Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
MUNKERUD/NORDSTRAND: Tilbygget enderekkehus over to plan. Garasjeplass. Hage, terrasse og veranda. Bilfrie interngater.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Brattvollveien 45 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/ Boa Eiendomsmegling Nordstrand.Hage med plass til trampoline om ønskelig.2. etasje: Kjøkken/stue/spisestue.Et familievennlig hjem over to plan med romslig sosial sone og fine uteplasser.
Kjøkkenet som ble montert inn nytt i 2010 har en sentral plassering i den sosiale sonen.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Innredningen er stilren og lys, med rikelig av skap- og benkeplass. I 2012 ble det satt inn to nye/ekstra vinduer i stuen.Lyst og luftig.Integrerte hvitevarer av god kvalitet. Side-by-side kjøleskap med isbitmaskin.2 stk. oppvaskmaskin gjør det enkelt å holde styr på kjøkkenet.Vindusflatene med verandadøren sørger for gode lysforhold og en åpen romfølelse.På verandaen møter man et romslig uterom på ca. 14kvm med gode solforhold.Dersom solen blir for sterk kan man enkelt kjøre ut den motoriserte markisen som styres via fjernkontroll.Atmosfæren er lys og luftig, og planløsningen er smart utformet.Stor stue som gir plass til flere soner om ønskelig.01.FasadeGod plass til avslappende stunder foran tven.01.FasadeTrappesatsen til første etasje.1. etasje: Vindfang, trappegang, dusjbad/vaskerom, bad, 4 soverom. Bod.Denne etasjen er først og fremst forbeholdt soveromsavdelingen.Hjemmet inneholder totalt fire soverom.Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng og nattbord.Veldig godt med garderobeplass.Alle rommene er pent innredet med lyse vegger og hvit himling.De tre øvrige soverommene vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom eller kontor.Ett av rommene er innredet med sofa og fungerer i dag som et romslig lekerom.Underetasjen inkluderer to baderom. Det ene badet er kombinert vaskerom som i 2010 ble oppgradert og modernisert.Bad nr. 2 inneholder badekar, klosett og servant med under - og overskap.Inngangspartiet er romslig, innredet med hyller til yttertøy og sko.I tillegg til verandaen finner man en terrasseplatting på ca. 14kvm utenfor inngangspartiet. Hagen strekker seg herfra og videre rundt huset opp til verandaen.Kort vei til populære Munkerud skole som ble pusset opp så som sent i 2016.Mange fine lekemuligheter samt barnehager i nærområdet.Kort vei til nye Sæter med det meste innen servicetilbud.Trikken tar deg ned til sentrum på få minutter.Et rikholdig utvalg av aktiviteter og idrettsforeninger i bydelen.Kort vei til både Ekeberg og Østmarka.En kort sykkeltur unna finner du både Nordstrand Bad og andre bademuligheter.
4
267
Se store bilder
Prisantydning: 6 900 000,-
Totalpris: 6 989 800,-
Primær rom: 123m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 4
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.181 Bnr.882 Andelsnr.116 Orgnr.950016418 i Oslo kommuneKort oppsummertBrattvollveien 45 er et familievennlig hjem over to plan med romslig sosial sone og fine uteplasser. Atmosfæren er lys og luftig, og planløsningen er smart utformet.

Hjemmet har en god internbeliggenhet i borettslaget med kort gangavstand til garasjeanlegget. Internt på borettslagets område er veiene bilfrie, som bidrar til et barnevennlig og rolig bomiljø. Adkomstveien er i tillegg en blindgate og området er dermed helt uten gjennomgangstrafikk.

Nabolaget er utpreget barne- og familievennlig med mange lekeplasser i nærområdet samt kort og trafikksikker vei frem til populære Munkerud skole. Et utvalg forretninger, spisesteder og trikkestopp er lett tilgjengelig på Sæter en kort sykkeltur unna, vel så kort er også veien ut til omfangsrike Østmarka med en rekke turmuligheter.

