Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
PRINSDAL: Fin 3-roms endeleilighet for deg over 55 år. Heis og balkong. Trappefri adkomst. Rett ved servicesenteret.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Nedre Prinsdals vei 59 F presenteres av Eiendomsmegler MNEF Andreas Alvenes v/ Boa Eiendomsmegling.Innhold: Stue, kjøkken, to soverom, bad, entré, utebod på balkong ca. 2kvm.Leiligheten har en god planløsning som inkluderer en romslig sosial sone, kjøkken og to soverom.Kjøkkenet er av god størrelse, og kjøkkeninnredningen har svært godt med lagrinsplass.Stuen med spisestuen utgjør leilighetens største rom og er det naturlige samlingsstedet.På årets varmeste dager er balkongen et ypperlig sted å nyte helgefrokosten.Her ute har man god boltreplass på ca. 8 kvm, med en tilhørende bod på ca. 2kvm.Sentralt i stuen står det en peis som vil bidra til å skape lun stemning på kjølige høst ? og vinterdager.Stuen/spisestuen har gode møbleringsmuligheter og det er plass til både sofagruppe og spisebord.Hovedsoverommet ligger vegg i vegg med stuen og har det samme utsynet som fra balkongen.Dette rommet er romslig med gode lysforhold og garderobe.Via hovedsoverommet finner badet sin rettmessige plass.Et lyst og innbydende bad, dekorert i hvite fliser. Varmekabler i gulv.Badet inneholder dusj med glassdører, servant med underskap, toalett, speilskap og tørkeskap. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.Soverom to ligger på motsatt side av leiligheten med inngang fra entréen.I entréen er det plass til både sittebenk og skostativ.Leiligheten har inngang fra svalgangen.Enkel og trappefri adkomst via heis.Attraktiv beliggenhet i et rolig nabolag. Mulighet for å leie garasjeplass/carport.Kort vei til både nærbutikker og flotte turområder.Leiligheten ligger tilknyttet Prinsdal seniorsenter. Et flott tilbud til alle over 62år i Søndre Nordstrand.Et ypperlig sted for å slå av en prat, spise god mat og kose seg.I juletider arrangeres det både julemarked, lotteri og tradisjonell julemiddag.Kafeteriaen er åpen fra kl. 10.00-14.00 alle dager.Her er det rom for å la kreativiteten jobbe!Bli gjerne med på strikkekafé.Hårpleien holder åpent alle dager.
1
72
Se store bilder
Prisantydning: 2 750 000,-
Totalpris: 2 781 038,-
Primær rom: 65m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.189 Bnr.375 Andelsnr.22 Orgnr.949003329 i Oslo kommuneKort oppsummertNedre Prinsdals vei 59F er en gjennomgående og lys leilighet med god internplassering på enden av bygget. Leiligheten har trappefri adkomst med heis fra bakkeplan til svalgangen i andre etasje. En god planløsning, romslig balkong og lys atmosfære.

Leiligheten ligger tilknyttet Prinsdal seniorsenter. Senteret tilbyr alt fra hår - og fotpleie til aktiviteter og møtesteder for alle over 62år. I tillegg har senteret en egen kafeteria som holder åpent hver dag fra kl. 10.00 - kl.14.00. Les mer: http://www.prinsdalseniorsenter.no/
- Gjennomgående 3-roms endeleilighet
- Romslig stue og separat kjøkken
- Trappefri adkomst via heis
- Mulighet for leie av garasjeplass/carport
- Kort vei til nærmeste matbutikk
- Ingen forkjøpsrett i borettslaget
- Flotte turområder i umiddelbar nærhet
- Balkong med flotte solforholdDitt nye hjemLeiligheten har en god planløsning som inkluderer en romslig sosial sone, kjøkken og to soverom. Stuen med spisestuen utgjør leilighetens største rom og er det naturlige samlingsstedet. Her er det gode møbleringsmuligheter og det er plass til både sofagruppe og spisebord. Vindusflatene mot balkongen slipper inn rikelig med naturlig dagslys og skaper en luftig atmosfære. Sentralt i stuen står det en peis som vil bidra til å skape lun stemning på kjølige høst - og vinterdager.

