Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TØYEN: Lys og lekker 3-roms loftsleilighet i Christianias Hesteskofabrikk. VISNING AVLYST - SOLGT
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Sverres gate 10 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Stor og lekker med særpreg.En sosial og luftig leilighet med åpne løsninger.Leiligheten har gjennomgående preg av store rom, og inkluderer en romslig sosial sone med kjøkkenøy.
Takhøyden varier fra 176 ? 375cm.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Dagens eiere har gjennomført flere endringer de siste årene.God plass til tv-titting.Taket har synlige takbjelker og er innredet med trendriktige pendellamper samt lamper med spotter.Innred etter behov og sett sammen den perfekte møbleringen til hverdagens rolige kvelder.Stuen har flere soner som kan brukes.Soverommene er av gode størrelser.Det ene med walk-in-garderobe.Walk-in-garderoben inneholder mye skapplass.Praktiske løsninger.Det andre sovverommet er også av god størrelse.Dette rommet er innredet som kontor med mye garderobeplass.Dette rommet har også en hems på ca. 9kvm.På hemsen er høyden opp til taket ca. 100-160cm.Meget god takhøyde.Smakfullt og innbydende bad.Badet er pent innredet med lyse veggfliser og mørke gulvfliser.Oppgradert 2018 med flis-på-flis og nytt klosett.Entréen er langstrakt og lys.Leiligheten disponerer også en bod på ca. 1,4kvm ved siden av entrédøren og en bod på ca. 5,4kvm i 1. etasje.Hesteskofabrikken ble bygget om til leiligheter i 2010.Leiligheten har en tilbaketrukket og skjermet beliggenhet internt i det store kvartalet.Mange fine aktivitetstilbud i området.Frodige og fine turmuligheter.På Tøyen finner du meste innen servicetilbud.InteriørbilderOslos beste brunsj får du på Grådi i Sørligata med fin uteservering.Kort vei til alt innen service tlbud uansett hvilken retning du går.Grønland har også mye å by på.Her ved Oslo Mekaniske Verksted.01.FasadeLys 3-roms loftsleilighet i Christianias Hesteskofabrikk.A82T453601.Fasade
4
98
Se store bilder
Prisantydning: 5 600 000,-
Totalpris: 5 747 315,-
Primær rom: 95m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.231 Bnr.631 Snr.10 Orgnr.996096017 i Oslo kommuneKort oppsummertSverres gate 10 er en spennende loftsleilighet med gode lysforhold. Leiligheten har gjennomgående preg av store rom, og inkluderer en romslig sosial sone med kjøkkenøy. Takhøyden varier fra 176 - 375cm. Utsynet er høytliggende og man får gleden av vakre solnedganger. 

Beliggenheten på aktuelle Tøyen med sjarmerende Kampen og eksotiske Grønland i umiddelbar nærhet er svært sentral og gir deg tilgang på «alt» byen har å tilby innenfor gangavstand. I nærområdet finner man også flotte parkområder og et utbredt kollektivnettverk. 

  • Moderne loftsleilighet med originale detaljer
  • Hesteskofabrikken ble bygget om til leiligheter i 2010
  • Sjarmerende takbjelker og fabrikkformede vinduer
  • Utsikt til vakre solnedganger
  • Praktisk rominndeling
  • Romslig sosial sone - åpen kjøkkenløsning
  • Enkel adkomst med heis
  • Mulighet for leie av garasjeplass
  • Ingen forkjøpsrett
Ditt nye hjemI 2010 ble den tidligere fabrikken seksjonert og fullstendig ombygget til leiligheter. Sameiet inkluderer i dag 30 seksjoner hvor to er næring. Leiligheten er moderne og innholdsrik med et sjarmerende loftspreg. Dagens eiere har gjennomført flere endringer de siste årene. I 2014 ble den romslige sonen åpnet mellom stuen og kjøkkenet, baderommet ble modernisert i 2018 og ny parkett ble lagt 2019. 

Romhøyden har et bredt spenn og svært sjenerøs i noen partier. Den sosiale sonen bestående av stuen og kjøkkenet er romslig, og det er god plass til å store sosiale sammenkomster. Taket har synlige takbjelker og er innredet med trendriktige pendellamper samt lamper med spotter. Stuesonen er malt i en spennende kalkfarge. Innred etter behov og sett sammen den perfekte møbleringen til hverdagens rolige kvelder.

