Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
3-ROMS I EKEBERGÅSEN: Sjelden mulighet med balkong, stor uteplass og garasje! Få minutter til Barcode og Sørenga
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Om sommeren kan du nyte morgensolen og kaffen her ute!God plass til be inn folk på grilling. Her kan du også ha egen grønnsakshage. Eller trille barnevognen rett inn.I tillegg er det rikelig med boltreplass for barna.01.Fasade
Entréens gode størrelse gjør det enkelt for familien å ta yttertøyet av og på, her er det i tillegg mulig å parkere barnevognen.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Skap, knagger og hyller til yttertøy og sko medfølger.Stuen ble som de fleste øvrige rom pusset opp i 2013 med nymalte vegger og ny én-stavs eikeparkett.Stuen er av god størrelse med god plass både for spise- og sofagruppe.Veggflatene i leiligheten er glatte og moderne og gulvene er belagt med en lys enstavs eikeparkett.En rekke glassflater i veggen mot terrassen slipper lys inn til stuen på dagtid og byr på siktlinje over sentrums nordre del.Kjøkkenet finner du i et eget rom, men er likevel nært forbundet med stuen via en plassbesparende og praktisk skyvedør.Kjøkkenet var nytt i 2013 og samtlige hvitevarer er helintegrert, hvorav stekeovnen og mikrobølgeovnen er plassert i lett tilgjengelig benkehøydeHovedsoverommet har adkomst fra stuen gjennom fløydører og potensial som en stue nummer to om du ikke har permanent behov for begge soveromHer er det en romslig skyvedørsgarderobe.Barnerommet har på sin side adkomst fra entréen og er dermed mer tilbaketrukket fra det som skjer i stuen.Barnerommets gode størrelse gir familiens yngste god plass til lek og opphold i egne omgivelser.Her er det montert skyvedørsgarderobe med fire speildører.Badet er lyst med hvite fliser og nyere innredning.01.FasadeI tillegg til den store uteplassen er det en romslig, overbygd terrasse med kveldsol om sommeren.Planskisse.Planskisse.Det er kort vei opp til Ekebergsletta.På Ekeberg og Brannfjell kjøres det opp skiløyper på gode vinterdager.Leiligheten sokner til populære Ekeberg skolekrets.På Ekeberg er det besøksbondegård.Veien er ikke lang ned til Sørenga med badepark og mange hyggelige restauranter.Du vil bo nær Bjørvika og Barcode.Operaen, det nye Munchmuseet, nytt hovedbibliotek, m.m. finner du også noen få busstopp unna.Spaser bort til Ekebergrestauranten for en hyggelig lunsj.Ekebergskogen er et stort turområde som også huser Skulpturparken.Like ovenfor ligger en koselig lekeplass hvor områdets barnefamilier ofte samles.Konows gate 97b er presentert av Boa Eiendomsmegling ved Frode Briskeby.Spiseplassen ligger i nær tilknytning til kjøkkenet.Glassveggen mot gangen gir ekstra romfølelse.Leiligheten ligger i et lite og hyggelig sameie godt tilbaketrukket i en blindvei.Utsikt fra terrassen. Veien utenfor er tilbaketrukket og svært lite trafikkert.Bilen parker du enkelt i garasjen i underetasjen. Sameie disponerer også tre gjesteparkeringer.På den felles uteplassen er det grill og sittegruppe.
4
81
Se store bilder
Prisantydning: 4 600 000,-
Totalpris: 4 600 520,-
Primær rom: 69m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
AdresseKonows gate 97bMatrikkelGnr.236 Bnr.89 Snr.3 Orgnr.894067012 i Oslo kommuneKort oppsummertStilig, moderne og innflyttingsklar 3-roms leilighet med tilbaketrukket plassering i en kort veistubb der det er minimalt med trafikk og mulig for barn å leke i gaten mellom husene.

Garasje, terrasse og moderne standard gjør at leiligheten har mange etterspurte kvaliteter.

Leiligheten ble omfattende oppusset i 2013 med bl a. nytt kjøkken med integrerte hvitevarer, nye gulv og overflater og ny innredning på badet, mens badets hovedkontruksjon er eldre.

Både  terrasse, stor uteplass som disponeres eksklusivt av leiligheten og felles terrasse i front gir mye uteplass.

