Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
HOVIN: Moderne, påkostet og gjennomgående 3-roms med romslig balkong. Fritt utsyn og svært gode solforhold. Designpreg.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Vallefaret 4 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Leiligheten er lys og luftig med en romslig takhøyde på ca. 2,50m.Gjennomgående gode og fine materialvalg.En moderne, trendriktig og nydelig leilighet med gjennomgående planløsning.
Kalkmalingen setter et spennende preg på rommet og står godt i stil til dagens interiørtrender.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Alternativ innredning.Kjøkkeninnredning er fra leverandøren Kvik av typen Mano ? en dansk designklassiker.På kjøkkensiden mot vinduet er det tillaget en smart spiseplass med plass til tre barkrakker.Innredningen ble satt inn ny i 2008 med høykvalitets integrerte hvitevarer.Masse skapplass og komfyren plassert godt i fin arbeidshøyde.Godt vedlikeholdt og oppleves nesten som nytt.Hovedsoverommet er av god størrelse, dekorert med en mørk kontrastvegg og flotte pendellamper.Et herlig sted å starte dagene.Rommet inkluderer to høyreiste garderobeskap.Soverom to er malt i en behagelig dus farge, innredet som et luksuriøst kontor.Rommet vil også passe godt som barne- eller gjesterom.Entréen er langstrakt og lys.Fra gangen har man tilgang til garderoberom.Badet ble i 2005 modernisert i regi av borettslaget.Badet inkluderer opplegg for vaskemaskin. Gulvet har varmekabler.Leiligheten disponerer også en bod på ca. 6kvm (gulvareal) på felles loft og to boder på hhv. 2,8 og 1,5kvm i felles kjeller.I sommerhalvåret kan man nyte balkongens gode solforhold til det fulle.Balkongen er sørvestvendt med fritt utsyn og privat atmosfære.Solnedgang fra balkongen.Borettslaget har romslige og velstelte fellesområder til glede for beboerne.Mye luft og lite innsyn.Et veldrevet borettslag med trivelig bomiljø, gode naboer og lite utskiftning.Fasade Vallefaret nr 2 til nr 10Fasade inngangsparti sommerGrillplassen sommerHøstfarger i skogen bak blokken."Bolig i park" var nettopp mottoet da Vallefaret ble bygget, noe området lever opp til.Høstidyll ved Hovindammen.Kort vei til Baker Hansen og fasiliteter som dagligvare, renseri, post og apotek på Fyrstikktorget
4
85
Se store bilder
Prisantydning: 4 190 000,-
Totalpris: 4 308 649,-
Primær rom: 63m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
AdresseVallefaret 4MatrikkelGnr.130 Bnr.91 Andelsnr.111 Orgnr.950443138 i Oslo kommuneKort oppsummertVallefaret 4 er en gjennomgående 3-roms med flotte kvaliteter. Leiligheten har et moderne uttrykk med trendriktige detaljer, gjennomtenkt materialbruk og velvalgte farger.

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på Valle Hovin, omkranset av grøntområder. Borettslagets plassering er skjermet og uten gjennomgangstrafikk. Det er kort vei til både Hasle Torg, Helsfyr og flere knutepunkter. Rett nedenfor ligger Hovindammen, en liten parkdam med hyggelig tursti. Borettslagets hjemmeside: www.vallefaret.no

  • Flott leilighet med nydelig interiør og designpreg
  • Gjennomgående planløsning
  • Balkong med svært gode solforhold
  • GET bredbånd og kabel-tv
  • Tre romslige boder (totalt ca. 10,3kvm gulvareal)
  • Fellesvaskeri i borettslaget
  • Mulighet for leie av selskapslokale
  • Parkeringsplass kan leies etter venteliste*
  • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
  • Rask avklaring av forkjøpsrett
Ditt nye hjemLeiligheten er lys og luftig med en romslig takhøyde på ca. 2,50m. Veggene mot naboleilighetene i stuen og soverommene ble i 2008 etterisolert og malt med kalkmaling. Dette gav en god lyddempende effekt og et lunt preg. Kalkmalingen setter et spennende preg på rommet og står godt i stil til dagens interiørtrender. I 2018 ble veggene malt på nytt - liste med fargekoder kan oversendes.

Peisovnen i stuen er av modellen Venturi, kledd med innvendige Chamotte-steinplater. Varmeeffekten er svært god og peisen er rentbrennede. Et pent og stemningsfullt bidrag i rommet som vil gi en behagelig varme på kjølige vinterkvelder. I 2013 ble pipene rehabilitert i regi av borettslaget. 

I sommerhalvåret kan man nyte balkongens gode solforhold til det fulle. Midtsommers titter solen fram ca. kl. 14.00 og blir værende utover kvelden til ca. kl. 22.00. Balkongen er sørvestvendt med fritt utsyn og privat atmosfære. Det er god plass til møblering.

