Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SENTRUM: Pen 2-roms loftsleilighet med enkel adkomst via heis. Ny parkett 2019. Lys og luftig. Sentral plassering!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Storgata 45B presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Leiligheten ble pusset opp 2006 da byggets tidligere loft ble innredet til leiligheter.Kjøkkeninnredningen er fra 2006, levert av IKEA.Kjøkkenet ble oppgradert i 2018/2019 med ny induksjonstopp og ny oppvaskmaskin.
Det er god plass til både sofa spisebord.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Plasser gjerne sofaen under den ene skråveggen for å god utnyttelse av det ekstra gulvarealet.En praktisk og arealeffektiv planløsning.Soverommet ligger på motsatt side av den sosiale sonen.Et lyst og åpen rom med behagelig atmosfære.Baderommet er plassert mellom soverommet og den sosiale sonen.Her kan man trå inn på et lunt gulv med varmekabler sommer som vinter.Badet er dekorert med lyseblå gulvfliser og hvite veggfliser.I 2019 ble det lagt ny parkett i entréen, stuen og kjøkkenet.Leiligheten disponerer også en bod med gulvareal på ca. 2kvm.Til leiligheten er det enkel adkomst med heis. Heisen er plassering i nabo-oppgangen med gjennomgang via korridor i 5. etasje (leilighetens etasje).Byggets inngjerdet bakgård.Leiligheten har en sentral plassering med kort vei til servicetilbud og kollektivtransport.Restauranter og kaffebaristaer i mangfold.VerkstedetCafe Sara7-eleven yummy heavenTorgata som er en av tverrgatene har blitt betydelig oppgradert de siste årene. Det samme skal skje med Storgata.01.Fasade01.Fasade
4
133
Se store bilder
Prisantydning: 2 990 000,-
Totalpris: 2 990 000,-
Primær rom: 37m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.208 Bnr.661 Andelsnr.21 Orgnr.989671030 i Oslo kommuneKort oppsummertLeiligheten ble pusset opp 2006 da byggets tidligere loft ble innredet til leiligheter. Alle overflater og innredninger er fra dette året, foruten om parketten. I 2019 ble det lagt ny parkett i entréen, stuen og kjøkkenet. Kjøkkenet har også blitt oppgradert i 2018/2019 med ny induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.

Hjemmet har en lys og luftig atmosfære og et hyggelig utsyn over nabolaget. Planløsningen er praktisk med god plass til innredning og oppbevaring.

  • Lys 2-roms loftsleilighet (5.etg)
  • Ombygget fra loft til leilighet i 2006
  • Totalt gulvareal på ca. 45kvm.
  • Nye hvitevarer
  • Varmtvann inkludert i fellesutgiftene
  • Enkel adkomst via heis
  • Arealeffektiv planløsning
  • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
  • Ingen forkjøpsrett
  • Kort vei til servicetilbud og kollektivtransport
Ditt nye hjemI leiligheten møter man en praktisk og arealeffektiv planløsning med åpen sosial sone. Vindusrekken slipper rikelig inn med naturlig daglys som gir stuedelen et luftig preg. Det er god plass til både sofa og spisebord. Innred etter behov og sett sammen den perfekte møbleringen til hverdagens rolige kvelder og større sammenkomster. Plasser gjerne sofaen under den ene skråveggen for å god utnyttelse av det ekstra gulvarealet. Lyset i taket består av lysskinner med frittstående downlights. 

Kjøkkeninnredningen er levert av IKEA og har en helhetlig utforming med slette, hvite fronter som står godt i stil til resten av rommet. Den smarte plasseringen langs den ene veggen gjør at kjøkkenet oppleves lite dominerende. Hvitevarene er integrerte. Kjøkkenet som er fra 2006 ble i 2018 oppgradert med ny induksjonstopp, og ny oppvaskmaskin i 2019. Det et godt med lagringsplass i skuffer og skap.

Soverommet ligger på motsatt side av den sosiale sonen. Et lyst og åpen rom med behagelig atmosfære. Innred gjerne med dobbeltseng, nattbord og en kommodeseksjon. Skåtaket gir sengeplassen en lun følelse, uten å være sjenerende. Et hyggelig rom å starte dagene på med kun noen fåtalls skritt til badet. 

Baderommet er plassert mellom soverommet og den sosiale sonen. Her kan man trå inn på et lunt gulv med varmekabler sommer som vinter. Badet er dekorert med lyseblå gulvfliser og hvite veggfliser. Innredningen består av en hjørnedusj med regn-blandebatteri, moderne servantskål, toalett, speil og opplegg for liten vaskemaskin.