 • 5-roms enderekkehus med familievennlig planløsning
 • Tilbygget i etterkant av oppføringen
 • Terrasse, hage og balkong med gode solforhold
 • Medfølger en garasjeplass (nr. 45) i lukket anlegg
 • Romslig isolert utebod med arbeidsbenk og hyller
 • Gjesteparkering på toppen av garasjeanlegget
 • Bilfrie internveier og rolig bomiljø
 • Kort vei til skole, barnehage og et bredt aktivitetstilbud
 • Gangavstand til nærbutikk, kort vei til trikk og T-bane
 • Enkel tilgang til Østmarka og badeplasser langs fjorden
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • Rask avklaring av forkjøpsrett
Ditt nye hjemI andre etasje møter man en romslig sosial sone med åpen stue- og kjøkkenløsning. Stuedelen er av god størrelse med langstrakt vindusrekke og åpent utsyn mot verandaen. Da dagens eier overtok hjemmet i 2010 ble det gjennomført flere oppgraderinger. Det ble blant annet foretatt en generell oppgradering av innvendige flater ved maling/fornying, og i 2012 ble det satt inn to nye/ekstra vinduer i stuen.

Kjøkkenet som ble montert inn nytt i 2010 har en sentral plassering i den sosiale sonen. Innredningen er stilren og lys, med rikelig av skap- og benkeplass. Pent utformet med folierte fronter og laminat benkeplate. Hvitevarene inkluderer integrert koketopp, stekeovn, kombinert mikrobølgeovn/stekeovn og to oppvaskmaskiner. Kjøleskapet er et side-by-side kjøleskap med vann- og isdispenser.

I kjøkkensonen er det god plass til møblering av et langstrakt spisebord. Her kan hele familien samles i fred og ro til alle dagens måltider. Vindusflatene med verandadøren sørger for gode lysforhold og en åpen romfølelse.

På verandaen møter man et romslig uterom på ca. 14kvm med gode solforhold. Dersom solen blir for sterk kan man enkelt kjøre ut den motoriserte markisen som styres via fjernkontroll. Her ute er det godt med plass til møblering, og et ypperlig sted for solbading, grillmiddager og rolige kvelder. I tillegg til verandaen finner man et skjermet atrium på ca. 14 kvm utenfor inngangspartiet. Hagen strekker seg herfra og videre rundt huset.

Underetasjen inkluderer totalt fire soverom og to bad. Det ene badet er et kombinert bad/vaskerom som ble renovert i 2010. Det ble lagt nytt våtromsbelegg, nye baderomsplater og sluket ble skiftet. Det ble også satt inn et nytt vegghengt klosett samt dusjkabinett. Gulvet er belagt med varmekabler.

Det andre baderommet er innredet med lyse vegg- og gulvfliser og lys innredning. Badet inneholder badekar, klosett og servant med under- og overskap. Det er godt med lagringsplass, speilet er belyst og gulvet har varmekabler. Badet er av eldre standard og enklere enn dagens krav til metoder for utførelse.

Hjemmet inneholder totalt fire soverom. Alle rommene er pent innredet med lyse vegger og hvit himling. Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng og nattbord. Her inne står det et 6-dørs garderobeskap med to speilfronter i hjørnet. De tre øvrige soverommene vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom eller kontor. Ett av rommene er innredet med sofa og fungerer i dag som et romslig lekerom.

Munkerud borettslag består av totalt 125 rekkehus og tomannsboliger. Et svært attraktivt område for familier, hvor omgivelsene er rolige og velstelte. I de senere har det blitt foretatt flere oppgraderinger her med blant annet ny asfalt, taktekking, panelutskiftning, oppgraderte lekeplasser m.m. Fellesarealene er pent opparbeidet og beplantet. Her kan familiens yngste leke og kose seg, og lunsjen kan nytes ved en av sittegruppene i fellesområdene. Les mer: www.munkerudsletta.noInnhold1. etasje: Vindfang, trappegang, dusjbad/vaskerom, bad, 4 soverom. Bod.
2. etasje: Kjøkken/stue/spisestue Romslig isolert utebod med arbeidsbenk og hyllerBeliggenhet og nærområdetBrattvollveien 45 ligger i utpreget familievennlige omgivelser på Munkerud og er en del av det veletablerte, svært veldrevne Munkerudsletta Borettslag.

