Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
OPPSAL: Stor og fin del av 4-mannsbolig over 2 plan, hage og vestvendt terrasse. Tett på markagrensen.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Hellerudsvingen 21 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Leiligheten utgjør den sydlige delen av 1. etasje, i tillegg til kjelleren.Terrassen er på ca. 27 kvm. og orientert i vestlig retning.Leiligheten er pusset opp gjennom de seneste årene, blant annet med nye laminatgulv i 2015.
Vinduer i syd- og vestveggene slipper solstråler og gode mengder lys inn til stuen.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Tilbygget som ble oppført i 2010 utvidet stuen betydelig.I tilbygget er himlingen trukket helt opp til yttertaket.Nedgang fra tv-stuen til underetasjen.Kjellerrommene har flislagt gulv med varme under.Kjelleren ble i forbindelse med tilbyggingen i 2010 utvidet, ombygget og innredet.Kjelleren inneholder i dag blant annet en romslig kjellerstue.Kjellerrommene representerer et betydelig supplerende areal til hovedetasjen.Romslige rom.Nytt Drømmenkjøkken ble i 2016 installert med omfangsrik innredning og integrerte hvitevarer.Hvitevarer av god kvalitet blant annet med vinskap.Kjøkkenet oppleves bruksvennlig med brede arbeidsflater på motstående benker av polert granitt.Et lite frokostbord for to personer finner sin plass i hjørnet foran kjøkkenvinduet.Badet ble pusset opp av tidligere eier i 2000.Badekar er spesielt attraktivt for en barnefamilie.Hovedsoverommet er påkostet med ny laminat av samme type som i stuen.Soverommene er gjennomgående av gode størrelser.I barnerommet får familiens yngste god plass til opphold i egne omgivelser.Entréen har praktiske vinyfliser på gulvet.Godt med garderobeplass.1. etasje: Entre, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse på ca. 27 kvm.Kjeller: Kjellerstue og soverom med bod. Det er felles vaskerom i kjeller med plass til egen vaskesøyle. Borettslaget har også felles sportsbod med plass til blant annet sykler og barnevogner.Plassering i 1. etasje innebærer enkel adkomst.Lekeplass på borettslagets område.Mange fine rekreasjonsmuligheter med blant annet Østmarka som nærmeste nabo.
2
77
Se store bilder
Prisantydning: 6 490 000,-
Totalpris: 6 750 709,-
Primær rom: 116m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 3 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.144 Bnr.1037 Andelsnr.105 Orgnr.950467223 i Oslo kommuneKort oppsummertHellerudsvingen 21 ligger få meter unna grensen til Østmarka i et veletablert og rolig boligområde på Oppsal. Her vil du bo med praktisk nærhet til skoler og idrettsanlegg, i tillegg er veien kort til det nye Oppsal senter der du også finner T-banestasjon med 17 minutters reisetid videre ned til Jernbanetorget.

Leiligheten er tilbygget og pusset opp gjennom de seneste 8 årene, senest i 2015 med nye gulv i flere rom og nytt kjøkken fra Drømmenkjøkken, 2016, med integrerte hvitevarer. Tilbygget fra 2010 og kjelleren som ble innredet samme år bidrar til at leiligheten oppleves innholdsrik.
 • Oppusset andelsleilighet på Oppsal
 • Tilbygget i 2010, kjeller innredet samtidig
 • Drømmekjøkken fra 2016 med hvitevarer
 • Vestvendt terrasse med ettermiddags-/kveldssol
 • i
  1. etasje = enkel adkomst
 • Elektrisk anlegg nytt i 2010
 • Nye vinduer i 2010
 • Ny drenering rundt deler av bygget i 2011
 • Fasade renovert 2004/2005
 • Mulighet for leie av parkeringsplass i nærområdet
 • Gangavstand til skoler med trinn fra
  1. til 10.
 • Kort vei til både nærbutikk og døgnåpen bensinstasjon
 • Umiddelbar tilgang til Østmarka med utallige turmuligheter
 • Få minutter til Oslo sentrum med bil, buss og bane
 • Lave omkostninger ved kjøp - ingen dokumentavgift
 • Rask avklaring av forkjøpsrett
Ditt nye hjemLeiligheten er attraktiv for en barnefamilie med plassering i første etasje som innebærer enkel adkomst og umiddelbar tilgang til utearealene, i tillegg til en god romløsning som byr på mye boltreplass over to plan.

Tilbygget som ble oppført i 2010 utvidet stuen betydelig og skapte samtidig to soner hvorav tilbygget kan være perfekt som en mer tilbaketrukket TV-stue. Legg merke til himlingen som i tilbygget er trukket helt opp til yttertaket slik at romfølelsen her blir mer voluminøs.