Leiligheten bør passe perfekt for de som vil bo rolig og tilbaketrukket, men likevel svært nær sentrum med kort vei til Bjørvika, byens kanskje mest spennende område for utvikling og fornyelse - her ligger også Sørenga badepark.
  • Moderne 3-roms med god planløsning
  • Kjøkken samt gulv og overflater i de fleste rom fra 2013
  • Terrasse med noe utsikt samt kveldssol sommerstid
  • Garasje i underetasje, gjesteparkering utenfor
  • Tilbaketrukket i rolig og barnevennlig blindgate
  • Få meter til busstopp i Eirik Raudes vei
  • Kort sykkelavstand til sentrum
  • Gangavstand til Sørenga og den nye bystranda
  • Populær lekeplass 50-100 m lenger opp i veien
Ditt nye hjemLeiligheten har en god romløsning som er velpassende for en liten barnefamilie.

Entréens gode størrelse gjør det enkelt for familien å ta yttertøyet av og på, her er det i tillegg mulig å parkere barnevognen. Entréen ble oppgradert med nytt flislagt gulv med varmekabler i 2013 og er utstyrt med en garderobeløsning med hyller og henger-plass. Glassvegg mot stuen slipper mye naturlig lys gjennom til entréen og har en positiv effekt på romfølelsen.

Praktisk er det også at leilighetens bod ligger rett utenfor inngangsdøren og dermed er svært lett tilgjengelig.

Stuen ble som de fleste øvrige rom pusset opp i 2013 med nymalte vegger og ny én-stavs eikeparkett. En rekke glassflater i veggen mot terrassen slipper lys inn til stuen på dagtid og byr på siktlinje over sentrums nordre del.

Tar du turen ut til terrassen blir den tilbaketrukkede plasseringen merkbar i form av svært rolige omgivelser og en generelt fredfylt atmosfære. Her er utsikten enda bedre, og sommerstid titter kveldssolen ned mellom 1830 og 2200. Terrassen går terskelfritt over i en større uteplass langs den nordre gavlveggen som leiligheten disponerer etter avtale med sameiet. Samlet har terrassen og uteplassen et stort areal som legger til rette for aktivt uteliv på godværsdager sommerstid.

Kjøkkenet finner du i et eget rom, men er likevel nært forbundet med stuen via en plassbesparende og praktisk skyvedør og kan ved tilberedning av mat stenges av. Innredningen er fra 2013 og har gode oppbevaringsmuligheter for en familie i tillegg til langstrakte benker i praktisk U-form som egner seg godt til baking og matlaging i hverdagen. Legg merke til at samtlige hvitevarer er helintegrert, hvorav stekeovnen og mikrobølgeovnen er plassert i lett tilgjengelig benkehøyde. Avtrekksventilatoren er fra kvalitetsprodusenten Røroshetta.

Leilighetens to soverom er av relativt like størrelser og ligger på hver sin ytterkant av den gjennomgående romløsningen. Hovedsoverommet har adkomst fra stuen gjennom fløydører og potensial som en stue nummer to om du ikke har permanent behov for begge soverom. Barnerommet har på sin side adkomst fra entréen og er dermed mer tilbaketrukket fra det som skjer i stuen. I begge rom er det montert hendige skyvedørsgarderober, hovedsoverommets er fra 2013 mens barnerommets er eldre og har speildører med utvidende effekt på romfølelsen. Barnerommets gode størrelse gir familiens yngste god plass til lek og opphold i egne omgivelser.

Badet er det eneste rommet i leiligheten som ikke er pusset opp av dagens eier og er dermed av noe eldre årgang, men har nyere baderomsmøbler som bidrar til at badet likevel oppleves tidsaktuelt. Oppbevaringsplass finner du i servantskuffer og i speilskapet. Inventaret for øvrig består av klosett og dusjkabinett slik at du unngår å dusje rett på overflatene. Vaskesøylen finner sin plass like innenfor døren, skitne tur- og barneklær kan ta rett inn til vask fra entréen.EierbrøkSeksjonsbrøk: 755/7315InnholdEntré, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til uteplass.