For familiens yngste er skoleveien kort og enkel opp til den nye og moderne Munkerud barneskole med blant annet basketball- og tennisbane samt lekeapparater i skolegården som også utgjør et fint tilbud utenom skoletid. Det er i tillegg kort vei til ungdomsskole og en rekke barnehager i nærområdet.

Blant alle fritidsaktivitetene i omegnen inngår blant annet velkjente Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbaner med kunstgress gode kilometeren unna. Oslos nyeste turnhall finnes på Leirskallen 5 minutter unna. På Lambertseter har idrettsforeningen et flott friidrettsanlegg og svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole. Vinterstid er veien kort til områdets lokale alpinbakke Sloreåsen med tilknytning til Ljan IF/Ljan Alpint.

Dagligvarene kan du handle enkelt på nærbutikken KIWI like ovenfor skolen, og noen få minutter lenger vest finner du det nærmeste handelsområdet Sæter som helt nylig har gjennomgått stor modernisering. Her eksisterer det et utvalg forretninger som langt på vei dekker hverdagslige behov et knippe spisesteder du kan ta med familien til. Egon, Espresso House, Joe and the Juice, Kaffebrenneriet og Samson som også har kveldsåpent med servering og nydelig pizza m.m.

Legg gjerne også turen til Holtet, et lite og sjarmerende handelssentrum med blant annet velrennommerte Jacob's som er viden kjent for sin ferskvaredisk og brede utvalg av gode råvarer. På Lambertseter Senter finner du et rikt utvalg av butikker og servicetilbud samt bibliotek og Symra kino.

Nærmeste trikkestopp er på Sæter, herfra tar linje 18 og 19 deg inn til Jernbanetorget på under 20 minutter. Alternativt kan du velge buss 74 som har omtrentlig like lang reisetid og stopper i Nordstrandveien ved skolen. Nærmeste T-banestasjon er Munkelia som ligger en drøy kilometer nordover og har opptil åtte avganger i timen i rushtiden. Med egen bil har du kort vei ned til E6, videre til Ring 3 og sentrum innenfor 10 minutter utenom rushtid.

Nærheten til Østmarka er ensbetydende med enkel tilgang til omfangsrike turområder og en rekke utfartsmål. Vinterstid kan du legge ut på tur til de mange markastuene, skiløyper rett inn i Østmarka starter allerede i Skulleruddumpa og leder deg videre i retning Skullerudstua eller Grønmo.

Sommerstid er markas tallrike vann og sjøer idylliske steder å besøke, i tillegg er nærheten til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss. Med sykkelen triller du på få minutter ned til Nordstrand Bad og videre ut til Skinnerbukta på Malmøya.TomtAreal: 89 811 kvm. Eierform: Eiet tomt felles for borettslaget.ParkeringBorettslaget har parkeringshus med en parkeringsplass for hver leilighet. På taket av parkeringshuset er det plasser for besøkende.

Lading av elbiler: Ekstraordinær generalforsamling i Borettslaget 13.02.2019 ga styret fullmakt til å inngå avtale om ladeanlegg for elbiler. Borettslagets kostnader til installasjon dekkes over drift. Hver husstand må kun dekke kostnad til egen ladeboks, pris fra kr.16.300,- pr. installasjon. Les mer om dette på www.munkerudsletta.no

