Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
HOLTET: Påkostet og fint hjem o/2 plan, 126kvm. BRA. Vestvendt, solrik terrasse på ca 50kvm. 2 p.plasser. Midt på Holtet
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Marienlundveien 6 D presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Nordstrand.Terrassen har i sin helhet meget gode solforhold sommerstid. Selgers sommerbilde.Selgers sommerbilder.Selgers sommerbilder.
Terrassen strekker seg rundt vest- og sydsiden av huset og er forbundet med hagen.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

På gode sommerdager er terrassen ypperlig for solbading og måltider i friluft.1. etasje: Entré, gang, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til veranda.Velkommen til en innholdsrik del av 2-mannsbolig meget sentralt på Holtet.Leiligheten ble omfattende modernisert i 2008 og er ytterligere oppgradert etter 2013.Stuen er enkel å møblere med en romslig salong og oppbevaringsmøbler.Stuen og kjøkkenet er samlet i en delvis åpen løsning som utgjør over halve etasjens areal.Et langstrakt spisebord finner sin naturlige plass på kjøkkenet.Den omfangsrike kjøkkeninnredningen er fra IKEA og har en stilren fremtoning i hvit høyglans.Eksklusiv, dobbel stekeovn i stål fra italienske ILVE med gassbluss.Vinskap og fin oppvaskkum ved vinduet på gavlveggen.Kjøkkenet er nylig påkostet med en elegant innbyggingspeis.Denne varmer godt på kalde vinterdager.Hovedsoverommets brede skyvedørsgarderobe har rikelig med oppbevaringsplass til klærne.Første etasje inneholder leilighetens naturlige hovedsoverom.Badets interiør er stilrent med hvite, smale veggfliser mot et mørkere gulv.Servant med nye hendige underskuffer er satt inn av dagens eiere.Et innbygget og ekstra dypt badekar som har plass til to og dusjmulighet.Det er avsatt plass til hvitevarene i en tilbaketrukket del av badet.Entréen er utfylt med god skapmengde.Underetasje: Bod, toalettrom, 2 innredede rom, kjellerstue og teknisk rom/bod.Kjelleren er fullt innredet, blant annet med en romslig kjellerstue.Kjellerstuen egner seg godt for filmer eller en god bok.To av kjellerrommene benyttes i dag til soveromsformål.InteriørbilderStore og fine rom.Separat toalettrom i kjelleren som nylig malt i en tidsaktuell grønntone.1. etasje: Entré, gang, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til veranda.Underetasje: Bod, toalettrom, 2 innredede rom, kjellerstue og teknisk rom/bod.Sameiet inneholder 2 seksjoner, hvorav denne utgjør sydsiden av første etasje.Meget kort og trygg vei til Bekkelaget skole.Mange fine turområder. Her ved Ekeberg. Det er også et bredt utvalg av aktiviteter mtp fotball, håndball, ski og treningssenter m.m.Det meste innen for servicetilbud bare få meter fra hjemmet.
3
170
Se store bilder
Prisantydning: 8 750 000,-
Totalpris: 8 750 000,-
Primær rom: 117m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Eierseksjon
Rom: 2 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.154 Bnr.220 Snr.1 i Oslo kommuneKort oppsummertI Marienlundveien 6 D vil du bo i et innbydende hjem med innredet kjeller og stor vestvendt veranda, midt i hjertet av Holtet.

Hjemmet ble omfattende modernisert og påkostet i 2008, og er ytterligere oppgradert samt pusset opp med tidsaktuelle fargevalg etter 2013 i regi av dagens eiere.