Utvendig bod på ca. 3,3 kvm. ved inngangspartiet og garasjeplass i underetasjen.Beliggenhet og nærområdetKonows gate 97B ligger i Ekebergåsens nedre del og i et veletablert nabolag som er tilbaketrukket fra sentrumskjernen, men likevel svært sentralt. Setter du deg på sykkelen er du på bare få strakser midt blant byens handlegater og den nye, spennende Fjordbyen. Det er nylig åpnet matbutikk like nede i veien, samt sushi- og pizza-restaurant. I tillegg er det gangavstand til Ekebergrestauranten og spisestedene på Sørenga.

På nedsiden ligger Gamlebyen, Kværnerbyen og Bjørvika.  Med sykkel tar du deg på fem minutter ned til Bjørvika og den nye Fjordbyen, et område som er i ferd med å bli ett av byens desiderte tyngdepunkter. Her skjer utviklingen i rivende fart og nye forretninger, serveringssteder og kulturinstitusjoner kommer fortløpende på plass. Operaen er allerede vel etablert, og snart kommer både nytt hovedbibliotek og Munch-museum. Et prisverdig tilskudd er i tillegg den nye badeparken ytterst på Bjørvika som på kort tid har blitt en favoritt blant både store og små.

Rekreasjonsmulighetene i nærområdet er mange og inkluderer Ekebergskogen - Oslo kommunes største friområde - med et stort nett av turstier og sykkelveier og ikke minst Skulpturparken, i tillegg ligger den nylig oppussede Svartdalsparken like nedenfor. Parken strekker seg oppover langs Alnaelva og er ypperlig for å gå, sykle eller løpe hele veien opp til Østmarka om du vil. Forsøk en løpetur langs Alnaelva, gjerne tidlig om morgenen når du har hele den trolske eventyrskogen for seg selv. Treningssenteret FitnessRoom finner du i Kværnerbyen, et godt alternativ for innendørs trening.

Veien er heller ikke lang opp til Ekeberg med turstier, ridesenter, lekeplass og oppkjørte skispor på gode vinterdager. Gå gjerne en tur i den nye skulpturparken og legg turen innom Ekebergrestauranten som har uteservering med byens råeste utsikt. Ekeberg og Brannfjell skoler ligger også her og er begge ansett som gode skoler. Flere barnehager i nærområdet.

Nærmeste bussholdeplass er i Eirik Raudes vei få meter unna, her stopper 70-bussen mens 34- og 74-bussen samt nattbusser går fra Kværner busstopp litt lenger ned. Nærmeste trikkestopp er Oslo Hospital med linjene 18 og 19.TomtAreal: 1 040 kvm. Eierform: Fellestomt for sameiet.ParkeringDet medfølger garasjeplass som er merket "3" i lukket fellesgarasje. Gjesteparkering på fellesområdet. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Leilighetsbygg i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til komprimerte masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene er pusset og malt samt felter som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer og terrassedør med isolerglass. Brann- og lydklassefisert entredør. Elementdekker som etasjeskillere. Flatt tak i som er tekket med papp/folie. Fra stuen er det utgang til terrasse på ca 15 kvm. med gode solforhold samt videre til fellesareal hvor det er lagt til uteareal på ca. 25 kvm. med elvesten og tråkkheller. Vinylbelagte tretrapper og malte vegger i oppgang.Overflater og innredningLeiligheten ble omfattende oppusset i 2013 med nye gulv, overflater samt nytt kjøkken og den fremstår med en god moderne standard. Badet er eldre, men fungerer fint med dagens løsning med dusjkabinett. Dusjin rett på flis anbefales ikke. Innredning er skiftet slik at badet visuelt fremstår tidsmessig.

Gulv: Fliser i entré og på bad, for øvrig én-stavs eikeparkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig glatte malte flater. Himlinger: Glatte malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, integrerte grepslister og laminerte hvite benkeplater. Fliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Røroshetta avtrekksventilator.