Via stuen er det direkte tilgang til balkogen. På årets varmeste dager er dette et ypperlig sted å nyte helgefrokosten. Her ute har man god boltreplass på ca. 8 kvm, med en tilhørende bod på ca. 2 kvm. Innred med behagelige møbler, ta med en god bok og nyt de flotte sommerdagene til det fulle.

På kjøkkenet møter man en stilren L-formet innredningen med lyse fronter med trefarget benkeplate. Det er svært godt med lagringsplass i skuffer og skap som gjør kjøkkenet enkelt å organisere. Kjøkkenet rommer også plass til et spisebordsmøblement av god størrelse hvor alle dagens måltider kan nytes i ro og fred. Stekeovnen og mikroen er forøvrig plassert i god arbeidshøyde. Opplegg for oppvaskmaskin.

Leiligheten inneholder totalt to soverom. Hovedsoverommet ligger vegg i vegg med stuen og har det samme utsynet som fra balkongen. Dette rommet er romslig med gode lysforhold og frittstående garderobe. Innred gjerne med dobbeltseng, nattbord og ytterligere skap - eller skuffeplass. Veggene er lysmalte.

Via hovedsoverommet finner badet sin rettmessige plass. Et lyst og innbydende bad, dekorert i hvite fliser. Her finner man alle fasiliteter man trenger og oppbevaringsplass til håndklær og toalettsaker. Badet inneholder dusj med glassdører, servant med underskap, toalett, speilskap, tørkeskap og opplegg for vaskemaskin..

Soverom to ligger på motsatt side av leilighet med inngang fra entréen. Et lyst soverom med garderobeskap. Rommet passer også godt som gjesteværelse eller kontor. I entréen er det plass til både sittebenk og skostativ.

Prinsdal seniorsenter ligger med tilknytning til bygget. Her kan man delta på en rekke aktiviteter og arrangementer i tillegg til å benytte seg av kafe, bibliotek m.m. Det blir arrangert alt fra strikkekafe og treskjæring til julemarked og Sverigeturer. Et supert tilbud som skaper godt samhold i borettslaget.InnholdInnhold: Stue, kjøkken, to soverom, bad, entré, utebod på balkong ca. 2 kvm.

Leiligheten disponerer også en bod i underetasje på ca. 2,6 kvm, samt loft.Beliggenhet og nærområdetNedre Prinsdals vei 59 F ligger i et attraktivt og rolig område på Prinsdal. Det er kort vei til turveier, dagligvareforretninger samt kollektivtilbud. Med tog tar man seg enkelt inn til Oslo sentrum på ca. 12 min, og ellers er det flere bussholdeplasser i nærheten. Nærmeste bussholdeplass ligger ved nærbutikken ca. 150m nedover gaten.

De daglige innkjøpene kan man enkelt gjøre på en rekke matbutikker i nærområdet. Nærmeste er nærbutikken Extra Supermarked ved Prinsdal som også har post i butikk og apotek. Her finner man det meste man trenger til hverdagen. Kun noen hundre meters gange lenger ned finner man Kiwi i tillegg til pizza og grillrestauranter. Legg gjerne turen innom den Indiske restauranten Grand Taj India som du finner samme sted.

Den nærliggende Grønliåsen er et fint sted for spaserturer i hverdagen, her finner du også lysløype med skispor når forholdene tillater vinterstid. Lenger ut i Østmarka venter et omfangsrikt nettverk av løyper med populære utfartsmål, deriblant en rekke markastuer. For innendørs trening finnes det flere alternativer. Prinsdal legesenter ligger rett ved borettslaget.TomtAreal: 8 355 kvm. Eierform: Festet fellestomt for borettslaget.

Tomten er festet av Oslo Kommune i 80 år fra 1985.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringBorettslaget har 25 garasje/carportplasser til leie. I tillegg er det 15 gjesteparkeringsplasser, det opplyses at det generelt er godt med parkeringsmuligheter.

