Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TRAFFIKSTILLE OG LANDLIG PÅ HOLMEN: 3-roms med peis, balkong og garasjeleie etter venteliste. Omgjøres til selveier!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Luftfartsveien 10 er presentert av Boa Eiendomsmegling ved Frode Briskeby.Leiligheten ligger skjermet til i en veldig lite trafikkert gate og med parkområde på motsatt siden av gaten og dermed ingen gjenboere og sjenerende innsyn.Romslig entré med oppbevaringsplass i innfelt skyvedørsgarderobe i tillegg til kleskott/innvendig bod.Stuen er nylig malt i klassiske grå- og blåtoner. Gulvet er belagt med original stavparkett som kan bli eksklusiv og flott hvis den slipes opp og behandles.
Peisovnen er fra 2017 og pipeløpet ble rehabilitert i 2018.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Vindu og dør i stue vender mot vest og har dermed godt innslipp av lys.Det er god plass for spiseplass i stuen.Balkongen er vestvent med sol fra tidlig ettermiddag og til solnedgang.Balkongen ligger luft og fint til med et åpent parkområde på motsatt side av gaten.Uten bebyggelse på motsatt side av gaten er både balkongen og leiligheten er skjermet for innsyn.Utsikt fra balkong.I 2012 ble kjøkkenet pusset opp og påkostet med ny innredning som er bruksvennlig utformet med motstående koke- og vaskesoner samt brede arbeidsflater på benkene.Samtlige hvitevarer er helintegrert, stekeovnen i hendig benkehøyde.Innredningen er stilren med glatte fronter og de tofargede skapene gir en fin effekt.Badet ble pusset opp og modernisert i 2012.Badet har en veldig god plassering, midt mellom soverommene, og er tilgjengelig fra begge rom via to dører.Det separate toalettrommet som er tilgjengelig fra badet ble også pusset opp i 2012.Begge soverommene er av romslig størrelse, har morgensol og vender ut mot et lite skogsområde.Hovedsoverommet har en stor medfølgende garderobe i tillegg til et innfelt originalt klesskap.Soverom to er også av god størrelse og vender inn mot rolig friareal.Også soverom 2 har adkomst direkte til badet.Planskisse
4
123
Se store bilder
Prisantydning: 4 400 000,-
Totalpris: 4 513 219,-
Primær rom: 70m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Aksje
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
AdresseLuftfartsveien 10MatrikkelGnr.32 Bnr.568 Aksjebrevnr.104 Orgnr.921242786 i Oslo kommuneKort oppsummertI Luftfartsveien vil du bo åpent, solrikt og usjenert. Gaten utenfor er omtrent ikke trafikkert og på motsatt side er det park-og friområde.

Fredelige og naturnære omgivelser og en praktisk plassering i høy
1. etg. med få trapper opp og uten sjenerende innsyn, gjør leiligheten perfekt både for eldre og familier med små barn.

Samtlige rom ble pusset opp og modernisert i 2012, kjøkken og bad inkludert, i tillegg er overflater malt og ytterligere påkostninger utført siden 2015 og helt frem til 2018.

Boligselskapet er veldrevet med egen vaktmester, flotte fellesområder og godt naboskap med en fin kombinasjon av eldre og småbarnsfamilier.

 • Solrik balkong, ettermiddag- og kveldssol
 • Peis
 • Utleie av garasje
 • Under omgjøring til selveier, ingen dokumentavgift ved overtakelse før
  1.3.2019
 • Godt naboskap
 • Fredelig, barnevennlig og trafikkstille
 • Meget gode oppbevaringsmuligheter i 3 boder
 • A-konto varmtvann inkl. i felleskostnadene
 • Trygt, grønt og barnevennlig nabolag
 • Få min. gange til T-banestasjon - 9 min. til byen
 • Nærbutikk i nabolaget, kort vei til Røa senter
 • Enkel tilgang til vakre turområder i marka
  Ditt nye hjemGenerelt gode romstørrelser bidrar til å gjøre leiligheten velpassende for en liten barnefamilie, i tillegg er den gjennomgående romløsningen i seg selv meget praktisk utformet. Vinduer på begge sider gir gode lysforhold dagen gjennom, og på balkongen kan du få med deg både ettermiddags- og kveldssol sommerstid.

