Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
NORDSTRAND: Nymalt 3-roms med vestvendt balkong, sjøgløtt og kveldssol. Pusset opp i 2009. Carport.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Vestbrynet 16 C presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Nordstrand.Vegger og himlinger er nylig malt i farger som gir leiligheten et tidsaktuelt uttrykk.Leiligheten har et gjennomgående velholdt preg på overflater og utstyr.Stuen rommer uten trengsel to møbelgrupper som spisebord og sofa.
Leilighetens to soverom vender begge mot øst.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Vinduer på to sider gjør stuen lys på dagtid.Stuens peis både varmer og er stemningsskapende på kjølige dager.Fra stuen kan du gå rett ut på balkongen som vender mot vest.Balkongen byr på flott utsikt, inkludert gløtt av Oslofjorden i vest.Zoomet utsikt mot fjorden fra balkongen.Heldekkende markise solskjermer både balkongen og stuen.I sommermånedene titter solen inn til balkongen frem til sen kveld.Etter mørkets frembrudd blir de fjerne lysene i vest et fint skue.Overbygg gjør balkongen lun på sene sommerkvelder.Kjøkkenets himling skråner opp til stor høyde og gjør romfølelsen luftig.Et frokostbord for to eller tre finner sin naturlige plass foran kjøkkenvinduet.Utsyn mot vest opplever du også på kjøkkenet.Kjøkkenet ble påkostet med ny skapinnredning i 2009.Et stort antall skap og skuffer har til sammen rikelig med oppbevaringsplass.Soverommene har i likhet med kjøkkenet skrånende himling.Hovedsoverommets garderobeskap kan alternativt kan erstattes med en moderne skyvedørsløsning.Soverommene er velfungerende som henholdsvis hovedsoverom og barne- eller gjesterom.Soverommene vender mot øst og er dermed ikke eksponert for varmende kveldssol.Badet ble pusset opp i 2009 inkludert ny membran og nytt inventar.Downlights gir jevn belysning og kan dimmes til ønsket styrke.Utenom badet har alle øvrige rom parkett og glatte, malte flater.Med leiligheten følger halvpart av felles bod ved inngangsdør, samt egen to-delt bod på ca. 15 kvm. i kjeller. Sameiet har også felles bod i uthus.Leiligheten har parkeringsplass i carport.Leilighetens plassering er kanskje den beste internt i sameiet.Sameiets felles hage er pent opparbeidet og inkluderer sittegrupper til felles bruk.A82T8685kolasj_ls5A82T5688Sport NordstrandBOA 289.59
7
292
Se store bilder
Prisantydning: 5 400 000,-
Totalpris: 5 400 000,-
Primær rom: 70m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.158 Bnr.168 Snr.8 Orgnr.996132439 i Oslo kommuneKort oppsummertLeiligheten ble i 2009 påkostet med ny kjøkkeninnredning, oppussing av badet samt oppgradering av det elektriske anlegget. I tillegg er vegger og himlinger helt nylig malt i farger som gir leiligheten et tidsaktuelt uttrykk.

I nabolaget og de nærmeste omgivelsene finner du et bredt utvalg forretninger, shoppingtilbud, Kastellet Skole og et rikt antall fritidsaktiviteter. Det samme er kollektive transportmidler som buss, trikk og T-bane. Vel så attraktiv er nærheten til Ekeberg, fjorden og ikke minst Østmarka som byr på utallige turmuligheter året gjennom.
 • 3-roms selveier med gløtt av Oslofjorden
 • Vestvendt balkong med ettermiddags-/kveldssol
 • Nymalte overflater
 • Kjøkken og bad fra 2009
 • El-anlegg oppgradert i 2009
 • Varmtvann fra fellesanlegg
 • Parkeringsplass i carport
 • Ingen forkjøpsrett
 • Kort vei til Lambertseter senter og T-bane
 • Nærhet til skole og bredt aktivitetstilbud i nærområdet
 • Fine turområder på Ekeberg og i Østmarka
Ditt nye hjemLeilighetens plassering er kanskje den beste internt i sameiet når utsikt og kveldssol vektlegges. Fra både stuen, kjøkkenet og balkongen opplever du gløtt av Oslofjorden i vest samt sol fra ettermiddag til sen kveld sommerstid.

I leilighetens gjennomgående romløsning er både stuen og kjøkkenet orientert i vestlig retning for maksimal utnyttelse av de gode lys- og utsiktsforholdene. Store glassflater i begge rom ivaretar utsynet i vestlig retning og slipper samtidig mye naturlig lys inn på dagtid. Direkte innsyn er i praksis fraværende siden leiligheten er uten motstående bebyggelse.

