Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ØVERST PÅ KAMPEN, RETT VED PARKEN: Stor, romslig og gjennomgående 2-roms med separat kjøkken. Moderiniseringsbehov.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Sons gate 5c er presentert av Boa Eiendomsmegling ved Frode BriskebyLeiligheten ligger tilbaketrukket i rolig gate med Kampen parken rett over veien. Fra kjøkkenvinduet er det utsikt til parken.I gangen er det et originalt innebygget skap med plass for yttertøy.Leiligheten har originale tregulv som blir lyse og flotte hvis de slipes opp og behandles med hvitpigmentert olje eller lakk.
Kjøkkenet ble skiftet i 2000 og har lite slitasje grunnet forsiktig bruk.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Kjøkkenet er praktisk delt med kokesone og oppvask på hver sin side av rommet.I hjørnet er plass for spisebord.Det er godt med skapplass og alle hvitevarer på kjøkken inkl. oppvaskmaskin følger med.Oppvarming skjer via radiatorer og er inkludert i felleskostnadene.Fra stuen er der utsikt mot Kampen park på andre siden av gaten.Det er plass både for sofagruppe og spiseplass i stuen.Soverommet er av meget god størrelse og har plass for arbeidspult eller annen møblering i tillegg til dobbeltseng og skap.Fra soverommet er det dør til gangen og stuen.Badet ligger vegg i vegg med soverommet.Badet ble modernisert i regi av boligselskapet i 2006, inkludert skifte av sluket, ny membran og ny gulvstøp med varmekabel, med mer.Badet har en moderne oppbyggning med rør-i-rør system.Sonsgate 5 (sommerbilde)Leiligheten ligger i byggets 1. etasje.I bakgården er det en felle terrasse med grill- og spiseplass.I bakgården er det en felle terrasse med grill- og spiseplass. (sommerbilde)Fra terrassen (sommerbilde)I bakgården er det sykkel- og barnevognparkering.PlanskisseKampen parken ligger like over veien.Kampen består av rolige gater med koselig gammel bebyggelse.Det er flere hyggelige kafeer på Kampen, som f. eks. Javelin som ligger ved kirken.Lille Kampen kafe kan også anbefales.Kampen Bistro med god mat, uteservering, konserter, m.m. ligger like ved.Kampen økologiske barnebondegård.Sats Kampen et ikke mange minutters spasertur unna.
5
159
Se store bilder
Prisantydning: 3 050 000,-
Totalpris: 3 289 127,-
Primær rom: 52m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Aksje
Rom: 1 / Soverom: 1
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.231 Bnr.425 Aksjebrevnr.1196-1226 Orgnr.930300454 i Oslo kommuneKort oppsummertHer vil du bo helt øverst på Kampen med vakre Kampen park rett over gaten. Foruten parken finner du i de nærmeste omgivelsene de trange og sjarmerende smågatene bydelen er kjent for. På Kampen møter du et attraktivt bomiljø med høy trivselsfaktor, både for liten og stor.

Badet ble modernisert av boligselskapet i 2006, mens kjøkkenet ble oppgradert i 2000. Standard er noe utdatert, men alt fungerer, innredningene har lite bruksslitasje og du kan flytte rett inn i leiligheten slik den står.

Leiligheten passer også for de som er på jakt etter et oppussingsobjekt hvor de kan skape et hjem etter egne ønsker. En god start kan være å slipe de originale tregulvene som ligger åpent i flere rom. Vakre tregulv skaper en lun og god atmosfære!

Boligselskapet har en romslig bakgård som er skjermet fra omgivelsene og åpen mot syd slik at solen kan slippe inn på dagtid. Bakgården er tilrettelagt for aktiv bruk med dekorativ beplantning. Fra leiligheten er det kort vei til en stor felles terrasse; et ypperlig sted for morgenkaffen, grilling og solbading på gode sommerdager.

 
  • Stor bakgård, felles terrasse og grillplass
  • Rolige, intime kvartaler med lite trafikk
  • Enkel adkomst til
    1. etasje
  • Ingen forkjøpsrett eller dokumentavgift
  • Radiatorer og varmtvann tilknyttet fellesanlegg
Ditt nye hjemI leilighetens gjennomgående romløsning har både stuen og kjøkkenet vinduer vent mot Kampen park, mens bad og soverom vender inn mot bakgården.

Stuen er stor nok til å romme både sofagruppe og spisebord, og har rustikke trebord på gulvet som antas å være fra byggeåret. Tak og vegger er pusset opp i nyere tid og har pene, lyse overfalter. Gulvene har merker og slitasje som kan slipes vekk.