  Leiligheten bærer preg av å være modernisert og pusset opp siden 2012 frem til helt nylig, blant annet gjennom tidsaktuelle fargevalg i flere rom. Eksempelvis er stuen malt i blå og grå toner som speiler de aktuelle interiørtrendene og i det hele tatt passer godt inn i leiligheten. Blåfargens har et noe klassisk preg over seg som forsterkes av stuegulvets dekorative stavparkett. Stuen er også påkostet med en rentbrennende peisovn som er effektiv og ikke minst stemningsskapende på kjølige dager.

  I den mildere årstiden får du glede av egen balkong som er orientert i vestlig retning og byr på utsyn mot de åpne grøntområdene som preger nabolaget. Sommerstid titter solen ned til balkongen fra omkring klokken 13-14 og helt frem til solnedgang. Balkongens cirka 3 kvadratmeter er belagt med komposittfliser og rommer en liten sittegruppe.

  I 2012 ble også kjøkkenet pusset opp og påkostet med ny innredning som har meget gode oppbevaringsmuligheter og er bruksvennlig utformet med motstående koke- og vaskesoner samt brede arbeidsflater på benkene. Samtlige hvitevarer er helintegrert, stekeovnen i hendig benkehøyde. Kjøkkenet er ytterligere oppgradert gjennom de seneste to årene med ny induksjonstopp i 2017 og nytt blandebatteri i 2018. Legg for øvrig merke til at gulvet her har belegg som nok tåler nedfall og aktiv bruk av kjøkkenet noe bedre enn parkett.

  Leilighetens to soverom vender mot øst og får besøk av morgensolen allerede tidlig på dagen store deler av året. Begge soverom er av et generøst areal som er spesielt gunstig for en liten barnefamilie; her får den minste god plass til lek og opphold i egne omgivelser, utenom stuen. Barnerommet har høyskap og belegg på gulvet av samme type som på kjøkkenet, mens hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe fra 2017 og stavparkett som i stuen.

  Badet har en sjeldent god plassering, midt mellom soverommene, og er umiddelbart tilgjengelig fra begge rom. Har du gjester på besøk, kan de benytte seg av det separate toalettrommet ved gangen. Begge ble modernisert i 2012, blant annet med flislagte gulv med varmekabler. Badets areal er velutnyttet med en bred dusjnisje skjermet av delikate glassvegger, og har i tillegg plass til en vaskesøyle. Vil du heller benytte vaskesøylens plass til oppbevaringsmøbler, kan du i stedet benytte deg av boligselskapets fellesvaskeri.

  Det er for øvrig verdt å merke seg de meget gode lagringsmulighetene som medfølger leiligheten i totalt tre eksterne boder; én på loftet og to i kjelleren. Loftsboden har alene hele 11 kvadratmeter gulvareal under skråtak, mens bodene i kjelleren er på gode 6 kvadratmeter hver.InnholdEntré/gang, kott, toalettrom, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong på ca. 3 kvm.

  Leiligheten disponerer loftsbod merket "4" med gulvareal på ca. 11 kvm. under skråtak, samt 2 kjellerboder merket "20" og "5" på hhv. 6,3 og 6,4 kvm. hvorav én har hyller og strømuttak. Boligselskapet har i tillegg 2 fellesboder og fellesvaskeri.Beliggenhet og nærområdetI Luftfartsveien 10 vil du bo i marka-nære omgivelser på vestre del av Holmen og samtidig ha kort vei til byen med egen bil, sykkel eller kollektivtransport. Det umiddelbare nabolaget inkluderer en Extra-matbutikk,

  T-banestasjonen på Hovseter er ikke mer enn knappe 400 meters gange unna ytterdøren, herfra har banen opptil 8 avganger i timen og en reisetid til Majorstuen på 9 minutter og til Nationaltheatret på 12 minutter.

  Like ved stasjonen finner du en stor EXTRA-forretning der du enkelt kan handle dagligvarene på vei hjem. REMA1000-butikk er i tillegg lett tilgjengelig i nabolaget. Shoppingmuligheter finner du på Røa Senter som også er innenfor gangavstand og har et stort utvalg forretninger samt et bredt servicetilbud innenfor helse og personlig pleie.