Bad: Servantskap med glatte grå fronter, forkrommede grep og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle. Badet er av eldre dato og det har i følge eier tidligere vært en lekkasje som ble utbedret, men det ble da påvist at fuktsperre i gulv ikke var tett. Dette ble ikke gjort noe med da badet var gammelt og bruk av dusjkabinett er nødvendig. Det er sprekker i samt bom under enkelte fliser.OppvarmingVarmekabler i flislagt gulv i entre/gang og badegulv, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 69 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue.Adgang til utleieBortleie skal godkjennes av styret iht. vedtektene i sameiet. Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17 og KDP-18Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFelleskostnader er kr. 2 931,- pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører som dekker blant annet: forsikring av bygg, forretningsførsel, noe utvendig vedlikehold, kommunale avgifter og kabel-TV.

Herav: Fellesutgifter kr. 1 489,-
Vedlikeholdsfond kr. 998,-
Internett kr. 444,-

Felleskostnader inkluderer internett og TV fra Get.

Iht. protokoll fra årsmøte avholdt i 2018: Det ble vedtatt at innbetaling til vedlikeholdsfondet økes med kr. 500,- pr. måned pr. seksjon med virkning fra
1. juli 2018

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 520,- pr. 31.12.2017 i følge forretningsfører.

Ingen lån registert på sameiet pr. 22.10.2018 iht. forretningsfører.FellesformueKr. 27 662,- pr. 31.12.2017 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 1 048 074,-
Som sekundærbolig: kr. 3 353 836,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 55638098. Betales gjennom felleskostnader.

Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1990. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Merk at avtalen med sameiet om å disponere uteplassen på enden av huset er oppsigelig slik at sameiet kan terminere avtalen eks. hvis de får behov for å bruke området til noe annet.

Leveggen som er oppført rundt uteplassen er ikke byggemeldt, men det er i følge eier mulig den er søknadspliktig grunnet lengde over 10 meter uten at dette er undersøkt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Vedtektsbestemt styregodkjennelse av ny eier skal foreligge før overtagelse kan finne sted.

Husdyrhold er tillatt i boligsameiet. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Ekeberg skole og Brannfjell skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Årlig strømutgifter har vært ca. kr.15 000,- i året ref. selger.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser:

1926/912558-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 07.01.1926 VEGtemmelse om benyttelse Bestemmelse om deleforbud Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-236/89
Gjelder denne registerenheten med flere

1926/912559-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 11.09.1926 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om benyttelse Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-236/89
Gjelder denne registerenheten med flere

1935/990978-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 27.07.1935 Bestemmelse om kloakkledning OVERFØRT FRA: 0301-236/89
Gjelder denne registerenheten med flere

1935/990979-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 17.09.1935 Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen OVERFØRT FRA: 0301-236/89
Gjelder denne registerenheten med flere

1936/400190-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 09.01.1936 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen OVERFØRT FRA: 0301-236/89
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/517664-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 24.06.2013 BELØP: PANTHAVER:STATENS PENSJONSKASSE Org.nr: 974760967

2013/517679-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 24.06.2013 BELØP: PANTHAVER:EIKA BOLIGKREDITT AS Org.nr: 885621252

PANTHAVER:JERNBANEPERSONALETS SPAREBANK Org.nr: 982719445
2.prioritet, Eika Boligkreditt AS, kr
3.prioritet, Jernbanepers. Sparebank, kr

2013/517679-2/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST 24.06.2013 VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2013/517664-1/200

Grunndata:

1989/21495-2/105 SEKSJONERING TINGLYST  07.04.1989 SNR: 3
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 755/7315
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 9 SEKSJONER For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 26.10.2018 og tilstandsrapport datert 26.10.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Ja - Redegjør for dette: På badet har det vært vannlekkasje på avløpsrør fra vask i 2013. Skaden ble utbedret av Gjensidige forsikring. Det ble i etterkant konkludert med at badegulvet ikke har tett membran.

1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette:
1. Henviser til vannlekkasjen fra 2013.
2. Skiftet baderomsinnredning og dusjkabinett i 2014.

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når:
1. Reco-skadeteknikk på vegne av Gjensidige forsikring.

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette:
1. Skadenr. 55638098,17. Mer informasjon kan gis av selger eller Gjensidige forsikring.

1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når:
2. Skiftet baderomsinnredning og dusjkabinett er ikke utført av faglært, dette ble utført av eier.

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Ja - Redegjør for dette: Det har vært fukt i garasjeanlegg. Dette gjelder spesielt på vinter når biler tar med snø inn.