Kjøkkeninnredning er fra leverandøren Kvik av typen Mano - en dansk designklassiker. Innredningen ble satt inn ny i 2008 med høykvalitets integrerte hvitevarer fra Siemens og Electrolux m.m. Oppvaskmaskinen fra Siemens har ekstra god lydisolering (re 1pw) som gir minimalt med støy. En stilfull innredning med slette fronter og heltre benkeplate. Det er godt med lagringsplass i skuffer og skap.

På kjøkkensiden mot vinduet er det tillaget en smart spiseplass med plass til tre barkrakker. Et ypperlig sted for dagens første kaffekopp og den raske morgenfrokosten. Kjøkkenveggene er malt med den samme kalkmalingen som kontrastveggen i stuen. Spennende, moderne og pent dekorert.

Badet ble i 2005 modernisert i regi av borettslaget. Arbeidet omfattet ny flis, skift av sluk, legging membran og nye vannrør. Gulvet har varmekabler. Rommet er delikat innredet med lyse farger og to doble speilskap. Dusjen har svingbare glassdører som gir rom for ekstra gulvplass når dusjen ikke er i bruk.

Av de totalt to soverommene er det ett som utpeker seg som det naturlige hovedsoverommet. Dette rommet er av god størrelse, dekorert med en mørk kontrastvegg og flotte pendellamper. Soverom to er malt i en behagelig dus farge, innredet som et luksuriøst kontor. Rommet fungerer ypperlig til denne bruken, men vil også passe godt som barne- eller gjesterom.

Borettslaget ble anrettet etter mottoet "Bolig i park" og inkluderer velstelte fellesområder til glede for beboerne. Her finner man blant annet hageområde, utegrillplass og et nyoppført lekestativ. Et veldrevet borettslag med trivelig bomiljø, gode naboer og lite utskiftning. Laget gir også andelseierne muligheten til å leie et romslig selskapslokale. Lokalet «Velferden» rommer opptil 50 personer og kan leies både hverdag og helg.InnholdInnhold: Entre/gang med garderoberom, bad, to soverom, kjøkken, stue. Balkong.

Leiligheten disponerer også en bod på ca. 6kvm (gulvareal) på felles loft og to boder på hhv. 2,8 og 1,5kvm i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten har en tilbaketrukket plassering på Valle Hovin med kort vei til knutepunkter, handlesentre, kollektivtransport og dagligvarer. Borettslaget Valle er godt etablert, med en attraktiv beliggenhet og rolige internveier.

Borettslagets nærmeste nabo er Valle barnehage som holder til i et eldre verneverdig hus. Barnehagen har blitt drevet her siden 1955 og består av tre avdelinger med totalt 43 barnehageplasser. En trivelig barnehage som har som visjon «å skape gode minner i en atmosfære av trygghet». I tillegg finner man Valle Hovin Idrettsbarnehage lokalisert i Intility Arena og Hovin barnehage ca. 500m unna.

De daglige innkjøpene kan enkelt gjennomføres på Kiwi Hovinveien eller Joker Hasle. Begge ligger innenfor kort gangavstand, hvor sistnevnte har søndagsåpent fra kl. 9-21. På Kiwi er det gratis parkering i underetasjen dersom man måtte trenge bilen som bærehjelp. Rema 1000 vil også åpne på Intility Arena i løpet av våren.

For større shoppingmuligheter ligger både Hasle Torg og Fyrstikktorget innenfor få minutters gange. Her finner du blant annet treningssenter, frisørstudio, apotek, blomsterbutikk og et av vinmonopolets utsalgssteder. Fyrstikktorget finner sted i ærverdige bygårder med røtter helt tilbake til 1870-tallet da Nitedal brukte fabrikken til å produsere de berømte fyrstikkene. I dag finner man blant annet sykkelbutikk, postkontor og sushibar her.

For treningsentusiastene er det kort vei til topp moderne treningssenter i nyåpnede lokaler i Intility Arena som er Vålerenga sin nye stadion. Ved sidene av ligger det mange fotballbaner både av både gress og kunstgress for entusiastene. Det arrangeres både fotballskole og cups. Hovindammen er et ypperlig sted for rolige turer og sommerlunsjer i gresset sommerstid.TomtAreal: 33 438 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringDet er for tiden 67 parkeringsplasser som blir tildelt etter hvert som de blir ledige. Dersom noen beboere ønsker seg fast parkeringsplass kan styret kontaktes og man vil bli satt på venteliste. Det finnes to garasjelag i borettslaget, og pr. d. d. er det ikke venteliste i garasjelag
1.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene er etterisolert og forblendet med teglstein samt felter ved balkongene med liggende kledning. Støpte dekker som etasjeskillere. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongstein. Fra stuen er det utgang til balkong på ca 7 kvm. tremmegulv. Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering samt brannklassifisert lås og vrider.Overflater og innredningGulv: Gulv med parkett og fliser Innervegger: Vegger med mur, malte flater/kalkmaling og fliser. Himling: Himlinger med malte flater.

Kjøkken: Høy kjøkkeninnredning med høyglansfolierte fronter. Underlimt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate. Avtrekksvifte i stålhette med kullfilter og 2 glassplater over benk. Integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap samt spisebord/-benk ved vinduet.