Det er tidligere oppgradert 6 kontakter i garasjen i forbindelse med at beboere har trengt lading.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Tilbygget enderekkehus over 2 plan. Støpte pilarer på komprimerte masser. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med stående kledning. Vinduer og verandadør med isolerglass. Flatt tak trekonstruksjoner som er tekket med papp/folie.Overflater og innredningGulv: Gulv med parkett, vinylbelegg, våtromsvinyl og fliser. Innervegger: Vegger med malt panel, baderomsplater, malte flater og fliser. Himling: Himlinger med malt panel, panel og malte flater.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med folierte fronter som er montert i åpen løsning med stue/spisestue. Nedfelt kjøkkenbeslag laminat benkeplate. Avtrekksvifte i stålhette hvor kanal er ført ut. 2 glassplater over benken. Integrert koketopp, stekeovn, mikrobølgeovn og 2 oppvaskmaskiner. Side-by-side kjøleskap med vann- og isdispenser, som medfølger.

Bad: Flislagt bad med heldekkende servant, underskap, toalettskap, 2 speil, wc og innbygd badekar. Vannrør av kobber, som er lagt skjult i veggen. Varmekabler i gulvet. Rommet har avtrekksventil inn til dusjbad/vaskerom.

Bad/vaskerom: Dusjbad/vaskerom med skyllekum, speilskap, veggmontert wc og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vannrør av plast i dusjbad/vaskerommet. Varmekabler i gulvet. Rommet har avtrekksventil i himlingen.OppvarmingVarmekabler i vindfang, bad, vaskerom og 2 soverom, panelovner ellers. Varmepumpe luft-til-luft som er montert ved trapp, og med utdel montert på markstativ under huset for å hindre vibrasjoner.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
2. etasje: 53 kvm.
1. etasje: 77 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
2. etasje: Kjøkken/stue/spisestue.
1. etasje: Vindfang, trappegang, dusjbad/vaskerom, bad, 4 soverom.Adgang til utleieFremleie må godkjennes av styret. Utleieren har ansvaret overfor borettslaget for alle skader som forårsakes av leieren.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

Innkreving eiendomsskatt: I månedene mai, juni, september og november påløper det eiendomsskatt på enkelte leiligheter i borettslaget. Dette fremkommer som egen kategori på felleskostnadene i disse månedene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader er kr. 3 924,- som dekker blant annet: Felles forsikring av bygningsmassen, kommunale avgifter m.m.

Herav: Felleskostnader kr.
3.814,-
Leietillegg påbygg kr. 110,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 89 800,- i følge forretningsfører.

Munkerudsletta Borettslag har lån i OBOB Boligkreditt AS. Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank:Obos Lånenr:98207360678
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:kr.3.414.333,-
Restløpetid:7 år 9 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet:-----
Type rente: Flytende Rente pr.12.02.19: 2,40%

Bank:Obos Lånenr:98207457337
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:kr.7.810.648,-
Restløpetid:15 år 11 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet:-----
Type rente: Flytende Rente pr.12.02.19: 2,40%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 6 354,- pr.31.12.18 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr 1 883 365,-
Som sekundærbolig: kr 6 780 113,-ForsikringForsikret i IF Skadeforsikring, med polisenummer: 1019607. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Det er vedtatt retningslinjer for utbygging av rekkehusene, kontakt styret.

Generelle opplysninger om Munkerudsletta Borettslag Borettslaget består av 125 andelsleiligheter. Munkerudsletta Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950016418, og ligger i bydel Nordstrand i Oslo kommune med følgende adresse: Brattvollveien 35-293EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter ETilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1976. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtektsbestemt styregodkjennelse av ny eier skal foreligge før overtagelse kan finne sted. Kjøper har ikke rett til å ta boligen i bruk før søknaden er godkjent, ref. Lov om brl § 4-5.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett. Dette hjemmet er paralleltutlyst med avklaring i uke 12.