Stuen rommer uten trengsel to møbelgrupper som spisebord og sofa, mens et mindre frokostbord for to eller tre personer finner sin naturlige plass foran vinduet på kjøkkenet. Stuen har også en oppmuret peis med innsatselement som både varmer hele leiligheten og er stemningsskapende på kjølige dager.

Kjøkkenet ble i 2009 påkostet med ny skapinnredning og nye hvitevarer som medfølger leiligheten. Et stort antall skap og skuffer har til sammen rikelig med oppbevaringsplass for utstyr til daglig bruk og ikke minst en stilmessig svært helhetlig fremtoning. Praktisk oppleves det også med brede arbeidsflater på kjøkkenbenkene. Legg for øvrig merke til kjøkkenets himling som skråner opp til stor høyde og gjør romfølelsen luftig, noe også soverommene nyter godt av.

Leilighetens to soverom vender begge mot byggets østside og er dermed ikke direkte eksponert for varmende sol på ettermiddag og kveld. Arealmessig er soverommene velfungerende som henholdsvis hovedsoverom og barne- eller gjesterom, hvorav førstnevnte er utstyrt med to doble garderobeskap som alternativt kan erstattes med en moderne skyvedørsløsning.

Badet ble pusset opp i 2009 inkludert ny membran og nytt inventar, grunnkonstruksjonen er imidlertid fra byggeåret. Her møter du et stilmessig nøytralt interiør av hvite overflater på både gulv, vegger og himling. Downlights gir jevn belysning og kan dimmes til ønsket styrke. Badet er av god størrelse og har naturligvis også opplegg for vaskemaskin.EierbrøkSeksjonsbrøk: 100/1200InnholdEntré/gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong på ca. 7 kvm.

Med leiligheten følger halvpart av felles bod ved inngangsdør, samt egen to-delt bod på ca. 15 kvm. i kjeller. Sameiet har også felles bod i uthus.Beliggenhet og nærområdetVestbrynet 16 C ligger i et veletablert og ettertraktet boligområde på Nordstrand, rett vest for sentrum av Lambertseter.

Til fots eller med sykkel er det ikke mer enn gode 800 meter frem til T-banestasjonen og Lambertseter Senter som inneholder et rikt utvalg av butikker og servicetilbud som apotek, post i butikk og bank, koselige spisesteder samt bibliotek og Symra kino. Ytterligere servicetilbud og blant annet REMA1000 finner du ved nye Symra Terrasse.

Til Kastellet skole er det kun kort rusleavstand gjennom nabolaget.

Fritid
Blant alle fritidsaktivitetene i omegnen inngår blant annet velkjente Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbaner med kunstgress som er en del av det utvidede nabolaget. På Lambertseter har idrettsforeningen et flott friidrettsanlegg og svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole.

Sommerstid er nærheten til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss. Rusle gjerne ned til Nordstrand Bad eller Katten for en morgendukkert, her venter både fin badestrand og gyldne svaberg samt en stor gressbakke. Badeplassen ble for få år siden oppgradert med blant annet nye sanitærfasiliteter og kiosk. Ulvøya og Skinnerbukta på Malmøya er andre populære badesteder i nærheten, og legger du turen sydover kommer du straks til herlige plasser som Hvervenbukta og ærverdige Ingierstrand Bad.

Veien er kort også ut til de store friluftsområdene i Østmarka som er ypperlige for utflukter året gjennom. På få minutter kommer du ned til Østmarka og Ljanselva. Klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet, idylliske Nøklevann og Østensjøvannet er alle ypperlige for utflukter i hverdagen eller helgene, med eller uten ski på beina.

På Ekeberg finner du fine turområder for løping og søndagsturer i roligere tempo. Her er det lysløype med oppkjørte skispor når forholdene tillater vinterstid. Lysløype finner du også allerede i skogholtet ved Munkelia. Det er for øvrig kort avstand til områdets lokale alpinbakke Sloreåsen med tilknytning til Ljan IF/Ljan Alpint.

For innendørs trening er både Evo på Sæter og ELIXIA på Lambertseter og Karlsrud gode alternativer.

Adkomst og kollektivtilbud
T-banens linje 4 tar deg fra Lambertseter senter videre inn til Jernbanetorget på 18 minutter. Alternativt kan du også ta banen fra Karlshus, herfra er reisetiden 16 minutter. Banen har opptil åtte avganger i timen i rushtiden.

Busslinje 74 Mortensrud-Vika passerer i Oberst Rodes vei omlag 300 meter unna Vestbrynet 16 C, mens 79 Holmlia-Grorud gjennom sentrum av Lambertseter. Fra Kastellet tar trikk 18 og 19 deg til sentrum på 18 minutter.