Romløsningen har et separat kjøkken fremfor en åpen innredning i stuen. Kjøkkenets innredning ble montert i regi av dagens eier i 2000 og er tidligere benyttet annet steds. Innredningens benker og overskap har til sammen gode oppbevaringsmuligheter til det du trenger i hverdagen, mens motstående koke- og vaskesoner med arbeidsflater på sidene gjør kjøkkenet bruksvennlig. Et lite spisebord med sitteplass kan du plassere foran kjøkkenvinduet.

Velger du på sikt å oppgradere kjøkkenet med en helt ny innredning, er det fullt mulig å utnytte både areal og volum ytterligere til fordel for en mer omfangsrik løsning.

Leilighetens soverom vender inn mot bakgårdens fredelige omgivelser slik at du kan sove med vinduet på gløtt uten å tenke på lyder fra gaten. Soverommet har dør både til stuen og til entréen, er av svært generøs størrelse og utstyrt med en stor skyvedørsgarderobe som utnytter romhøyden nær maksimalt. Blender du døren til stuen, vil det være mulig å utnytte arealet ytterligere i begge rom.

Badet ble modernisert i regi av boligselskapet i 2006, inkludert skifte av sluket, ny membran og ny gulvstøp med varmekabel, med mer. Både overflater og innredninger bærer preg av forsiktig bruk og har svært lite bruksslitasje. Dagens innredning inkluderer et dusjkabinett slik at du unngår vann direkte på overflatene, samt møbler med oppbevaringsplass i både speilskap og hendig servantskap.InnholdEntré/gang, bad, soverom, kjøkken og stue.

Leiligheten disponerer bod på 9 kvm. i felles kjeller, merket 39. Beliggenhet og nærområdetDet gamle arbeiderklassestrøket Kampen beskrives ofte som en liten idyllisk oase midt i byen. Her finnes koselige gater, sjarmerende småhus og deilige parker som er med på å skape en atmosfære mange har forelsket seg i. Når navnet Kampen stammer fra ordet knaus, sier det seg selv at her oppe hevet over byen lever du en ganske skjermet tilværelse. Og kanskje best av alt, denne opplevelsen av å være litt ute av storbyen er likevel svært sentral.

Med gangavstand til forretningene i sentrum og kaféene på Grünerløkka i tillegg, er det ingen grunn til ikke å unne seg litt fred og ro akkurat der du skal bo. Nærhet til Kampen Skole, Kampen Økologiske barnebondegård, Kampen kunstbarnehage og en rekke andre barnehager gjør området også barnevennlig.

I det umiddelbare nabolaget finner du nærbutikken Bunnpris som holder åpent til klokken 23 alle dager, søndager inkludert. Langs de intime gatene finner du flere hyggelige spisesteder som Lille Kampen kafe, anerkjente Javelin Coffee & Tea og ikke minst byens kanskje mest kjente strøkskafé Kampen Bistro der menyen varierer for hver dag. I det tidligere Galleri Bastian er det nå blitt bakeri og pizzeria hvor du får kjøpt både pizza, is og brød med italiensk vri.

Året gjennom arrangeres konserter i Kampen kirke og på bydelshuset, og er du interessert i historie kan du bli med i bydelens eget historielag og velforening.

Du vil også bo tett på fornyede Tøyen Torg som gjennom siste årene har vært ett av byens store satsningsområder. Tøyensenteret er hentet frem fra glemselen og er i dag en trendy møteplass med noen av byens hippeste kafeer og serveringsteder. Andre bydeler som Sørenga i Fjordbyen og Grünerløkka samt sentrumskjernen er alle innenfor gangavstand.

Beliggenheten midt mellom Tøyen og Ensjø T-banestasjoner gir deg tilgang til opptil fem forskjellige linjer, 15 minutters gange til Oslo S og noen få minutters gange til busslinje 60. T-banen kan du i tillegg ta helt opp til Frognerseteren med skiene på skulderen vinterstid. Et utstrakt sykkelveinett gjør det også enkelt å ta seg til både Østmarka, Grefsen og Kjelsås. Og trenger du først bil, har Bilkollektivet mange oppstillingsplasser omkring.

Rekreasjonsmulighetene er det mange av i nærområdet, deriblant vakre Kampen Park som er blant byens flotteste grønne lunger med vannspeil, plaskedam for barna og utsikt mot fjorden. Verdt gjentatte besøk er også Tøyenparken og Botanisk hage, samt Munch-museet og Tøyenbadet. På nye Jordal Amfi er det hockey og et stort idrettstilbud.TomtAreal: 866 kvm. Eierform: Fellestomt for aksjelaget.ParkeringGateparkering etter stedets regler.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser/fjell. Grunnmur i betong. Yttervegger med pusset og malt. Vinduer med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør. Støpte dekker som etasjeskillere, med tilfarergulv. Tak i trekonstruksjon som er tekket med papp. Støpte betongtrapper/reposer og malte vegger i oppgang.Overflater og innredningI 2006 ble badet modernisert og flissatt i regi av boligselskapet, arbeidet omfattet skifte av sluk og legging av membran samt gulvstøp med varmekabel. Det ble samtidig lagt nye vannrør.