Den som ønsker å holde en hund eller en katt, må søke styret om dette. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Munkerud skole og Nordseter skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Det er installert fiber inn i hver enhet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 17.02 2019 og tilstandsrapport datert 27.02.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Bygget om vaskerom/bad før vi flyttet inn i perioden februar til april 2010

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Nei - Kommentarer: Alt rørleggerarbeid ble utført av Jonas Rør AS Gulv og membran utført av Malerfirma Sigmund Thygesen Elektrikerarbeid utført av Installatøren AS og Bråthe Elektro Snekkerarbeid utført selv

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Nei - Kommentarer: Har kvitteringer på alt av rørleggerarbeid

1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Snekkerarbeid utført som egeninnsats

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Nei - Kommentarer: Har ikke pipe

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Nei - Kommentarer: Huset står på påler

8. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Ja - Redegjør for dette: Var en vannlekkasje i garasjeanlegget - men det har blitt rehabilitert og håndteres av borettslaget.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Garasjeanlegget ble rehabilitert i 2011 av borettslaget. Litt problem med vannlekkasje i etterkant men skal være utbedret. Nye vinduer mot øst er satt inn i vårt hus av Bygg og Tømrermester Terje Vister AS i 2012. Utvendig panel er gått over og skiftet av borettslaget i 2014 i forbindelse med maling av fasader. Taket ble kontrollert og noe papp/beslag byttet i 2015 av Eidsvoll Taktekking AS.

8.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Nye vinduer mot øst er satt inn av Bygg og Tømrermester Terje Vister AS i 2012, resten er tatt av borettslaget.

8.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Malte selv boligen utvendig i 2014

9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: Termografering av alle sikringsskap organisert av borettslaget i 2010

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Installatøren AS Bråthe Elektro

9.3. Kjenner du til om arbeider er utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Egeninnsats har vært å montere kjøkken, legge gulv, tatt noen overflater, byttet listverk og noe maling. Hovedsaklig i 2010

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja - Kommentarer: Elsikkerhetsdokumentasjon: kontroll og sjekk 2011 av Installatøren Østfold AS

10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Røropplegg på kjøkken og vaskerom/bad ble skiftet under oppussing i 2010

10.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Alt nytt bortsett fra gammelt bad hvor det kun ble skiftet armatur til badekar. Arbeidet ble utført av Jonas Rør AS i 2010

11. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Ja - Redegjør for dette: Borettslaget har løpende planer for utvikling og oppgradering av eiendommen. Se borettslagets nettsider.

12. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Ja - Redegjør for dette Bygget ut soverom på bakside og utvidet soverom/yttergang mot atrium.

12.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja - Redegjør for dette: Endringene var gjort før vi overtok og er så vidt vi vet godkjent gjennom borettslaget.

Iht. tilstandsrapport:
- Ytterveggene er tynnere og har mindre isolering enn dagens krav.
- Vinduer og verandadør har trekarmer og isolerglass fra forskjellige år. Vinduer fra 1991 har dårligere isoleringsevne enn nye glass.
- Taket er trolig bygget opp etter byggeårets krav, som innebærer tynnere trekonstruksjoner, tynnere dampsperre og mindre isolasjon enn dagens krav - dette gjør det mer utsatt for kondensering enn tak bygget etter nyere forskrifter. Taket antas å være isolert etter byggeårets krav og for å være ok uten innvendige observerbare tegn til problemer eller lekkasjer. Tilstandsgrad etter isoleringsevne er TG
2.
- Badet ble flissatt i regi av tidligere eier ca 1996 og av den grunn med en konstruksjon/ oppbygging som er enklere enn dagens krav og metoder for utførelse. Det er ikke inspeksjonsluke/ventilrist i flissatt badekarsfront, men liten spalte ved gulvet. Det antas at badekaret er tilkoblet avløpsrør i gulvet. Det er vindu i våtsonen. Det er emaljeskade i badekaret. Vannrøret ligger i yttervegg og har ved en anledning frosset.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
6 900 000,- (Prisantydning)
89 800,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 989 800,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
12 319,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 002 119,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 7 187,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1164 Brattvollveien 45
1164, Brattvollveien 45
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Brattvollveien 45
1/37
Lukk
4