Kjøkkeninnredningen er pent utformet med høyglans fronter og mørk laminert benkeplate. I forbindelse med romendringen i 2014 ble også kokeøyen forlenget. I dag kan man plassere to barkrakker på enden som vil danne en ypperlig sitteplass til raske frokoster, eller en sosial plass under matlagingen. En velholdt innredning med integrerte hvitevarer. Induksjonstoppen er av bred modell.

Soverommene er av gode størrelser hvor det ene har en praktisk hems og det andre en walk-in-garderobe. Hemsen er på ca. 9kvm med en høyde opp til taket på 100-160cm. Begge rommene er dekorert i lyse farger med en mørkegrønn kontrastvegg. Walk-in-garderoben inneholder mye skapplass og vil gjøre det enkelt å opprettholde en ryddig atmosfære.

Badet er pent innredet med lyse veggfliser og mørke gulvfliser. Under oppgraderingen i 2018 ble det lagt flis-på-flis og montert nytt klosett, blandebatteri og dusjvegg. Dusjsonen er avgrenset med glassdør, og det er opplegg for vaskemaskin under benkeplaten.

Entréen er langstrakt og lys med god plass til kommode eller eventuelt skap. Fra taket henger det en stilig garderobestang for oppheng av yttertøy.

Leiligheten er svært helhetlig utformet med gjennomtenkte detaljer og pent interiør. Atmosfæren er åpen og lysforholdene gode. Flere originale elementer er bevart og viser eiendommens tidligere historie. En unik loftsleilighet som bør oppleves!EierbrøkSeksjonsbrøk: 90/1852InnholdInnhold: Entre/gang, bad, 2 soverom, omkledningsrom, stue/kjøkken. Sengehems og balkong.

Leiligheten disponerer også en bod på ca. 1,4kvm ved siden av entrédøren og en bod på ca. 5,4kvm i
1. etasje.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten har en tilbaketrukket og skjermet beliggenhet internt i det store kvartalet mellom Sommerfrydhagen og Klosterenga på Tøyen / Nedre Kampen. Samtidig er veien kort til et pulserende byliv med mange kulturelle aktiviteter, og best av alt er gangavstand til alle byens fasiliteter.

Dagligvarene kan du handle enkelt ved de mange dagligvareforretningene i området, deriblant KIWI Tøyen, COOP Prix Kampen eller Rema 1000 Jordal. På Grønland finner du også MENY som er kjent for et av Østkantens beste økologiske utvalg, i tillegg til grønsakshandlerne ved Grønland Basar og ett av Vinmonopolets utsalg. Det beste med Grønland er kanskje alle de små lokale matforretningene som ligger i Tøyengata. Vareutvalget innen frukt, grønt og kjøttvarer er imponerende, både i kvalitet og pris.

Legg turen innom Human Mote på Tøyen Torg og ta en kaffe med gode venner, eller en klassisk drink til aftens. Et velrenommert serveringssted er Lompa/Olympen som byr på bondekost av øverste klasse. Her er atmosfæren folkelig og lokalene fasjonable, ryktene sier at én lysekrone alene har kostet over 800.000,-.

Rusler du opp til Tøyensenteret finner du Skatten som fokuserer på «enkel mat av ærlige råvarer» og rene smakene. På Postkontoret er det en mer urban stil. Maten her leveres av Cin Cin som har fått flere gode anmeldelser og er blitt kjent for å være blant de som serverer Oslos beste italienske pizza. Oslos beste brunsj får du på Grådi i Sørligata med fin uteservering.

Verdt å besøke er også Kampen, som ofte beskrives som en liten idyllisk oase midt i byen. Her finnes koselige gater, sjarmerende småhus og deilige parker som er med på å skape en atmosfære mange har forelsket seg i. På Kampen Bistro komponeres en ny meny hver dag og matstilen varierer avhengig av hvilken kokk som står på kjøkkenet. Husmannskosten står likevel i fokus.

Også rekreasjonsmulighetene er mange; en av de nærmeste naboene er Klosterenga i tillegg til Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk hage som grenser til hverandre og gir deg store, flotte grøntområder for gå- eller løpeturer. Tøyenparken har Tøyenbadet, sol til 23.00 og Øyafestivalen, mens Kampen park har vannspeil og nydelig utsikt utover byen.

