Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
GAMLEBYEN: Arealeffektiv 2-roms med balkong, utsikt og kveldssol. Heis. Garasje. Sentrumsnært, men tilbaketrukket.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Ekebergveien 5 B presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Leiligheten har fin utsikt mot byen fra blant annet balkongen.Her vil du bo tilbaketrukket, men likevel tett på sentrumskjernen.På klare dager ser du helt opp til de grønne toppene i marka.
I tillegg til utsikt har balkongen også kveldssol sommerstid.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

På gode sommerdager er balkongen ypperlig for måltider og ledige stunder i friluft.Balkongen rommer uten trengsel både gassgrill og en sittegruppe.Store vindusflater gjør romfølelsen luftig innendørs, spesielt i stuen.Siktlinje fra stuen mot sentrum.Store vinduer i vest- og nordveggen slipper inn mye lys til stuen.Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen en sosial sone og over halve leilighetens areal.Stuens rektangulære gulvflate er enkel å møblere etter eget ønske.Innred gjerne stuen med et langstrakt spisebord for seks personer.Kjøkkeninnredningen er montert langs stuens bakvegg og har en helhetlig fremtoning.Utenom kjøleskapet er kjøkkenets øvrige hvitevarer innbygget.Et omfangsrikt vindu gjør soverommet vel så luftig som stuen.Garderobens store speilflate har en utvidende effekt på romfølelsen.Klær og accessoirer oppbevarer du lett tilgjengelig ved sengens side.Badet er arealmessig velutnyttet med en heldekkende benk som kan benyttes til både oppbevaring og bretting av tøy.Både vaskemaskin og tørketrommel finner sin plass under benken.Dusjhjørnets glassdører er det mulig å svinge inn utenom bruk.Yttertøyet kan du enkelt henge av i entréens innbyggede garderobe.Arealeffektiv og god planløsning.Det medfølger: 1 kjellerbod + garasjeplass i lukket fellesgarasje.Borettslaget har en tilbaketrukket plassering ved foten av Ekebergåsen.En spasertur opp "Kjærlighetstien" finner du Ekebergrestauranten med byens kanskje råeste uteservering.I Skulpturparken i Ekebergskogen kan du vandre rundt og stadig oppdage nye ting.Rund av vandringen i Skulpturparken med et stopp på Kafe Karlsborg som har eget bakeri og nydelig sjøutsikt.Skispor finner du på Ekeberg når forholdene tillater.Besøksbondegården på Ekeberg gir barna et spennende møte med dyrene.Oslo Ladegård har flott uteservering, god pizza og kan være et fint lunsjsted.Tilbring solrike dager i gresset i Middelalderparken.Den nye bystranda på Sørenga er bare en hyggelig spasertur unna på 15 minutter gjennom Middelalderparken.Sandstrand, badebrygger og stupetårn så nært leiligheten er luksus mange vil sette pris på.På Sørenga finner du stadig flere spisesteder, deriblant den italienske familierestauranten Cargo med uteservering.Buns Burger inngår også i Sørengas stadig bredere tilbud av restauranter.Det er gangavstand til Barcode som blir et kulturelt tyngdepunkt med nytt Munch-museum og Deichmanske hovedbibliotek.Nærmeste treningssentere er ELIXIAs nye flaggskip i Barcode-kvartalene og Fitnessroom i Kværnerbyen.
4
107
Se store bilder
Prisantydning: 4 200 000,-
Totalpris: 4 200 000,-
Primær rom: 49m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.233 Bnr.538 Andelsnr.68 Orgnr.989683616 i Oslo kommuneKort oppsummertI Ekebergveien 5 B vil du bo tilbaketrukket og høyt i en moderne 2-roms fra 2007 med utsikt over byen. Utsikten er som best fra leilighetens balkong, der du også kan få med deg kveldssolen på gode sommerdager. For en enda luftigere opplevelse kan du ta heisen opp til takterrassen på toppen av bygget, der både sol- og utsiktsforhold er upåklagelige.