Til leiligheten er det enkel adkomst med heis. Heisen er plassering i nabo-oppgangen med gjennomgang via korridor i
5. etasje (leilighetens etasje). Borettslaget består av 21 andelsleiligheter, og er en del av Sameiet Storgata 45.InnholdInnhold: Entre/stue/kjøkken, gang, bad, soverom.

Leiligheten disponerer også en bod med gulvareal på ca. 2kvm.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten har en svært sentral plassering midt i byen med kort vei til Akerselva, områdets mange kulturelle tilbud og gode spisesteder. Rett ovenfor leiligheten finner man blant annet populære Prindsens hage.

Torggata er den nye trendgaten i byen, renovert og pyntet opp, og forfrisket med en rekke nye spisesteder og butikker. Verdt å besøke er den peruanske baren Piscoteket og butikken Hevn - byens kanskje minste motebutikk.

Nærheten til Grünerløkka og ikke minst Vulkan gir også svært enkel tilgang til et bredt utvalg av sosiale samlingsplasser, serveringssteder og kulturelle opplevelser. På få minutter er du innenfor dørene på Mathallen der spennende råvarer selges over disk på gamlemåten. Her ligger også BAR Vulkan og Dögnvill Bar & Burger som begge inviterer til sosiale hyggestunder. Hverdagslige innkjøp kan du enkelt utføre ved nærbutikkene KIWI og COOP PRIX.

Underveis til Vulkan passerer du Blå, byens kanskje mest renommerte scene for jazz og electronica. Med 380 arrangementer per år i det gamle diamantlageret kan du velge og vrake i hva du vil se. Stedet har etter eget utsagn også Oslos fineste uteservering. Rockefeller og John Dee ligger få kaloriers gange unna.

Besøk også DogA, Norsk Design- og Arkitektursenter, med skiftende design- og arkitekturutstillinger i tillegg til debatter og aktiviteter for barn.

Grünerløkka rett over Akerselva byr på ytterligere kulturell næring, kjent for sine små parker og særegne puls. Hos Tim Wendelboe på hjørnet av Fossveien får du kaffe med lidenskap, kaffebrenneriet som tar mål av seg til å være blant de beste i verden på sitt felt. Meld deg gjerne på den ukentlige kaffesmakingen som foregår hver lørdag.

Gode restauranter i nærområdet inkluderer kritikerroste Bon Lío og Chez Colin, Kontrast og Pjoltergeist. Det er både thai, sushi, indisk og vegansk å få kjøpt i gatene omkring.

Parkområdene og småveiene langs Akerselva er ypperlige for de dagligdagse løpeturene, gjerne helt opp til Maridalsvannet om du vil.

Ta også en timeout i gresset i en av parkene på Løkka når solen titter frem. Kristparken med både fotball, basketball og bordtennis ligger like om hjørnet.

Til Torggata, Youngstorget og St. Hanshaugen går du på få minutter, det samme gjelder for sentrumskjernen og byens kollektive knutepunkt Oslo S med bussterminal. Alternativt kan du fra Møllergata ta buss 34 Tåsen-Ekeberg eller 54 Kjelsås-Aker Brygge som frakter deg til sentrum i løpet av få minutter.

Nærmeste trikkestopp finner du i Storgata knappe 150 meters gange unna, med linjene 11, 12, 13 og 17.  Med egen bil har du enkel adkomst både opp til Ring 2 ved Ila og ned til Ring 1TomtAreal: 390 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringGateparkering etter stedets regler.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygård i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser/tømmerflåte. Grunnmur i teglstein. Yttervegger av teglstein i hulmurkonstruksjon. Vinduer med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør. Trebjelkelag som etasjeskillere, trolig isolert med stubbloftsfyll. Saltak i trekonstruksjon hvor opplettene er tekket med falsede plater. Tretrapp og malte vegger i oppgangen samt i heis i nabo-oppgangen og gjennomgang via korridor på loftet.Overflater og innredningGulv: Gulv med parkett og fliser. I 2019 har det blitt lagt ny parkett i entre/stue/kjøkken. Innervegger: Vegger med malte flater og fliser. Himling: Himlinger med malte flater.