I de nærmeste omgivelsene finner du langt på vei det meste hverdagen krever, deriblant skole, forretninger og helsetilbud. Trikkestopp og bussholdeplass er kun få meters gange unna gårdsplassen.
 • Fin del av tomannsbolig over 2 plan
 • Betydelig påkostet innvendig i 2008
 • De fleste rom nylig malt i aktuelle farger
 • Stort, påkostet kjøkken
 • Kährs enstavs eikeparkett
 • Vestvendt, romslig og solrik veranda
 • Vannbåren gulvvarme i begge etasjer
 • Vinduer fra 2012,
 • El-anlegg, røropplegg og drenering m.m. fra 2008
 • Ny innmat i sikringskapet i 2014
 • Liten og lettstelt hage
 • Del av seksjonert tomannsbolig med 4 leiligheter
 • Umiddelbar nærhet til trikkestopp og forretninger
 • 50 m til anerkjente Bekkelaget barneskole
 • Kort vei til turområder på Ekeberg og i Østmarka
Ditt nye hjemFørste etasje domineres av en sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet som er samlet i en delvis åpen løsning og utgjør over halve etasjens areal. God takhøyde på 2,65meter, store vindusflater i både syd- og vestveggene gjør begge rom lyse og luftige på dagtid. Veggflatene er i likhet med de fleste øvrige rom malt i regi av dagens eiere, fargevalget har her falt på en lun og velpassende bruntone.

Stuen er enkel å møblere med en romslig salong og oppbevaringsmøbler, mens et langstrakt spisebord finner sin naturlige plass på kjøkkenet som i tillegg til å være nylig malt også er påkostet med en elegant innbyggingspeis.

Kjøkkeninnredningen er en omfangsrik løsning fra IKEA bestående av en rekke skap og skuffer med stilren og helhetlig fremtoning i hvit høyglans. En eksklusiv, dobbel stekeovn i stål fra italienske ILVE med gassbluss utgjør et røft innslag blant de ellers hvite skapene og fremmer assosiasjoner til et storkjøkken. To stekeovner samt fire gassbluss legger til rette for effektiv tilberedning. Resterende hvitevarer er fra ASKO og Miele. Langstrakte benker av varmebestandig granitt byr på rikelig med arbeidsplass når du skal bake eller tilberede mat i hverdagen.

Frister det å ta med måltidene ut i friluft på gode sommerdager, er det kort vei fra kjøkkenet ut til en romslig veranda som strekker seg rundt vest- og sydsiden av huset. Det er nylig skiftet duk i markisen som skjermer effektivt over deler av terrassen på solrike dager. Terrassen har i sin helhet meget gode solforhold sommerstid.

Første etasje inneholder også det naturlige hovedsoverommet som er utstyrt med en bred skyvedørsgarderobe med rikelig oppbevaringsplass til klærne. Vis á vis soverommet finner du badet, som også er lett tilgjengelig fra den sosiale sonen.

Badets interiør er stilrent med smale veggfliser mot et mørkere gulv, møbler og innredning er fra Duravit. Servant med nye hendige underskuffer er satt inn av dagens eiere. Interiøret inkluderer også et innbygget og ekstra dypt badekar som har plass til to og dusjmulighet. Badets areal er effektivt utnyttet og inkluderer plass til vaskemaskin og tørketrommel i en tilbaketrukket del av rommet.

Kjelleren er fullt innredet og inneholder blant annet to rom som i dag benyttes til soveromsformål. Begge har romslig gulvflate med tumleplass etter at innredning er på plass. Rett utenfor rommene finner du en stor bod samt et separat toalettrom malt i en tidsaktuell grønntone.

Kjelleren for øvrig benyttes som stue og en mer tilbaketrukket avdeling som egner seg godt for filmer eller en god bok. Her er det god plass til en sofagruppe, et arbeidsbord og hyllereoler. En gjennomgående lavere takhøyde med trebjelker bidrar til en lun og intim atmosfære.EierbrøkSeksjonsbrøk: 1/2InnholdUnderetasje: Bod, toalettrom, 2 innredede rom, kjellerstue og et teknisk rom/bod.
1. etasje: Entré, gang, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til veranda.Beliggenhet og nærområdetHoltet er et koselig, lite handelssentrum der du kan få inntrykk av at tiden går litt saktere. Her ligger den velrenommerte delikatesseforretningen Jacob's som er viden kjent for sin ferskvaredisk og gode råvarer og er en hyggelig nærbutikk for hverdagslige innkjøp. I tillegg finner du søndagsåpen Joker like over gaten.

