Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LAMBERTSETER: Velholdt rekkehus over tre plan fra 2008. Familievennlig. Garasjeplass m/ladepunkt. Sydvendt hage.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Allerede rett utenfor døren finner man borettslagets interne lekeplass.Ved inngangspartiet er det en uteplass med morgensol og en praktisk utebod.Easy living på Lambertseter med nærhet til det meste man trenger i hverdagen; skole, barnheage, t-bane, butikker, skiløyper, svømmehall, etc.Tunet er en skjermet og idyllisk samlingsplass for familiene og barna i borettslaget.
Kun knappe 100m unna finner man Rema 1000 og  T-banestasjon.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Terrassen er sydvestvendt på ca. 6 kvm med en tilhørende hageflekk med gressplen.Entre med garderobeplass.Stuen er gjennomgående med gode lysforhold.Det er godt med plass til både sofagruppe og spisebord.Det er montert sentralstøvsuger med uttak i alle etasjer.Alle rom unntatt bad har gulv med eikeparkett.Den moderne peisovnen vil skape lun stemning på kjølige vinterdager.I tilknytning til kjøkkenet er det plass for et langstrakt spisebord.Her møter man en høyreist, L-formet innredning med folierte fronter og heltre benkeplate.Alle hvitevarene med unntak av kjøleskapet er integrerte.I første etasje finner man også et mindre toalettrom med flislagt gulv, lyse vegger, toalett og servant. Hjemmet inneholder totalt fire soverom - tre beliggende i andre etasje og ett i loftsetasjen.Hovedsoverommet inneholder to doble garderobeskap.På soverommet er det fjernstyrte persienner.De tre øvrige soverommene vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom eller kontor.Alle er lysmalte med god atmosfære.Badet har plass i andre etasje, og er lyst og romslig.Innredningen inkluderer badekar med dusj, servant med underskap, speilskap og et høyskap samt opplegg for vaskemaskin.Loftstuen er lys og romslig med to vindusflater i taket.En smart sone for storfamilien som gir barna ekstra boltreplass og muligheten til å hygge seg meg egne tv-ønsker.Det siste soverommet finner sin plass i loftsetasjen. Det er også en praktisk innebod i loftsetasjen.I garasjen disponerer rekkehuset en garasjeplass med lademulighet.Velkommen til visning!Planskisse 3. etg.Planskisse 2. etg.Planskisse 1. etg.Det er kort vei til Lambertseter senter.Det er lysløpe rett ved huset, mens et større løypenett finnes innover i Østmarka.Det er kort vei til Skullerudstua, en inngangsport til Østmarka.På Lambertseter er det både kunstgressbane og flerbrukshall.Det er gangavstand til Lambertseter skole og Lambertseter bad.T-banestasjonen ligger omtrent 100 meter fra huset.Nærmeste dagligvarebutikk ligger omtrent 100 meter fra huset.IMG_2023Det er flere barnehager innenfor gangavstand.Det er flere barnehager innenfor gangavstand.
5
370
Se store bilder
Prisantydning: 5 100 000,-
Totalpris: 7 970 304,-
Primær rom: 120m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Borettslag
Rom: 2 / Soverom: 4
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.159 Bnr.203 Snr.2 Andelsnr.5 Orgnr.993105805 i Oslo kommuneKort oppsummertHer er alt lagt til rette for at barnefamilier skal stortrives. Tun med egen lekeplass, nærhet til skogsområder, skiløyper, svømmehall, idrettsanlegg, etc. gir flotte oppvekstvilkår. Gangavstand til skoler og barnehager, stor Rema 1000 butikk og T-banestasjon like uten for gjør hverdagene enkle.

Rekkehuset er moderne og tidsmessig med en familievennlig utformet planløsning over tre plan og inkluderer blant annet fire soverom, stue og loftsstue.