  For barna er det kort vei til Huseby barneskole, Rudolf Steinerskolen, m.m. i tillegg er en rekke barnehager lett tilgjengelige i nærområdet - (bl a. Snippen hvor beboerne i boligsameiet har fortrinnsrett), samt Frantsebråten, Jarbakken og Kattugla Steinerbarnehage. - den nærmeste allerede rett over gårdsplassen.

  Det eksisterer ellers et bredt aktivitetstilbud for barn og unge i omegn, blant annet håndball, tennis og fekting i Njårdhallen. Ready Idrettsforening organiserer ridning, alpint, langrenn og fotball, mens SATS ELIXIA er et godt alternativ for innendørs trening. Treningssenterkjeden evo finner du på Røa, i tillegg til Røa bad.

  Fra nabolaget er det enkel vei inn til de vakre marka-områdene som blant annet har milevis av skispor når forholdene tillater vinterstid. Et nærmere alternativ til marka finner du i Mærradalen som har ballbinge for de yngste, lysløype og fine turstier.

  Med bil er det kort kjøreavstand opp til Oslo Vinterparks moderne anlegg omkring Tryvannshøgda med hele 11 heiser og 18 bakker, inkludert Wyllerløypa i Sørkedalen som med sine
  1.400 meter er den lengste nedfarten. Her kan både store og små boltre seg i herlige omgivelser.

  Sommerstid er det flere bademuligheter omkring, deriblant Bogstad som er fantastisk med sine gressplener og flotte strand ned mot vannet. I tillegg er det inne i marka flere fine badevann som er fine utfartsmål for en avkjølende dukkert.TomtAreal: 47 544 kvm. Eierform: Fellestomt for selskapet.ParkeringGarasjer leier ut etter venteliste. Styret opplyser pr. tlf. at det er normalt å få tildelt plass i løpet av et års tid. Det betales depositum på kr. 2000,- + kr. 500,- pr. mnd.

  Det er offentlige ladestasjoner for elbiler like utenfor i Luftfartsveien.   For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Blokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering. Ytterveggene med utvendig slemmet teglstein. Støpte dekker som etasjeskillere, tilfarergulv. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongstein. Fra stuen er utgang til balkong på ca 3 kvm. Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang.Overflater og innredningI 2012 ble badet modernisert i 2012, arbeidet omfattet skifte av sluk og ny membran. Toalettrommet ble også pusset opp, og det ble lagt nye vannrør av plast. I tillegg ble kjøkkenet oppgradert med ny kjøkkeninnredning og integrerte hvitevarer.

  Nåværende eiere overtok leiligheten i 2015 og har siden gjennomført omfattende oppgraderinger, deriblant ny varmtvannsbereder på 200 liter i 2016 som er plassert i fellesbod i kjelleren. I 2017 ble det montert ny induksjonstopp på kjøkkenet, ny peisovn i stuen og ny skyvedørsgarderobe i hovedsoverom. I 2018 har det blitt montert ny innmat i sikringsskapet og nytt blandebatteri på kjøkken. I tillegg er innvendige flater malt.

  Gulv: Fliser på bad og toalettrom, belegg i entré, ett soverom og på kjøkken, for øvrig parkett. Innervegger: Flisfelt på bad, for øvrig tapeter og malte flater. Himlinger: Malte flater.

  Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite og tre-imiterende fronter med integrerte grepskanter. Hvite benkeplater i kompakt laminat. Glassplater på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri (2018). Innbygget induksjonstopp (2017), stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Avtrekksventilator med kanal ut.

  Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, heldekkende porselensservant og ett-greps blandebatteri. Veggspeil med overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og skjermvegger i klart og frostet glass. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle. Det er montert sensor på gulvet for å stoppe lekkasjer.

  Toalettrom: Veggmontert speil, overbelysning og porselensservant med to-greps blandebatteri. Veggmontert klosett.

  VVS: Vannrør av kobber og plast. Avløpsrør i plast. Vannrør i bad og separat toalett nye i 2012, fordelskap i vegg mellom rommene. Varmtvannsbereder fra 2016 på 200 liter er montert i fellesbod i kjeller.