Trikken passerer gjennom hjertet av Holtet og har holdeplass kun få skritt unna ytterdøren. Hyppige avganger hvert femte minutt gjør det enkelt å ta seg ned til sentrum og reisetiden til Jernbanetorget er på bare 13 minutter. Kjøp gjerne med deg en kopp god kaffe på veien videre fra Åpent Bakeri som holder åpent fra klokken 07 alle hverdager. Samme sted byr også på deilige bakverk og lunch-meny senere på dagen.

Nærheten til Ekeberg gir deg kort vei til fine turområder som er like ypperlige for løping som for søndagsturer i roligere tempo. Her er det i tillegg lysløype med oppkjørte skispor når forholdene tillater vinterstid, verdt et besøk er også den mye omtalte Skulpturparken. Rund gjerne av turen med et besøk på den koselige Karlsborg Kafé, lillesøsteren til den mer ærverdige Ekebergrestauranten som har uteservering med byens råeste utsikt.

Sommerstid er nærheten til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss. Med sykkelen triller du på få minutter ned til Nordstrand Bad og videre ut til Skinnerbukta på Malmøya. Østmarka er på sin side ypperlig for lengre utflukter, her finner du storslått natur og utallige turmuligheter, deriblant populære utfartsmål som Østmarkkapellet og Rustadsaga.

For fysisk fostring innendørs er BestHelse Nordstrand et godt alternativ bare få meters gange unna. Samme sted finner du et tilbud innenfor helse med både allmennmedisin og spesialister.

Skoler og fritidstilbud
En av de eldste og mest populære barneskolene i Oslo, ærverdige Bekkelaget skole, ligger like over gaten og skoleveien er dermed svært enkel for familiens yngste. Her er det ballbinge og fine lekeområder som også kan benyttes utenfor skoletid.

Brannfjell ungdomsskole ligger litt lenger opp og helt ved grensen til Ekebergsletta, i nær tilknytning til Ekeberghallen som er tilholdssted for Bækkelagets Sportsklubb. Klubben organiserer et bredt aktivitetstilbud med både fotball, håndball, innebandy, ski, orientering og friidrett. På Ekeberg holder også KFUM til med egen hall og aktiviteter for både store og små.TomtAreal: 289 kvm. Eierform: Eiet tomt felles for sameiet.Parkering2 biloppstillingsplasser på egen tomt.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Tomannsbolig i betong- og trekonstruksjoner. Antar støpte såler på faste masser/fjell. Trebjelkelag som etasjeskiller som gulv/etasjeskillere i
1. etasje. Støpt plate på komprimerte masser som gulv i U. etasje. Yttervegger i antar reisverk hvor det i 1985 ble etterisolert med 5 cm mineralull. I 2008 ble grunnmuren utvendig isolert. I 2014 ble det montert ny utvendig kledning. Utvendig kledning ble sist malt i 2015. Vinduer og terrassedør med isolerglass. Valmtak i trekonstruksjoner som er tekket med betongstein.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré og på bad, for øvrig eikeparkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malt panel og malte plater. Himlinger: Malt panel og malte plater. Downlights på bad.

Kjøkken: IKEA skapinnredning med glatte fronter i hvit høyglans og grepslister. Benkeplater i sort granitt. Hvite fliser på vegger over benker. Underlimt stålservant med ett-greps blandebatteri. Dobbel stekeovn med gassbluss og avtrekksventilator i stål. Integrert oppvaskmaskin, vinskap og kjøleskap med fryser.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant. Armatur integrert i vegg over servant. Speilskap med integrert sidebelysning. Innbygget badekar med flislagt front, svingbar glassvegg samt hånddusj og regndusj. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin og tørketrommel.

Toalettrom: Veggmontert speil, overbelysning, glasshylle og porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert klosett.OppvarmingVannbåren gulvvarme i alle gulv bortsett fra i vindfang og utbygg i stue samt at det er varmekabler i badegulvet. Peis med innsats i kjøkken.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 71 kvm. Kjeller: 55 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Vindfang, gang, bad, kjøkken, stue, soverom. Kjeller: Allrom m/trapp, 2 soverom, wc.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.

Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17

Gjelder denne eiendommen: Bruksendring fra kjeller til oppholdsrom - Tillatelse gitt. Saksnummer 201807186. Siste dok. 09.07.2018

Pågående plansak: Saksnummer 201001334. Saken gjelder Holtet stasjonsby. Planen skal legge til rette for flere boliger, et godt lokalsenter med trafikksikre løsninger og miljøforbedring.Kommunale avgifterKommunale avgifter for 2018: kr. 9 887,52
Eiendomsskatt for 2018: kr. 109,-Felleskostnader inkludererDet betales ikke månedlige felleskostnader, men felles kostnader som påløper vil i snitt utgøre ca. kr.740,- pr. mnd.

Herav: Boligforsikring kr.5 778,- pr år Smømåking kr.2 303,- pr. sesong/år Privatvei vedlikehold kr. 800,- ca. pr. år.

Løpende felleskostnader delt med snr.2 er: Forsikring av bygget og vedlikehold av utsiden av huset (ved behov - tak, maling, innkjørelsen, drenering osv).

Snømåking er delt med 6D snr.2, 6C snr.1 og 2, Marienlundveien 6E. 6F og 8 - etter avtale med naboene. Privatvei vedlikehold er delt mellom 6D snr.2, 6C snr.1 og 2, Marienlundveien 6E. 6F, 8 - ved behov etter avtale med naboene.

Terrassen og hageparsellen foran huset på sørsiden hører til 6D snr.1, etter avtalen med snr.2 - Avtalen følger med kjøpet. Kostnader for vedlikehold av terrassen (beising/maling osv) og hage parsell  hører derfor til snr.1.

Bruksrett til hageparsellen som 6D har på tomten til Marienlundveien 6C er eksklusiv til snr.2, alle kostnader relatert til det hører til nr.2 etter avtalen med snr.1, som følger med eventuelt salg av snr.2.

Felleskostnadene svinger i takt med kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldIngen gjeld oppgitt for sameiet.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 1 448 929,-
Som sekundærbolig: kr. 4 636 571,-ForsikringForsikret i DNB Forsikring, med polisenummer: 5556568. Betales gjennom felleskostnader.

Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettSameiet har ingen vedtekter.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

Følgende gjenstander vil ikke medfølge boligen: Skoskap i gangen. Kombiskap i tekniskrom. Bokhyllene i kjellerstua.

Medfølger: Garderobeskap i soverommene følger med. 2 grå hageskap på terrassen følger med (ikke plastskapet eller puteboksen).DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1923. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Leverandør av kabel-TV / bredbånd er Get.

Årlig strømutgifter (Både nettleie og forbruk.) - har vært ca. 26,000 KWH, dette tilsvarer kr. 27 500,- NOK ref. selger.

Naboeiendommen innenfor har atkomstrett over gjeldene eiendoms gårdsplass.

Eiendommen sokner til Bekkelaget skole og Brannfjell skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser: 1981/28418-3/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST  03.11.1981 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:154 Bnr:155 OVERFØRT FRA: 0301-154/220
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/1011605-1/200 JORDSKIFTE TINGLYST  19.11.2014 Jordskifte sak 0200-
2012-0016
Jordskifteoverretten sak 2100-
2012-0011
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 2003/69360-1/105 SEKSJONERING TINGLYST  24.10.2003 SNR: 1
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 1/2
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0301-154/155/0/1,2

Rettigheter i eiendomsrett: 1981/28418-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST  03.11.1981 OVERFØRT FRA: 0301-154/220
RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:154 Bnr:220 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:154 Bnr:220 Snr:1 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:154 Bnr:220 Snr:2 BRUKSRETT PARS. 247 M2 I NORDVESTRE HJØRNE AV D.E. OVERFØRT FRA: 0301-154/220
Gjelder denne registerenheten med flereForhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 15.11 2018 og tilstandsrapport datert 07.11.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Nei - Kommentarer: Sprekk i 2 veggfliser på badet. "Skruhjulet" til proppen i badekaret funker ikke lenger. Man må sette in proppen manuelt.