Kjøkken: Høy kjøkkeninnredning med høyglansfolierte fronter som er montert i åpen løsning i stuen. Nedfelt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate. Avtrekksvifte med kullfilter. Integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap

Bad: Bad med servantbolle på hylle/benk, speil, wc og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin. Rommet har naturlig avtrekk via ventil - men ikke tilluftsspalte ved dør.OppvarmingVarmekabler i badegulv, panelovner ellers. Varmtvann fra fellesanlegg.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 37 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/stue/kjøkken, gang, bad, soverom.Adgang til utleieBruksoverlating/fremleie er ikke tillatt uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknad om bruksoverlating skal skje skriftlig til styret. Normalt vil det bli gitt godkjenning i samsvar med § 5-5 og § 5-6 i borettslagsloven i inntil 3 år.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til spesialområde for bevaring (bolig, industri, forretning og kontor). For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17 og KDP-4.

Bygningen er registrert i SEFRAK som kulturminne, men er ikke meldepliktig ved riving/ombygging.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFellesutgifter er pr. 21.01.2019 kr. 3 338, - pr. mnd. Inkluderer bl.a. varmtvann, forretningsførsel, drift og noe vedlikehold, vaktmester, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter.

Herav: Felleskostnader kr. 2 732,-
Trappevasktillegg kr. 200,-
Tillegg bredbånd kr. 356,-
Dugnadsbidrag kr. 50,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld for andelen er kr.0,- pr. 21.01.2019 i følge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 200080207, Eika BoligKreditt AS Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 21.01.2019:
3.2% pa. Antall terminer til innfrielse: 338
Saldo per 21.01.2019: kr.12 667 018,-
Andel av saldo: 0
Første termin: 01.04.2014Første avdrag: 01.01.2017 ( siste termin 01.03.2047 )
Opprinnelig innfrielse lån (IN): 1 186 780
Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 1 136 570

Borettslaget har IN-ordning. In-ordningen har innbetaling 4 ganger i året. Innbetalingsfrister er 18. februar, 20. mai, 20. august, og 20. november.

Borettslaget har ikke sikringsordning.FellesformueKr. 13 306,- pr. 31.12.2017 iht. brev fra forretningsfører, datert: 21.01.2019LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr 860 376,-
Som sekundærbolig: kr 3 097 355,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 83023390. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget er registrert i Foretaksregisteret med organisasjonsnummer: 892160422 og ligger i bydel St. Hanshaugen i Oslo med adresser: Storgata 45 A og B

Borettslaget bestar av 21 andeler, med gnr. 208, bnr. 661 i Oslo kommune.

Borettslaget er seksjon 2 i Sameiet Storgaten 45. Sameiet består av Storgaten Næringsutleie AS (seksjon 1) og Gryteløkka AS (seksjon 3)EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen. Lamper i taket, garderobeskap og plissegardiner medfølger også boligen.DiverseBoligen har WebMatrikkel - Bygningsinfo - 1892, og Ferdigattest - Kontor til bolig - 2007. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Borettslaget praktiserer ikke forkjøpsrett.

En andelseier har rett til å overdra sin andel, men erververen må godkjennes av styret for at ervervet skal bli gyldig overfor laget.

Borettslaget har parabol på taket fra Canal Digital, og NextGenTel har uttak til tv i leilighetene. Det er opp til hver andelseier å velge tv-leverandør, men styret har fra
1. mai 2016 inngått en felles avtale med HomeNet om innlegging av fiber og bindingstid på 5 år.

Dyrehold er i alminnelighet tillatt så lenge dette ikke er til plage for andre beboere/ seksjonsbrukere. Anskaffelse av større dyr skal søkes styret. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Møllergata skole. Elever vil gå videre enten gå på Sofienberg skole eller Fagerborg skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Årlige strømutgifter: Totalt årsforbruk i 2018 var 5 244 kWh i Hafslund.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 30.01.2019 og takst tilstandsrapport 06.02.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
7. Kjenner du til om det er/har værtsopp, også svertesopp, råteskader eller fukt i boligen? Ja - Redegjør for dette: Fukt i vinduskarm. Mistenker at dette er fordi leiligheten ligger høyt oppe (5etg) og vinduet har i lengre tid vært utsatt vind og værforhold

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Elektro fagmannen AS

11. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Ja - Redegjør for dette: Hele Storgata skal rustes opp. Gata skal få nye og bredere fortau, nye holdeplasser og nytt gatedekke med nye trikkespor. Er planlagt å være ferdigstilt i 2021

12. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Ja - Redegjør for dette: Hele bygget ble totalrenovert i 2006

12.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja

Iht. tilstandsrapport: Vinduene er montert med dype vindusposter, som gir muligheter for kondens på glassene. Det er noe svertemerker i flisfugene i dusjhjørnet.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 990 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
500,- (Flyttegebyr til borettslaget - KJØPER)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 632,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 995 632,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte/Protokoll for år 2017
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0182 Storgata 45 B
0182, Storgata 45 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Storgata 45 B
1/24
Lukk
4