Nærheten til Tøyen T-banestasjon med alle 5 linjer, få minutters gange til både bussterminalen og jernbanestasjonen med Flytoget gjør beliggenheten spesielt gunstig og til et meget sentralt utgangspunkt. Herfra spaserer du inn til Oslo sentrum og den nye bydelen i Bjørvika på 10 minutter og til Grünerløkka på cirka 15 minutter.TomtAreal: 567 kvm. Eierform: Fellestomt for sameiet.ParkeringDet er mulighet for leie av parkeringsplasser i garasjeanlegg i bakgård, ca. 50 m unna boligen. Det er ledige plasser pr. 23.01.2019, ny eier kan mulig ta over selgers plass.

Leie av parkeringsplass kr. 1000,- betales sammen med fellesutgifter.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygård i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Såler, antar fundamentert til komprimerte/faste masser eller tømmerflåte. Grunnmur av antar teglstein. Yttervegger i hulmurkonstruksjoner som er slemmet/malt. Vinduer med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør. Det antas at det er trebjelkelag som etasjeskillere. Saltak i trekonstruksjon som trolig er tekket med takstein. Heis i oppgangen og inngang fra korridor.Overflater og innredningGulv: Gulv med 1-stavs parkett, parkett og fliser. Innervegger: Vegger med malte flater og fliser. Himling: Himlinger med malte flater, skråhimlinger.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med høyglansfolierte fronter som er montert i åpen løsning med stuen. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Nedfellbar avtrekksvifte med kullfilter og som blåser ut i benkeskap. Fliser over benk. Integrert induksjonstopp (bred modell), stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Nedfellbar strømsøyle på kokeøy.

Bad: Bad med nedfelt servant, underskap, veggmontert wc og dusjvegg ved nedsenket dusjsone. Opplegg for vaskemaskin.OppvarmingVarmekabler i badegulv, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 95 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, omkledningsrom, stue/kjøkken.Adgang til utleieUtleie og eierskifter må meldes skriftlig til styret.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17

Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul liste fra Byantikvaren i Oslo).Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFelleskostnader totalt kr. 5 251,- pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører som dekker blant annet: forsikring av bygg, noe utvendig vedlikehold, kommunale avgifter, renter og avdrag fellesgjeld og kabel-TV/bredbånd.

Herav: Felleskostnader kr.4 078,-
Renter og avdrag kr.1 093,-
Kabel-TV / Bredbånd kr.425,-
Refusjon varmtvann -kr.345,-

I tillegg betales parkering ( 6131 - 5 ) kr.1 000,-

Felleskostnadene justeres årlig i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 147 315,- i følge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12130583405, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 22.01.2019:
3.9% pa. Antall terminer til innfrielse: 59
Saldo per 22.01.2019: kr. 2 437 250,-
Andel av saldo: kr. 147 315,-
Første termin/første avdrag: 01.12.2017 ( siste termin 01.09.2033 )FellesformueKr. 21 314,- pr. 31.12.2017 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 1 331 342,-
Som sekundærbolig: kr. 4 792 832,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 80724617. Betales gjennom felleskostnader.

Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.

Sameiet består av 30 eierseksjoner, hvorav 28 består av leiligheter. Seksjon 1 og 2 er kjellerlokalet til sameiet.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

Medfølger ikke boligen: Tv-benk, Get tuner, skuffeseksjon gang, i skyvedørsgarderobe står det lagret skap, vitrineskap og fryser.DiverseBoligen har ferdigattest datert 2015 og ferdigattest / Exdok (attestert) - 1915.. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Iht. årsmøte avholdt i 2018: KOMMENDE 5-ÅRS PERIODE: Styret vil i kommende femårsperiode forholde seg til vedlikeholdsrapporten utformet av selskapet Opak i forbindelse med planlegging av fremtidig vedlikehold. Det bemerkes at de mest kostbare vedlikeholdsoppgavene for sameiet er gjennomført i henhold til planen. I kommende 5 årsperiode bør det prioriteres en gjennomgang for å avdekke om vinduer og utvendige dører, herunder på balkongene bør males.

Selger hadde i 2018 ca kr. 20 000,- i strømutgifter, (gjelder både nettleie og forbruk).