Det umiddelbare nabolaget har en veletablert og tilbaketrukket atmosfære, likevel er sentrumskjernen med Oslo S og ikke minst den nye Fjordbyen innenfor gangavstand. Rett i nærheten finnes både bysykler og nærbutikk med lange åpningstider alle dager.
 • 2-roms i
  5. etasje med vestvendt balkong
 • Kveldssol og utsikt over byen på balkongen
 • Arealeffektiv og moderne romløsning
 • Tilgang til stor takterrasse
 • Heis og trappefri adkomst
 • Garasjeplass inkludert
 • A-konto varmtvann inkludert i fellesutgifter
 • Ingen forkjøpsrett, avklart
 • Ingen dokumentavgift - lave omkostninger ved kjøp
 • Et boligområde i vekst - nærhet til nye Fjordbyen
 • Nær turområdene Ekebergskogen og Svartdalsparken
 • Kort vei til matbutikker, busstopp og bysykkelstativ
Ditt nye hjemPlasseringen i høyden av femte etasje innebærer luftige omgivelser utenfor vinduene og flott utsikt over byens tak fra balkongen. På klare dager ser du helt opp til de grønne åsene ved begynnelsen på marka og får i tillegg med deg solnedgangene i nordvest. Balkongen er i det hele tatt blant leilighetens fremste kvaliteter og ypperlig både for måltider og ledige stunder i friluft sommerstid. Balkonggulvet er belagt med trefliser og har plass til både sittegruppe og en gassgrill.

Store vindusflater gjør romfølelsen luftig innendørs, spesielt i stuen som også har siktlinje over byen. Stuen utgjør sammen med kjøkkenet en sosial sone og over halve arealet i leilighetens svært effektive romløsning. Her kan du uten trengsel møblere med både sofagruppe, et langstrakt spisebord og ulike oppbevaringsmøbler.

Kjøkkeninnredningen er montert mot stuens bakvegg og er i stor grad som fra byggeåret. Innredningen har en helhetlig fremtoning med de fleste hvitevarene innbygget og oppbevaringsplass for det grunnleggende til daglig bruk. Skapenes glatte hvite fronter gjør at innredningen rent visuelt opptar lite plass i rommet.

Leilighetens soverom er lett tilgjengelig rett fra stuen via to plassbesparende skyvedører som leder inn til hver sin side av en eventuell dobbeltseng. Et omfangsrikt vindu gjør dette rommet vel så luftig som stuen, i tillegg utvides romfølelsen ytterligere av en heldekkende speilflate på soverommets innbyggede garderobe med skyvedører. Klær og accessoirer oppbevarer du lett tilgjengelig ved sengens side. Yttertøyet kan du enkelt henge av i entréens innbyggede garderobe som også har speilflate fra gulv til himling.

Badet er arealmessig velutnyttet med en heldekkende benk som kan benyttes til både oppbevaring og bretting av tøy, samtidig skjuler den delvis vaskemaskinen og tørketrommelen som kan plasseres under benken. Dusjhjørnets glassdører er det mulig å svinge inn utenom bruk for å maksimere den ledige gulvflaten i rommet og gjøre tilgangen til hvitevarene enda enklere. Badets overflater og innredninger er som i leiligheten for øvrig fra byggeåret.InnholdEntré/gang, bad, soverom, stue med kjøkken og utgang til balkong. Det medfølger: 1 kjellerbod + garasjeplass i lukket fellesgarasje.Beliggenhet og nærområdetEn vellykket blanding av nybygg og omfattende rehabilitering av gammel, historisk bebyggelse har gjort Gamlebyen til et attraktivt boområde på rekordtid. Her får du en unik kombinasjon av en litt stille, skjermet atmosfære ved foten av Ekebergskrenten, kombinert med sentral beliggenhet midt i byen.

Områdets voksende popularitet skyldes nok også lyse fremtidsutsikter. Med utbygging av Fjordbyen og Bjørvika er bydelen åpnet opp mot sjøen, og nå er det gangavstand til den populære Sørenga bystrand og alle de nye serveringstedene som ligger langs bryggekanten. Her går utviklingen fort og blant annet planlegges gondol til Ekebergs skulpturpark, nye museum og kafeér som skaper både folkeliv og turisme. Alle de nye forretningene og arbeidsplassene i Barcode bidrar også til forventet vekst i området.