Stuen er romslig og lys med moderne peisovn. Herfra er det utgang til en sydvendt terrasse på ca. 6kvm som ligger vendt mot fellestunet.
- Moderne, innholdsrikt rekkehus med terrasse
- Fire soverom, alle med garderobeskap og både stue og loftstue
- Garasjeplass m/ ladepunkt
- To uteboder på hhv. 2 og 4kvm
- Veletablert borettslag med intern lekeplass
- En rekke servicetilbud innenfor gangavstand
- Kun 100m til nærmeste dagligvareforretning
- Lysløype og fotte turområder i umiddelbar nærhet

Kamomille Borettslag ble bygget i 2008 og består av 45 andelsleiligheter i rekkehus fordelt på seks bygninger. Husene omkranser et felles tun med lekeplass og plen. Les mer på lagets egne hjemmeside: web4.herborvi.no/0645

Borettslaget har IN-ordning for individuell nedbetaling av fellesgjeld. Hvis hele fellesgjelden nedbetales reduseres månedlige felleskostnadene til kr. 3890,-.Ditt nye hjemI første etasje møter man en romslig sosial sone med direkte adkomst til terrassen og hagen. Et fint allrom med god atmosfære og flere møbleringsmuligheter. Sonen er langstrakt og lys, og det er godt med plass til både sofagruppe og spisebord. Midt i rommet står det en moderne peisovn med vedfyring. Et pent bidrag i rommet som vil skape lun stemning på kjølige vinterdager.

På terrassen møter man et luftig uterom på ca. 6 kvm med tilhørende hageflekk. Et ypperlig sted for helgefrokoster og sommerhygge i solen. Herfra har man fri sikt til lekeplassen rett utenfor. En praktisk plassering som kommer godt med når man skal holde et øye med familiens yngste.

Kjøkkenet ligger i bakre del av den sosiale sonen. Her møter man en høyreist, L-formet innredning med folierte fronter og heltre benkeplate. Alle hvitevarene med unntak av kjøleskapet er integrerte. Det er godt med lagringsplass i skuffer og skap samt brede arbeidsflater til kokkelering. Innred gjerne med et langstrakt spisebord hvor man kan invitere venner og familie hjem til gode matopplevelser.

I første etasje finner man også et mindre toalettrom med flislagt gulv, lyse vegger, toalett og servant, i tillegg til entre og garderobe.   Hjemmet inneholder totalt fire soverom - tre beliggende i andre etasje og ett i loftsetasjen. Alle er lysmalte med god atmosfære. Det ene rommet utpeker seg som det naturlige hovedsoverommet og inneholder to doble garderobeskap. Her er det godt med plass til innredning av både dobbeltseng og nattbord. De tre øvrige soverommene er noe mindre enn hovedsoverommet og vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom eller kontor.

Badet finner sin plass i andre etasje. Et romslig og lyst badrom med hvite og grå fliser. Innredningen inkluderer badekar med dusj, servant med underskap, speilskap og et høyskap samt opplegg for vaskemaskin. Det er god plass til oppbevaring av alt fra håndklær til pleieprodukter.

Loftstuen er lys og romslig med to vindusflater i taket. En smart sone for storfamilien som gir barna ekstra boltreplass og muligheten til å hygge seg meg egne tv-ønsker. Ved siden av sofaen er det satt inn en høyreist bokhylle.

Loftsetasje rommer i tillegg en praktisk innebod.

Inngangspartiet utvendig er overbygget, med belegningsstein og sportsbod. Sportsboden er på ca. 2kvm. Et smart sted for oppbevaring av ski, verktøy og annet. I garasjen disponerer rekkehuset en garasjeplass med lademulighet.InnholdLoft: Loftstue m/trapp, soverom. Bod.
2. etasje: Trappegang, bad, 3 soverom.
1. etasje: Vindfang, kjøkken/stue m/trapp, wc. Utebod på hhv. 2 og 4kvm.Beliggenhet og nærområdetI Mellombølgen 135E vil du bo i et veletablert og tilbaketrukket nabolag med grønne omgivelser like syd for sentrumskjernen av Lambertseter.

