.

For den aktive anbefales det fantastiske turterrenget i Svartdalsparken langs Alnaelven, en treningstime på Sats Kampen kun to minutters gange unna eller en tur rundt i den severdige trehusbebyggelsen på Vålerenga eller Kampen.

Vil du tilbringe dagen i solen har du valget mellom idylliske perler som Kampen park, Vålerengaparken eller friområdet ved Jordal - alle få minutter unna.TomtAreal: 11 418 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringDet medfølger garasjeplass nr. 4035 i lukket fellesgarasje. Garasjeplassen er stor - her er det plass for en bil og flere motorsykler, det er forberedt for ladestasjon for el bil.

Garasjeplassen kan leies ut og gi en god ekstrainntekt om den ikke behøves av eier selv.

Garasjeplasser kan kun overdras/selges til andelseiere i Jordal borettslag.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene er forblendet med teglstein. Vinduer og verandadør med isolerglass - som er montert i 2018. Entredør med brann- og lydklassifisering. Elementdekker/støpte dekker som etasjeskillere. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongstein - nylig lagt om med ny takstein, beslag og takrenner/-nedløp. Fra stuen er utgang til overbygget veranda på ca 6 kvm., trefliser på gulvet. Vinylbelagte, prefabrikkerte betongtrapper/reposer og malte vegger i oppgang.Overflater og innredningGulv: Gulv med 1-stavs parkett, parkett, vinylbelegg og fliser. Innervegger: Vegger med tapet, malte flater og fliser. Himling: Himlinger med malte flater.

Kjøkken: Høy kjøkkeninnredning med folierte fronter med vitrinedører. Underlimt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate + benkeplate av stein. Avtrekksvifte i stålhette og fliser over benk. Integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap.

Bad: Bad med servant, underskap og badekar dusjvegg. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet er tilknyttet felles, mekanisk avtrekksventilasjon. Badet ble sist oppgradert i 2006 av tidligere eier med ny membran og fliser på vegg samt ny innredning. Badegulv ble ikke skiftet og er originalt, men er flislagt med varmekabler.

Toalettrom: Separat toalett med servant. Rommet er tilknyttet felles, mekanisk avtrekksventilasjon. I 2018 ble det montert nytt toalett, servantkran og lagt nytt gulvbelegg.OppvarmingVarmekabler i badegulv, panelovner ellers. Varmtvann tilknyttet fellesanlegg.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 94 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 3 soverom, kjøkken, stue, wc.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererKr. 4 979,- pr. mnd. som dekker blant annet: Kommunale avgifter, trappevask, varmtvann, vaktmester, betjening av fellesgjeld, felles forsikring, noe utvendig vedlikehold og kabel-tv (GET).

Herav: Felleskostnader kr.
4.604,-
Garasje kr. 215,-
Trappevask kr. 160,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er pr. 01.01.2019 kr. 211 504,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: OBOS Lånenr: 98207676411
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total: kr.24.800.000,-
Restløpetid: 29 år 6 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: 01.04.2019
Type rente: Flytende Rente pr.15.10.18: 2,10%

Borettslaget har fått innvilget et rammelån på 29 millioner i OBOS-Banken ifm rehabilitering av tak-, takvinduer og vinduer i borettslaget. Lånet forventes utbetalt i bulker iht. arbeidene som utføres i løpet av 2018 og starten av 2019.  Lånet tas ut fortløpende i forhold til når kostnadene til prosjektet påløper.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 52 870,- pr. 31.12.2017 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 1 431 540,-
Som sekundærbolig: kr. 5 153 542,-ForsikringForsikret i Tryg Forsikring, med polisenummer: 6596795. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Jordal Borettslag består av 154 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet.

Jordal Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 951077437, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse: Totengata 2 og 4-16
Hedmarksgata 12-14
Solørgata 1-9EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Integrerte hvitevarer (oppvaskmaskin, fryser, kjøleskap, induksjonstopp og stekeovn) på kjøkken medfølger boligen. Vaskemaskin kan beholdes av kjøper om ønskelig.

Rundt speil i gangen medfølger ikke. Get-bokser medfølger ikke.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1988. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget - utpekt av OBOS - forkjøpsrett.

Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett. Forkjøpsretten er utlyst i forkant og meldefristen er utløpt. Kun en person meldte seg innen fristen og vil være den eneste som kan benytte sin ansiennitet i forbindelse med salget. Endelig avklaring forventes normalt samme dag eller dagen etter budaksept.

Ved et hvert eierskifte må erververen godkjennes av styret for å få rett til å bruke boligen.

Dyrehold er tillatt i borettslaget etter bl.a. følgende regler: Anskaffelse av hund/katt i Jordal borettslag skal på forhånd være godkjent av borettslagets styre. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

GET er leverandør av kabel-TV eller bredbånd. Det er en gunstig avtale via borettslaget, - denne inkluderer TV (startpakke) og Bredbånd (50 mbps), bredbåndsmodem og leie av Get Box. Individuelle tilpasninger og rabatt på tilvalg.

Strømforbruk i 2017 var 16 081kWh. Vinduene ble skiftet i 2018 hvilket antas å ha positiv innvirkning på strømforbruket.

Det er praktisk tilrettelagt med antenneuttak til TV i tre rom, og gunstig avtale med GET gjennom borettslaget.

Eiendommen sokner til Vålerenga skole og Jordal skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 24.01.2019 og tilstandsrapport datert 10.01.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Vegg malt i 2018, samt belysning byttet over speil

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Garanti for nye lamper fra Kvik

1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Maling av vegg ved egeninnsats, nye lamper installert i eksisterende el oppsett av pensjonert elektriker med gyldig fagbrev

7. Kjenner du til om det er/har vært sopp, også svertesopp, råteskader eller fukt i boligen? Ja - Redegjør for dette: Liten fuktskade på overflaten av parkett på gang etter vannsøl.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Borettslaget har skiftet ut tak og terrassegulv i 2017 og 2018

8.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Entreprenør innleid gjennom borettslaget. Ny betong på verandagulv, nytt verandatak og vannrenne. Nytt tak lagt på blokk.

9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Nei - Kommentarer: Borettslaget har frem til 2018 kun utført vedlikehold i fellesanlegget, ikke inne i leilighetene. I 2018 ble deler av fellesanlegget bygget om for styring av ladeanlegg. Dette anlegget er ikke papirovertatt. Samsvarserklaring vil foreligge ved ovetaking.

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Bytte av lamper på toalett. Sist utført av Elektro-Sivert i 2018, med ny lampe i eksisterende el oppsett på toalett og bod.

9.3. Kjenner du til om arbeider er utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Nei - Kommentarer: Ingen ufaglært arbeid gjort i el-anlegg

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja - Kommentarer: Vi har ikke gjennomført større arbeid som krever samsvarserklæring, men Elektro-Sivert kan levere samsvarserklæring for arbeid utført for å skifte to lamper, samt legge på deksler

10. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Vi har noe skiftende temperatur på vannet i tre oppganger i borettslaget som er varslet styret som har igangsatt arbeid for utbedring

10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Ref tidligere punkt om varierende tempratur fra berederanlegg i garasje

10.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Rørlegger innleid i regi av borettslaget,

19. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Nei - Kommentarer: Husleien ble øket etter tak- og vindu rehabilitering sommer 2018. Siste rundskriv fra borettslagets styre påpeker at det ikke blir øket husleie fra januar 2019

20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Brist i speil på gang. Belegg på stekeplate. Det er skiftet ut toalett og servantkran av rørlegger Vangsøy i desember 2018 og arbeidet kan dokumenteres. Innvendig belysning i glass overskap kjøkken, er også sjekket av elektriker hvorav en spot har en avdekket svakhet der pæren slukkes raskere Nye vinduer og ny verandadør. Døren er litt vanskelig å låse, men at feilen er meldt inn som reklamasjon og vil bli utbedret.

Iht. tilstandsrapport: Flislagt bad med en konstruksjon/oppbygging som ikke er kjent, det antas at den er noe enklere enn dagens krav og metoder for utførelse. Opptørket fuktskade i parkettgulvet i entre/gang.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 600 000,- (Prisantydning)
211 504,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 811 504,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
715,- (Eierskiftegebyr garasje)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 847,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 817 351,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 7 187,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selger. Selger kan være fleksibel ved ønske om rask overtakelse.EierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Frode BriskebyBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0658 Solørgata 7
0658, Solørgata 7
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Solørgata 7
1/43
Lukk
1