Kjøkkeninnredningen ble installert i 2000 i regi av dagens eier, innredningen var brukt og tidligere benyttet annet steds.

Leilighetens gulv, vegger og himlingsflater synes å være i god stand, dog med noe bruksslitasje på gulvbordene.

Gulv: Fliser på bad, for øvrig laminat og trebord. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malt strie og glatte malte flater. Himlinger: Glatte malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter og laminerte hvite benkeplater. Flislagt benk. Stålbeslag med to kummer og ett-greps blandebatteri. Fliser på vegger over benker. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Speilskap med overbelysning. Dusjkabinett. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Elkraft generelt: 32 amp hovedsikringer. Fordelingskurser med automatsikringer. Anlegget er hovedsakelig fra byggeåret uten at det er gjort særlige endringer på dette, bortsett fra at det er skiftet innmat i sikringsskapet.OppvarmingRadiatorer tilknyttet fellesanlegg med grunnvarme, etablert september 2018. Varmekabler i badegulvet.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 52 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, kjøkken, stue, soverom.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke aksjonæren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17

Bygningen er vernet som kulturminne/kommunalt listeført (tidligere Gul liste fra Byantikvaren i Oslo).Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. 19.11.2018 er kr
4.330,- pr. mnd.

Herav: Varme/varmtvann kr.1.124,-
Felleskostnader kr.
2.913,-
Internett/Tv kr. 293,-.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 239 127,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: Obos Lånenr:98207716782
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:kr.10.235.099,-
Restløpetid:23 år 9 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet:----
Type rente: Flytende Rente pr.19.11.2018: 2,95%

Selskapet har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 13 743,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr 885 362,-
Som sekundærbolig: kr 3 187 303,-ForsikringForsikret i IF Skadeforsikring, med polisenummer: 432883.

Betales gjennom felleskostnader. Ny eier må selv tegne egen innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest / Exdok (uattestert) - 1939. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Aksjeboligselskapet har legalpanterett i andelen for krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra selskapet på inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp. Legalpanteretten følger av borettslagsloven § 5-20, da denne gjelder tilsvarende for boligaksjeselskaper, jf borettslagsloven §1-4.

Det praktiseres ikke forkjøpsrett i boligaksjeselskapet.

Kjøper skal godkjennes av styret og ny eier har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold er tillatt. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Kampen skole og Jordal skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Protokoll fra ekstraordinær generalforsamling 20.06.2018: På generalforsamlingen 28.02.2018 ble det vedtatt en låneramme på kr. 2 300 000,- for utfasing av oljefyr og etablering av varmepumper. I ettertid ble bergvarmemulighetene gjennomgått grundigere og fordelene med bergvarme var flere. Styret besluttet derfor å gå for bergvarmeprosjektet. I den forbindelse økte man lånerammen til kr. 2 700 000,-. Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 08.12 2018 og tilstandsrapport datert 27.11.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Spesielt ved salg av eiendom uten tinglysning (aksjebolig): Kjøper må selv sende en kopi av salgskontrakten til Skatteetaten slik at Skatteetaten kan registrere overdragelsen. Kopien kan sendes inn via skatteetaten.no/epost. Se ytterligere informasjon på hjemmesiden til Skatteetaten.

Iht. selgers egenerklæringsskjema: Dersom egenerklæringen fylles ut av andre enn eier (hjemmelshaver), bes grunnen oppgitt: Fullmakt.

20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Vi er ikke kjent med noen forhold ved boligen utover det som er beskrevet i taksten.

Iht. tilstandsrapport: Kjøkkeninnredningen ble montert i 2000, dette var brukt innreding som tidligere hadde vært montert et annet sted. Noe bruksslitasje på gulvbordene.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 050 000,- (Prisantydning)
239 127,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 289 127,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 450,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
8 625,- (Transportgebyr / eierskifte)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
16 175,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 305 302,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

OBOS Eiendomsforvaltning gjør oppmerksom på at det fra 01.01.19 vil bli en prisøkning på deres produkter og tjenester.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Frode BriskebyBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Energiattest Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017
Protokoll Info. til ny eier i Sonsgate 5 AS Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0654 Sons gate 5c
0654, Sons gate 5c
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Sons gate 5c
1/30
Lukk
5