3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja -  Redegjør for dette: Det har vært utført arbeid med fuktsikring av garasjeanlegg. Styret kan kontaktes for mer informasjon om dette.

3.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Styret kan kontaktes for mer informasjon om dette.

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette:
1. Utbedret rist ved port inn til garasjeanlegg.
2. Fjellsikring ved felles uteområde.
3. Laget dreneringshull i sameiets felles terrasse.
4. Utvidelse av leilighetens terrasse/uteområde. Fjernet levegg på terrasse og satt opp ny levegg rundt uteområde som leiligheten disponerer.

7.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når:
1. Kontakt styret i sameiet angående dette.
2. Gjerden Fjellsikring.
3. Kontakt styret i sameiet angående dette.
4. TreSmart.

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Brødrene Helgesen har lagt varmekabler under fliser i gang i 2013. Elektriker Stig Rusten har utført diverse elektriske arbeider på nytt kjøkken i 2013.

8.3. Kjenner du til om arbeider er utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Eier har byttet lamper i taket til stue, kjøkken, gang, ett soverom og bad.

8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja

9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Ja - Redegjør for dette:
1. Henviser til vannlekkasje på bad i 2013.
2. Tett avløpsrør fra kjøkkenet i 2018 på sameiets del av anlegget. Arbeidet ble utført av Rørleggersentralen AS.
3. Det har vært en liten lekkasje fra varmtvannsbereder på kjøkkenet. Varmtvannsberederen ble i ettertid i 2016 skiftet til ny av Knudsen Rør AS.
4. Det er utført arbeid på felles stikkledning utvendig som sameiet deler med andre boenheter pga brudd i vannledningen. Utført av faglærte, kontakt styret i sameiet for mer informasjon.

9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Det er utført arbeid på felles stikkledning utvendig som sameiet deler med andre boenheter pga brudd i vannledningen.

9.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Styret i sameiet kan kontaktes for mer informasjon angående dette.

10. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Ja - Redegjør for dette:
1. Forslag til detaljregulering av Konows gate 101 og 103, Ekebergskrenten til bolig. Det er et bygg mellom Konows gate 97B og området dette gjelder for, så jeg tror ikke det vil påvirke Konows gate 97B nevneverdig. Kontakt Plan- og bygningsetaten saksbehandler Ingrid Abrahamsen Kjærås på telefon 477 57 464 eller sende en e-post til postmottak@pbe.oslo.kommune.no for mer informasjon.
2. Pga brannsikring av loft blir det sannsynligvis en løsning med branntrapp på baksiden av bygget. Dette er siden av bygget som vender mot fjellveggen og skal ikke sjenere leiligheten eller uteområdet. Kostnadene til dette skal leilighetene i tredje etasje dekke. Mer informasjon kan gis av styret i sameiet.

15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Type rapport og dato: Takstrapport i forbindelse med dette salget, 10.2018.

18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Ja - Redegjør for dette: Det er planlagt å vaske og/eller male bygget utvendig et av de nærmeste årene.

19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Angående uteområdet i tilknytning til terrassen som leiligheten disponerer foreligger det en avtale med sameiet om bruksrett. Nåværende eier har en avtale om eksklusiv bruksrett til dette utearealet. Avtalen er oppsigelig fra begge parter. Hvis sameiet ønsker å annullere avtalen kreves det minst to tredjedels flertall på sameiemøte. I avtalen er det et punkt som sier at ny eier får mulighet til å videreføre en tilsvarende avtale ved salg. Angående leveggen som er satt opp så er det ikke sendt inn byggesøknad på leveggen og den er noe lenger enn grensen for hva som er søknadspliktig til Oslo kommune.

Iht. tilstandsrapport: Flislagt bad fra byggeåret og av den grunn med en konstruksjon/oppbygging som er enklere enn dagens krav og metoder for utførelse. Bom og sprekk i noe gulvfliser samt noen fliser som har krakkeleringer.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 600 000,- (Prisantydning)
520,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 600 520,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
115 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 600 520,-))
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
4 500,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
127 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 728 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Frode BriskebyBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Seksjonering Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte/protokoll for år 2017
Årsoppgjør 2017 Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 0196 Konows gate 97b
0196, Konows gate 97b
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Konows gate 97b
1/39
Lukk
4