  Elkraft generelt: 40 amp. hovedsikringer. Fordelingskurser med jordfeilautomater. Det elektriske sprede-/fordelernett er jordet og anlegg som ble fornyet/lagt nytt i 2012. Ny innmat i sikringsskapet i 2018.OppvarmingVarmekabler i separat toalett og bad, panelovner ellers. Peisovn i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 71 kvm.

  Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, dusjbad, 2 soverom, kjøkken, stue, wc.Adgang til utleieAksjonæren kan ikke uten godkjennelse fra styret overlate bruken av hele boligen til andre. En aksjonær som selv bor i boligen kan likevel overlate bruken av deler av boligen til andre uten styregodkjennelse.

  Etter omdanning til eierseksjonssameie vil det utarbeides nye vedtekter som også vil omhandle utleie.

  Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.

  Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17

  Bygningen er vernet som kulturminne/kommunalt listeført (tidligere Gul liste fra Byantikvaren i Oslo).Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale fellesutgifter pr.30.11.18. er kr. 3 586,- pr. mnd. som dekker blant annet; kommunale avgifter, betjening av fellesgjeld, noe utvendig vedlikehold, forsikring av bygget, snøbrøyting og trappevask.

  Herav: Grunnkostnad kr. 2 871,-
  Avdrag fellesgjeld kr. 535,-
  Renter fellesgjeld kr. 248,-

  Eiendomsskatt betales gjennom felleskostnader.

  Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 113 219,- i følge forretningsfører.

  Spesifikasjon av lån: Bank: Handelsbanken Lånenummer: 94907032560
  Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 30.11.18:
  2.7 % pa. Antall terminer til innfrielse: 195
  Saldo per 30.11.18: 19 389 394,-
  Andel av saldo: 113 220,-
  Første termin/avdrag: 20.03.2015 (siste termin 20.02.2035 )FellesformueKr. 11 538,- pr 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 1 230 674,-
  Som sekundærbolig: kr. 4 430 427,-ForsikringForsikret i W.R. Berkley Insurance Nordic, med polisenummer: 202937.1.

  Betales gjennom felleskostnader. Ny eier må selv tegne egen innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

  Garderobeskap på begge soverom medfølger.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1954. Følger vedlagt.

  Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

  Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

  Som sikkerhet for krav som springer ut av lagsforholdet har selskapet legalpant (1. prioritet) i den enkelte aksje tilsvarende 2 G (folketrygdens grunnbeløp), jfr. borettslagsloven § 5-20.

  Ved overdragelse ved salg av aksjer med dertil hørende andelsobligasjon og borett, skal vedkommende kjøper godkjennes av selskapets styre.

  Hver aksje gir enerett til å bruke en bolig i laget og rett til å nytte fellesarealene til det de er tenkt eller vanlig brukt til, og til annet som er i samsvar med tiden og forholdene.

  Oslo snø og vedlikehold A/S ufører den ukentlige vasken av oppgangene og av fellesarealene i Flyveien 11 og Luftfartsveien 18. I tillegg besørger de for den maskinelle snøbrøytingen, strøingen og vårfeiingen. (Håndmåking og - strøingen blir utført av vaktmesteren).

  Husdyr må til enhver tid være under kontroll for å sikre godt forhold til naboer og beboere for øvrig. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

  Eiendommen sokner til Huseby skole og Hovseter skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

  Boligaksjeselskapet har vedtatt å seksjonere eiendommen. Søknaden om seksjonering sendt til Oslo kommune. Seksjoneringen tinglyses trolig tidlig i 2019. På dette tidspunktet vil det være AS Luftforsvarets byggelag som står som hjemmelshaver til samtlige seksjoner. Deretter gjenstår overskjøting av den enkelte seksjonen fra byggelaget til aksjonærene/beboerne før vi blir Vestre Holmen sameie. Styret vil innkalle til en ekstraordinær Generalforsamling som løser opp aksjelaget, deretter velges det et overgangsstyre frem til Sameiet er på plass. Til slutt vil overgangsstyret innkalle til et Årsmøte (tidligere Generalforsamling) for Sameiet.