Bad: Bad med heldekkende servant med berøringsfritt blandebatteri, underskap, speilskap, wc og 2 svingbare dusjvegger. Opplegg for vaskemaskin. Rommet har naturlig avtrekk via veggventil.OppvarmingVarmekabler i badegulv, løse ovner ellers. Rentbrennende peisovn i stuen.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 63 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererKr. 2 572,- pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører som dekker blant annet: forsikring av bygg, noe utvendig vedlikehold, kommunale avgifter, betjening av fellesgjeld og kabel-TV/bredbånd.

Herav: Felleskostnader kr.2.309,-
Trappevask kr.100,-
Kabel-tv kr.163,-

Vedtatt på ekstraordinær generalforsamling 29.11.2018: Generalforsamlingen gir styret i Valle borettslag fullmakt til å innhente tilbud på utskifting av vinduer og balkongdører i de leiligheter som gjenstår og å skifte ut disse, samt å ta opp lån i forbindelse med gjennomføringen av prosjektet. Dette vil føre til økt husleie. Selger opplyser at husleien vil øke 15% fra
1.april til kr.
2.918,-. Dette tilsvarer kr.346,35.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 118 649,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: EIKA Lånenr: 152075623
Restsaldo total: 27.917.578,-
Restløpetid: 14 år 10 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.25.01.19:2,25% Annuitetslån.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 25 399,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 1 036 929,-
Som sekundærbolig: kr. 3 732 944,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: . Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget består av 254 andelsleiligheter. Valle Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950 443 138, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse: Vallefaret 1-23, 2-22.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter DTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

Medfølger ikke boligen: Pendel-lamper (alle rom)
Vegglampe på kontor Sort metallhylle på kjøkkenvegg Bildewire på soveromsvegg Trefargede hyller på stuevegg Vaskemaskin fra MieleDiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1957. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Ved et hvert eierskifte må erververen godkjennes av styret for å få rett til å bruke boligen.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Dyrehold er ikke tillatt uten styret forutgående skriftlige dispensasjon. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

GET er leverandør av tv- og bredbåndsleveranser. Borettslaget har lagt inn fiber til alle leiligheter. Standard for alle leiligheter er et fiberpunkt som termineres i en hjemmesentral med uttak for tv-boks og internett. En tv-boks er inkludert i husleien. Utstyr og punker utover standard bekostes av beboer.

Selger har hatt et strømforbruk på hhv. 4695 kwh i 2017 og 4526 kwh i 2018. (Fakturerte strømkostnader for 2018, var på kr.
6.035,- inkl. nettleie). Selger oppplyser også at de bruker primært vedfyring i boligen da peisen har sterk varmeeffekt, samt får isolasjon fra tilstøtende leiligheter på flere sider.

Eiendommen sokner til Teglverket skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 29.01 2019 og tilstandsrapport datert 31.01.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Downlights er skiftet i borettslagets regi fra halogen til LED.

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Morten Fure AS, november 2017.

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Elsikkerhetsdokumentasjon fra Morten Fure AS medfølger leiligheten. (Utover dette har borettslaget papirene på utført arbeid)

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Ja, det har vært generell rehabilitering av alle pipeløp og kontroll samt remontering av ildsted ble gjort i borettslagets regi i 2013 av Nils Berg AS. OBOS Prosjekt AS, var engasjert som prosjekt- og byggeleder. Borettslaget har all dokumentasjon her.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Maling av rekkverk/stålkonstruksjon på balkongene ble gjort i borettslagets regi for noen år tilbake i 2010.

8.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Malere ble leid inn av borettslaget til å utføre arbeidet.

9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: Ja, DLE, - herunder Infratek (innleid av Hafslund Nett AS) har kontrollert det elektriske anlegget og informert om el-sikkerhet senest i
2012-2013. Papirer på dette medfølger boligen.

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Melsted Electro AS

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Nei - Kommentarer: Henviser til kontroll utført av Infratek AS

19. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Ja - Redegjør for dette: Styret i borettslaget har vedtatt utskifting av vinduer og balkongdører i alle leiligheter, da de fleste er i dårlig forfatning. Det er allerede skiftet ut vinduer og balkongdører i 22 leiligheter på grunn av tilstanden disse var i. Dette betyr ifølge borettslaget at det vil forekomme utskifting av balkongdør- og vinduer trolig i 2019 på denne leiligheten. Jeg har dog aldri merket noe som helst problematikk knyttet til dette.

Iht. tilstandsrapport: Veggene - ingen observerbare skader, men noe synlig sparklekanter og riss i noen plateskjøter i kalkmalte flater.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 190 000,- (Prisantydning)
118 649,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 308 649,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 187,- (Forkjøpsrettsgebyr)
--------------------------------------------------------
12 319,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 320 968,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 7 187,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte/protokoll for år 2017
Ekstraordinært årsmøte/protokoll 29.11.2018
 Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0663 Vallefaret 4
0663, Vallefaret 4
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Vallefaret 4
1/34
Lukk
4