1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: I følger tidligere eier total renovering av bad etter gjeldende standard i 2008

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: I følger tidligere eier utført av Håndverk 2000 v/Svein Paulsen

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Liten sprekk i tidligere peisinnsats i 2013. Ny peis innsats satt inn i 2013.

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Ja - Redegjør for dette: I følge tidligere eier fuktmerker tidligere (før 2008), utbedret. Ny drenering og isolasjon i 2008.

3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: I følge tidligere eier ny drenering og isolasjon i 2008.

3.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: I følge tidligere eier ny drenering og isolasjon i 2008 utført av Råde Parkanlegg AS.

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Nei - Kommentarer: Kjellergulv avrettet under oppussing etter forsikringsmessig skade 2017.

8. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Ja - Redegjør for dette: I følge tidligere eier lekkasje fra veranda i 2011, utbedret med ny membran. OK

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: I følge tidligere eier ny membran på veranda i 2011, nytt tak og nye takrenner i 2008 og ny snøfangere i 2011.

8.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: I følge tidligere eier ny membran på veranda i 2011, nytt tak og nye takrenner i 2008 og ny snøfangere i
2011 - Tak og Membran AS

9. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget, f.eks. gjentagende sikringsbrudd, svimerker, varmgang eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Gjentagende sikringsbrudd. Utbedret med ny innmat i sikringsskapet i 2014

9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: Eltel Networks AS utført målerbytte på vegne av Hafslund Nett AS - med samsvarserklæring
4.11.17.

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Nordstrand Elektro AS, Elektro Vakta AS, Eltel Networks AS, Elektriker tjenesten AS

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja

10. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Nei - Kommentarer: Ikke noe feil på vann/avløp.
2017 - Forsikringsmessig skade -Tilbakeslag i sluk i kjelleren pga en midlertidig pumpestasjon i området montert av Veidekke i forbindelse med et byggeprosjekt ikke langt unna boligen. Pumpestasjon stoppet som følge av at en sikring har gått på anlegget.

10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: I følge tidligere eier total renovering av alle rør og avløp (inkl. soil) i 2008.

10.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: I følge tidligere eier Håndverk 1000 og Rørmontasje AS v/Svein Paulsen

11. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Ja - Redegjør for dette: Nabotomtene Marienlundveien 4 og 6A/B er bare midlertidig leid av Sporveien.

12. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Ja - Redegjør for dette: I 2008 ble kjeller innredet, isolert, gulvarme og 2 soverom brukes til opphold. Krav til rømningsvindu størrelse, lys og takhøyde oppfylt. Tillatelse for bruksendring av kjeller til 2 soverom er datert 09.07.2018, det er ikke utstedt ferdigattest for tiltaket.

12.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja - Redegjør for dette: Tillatelse for bruksendring av kjeller til 2 soverom er datert 09.07.2018. Det er ikke søkt om ferdigattest for tiltaket.

16. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Type rapport og dato: Tilstandsrapport Bolig
7.11.18
Forsikringsmessig skaderapport 05.04.17

20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap):
2017 - Forsikringsmessig skade -Tilbakeslag i sluk i kjelleren pga en midlertidig pumpestasjon i området montert av Veidekke i forbindelse med et byggeprosjekt ikke langt unna boligen. Pumpestasjon stoppet som følge av at en sikring har gått på anlegget. Ny parkett og alle vegger reparert i alle rom i kjelleren.

Iht. tilstandsrapport: Boligen er oppført etter byggetidens byggeforskrifter og senere ombygninger. Den tilfredsstiller dermed ikke de nyeste byggeforskrifters krav til bl.a. tetthet, ventilasjon samt varme- og lydisolering.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
8 750 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
218 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 750 000,-))
--------------------------------------------------------
231 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 981 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer b    at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Tinglyst dok.nr.1011605 Jordskifte Tinglyst dok.nr.28418
Seksjonering Vannskadebesiktigelsesrapport Tegninger Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Kommunale avgifter Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 1178 Marienlundveien 6 D
1178, Marienlundveien 6 D
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Marienlundveien 6 D
1/37
Lukk
3