To nærbutikker i nabolaget gjør det enkelt å handle dagligvarene, hvorav REMA1000 ligger nærmest cirka 100 meter unna ytterdøren. Like ved butikken finner du også Bergkrystallen T-banestasjon, stopp for linje 1 og 4 som tar deg effektivt bort til sentrum av Lambertseter og videre ned til Jernbanetorget på cirka 20 minutter. Gjennom sentrum av Lambertseter passerer også busslinjene 74 Mortensrud-Vika og 79 Holmlia-Grorud. Med bil har du enkel og kort vei ned til E6 og videre til Ring
3. Uten kø tar det bare 10 min å kjøre til Oslo sentrum.

Et bredt shoppingtilbud finner du på Lambertseter Senter som inneholder et rikt utvalg av butikker samt servicetilbud som apotek, post i butikk og bank. På senteret venter også koselige spisesteder, bibliotek og Symra kino.

Nærområdet rundt Lambertseter byr på et godt utvalg fritidsaktiviteter, inkludert Lambertseter Bad som har gratis svømming i helgene, samt flere idrettsanlegg og flerbrukshall. Treningsøktene innendørs kan du gjerne gjennomføre ved SATS ELIXIA som også har egen SPA-avdeling.

Nabolaget har sin egen lysløype som passerer i skogspartiet like ved og går videre i en oval sirkel med utgangspunkt i idrettsanlegget ved skolen. Det er også anlagt en fin akebakke for de yngste.

Mellombølgen barnehage finner man ca. 500m unna hjemmet. Veien hit er enkel og trygg via nabolagets interne veier. Dette er en stor, kommunal barnehage med plass til drøye 200 barn.

Den umiddelbare nærheten til Østmarka gir deg ellers et ypperlig utgangspunkt for utflukter i vakker natur, sommer som vinter. Et stort nettverk av turstier og sykkelveier samt ski- og lysløyper kan by på noe for enhver smak. Ta gjerne en utflukt til klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet, idylliske Nøklevann eller det nærliggende Østensjøvannet. Veien er heller ikke lang opp til Ekeberg med Skulpturparken, Ekebergrestauranten og besøksbondegården, med mer.TomtAreal: 10 137 kvm. Eierform: Eiet tomt felles for borettslaget.ParkeringSamtlige andeler har fått tildelt en p-plass i felles parkeringskjeller. Ekstra plass kan leies gjennom Bergkrystallen Parkering AS.

Tilrettelegging /infrastruktur for El- bil i garasjen er gjennomført i 2018.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Rekkehus i betong- og trekonstruksjoner. Antar støpte såler/-plate på komprimerte steinmasser. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning samt felter med fasadeplater. Vinduer og terrassedør samt takvinduer med isolerglass. Saltak trekonstruksjoner som er tekket med betongstein.Overflater og innredningGulv: Gulv med parkett og fliser. Innervegger: Vegger med malte panelplater, malte flater og fliser. Himling: Himlinger med malte/folierte plater. Skråhimling på loft.

Kjøkken: Høy kjøkkeninnredning med folierte fronter som er montert i åpen løsning i stuen. Nedfelt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate. Avtrekksvifte og plater over benk. Integrert induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Bad: Bad med nedfelt servant, underskap, speilskap, veggmontert wc og badekar med dusjvegg. Opplegg for vaskemaskin. Rommet har mekanisk avtrekksventilasjon - som er tilknyttet avtrekksvifte på loftet.

WC: Separat toalett med servant. Rommet har mekanisk avtrekksventilasjon - som er tilknyttet avtrekksvifte på loftet.