Både tilbygget og den opprinnelige delen av stuen er av dagens eiere pusset opp med laminat i tidsaktuell én-stavs preg og rommer til sammen opptil tre sittegrupper. Stuen har også en moderne peisovn som varmer effektiv, samt utgang til terrassen på omfangsrike 27 kvadratmeter som gir deg tilgang på ettermiddags- og kvelssol i sommermånedene.

Kjøkkenet er langt på vei dedikert til en omfangsrik og moderne innredning fra 2016 bestående av en hel rekke skap og skuffer med gode oppbevaringsmuligheter og en stilren, helhetlig fremtoning. Kjøkkenet oppleves bruksvennlig med brede arbeidsflater på motstående benker av polert granitt og stekeovn som er plassert i samme høyde. Ovnen er i likhet med de øvrige hvitevarene helintegrert og medfølgende, inkludert et eget kjøleskap til vinflaskene. Et lite frokostbord for to personer finner sin plass i hjørnet foran kjøkkenvinduet der solen titter inn på morgen og formiddag.

Badet ble pusset opp av tidligere eier i 2000 og innredet med blant annet et innbygget badekar som er spesielt attraktivt for en barnefamilie. Innredningen for øvrig inkluderer overskap og innfelte skap som ikke opptar plass på gulvet. Basert på forventet levetid bør det påregnes modernisering av badet i løpet av de kommende årene.

Soverommene i første etasje er begge av gode størrelser og velfungerende som henholdsvis hovedsoverom og barnerom. I sistnevnte får familiens yngste god plass til opphold i egne omgivelser, selv etter innredning med ulike oppbevaringsmøbler. Begge soverom har medfølgende garderobeskap. Barnerommet har parkett på gulvet, mens hovedsoverommet er påkostet med ny laminat av samme type som i stuen.

Kjelleren under leiligheten ble i forbindelse med tilbyggingen i 2010 utvidet, ombygget og innredet fra tidligere boder. Kjelleren inneholder i dag en romslig kjellerstue og et stort soverom som til sammen representerer et betydelig supplerende areal til hovedetasjen. Begge rom har gulvvarme og fliser. Soverommet er tilknyttet bod med lagringsplass for stort og smått, og har utgang til felles kjellerareal samt et felles vaskerom der du kan plassere egen vaskesøyle.InnholdKjeller: Kjellerstue og soverom med bod.
1. etasje: Entre, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse på ca. 27 kvm.

Det er felles vaskerom i kjeller med plass til egen vaskesøyle. Borettslaget har også felles sportsbod med plass til blant annet sykler og barnevogner.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten ligger tett opptil markagrensen på Oppsal der det umiddelbare nabolaget består av borettslagets egen bebyggelse og store, åpne grøntområder som minner om nærheten til nettopp marka. Her vil du bo i et veletablert og familievennlig boligområde med trygg skolevei til både Godlia barneskole og Skøyenåsen ungdomsskole. På skolen er det flere lekeområder med mye boltreplass som kan benyttes utenom skoletid.

Det eksisterer et bredt tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge i nærområdet, først og fremst gjennom Oppsal Idrettsforening som blant annet organiserer fotball, håndball og basketball. Mye av aktiviteten skjer på flotte Oppsal Arena som er innenfor sykkelavstand.

Helt nye Oppsal senter er en kort sykkeltur unna og inneholder helsetilbud som lege og tannlege, Oppsalklinikken og apotek, og vil med tiden fylles med ytterligere forretninger.

Rett over gaten for senteret finner du T-banestasjon for linje 3 mellom Mortensrud og Storo som tar deg inn til Jernbanetorget på 16 minutter. I hovedgaten like ved avkjøringen til Hellerudsvingen er det holdeplass for busslinjene 76 til Helsfyr-Mortensrud og 79 Grorud-Holmlia samt 61 til Bøler. Den lokale 78 Østensjø-ringen kjører også i nærområdet.

Østmarkas omfangsrike turområder starter bare få meter unna ytterdøren og er ypperlige både for hverdagslige treningsturer og lengre utflukter i helgene. Populære utfartsmål inkluderer idylliske Nøklevann og Ulsrudvannet, legg gjerne også turen til de tallrike små og store sjøene lenger inn i marka.