Nærmeste dagligvareforretning er Bunnpris rett rundt hjørnet i Konows gate som holder åpent til klokken 23 alle dager, i tillegg finner du en ny og stor KIWI nederst i samme gate. For øvrig er alle sentrums handels- og servicetilbud også innenfor gangavstand.

Med utgangspunkt i Ekebergveien 5 B kan du enkelt benytte deg av alle Gamlebyens tilbud:

 • Spaser opp den idylliske "Kjærlighetsstien" og ta formiddagskaffen på terrassen til Ekebergrestauranten, her finner du byens råeste uteservering.
 • Utforsk Skulpturparken i Ekebergparken og avslutt med lunsj på Karlsborg, en sjarmerende kafe med eget bakeri.
 • Nyt en kald forfriskning og en av byens beste italienske pizzaer i solveggen til Oslo Ladegård.
 • Kast deg i vannet på byens nye bystrand - Sjøbadet på Sørenga.
 • Ta en helaften og opplev matkunst i verdensklasse på Maaemo som er begunstiget med hele 3 stjerner i Michelinguiden.
 • Ta med grillen ned til Middelalderparken på bra sommerdager og sett deg godt til rette i strandkanten.
 • Gå en tur blant de små husene og trange gater som klorer seg oppover åsen, til den samme utsikten som Munch gjorde verdenskjent i sitt maleri Skrik.
 • Utforsk Bjørvika med sine nye forretninger og de kritikerroste restaurantene.
 • Spaser rundt i byens nye hovedsete for kultur; Operaen er på plass mens nytt Munch-museum og Deichmanshe hovedbibliotek er under bygging eller planlegging.
 • Sykle ned til Barcode på få minutter og tren på et av byens nyeste og mest velutstyrte ELIXIA-sentere.


Beliggenheten er svært sentral, med gangavstand til sentrum og få minutters gange til både bysykler, busstopp og trikkestopp:
- Trikk: Linje 18: Ljabru - Rikshospitalet Linje 19: Ljabru - Majorstuen
- Buss: Rute 32: Voksen skog - Kværnerbyen Rute 34: Ekeberg Hageby - Tåsen Rute 70: Skullerud - Vika Rute 74: Mortensrud - Vika Rute 73: Jernbanetorget - Bjørndal Rute 501: Oslo - Enebakk/Lillestrøm

For øvrig er det  ca. 15 minutters gange til Oslo S med Flytoget, samt Oslo Bussterminal.TomtAreal: 522 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringGarasjeplass i lukket fellesgarasje medfølger. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Felleskostnader garasjen koster kr. 235,- pr måned, og kr. 435,- pr måned dersom man installerer el-bil lader.

Omsetning av garasjeplasser mellom bruksretthavere i Nye Gamlebyen Garasjesameie må godkjennes av styret i forkant.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk i betong-, stål- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til komprimerte masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene er forblendet med fasadeplater og malt betong i sidevegger samt utfyllende bindingsverksvegger som utvendig er kledd med liggende kledning mot balkong. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering. Elementdekker som etasjeskillere. Flatt tak som er tekket med papp/folie. Fra stuen er det utgang til balkong på 10 kvm, trefliser på gulvet. Heis i oppgang. Prefabrikkerte, vinylbelagte betongtrapper samt flislagt inngangsparti.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malte flater og tapet. Himlinger: Malte plater på bad, for øvrig malte betongelementer.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, stålgrep og laminert mørk benkeplate. Mosaikkfliser på vegg over benk. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Avtrekksventilator.

Bad: Heldekkende benkeplate i heltre med nedfelt porselensservant og ett-greps blandebatteri. Underskap med glatte hvite fronter og stålgrep. Innfelt veggspeil med overmontert belysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingVarmekabler i badegulv, panelovner ellers. Varmtvann fra fellesanlegg.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 49 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, stue/kjøkken, soverom.Adgang til utleieAndelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. 22.11.2018 kr
2.600,- pr. mnd.

