Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ETTERSTAD: Svært pen 3-roms med vestvendt balkong. Gjennomgående. Fyring og v.vann inkl. Barnevennlig. Rolig beliggenhet
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Etterstadsletta 97B presenteres av MNEF Andreas Alvenes v/ Boa Eiendomsmegling.Innholder: Entré, 2 soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til balkong.Leiligheten er innholdsrik og inkluderer en luftig balkong på ca. 9kvm.Her ute er solforholdene svært gode fra formiddag til kveld og man får følge av et fritt utsyn over fellesarealene.Leilighetens sosiale sone består av en stor stue med god plass, og en delvis åpen kjøkkenløsning.Romfølelsen er lys og åpen, og vindusflatene er av gode størrelser.Innred gjerne med en stor sofa, stuebord og tv-benk.Her kan alle dagens måltider nytes i ro og fred. Leiligheten innbyr til sosialt felleskap.Måltidene kan enkelt tilberedes på kjøkkenet og tas med direkte ut til spisesbordet.Kjøkkeninnredningen er moderne utformet med fronter i høyglans og laminat benkeplate.Alle hvitevarene er integrerte og bidrar til et stilrent uttrykk.Innredningen er tosidig, og plassen er svært godt utnyttet med rikelig av oppbevaringsplass i skuffer og skap.Leiligheten inneholder to store soverom.Dette rommet er dekorert med en mørk kontrastvegg og en stor skyvedørsgarderobe.Soverom nr. 2 ligger vegg i vegg med kjøkkenet.Dette er rommet er spennende dekorert med en oransje kontrastvegg som passer godt inn i dagens fargetrender.Baderommet ble oppusset i regi av borettslaget i 2005/2006.I 2017 ble det satt inn ny servant med underskap og nytt servantarmatur.Entréen er lyst innredet.Utsyn fra balkongen som viser at fellesarealene er pent opparbeidet med plen, beplantning, sittebenker og lekeplass.Her har beboerne godt med boltreplass og mye rom til å hygge seg i gresset på varme sommerdager.Beplantningen er pen og området er tillaget med asfalterte gangarealer.Les gjerne mer om Etterstad Vest borettslag på lagets egne hjemmeside: www.etterstadvest.no.Svartdalsparken og Alnaelven byr på fine tur muligheter båd til fots og med sykkel, hele veien opp i Øst- og Lillomarka.
3
239
Se store bilder
Prisantydning: 3 900 000,-
Totalpris: 3 984 972,-
Primær rom: 64m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.237 Bnr.19 Andelsnr.103 Orgnr.950158794 i Oslo kommuneKort oppsummertEtterstadsletta 97B er en nøye innredet 3-roms leilighet med lys og luftig atmosfære. Planløsningen er smart utformet med romslig sosial sone, delvis åpen kjøkkenløsning og to store soverom. Fargevalgene er harmoniske og soverommene er dekorert med spennende kontrastfarger. Plasseringen i andre etasje er en perfekt kombinasjon av kort trappevei og høytliggende plassering. 

Her vil du bo i et stille og rolig nabolag med kort vei til servicetilbud, kollektivtransport og fine turområder. Borettslaget er veldrevet, naboskapet er godt og fellesområdet er pent opparbeidet. På baksiden av bygget finner man både utegrill og lekeplass.
- Attraktiv 3-roms leilighet med pen innredning
- Balkong på ca. 9kvm med gode solforhold
- Pent baderom, renovert i regi av brl. i 2005/2006
- Nyere kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer
- Gulv belagt med parkett og fliser
- Mulighet for leie av parkeringsplass i borettslaget
- To boder på hhv. 7 og 10kvm (gulvareal)
- Godt vedlikeholdt borettslag med fine fellesarealerDitt nye hjemLeilighetens sosiale sone består av en stor stue med god plass til innredning og en delvis åpen kjøkkenløsning. Romfølelsen er lys og åpen, og vindusflatene er av gode størrelser. Herfra er det direkte adkomst til balkongen som på sommerstid vil fungere nærmest som en forlengelse av stuesonen.

På balkongen møter man et luftig uterom på ca. 9kvm. Her ute er solforholdene svært gode fra formiddag til kveld og man får følge av et fritt utsyn over fellesarealene. Ta gjerne med deg måltidene rett ut hit og nyt de vakre sommerdagene til det fulle. Den romslige plassen gir gode møbleringsmuligheter, og det er montert opp en varmeovn her ute som medfølger leiligheten ved salg. Om solen blir for varm kan man enkelt benytte seg av markisen.

Kjøkkeninnredningen er moderne utformet med fronter i høyglans og laminat benkeplate. Innredningen er tosidig, og plassen er svært godt utnyttet med rikelig av oppbevaringsplass i skuffer og skap. De langstrakte arbeidsflatene gir god plass til matlaging og flisene beskytter veggen for sprut. Alle hvitevarene er integrerte og bidrar til et stilrent uttrykk.