Skogsveiene i marka er perfekte for en time eller to med tråkking på terrengsykkel. Når forholdene tillater vinterstid er det milevis med skiløyper å begi seg ut på. En runde rundt Østensjøvannet er også et godt alternativ til en ettermiddagstur, her er det i tillegg lysløype.TomtAreal: 31 766 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringDet finnes 55 garasjer (selveide) innen borettslaget. Ingen av disse følger leiligheten ved salg. Henvendelse vedr. garasjer sendes til styret.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Firemanns i betong- og trekonstruksjoner. Antar støpte såler på faste masser. Grunnmur i betong. Yttervegger i over grunnmur tilleggsisolert bindingsverk som utvendig er kledd med stående kledning. Vinduer og terrassedør med isolerglass. Etasjeskillere av trebjelkelag samt støpt kjellergulv på komprimerte masser. Saltak i trekonstruksjoner som er tekket med betongstein. Fra stuen er det utgang til terrasse på 27 m² hvorav ca 9 m² er overbygget og videre til felles plen. Vinylbelagt tretrapp i oppgang samt flislagt ved inngangsdør.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett og laminat. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malt panel, malt mur og glatte malte flater. Himlinger: Malt panel og glatte malte flater. Downlights på bad og kjøkken.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter og grepskanter. Innfelt spotbelysning under overskap. Benkeplater i polert granitt. Underlimt servant i sort kompositt med ett-greps blandebatteri. Hvite fliser på vegger over benker. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, vinskap og kjøleskap med fryser. Avtrekksventilator.

Bad: Veggmontert porselensservant med ett-greps blandebatteri. Innfelt veggspeil. Innfelt skap med frostede glass i fronter. Overskap med glatte fronter i hvit høyglans. Innbygget badekar med svingbar glassvegg og veggmontert to-greps armatur med hånddusj. Veggmontert klosett. Badet ble pusset opp i 2000.OppvarmingVarmekabler i entre/gang og badegulv i
1. etasje samt i kjellerstue og soverom i kjeller, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 83 kvm. Kjeller: 37 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue, tv-stue. Kjeller: Kjellerstue, gang, soverom.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. 10.01.2019 kr
4.197,- pr. mnd.

Herav: Felleskostnader kr.
3.841,-
Leietillegg påbygg kr. 356,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 260 709,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: Handelsbanken Lånenr:83987160856
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:46.389.247,-
Restløpetid:23 år 11 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ---
Type rente: Flytende Rente pr.16.11.2018: 1,80%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 20 690,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 1 418 580,-
Som sekundærbolig: kr. 5 106 887,-ForsikringForsikret i W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU, med polisenummer: 104064. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter DTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

Medfølger ikke boligen: Hylle på kjøkken (svart), taklampen i stue ved tv og lampene på soverommene. Vitrineskap i stuen og barneskapene på barnerommene.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1958. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i OBOS - utpekt av OBOS - forkjøpsrett.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Hund/katt er tillatt etter godkjenning fra styret. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Trasop skole og Skøyenåsen skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 20.11 2018 og tilstandsrapport datert 14.11.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
6. Kjenner du til om det er/har vært, insekter som f.eks pelsbille eller skjeggkre (herunder perlekre, sølvkre eller tilsvarende) i boligen/sameiet eller borettslaget? Ja - Redegjør for dette: Noen få sølvkre observert for ca 1 år siden, men ikke siden.

9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: 2017

10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Ved oppussing av kjøkken

10.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Koblet til hvitevarer, og la rørene til rette for nytt kjøkken, Rørleggermester Thomas Hagen AS

17. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Ja - Oppgi resultat og eventuelt tiltak.: Radonmålinger er foretatt på eiendom (i borettslagets regi på alle eiendommer). Flere lufteluker ble montert. Rapport foreligger. Resultater viser at det ikke er vesentlige mengder radon.

Iht. tilstandsrapport: Det er noe fuktsskjolder i utforing i badevinduet. Løst blomsterbrett/utforing ved stuevindu mot syd. I 2000 ble badet flissatt i regi av tidligere eier, arbeidet omfattet ikke skifte av sluk. Baderommets konstruksjon/oppbygging er ikke kjent og det antas at den er enklere enn dagens krav og metoder for utførelse. Vindu i våtsonen. Det er løst deksel på veggventil. Noe bruksslitasje på parkett i 1 soverom i
1. etasje.

Tilleggskommentar fra selger: Speilskapet på soverommet har en skade nederst i hjørnet.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
6 490 000,- (Prisantydning)
260 709,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 750 709,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Forkjøpsrettsavklaring)
--------------------------------------------------------
11 688,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 762 397,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 7 187,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringss kjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Analyserapport radon Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0684 Hellerudsvingen 21
0684, Hellerudsvingen 21
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Hellerudsvingen 21
1/29
Lukk
2