Herav: Varmt tappevann kr.148,-
Felleskostnader kr.2.302,-
Kabel-tv kr.150,-

Styret har besluttet at felleskostnadene skal økes med 5% fra 01.april 2019. Beløpet er estimert til å bli kr.
2.715,-

Kr. 235,- pr. mnd. for garasjeplassen kommer i tillegg til felleskostnader. Økning felleskostnader garasje: 5% fra 01.01.2019

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr.0,- pr. 31.12.2017 iht. brev  forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: Handelsbanken Lånenr: 94927019935
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:108.103.193,-
Restløpetid: 39 år 2 mnd. Terminer pr år: 2
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.22.11.2018: 1,95%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): JaFellesformueKr. 8 837,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 948 378,-
Som sekundærbolig: kr. 3 414 162,-ForsikringForsikret i If skadeforsikring, med polisenummer: 1002602. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Innkalling/referat fra generalforsamling i garasjesameiet følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter BTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 2012. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Ved et hvert eierskifte må erververen godkjennes av styret for å få rett til å bruke boligen.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Gamlebyen skole og Brannfjell skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

PLANLAGT REHABILITERING: jf. innkalling til generalforsamling 2018: det kan være nødvendig å ta opp lån for å dekke mulig rehabiliteringsprosjekt av fasade. Styret har p.t ikke oversikt over hva et slikt rehabiliteringsprosjekt vil koste, og vil vurdere å kalle inn til ekstraordinær generalforsamling så snart de vet mer. VARMT TAPPEVANN: Borettslaget har inngått avtale med TECHEM (tidl. INERGI) om avlesning av målere og fordeling av kostnader til forbruk av varmt tappevann. Vannmåleren må leses av ved eierskifte.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKan sees ved henvendelse til megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 19.12.2018 og tilstandsrapport datert 19.12.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Byttet benkeplate og satt inn glass dusj dører Mai 2015

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Nei

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Nei

1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Byttet benkeplate og satt inn glass dusj dører Mai 2015

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Sprekk i grunnmur på felles utvendig sykkelbod

18. Kjenner du til om sameiet/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag? Ja - Redegjør for dette: Pågår sak om lekkasje fra balkong i leilighet i A blokka som ikke er avgjort

20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): I løpet av de siste årene har det blitt oppgradert med nye utelys ved gangveien, automatiske døråpnere ved hovedutgangene og lagt inn mulighet for privat el-bil lading i fellesgarasjen.

Iht. tilstandsrapport: Dusjen ble ved befaring skrudd på og vannet rant litt sakte til sluket.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 200 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 250,- (Dokumentavgift garasje)
715,- (Eierskiftegebyr garasjeplass)
525,- (Tingl.gebyr skjøte - garasjeplass)
--------------------------------------------------------
19 178,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 219 178,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 7 187,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).

Vi gjør oppmerksom på at OBOS fra 01.01.2019 har varslet en prisøkning på sine produkter og tjenester.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonPga eiendommens alder eller størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper og selger må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon.

Det er en forutsetning for denne handelen at egenerklæring om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper og selger, og godkjennes av kommunen før overdragelsen. Erklæringen skal vedlegges skjøtet for tinglysning og oppgjøret kan ikke foretas før erklæringen foreligger i signert og godkjent stand.

Dersom konsesjon blir nødvendig er det en forutsetning for nærværende handel at kjøper får innvilget dette. Partene er enig om at et eventuelt konsesjonsgebyr (2 promille av kjøpesum, grunngebyr kr. 750,-) dekkes av kjøper og at overtagelsestidspunktet blir utsatt inntil konsesjonsspørsmålet er avgjort. Om ikke konsesjon gis, heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper.  Kjøper er i så fall kjent med at man ikke vil få refundert konsesjonsgebyret.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte/protokoll for år 2017
Årsmøte/protokoll for år 2017 garasjesameiet Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0192 Ekebergveien 5 B
0192, Ekebergveien 5 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Ekebergveien 5 B
1/38
Lukk
4