TV og bredbånd: Sameiet har avtale med Get AS

Dyrehold er i alminnelighet tillatt så lenge dette ikke er til plage for andre beboere/seksjonsbrukere. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Tøyen skole og Jordal skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser: 2005/83643-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST  05.12.2005 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:231 Bnr:623 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:231 Bnr:630 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:231 Bnr:633 Bestemmelse om benyttelse Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v Plan og bygningsetaten OVERFØRT FRA: 0301-231/631
Gjelder denne registerenheten med flere

2008/873576-2/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST  28.10.2008 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:231 Bnr:623 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:231 Bnr:624 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:231 Bnr:625 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:231 Bnr:626 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:231 Bnr:627 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:231 Bnr:628 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:231 Bnr:629 Snr:1 - Snr:43
RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:231 Bnr:630 Snr:1 - Snr:33
RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:231 Bnr:632 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:231 Bnr:633 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:231 Bnr:634 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:531 Bnr:3 Bestemmelse om rett til lokaler for tilkobling for strøm, telefon og kabel-TV/bredbånd. Bestemmelse om adkomstrett. Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-231/631
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/366717-9/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 25.05.2009 Bestemmelse om gjensidig rett til bruk av grunn for reparasjon og vedlikehold Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten OVERFØRT FRA: 0301-231/631
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/366717-12/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 25.05.2009 Bestemmelser om vann- og avløpsanlegg Med flere bestemmelser Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune v/Vann-og avløpsetaten OVERFØRT FRA: 0301-231/631
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/48338-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 17.01.2014 BELØP: NOK PANTHAVER:Sparebanken Møre Org.nr: 937899319

2017/855583-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 08.08.2017 14:32 BELØP: NOK PANTHAVER:Sparebanken Møre Org.nr: 937899319

Grunndata ________________________________________ 2009/464246-1/200 SEKSJONERING TINGLYST 26.06.2009 SNR: 10
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 90/2350

2010/111960-3/200 RESEK/ENDRING FORMÅL/BRØK/TILLEGGSDEL TINGLYST  12.02.2010 SNR: 10
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 90/2224

2010/612198-4/200 RESEK/ENDRING FORMÅL/BRØK/TILLEGGSDEL TINGLYST 18.08.2010 SNR: 10
FORMÅL: Bolig TILLEGSDEL: Bygning SAMEIEBRØK: 90/1852Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 30.01 2019 og tilstandsrapport datert 31.01.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Nei - Kommentarer: Badet er renovert med flis-på-flis i 2018 etter vannskade fra utvendig bod 2017

1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Totarenovering 2010
Bad renovert 2018.

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: 2010 Total-renovering utført av utbygger 2018 Nye fliser, alle overflater. Nytt blandebatteri, dusjarmatur, toalett, dusjvegg

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Gjensidige forsikring/Polygon group (entreprenør)

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Nei - Kommentarer: Beskjed fra legger av parkett 2018/2019: Betongsålen har noe skjevheter, men ikke mer enn normalt på et gammelt bygg. Hensynstatt/rettet under legging av ny parkett

8. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Ja - Redegjør for dette: Dokumentert lekkasjeskade i tak, utbedret med nytt tak i 2012. Dokumentasjon bør kunne fremskaffes av sameiet ved behov

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Nytt tak lagt som sak mot utbygger 2012/2013

8.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Dokumentasjon kan fremlegges av styret i sameiet

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Elektriker tilkalt for div småjobber: ny dimmer på bad, oppkobling komfyr og flere stikk-kontakter

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Nei - Kommentarer: Ikke som vi vet om eller som er forelagt oss på noe tidspunkt hverken før eller etter overtagelse

10. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Vannskade 2015. Pakning røket på vaskemaskin på bad. Utbedret av Gjensidige/Ssg Lekkasje utvendig bod 2017. Ventil på varmtvannsbereder. Utbedret av Gjensidige/Polygon group 2017/2018

10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Se forrige punkt. Bad bygget/totalrenovert i 2010. Renovert 2018

10.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: 2010: Utbygger 2018: Gjensidige/polygon

16. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Type rapport og dato: Skaderapport fra Gjensidige ang vannskade bør kunne fremskaffes av sameiet ved behov

20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
2018: Søkt Oslo plan og bygningsetat om oppsetting av balkong. Søknaden stoppet opp pga manglende godkjenning fra nærliggende bygg. Byantikvar og Plan og Bygg var forøvrig positive til å godkjenne endringenOppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 600 000,- (Prisantydning)
147 315,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 747 315,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 190,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
148 670,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
163 182,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 910 497,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Seksjonering Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte m/protokoll avholdt 2018
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 0652 Sverres gate 10
0652, Sverres gate 10
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Sverres gate 10
1/38
Lukk
4