De som ønsker plass kan ta kontakt med styret, parkeringsplasser fordeles av styret etter ansiennitet. Det er ledige plasser pr.08.01.2019 ref. styreleder. Det må innbetales et innskudd på kr.4.000,- til Lerdalsjordet Borettslag, dette beløpet refunderes ved avtalens utløp.

Leie pr. mnd. for carport: Kr. 150,-
Leie pr. mnd. for garasje: Kr. 200,-

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Flermannsbolig med saltak tekket med shingel/ papp e,l. Yttervegger i bindingsverk og betong. Utvendig fasade kledd med panel. Skillende vegger og etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert til antatt faste masser. Vinduer med 3-lags isolerglass fra 1985. Malte/slette innerdører fra byggeår. Blyglass i stuedør. Malt/slett entrédør med glassfelt fra byggeår.Overflater og innredningVegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Laminat. Fliser på bad. Himlinger (innvendig tak): Malte flater i himlinger.

Ikea kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Laminert benkeplate. Porselen oppvaskkum. Vitrineskap. Fliser over benk. Integrert kjøl/frys og oppvaskmaskin. Nedfellet steketopp. Innebygget stekeovn og micro. Mekanisk avtrekk fra ventilator i stål.

Bad: Flislagt bad. Heldekkende servant med underskap. Speilskap. Opplegg til vaskemaskin. Toalett. Nedsenket dusjgrube med innfeltbare dusjvegger i herdet glass.OppvarmingLeiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring og vedfyring. Varmekabel på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 65 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, entré.Adgang til utleieDet er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFelleskostnader er kr. 3 700,- pr. mnd. pr.17.12.2018 som dekker blant annet: Kommunale avgifter, forsikring av bygget, kabelTV og bredbånd, betjening av fellesgjeld m.m.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 31 038,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: EIKA Lånenr:152048818
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:
1.396.727,-
Restløpetid:3 år 6 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ---
Type rente: Flytende Rente pr.17.12.18:2,65%

Borettslaget har ikke IN-ordning eller sikringsordning.FellesformueKr. 32 286,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr 767 015,-
Som sekundærbolig: kr 2 761 253,-ForsikringForsikret i IF Skadeforsikring, med polisenummer: 589217. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget består av 45 andelsleiligheter. Lerdalsjordet B/L er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 949003329, og ligger i bydel Søndre Nordstrand i Oslo kommune med følgende adresse: Nedre Prinsdals Vei 59-63

Forretningsførselen utføres av OBOS Eiendomsforvaltning ASEnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken samt integrert tørkeskap på bad medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1987. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Ny eier skal godkjennes av styret. Kjøper har ikke rett til å ta boligen i bruk før søknaden er godkjent, ref. Lov om brl § 4-5.

Andelseiere må være fylt 55 år Jfr § 2 i vedtektene.

Det er ikke forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget.

Det er ikke tillatt å holde hund eller katt uten skriftlig tillatelse fra styret. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Vedtatt på årsmøtet avholdt i 2018: Vedtatt at dørlåsene skiftes, samt at dørene justeres og tetningslister skiftes/repareres.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 18.12.2018 og tilstandsrapport datert 02.01.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema: 20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): selger i hht fullmakt. selger kjenner ikke boligen som er et dødsbo

Iht. tilstandsrapport: Vinduer og dører/innerdører: TG2 er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid. Varmtvannsbereder: TG2 er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid. Baderom: TG2 er gitt med tanke på alder av gulvmembran.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 750 000,- (Prisantydning)
31 038,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 781 038,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 786 170,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det påløper administrasjonskostnader til forretningsfører ved overtagelse av garasje etter gjeldende priser.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Andreas AlvenesBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Festekontrakt Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1263 Nedre Prinsdals vei 59 F
1263, Nedre Prinsdals vei 59 F
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Nedre Prinsdals vei 59 F
1/28
Lukk
1