  Ved overtakelse innen1.3.2019 påløper det kun kr. 1000,- i gebyr og ingen dokumentavgift. Dersom overtakelse avtales senere enn 28.2.2019 opplyser styret at det finnes risiko for at kjøper må betale full dokumentavgift. Dokumentavgift er 2,5 % av kjøpesum inkl. fellesgjeld. Det er mulig denne fristen kan forlenges, men pt. er den satt til 28.2.2019. Kontakt megler ved spørsmål.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 06.12 2018 og tilstandsrapport datert 07.12.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

  Iht. selgers egenerklæringsskjema:
  1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Ja - Redegjør for dette Det er en sprekk i en flis ved den ene døra, ikke i dusjområdet. Servantskap har noe fuktskade.

  1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette Pusset opp i 2012.

  1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Totalrenovert (fliser, dusjnisje, vask, servantskap, tettesjikt/membran/sluk oppgradert)

  1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Nei - Kommentarer: Da arbeidet ble utført da forrige eier bodde i leiligheten, har ikke nåværende eier kvitteringene på dette.

  2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Alle pipene i borettslaget ble rehabilitert i 2017 etter pålegg fra Oslo brann- og rednings-etat. Vi skiftet da også ut vårt ildstedet til en rentbrennende ovn. Alt arbeid ble utført av Pipeeksperten.

  7. Kjenner du til om det er/har værtsopp, også svertesopp, råteskader eller fukt i boligen? Nei - Kommentarer: Noe fuktskader i servantskap og i en skuff på kjøkkenet, men ikke noe i selve boligen/bygningen.

  9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Nei - Kommentarer: Store deler av el-anlegg ble skiftet ut ved leilighetens forrige eier, 2012. Arbeidet ble utført av Balder Entreprenør.

  9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Balder Entreprenør.

  9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Nei -Kommentarer: Tidligere eier har ikke gitt oss informasjon om dette.

  10. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Vannlekkasje fra et rør i etasjeskille mellom kjøkken og kjøkken i leiligheten over i januar 2016. Arbeid med å reparere ble utført av Rørlegger 24/7 AS.

  11. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Ja - Redegjør for dette: Aksjelaget er vedtatt å skulle gå over til å bli sameie. Dette arbeidet er straks ferdig utført, og det er sendt søknad om seksjonering til Oslo kommune. Forventet ferdig behandlet over nyttår. "På dette tidspunktet vil det være AS Luftforsvarets byggelag som står som hjemmelshaver til samtlige seksjoner. Deretter gjenstår overskjøting av den enkelte seksjonen fra byggelaget til aksjonærene/beboerne før vi blir Vestre Holmen sameie.", står det på hjemmesiden til aksjelaget.

  19. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Nei - Kommentarer: Det diskuteres om det skal tas opp lån for å finansiere først tilbudsinnhenting med konsulentbistand m.v. (anslås å beløpe seg til rundt 700 000kr) og senere eventuelt bygging av fire leiligheter i en bygning tilhørende aksjelaget. Dette for at aksjelaget skal tjene på salget av leilighetene i etterkant. Hverken tilbudsinnhenting eller gjennomføring av byggearbeidet er vedtatt. Saken tas opp igjen på neste generlforsamling.

  Iht. tilstandsrapport: Noe fuktsvelling/småskade i underskapet under servant i bad. Riss i en flis på badet. Noe brukslitasje på benkeplate i kjøkken.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
  4 400 000,- (Prisantydning)
  113 219,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 513 219,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret)
  3 240,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  1 875,- (Transportgebyr)
  --------------------------------------------------------
  14 965,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 528 184,- (Totalpris inkl. omkostninger)
  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  I tillegg må kjøper betale kr.
  1.000,- i gebyr i forbindelse med omgjøring til eierseksjon. Dersom overtakelse avtales senere enn 28.2.2019 opplyser styret at det finnes risiko for at kjøper må betale full dokumentavgift. Dokumentavgift er 2,5 % av kjøpesum inkl. fellesgjeld. Det er mulig denne fristen kan forlenges, men pt. er den satt til 28.2.2019. Kontakt megler ved spørsmål.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

  Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
  1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
  Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Frode BriskebyBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017 m/protokoll Protokoll ekstraordinær generalforsamling 27.09.18
  Protokoll ekstraordinær generalforsamling 11.06.18
  Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
 • Se prospekt
  Oslo, 0770 Luftfartsveien 10
  0770, Luftfartsveien 10
  Kontaktskjema
  Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
  Luftfartsveien 10
  1/22
  Lukk
  4