Med bil har du enkel og kort vei ned til E6 og videre til Ring
3. Uten kø tar det bare 10 minutter å kjøre til Oslo sentrum.TomtAreal: 2 995 kvm. Eierform: Fellestomt for sameiet. Fellesarealer med stor hage som er pent opparbeidet og beplantet, asfalterte innkjørsler og gårdsplass. Stenlagte plattinger ved inngangspartiet.ParkeringSeksjonen disponerer plass nummer 11 i carport. Sameiet har noen gjesteparkeringsplasser. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Leilighetsbygg i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Yttervegger er forblendet med teglstein samt felter med liggende kledning. Vinduer og verandadør med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør. Etasjeskillere av støpte dekker. Saltak i trekonstruksjoner tekket med betongstein. Fra stuen er det utgang til overbygget veranda på ca 7 kvm + blomsterkasse. Flislagte betongtrapper/reposer og malte vegger i oppgangen.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig glatte malte flater. Himlinger: Malt panel med downlights på bad, for øvrig glatte malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2009 med glatte lyse fronter, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Nisje for kjøleskap. Avtrekksventilator.

Bad: Servantskap med glatte fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. VEggspeil med overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Badet ble modernisert i 2009, inkludert ny membran.OppvarmingVarmekabler i badegulv, panelovner ellers. Peis med innsats i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 70 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue.Adgang til utleieUtleie skal meldes styret for registrering.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFelleskostnader er kr. 3 034,- pr. mnd. i følge Regnskap/budsjett 2017/2018 som dekker blant annet: forsikring av bygg, noe utvendig vedlikehold, kommunale avgifter, trappevask, snemåking og kabel-TV.

Felleskostnadene betales kvartalsvis, sum total kr. 9 100,- pr. 01.11.2018

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldSameiet har ingen lån pr. 30 .10.2018LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 979 136,-
Som sekundærbolig: kr. 3 133 235,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, polisenummer ikke oppgitt. Betales gjennom felleskostnader.

Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen. Kjøleskap medfølger ikke.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1989. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Sameiet er bygget som seniorboliger og er ment for aldersgruppen 50+

Eiendommen sokner til Kastellet skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Dyrehold må søkes styret. Det er i prinsippet forbudt, men styret kan gi dispensasjon i spesielle tilfeller. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Iht. protokoll årsmøte som ble avholdt i 2017 kan det bli nødvendig med vask og maling av bygningsmassen i løpet av få år.

Leiligheten vil ikke bli ytterligere rengjort etter visning.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser: 1924/912516-1/105 BESTEMMELSE OM DELEFORBUD TINGLYST 07.11.1924
Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om vann/kloakkledning Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-158/168
Gjelder denne registerenheten med flere

1925/912480-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 13.02.1925
Bestemmelse om gjerde OVERFØRT FRA: 0301-158/168
Gjelder denne registerenheten med flere

1925/912481-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 28.08.1925
Bestemmelse om kloakkledning OVERFØRT FRA: 0301-158/168
Gjelder denne registerenheten med flere

1937/9326-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 02.09.1937
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. OVERFØRT FRA: 0301-158/168
Gjelder denne registerenheten med flere

1938/4275-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 21.04.1938
OVERFØRT FRA: 0301-158/168
Gjelder denne registerenheten med flere

1940/3697-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 30.04.1940
Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om gjerde OVERFØRT FRA: 0301-158/168
Gjelder denne registerenheten med flere

1986/82242-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 15.12.1986
OVERFØRT FRA: 0301-158/168
Gjelder denne registerenheten med flere

1987/49974-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 04.08.1987
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen OVERFØRT FRA: 0301-158/168
Gjelder denne registerenheten med flere

1987/81180-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 04.12.1987
RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:158 Bnr:303
Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-158/168
Gjelder denne registerenheten med flere

1988/38789-3/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 13.06.1988
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET FOR: NOK 50,000
MED PRIORITET ETTER FØRSTE KJØPESUM PRIORITET ETTER: 100% AV LÅNETAKSTEN, TIL ENHVER TID Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 1988/38789-2/105 SEKSJONERING TINGLYST13.06.1988
SNR: 8
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 100/1200
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 12 SEKSJONER For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 26.10 2018 og tilstandsrapport datert 06.11.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema: Ingen kommentarer da dette er dødsbo.

Iht. tilstandsrapport: Vinduer og verandadør med isolerglass fra byggeåret. Isolerglass med denne alder har dårligere isoleringsevne enn nye glass. Gulv: Opptørket fukskjolde ved kjøleskapet samt i minste soverommet og trolig solskjolder i parkett.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 400 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
135 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000,-))
--------------------------------------------------------
143 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 543 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Seksjonering Vedtekter og Husordensregler Regnskap, budsjett 2017/2018
Protokoll fra årsmøter 2016 og 2017
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 1176 Vestbrynet 16 C
1176, Vestbrynet 16 C
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Vestbrynet 16 C
1/36
Lukk
7