Det er sentralstøvsuger.OppvarmingVarmekabler i flislagt del ved inngangsdør samt i separat toalett og bad, panelovner ellers. Peisovn i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Loft: 31 kvm.
2. etasje: 47 kvm.
1. etasje: 47 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Loft: Loftstue m/trapp, soverom
2. etasje: Trappegang, bad, 3 soverom
1. etasje: Vindfang, kjøkken/stue m/trapp, wcAdgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17

Pågående plansak i området: Saksnr. 201513724. Saken gjelder: MELLOMBØLGEN 141. gnr. 159 bnr. 209. Ønske om å få fastlagt en detaljert utforming av utnyttelse og høyder for den nye bolig- og næringsbebyggelsen.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. 01.03.2018 er kr. 11.055,- pr. mnd.

Herav: Get Avtale kr.323,-
Felleskostnader kr.3.393,-
Kapitalkost. lån 2 1OB928 kr.4.331,-
Kapitalkost. lån 1 2OB928 kr.2.834,-

Styret har vedtatt å øke felleskostnadene med kr. 174,- pr andel pr. mnd. som følge av økt eiendomsskatt. Beløpet er inkludert i totalsum kr. 11.055,-

Felleskostnadene øker ved den avdragsfrie periodens utløp.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 2 870 304,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: Eika Lånenr: 152107602
Type lån: Serie Restsaldo total:830.976,-
Restløpetid:7 år 11 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet:-----
Type rente: Flytende Rente pr.01.03.19: 2,40%

Bank: Obos Lånenr: 98207357901
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:20.620.130,-
Restløpetid:39 år 9 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: t.o.m. 01.09.2038
Type rente: Flytende Rente pr.01.03.19: 2,40%

Bank: Obos Lånenr: 98207365769
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:4.673.284,-
Restløpetid:19 år 9 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet:-----
Type rente: Flytende Rente pr.01.03.19: 2,40%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har IN-ordning for individuell nedbetaling av fellesgjeld. Hvis hele fellesgjelden nedbetales reduseres månedlige felleskostnadene til kr. 3890,-.FellesformueKr. 17 908,- pr.31.12.218 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 2 099 619,-
Som sekundærbolig: kr. 7 558 628,-ForsikringForsikret i Tryg Forsikring, med polisenummer: 6591357. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget består av 45 andelsleiligheter. Kamomille Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 993105805, og ligger i bydel Nordstrand i Oslo kommune med følgende adresse: Mellombølgen 135 - 139

Borettslagets hjemmeside http://web4.herborvi.no/0645/EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter BTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 2015. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst og meldefristen er utløpt. 2 personer meldte seg innen fristen og det er kun disse to som vil kunne benytte sin ansiennitet.

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. OBOS har fremforhandlet en avtale med Get som gir deg som beboer rabatt på bredbånd og digital-TV dersom borettslagets har inngått en kollektiv avtale. Spørsmål knyttet til dette rettes til Gets kundetjeneste på telefon 21545454, eller deres hjemmeside www.get.no.

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Lambertseter skole Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 22.03.2019 og tilstandsrapport datert 18.03.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Renset siler på badebatteri Skiftet servantbatteri på WC v inngangsparti Skiftet huntonit veggplater på WC v inngangsparti

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Se svar over. Comfort Lambertseter feb/mars 2019

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Kvittering

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Det er lagt varmekabler på taket

8.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Det ble lagt varmekabler rundt takvinduer. Avising fører til at takvinduene kan åpnes, noe som er viktig av hensyn til rømning. For mer info, kontakt styreleder Kamomille Borettslag Arbeid utført 2017

11. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Ja - Redegjør for dette: Det foreligger planer om boliger, næring, torg og barnehage, ved Bergkrystallen T-banestasjon. Reguleringsplan for nye Bergkrystallen Torg ble vedtatt av bystyret 27. februarOppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 100 000,- (Prisantydning)
2 870 304,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 970 304,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
12 319,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 982 623,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 7 187,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Frode BriskebyBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1157 Mellombølgen 135E
1157, Mellombølgen 135E
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Mellombølgen 135E
1/41
Lukk
5