Baderommet ble oppusset i regi av borettslaget i 2005/2006. I 2017 ble det satt inn ny servant med underskap og nytt servantarmatur. Innredningen er stilrent utført med blå gulvfliser og hvite veggfliser, og gulvet er belagt med varmekabler. Rommet inneholder klosett, servant med underskap, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. I tillegg er det rom for oppbevaring i speilskapet.

Leiligheten inneholder to store soverom. Rommene er smart plassert på hver sin side av leiligheten og er begge pent innredet med flotte kontrastvegger og god plass til innredning. Hovedsoverommet ligger rett ovenfor baderommet og er en tanke større enn soverom to. Dette rommet er dekorert med en mørk kontrastvegg og en stor skyvedørsgarderobe.

Soverom nr. 2 ligger vegg i vegg med kjøkkenet. Dette er rommet er spennende dekorert med en oransje kontrastvegg som passer godt inn i dagens fargetrender.

Fellesarealene er pent opparbeidet med plen, beplantning, sittebenker og lekeplass. Her har beboerne godt med boltreplass og mye rom til å hygge seg i gresset på varme sommerdager. Beplantningen er pen og området er tillaget med asfalterte gangarealer. Les gjerne mer om Etterstad Vest borettslag på lagets egne hjemmeside: www.etterstadvest.no.InnholdInnhold: Stue, kjøkken, to soverom, bad, entré.

Leiligheten disponerer også en kjellerbod på ca 7kvm og en loftsbod på ca 10kvm gulvareal.Beliggenhet og nærområdetEtterstadsletta 97B har en tilbaketrukket plassering skjermet for større trafikk, like ved Etterstad kolonihage lengst øst på Vålerenga. 

Nærområdet kan friste med flere kulinariske og kulturelle kvalitetsopplevelser, deriblant Smia Galleri som er områdets skjulte perle med flott uteservering og restaurant med À la carte meny. Ta gjerne en tur også til Kampen Bistro for god mat, jazzmusikk eller en lunsj på terrassen. 

Andre hyggelige spisesteder i nærheten er Never Forget sushi, La Pietra som serverer italiensk pizza rett fra egen stenovn og Galgen, en bydelskro med hyggelig bakgård. Alle ligger innenfor 10-15 minutters gange fra leiligheten. 

Nærområdet inkluderer også en rekke matbutikker. Rema 1000 (150m), Coop prix (550m) og Nærbutikken Etterstad (280m) ligger alle innenfor kort gangavstand. 

I kolonihagen like ved arrangeres årlig Hagelarm, festivalen for kortreist musikk og kultur, i tillegg er veien kort opp til Øyafestivalen. Vålerengaparken like nedenfor er et deilig sted å nyte noen timer i solen og møte resten av nabolaget. 

Andre flotte turområder i nærområdet inkluderer Svartdalsparken som går oppover langs Alnaelva, den idylliske og høytliggende Kampen Park med sin flotte utsikt samt Middelalderparken nede ved fjorden. Nettopp Kampen er i seg selv en hyggelig bydel med sin vakre tre- og småhusbebyggelse og sjarmerende smågater. 

Med lite trafikk, små kafeer på hjørnene, deilige parker, flotte turområder og ikke minst et inkluderende og imøtekommende bomiljø er alt lagt til rette for at både store og små skal trives. Her stopper gjerne folk opp og slår av en prat med gode naboer.

Kollektivtilbud i nærområdet: Det er kort gangavstand til flere busslinjer med svært hyppige avganger. Nærmeste stopp er Etterstad vest hvor bussrute 37 Helsfyr passerer hvert 7 minutt. I Strømsveien ca. 8 minutters gange unna finner man busstoppet Etterstadgata hvor blant annet busslinje 100 og 110 passerer og tar deg raskt til Oslo bussterminal på ca. 7 minutter. Videre er det kort vei til både fra Galgeberg og det kollektive knutepunktet Helsfyr like ovenfor der også Flybussen stopper på vei til og fra Gardermoen. 

T-banestasjonen Helsfyr og Brynseng ligger begge ca. 10 minutters gange unna og er stopp for følgende linjer: 
- Linje 1: Frognerseteren - Bergkrystallen 
- Linje 2: Østerås - Ellingsrudåsen 
- Linje 3: Kolsås - Mortensrud 
- Linje 4: Vestli - Bergkrystallen 

Fra Helsfyr er reisetiden inn til Jernbanetorget kun 6 minutter, i tillegg kan du legge skiene på skulderen og ta banen direkte opp til Frognerseterens vakre skiløyper vinterstid.TomtAreal: 33 950 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringBorettslaget har totalt 112 parkeringsplasser, 62 av disse er faste parkeringsplasser som leies ut etter venteliste. 4 av disse parkeringsplassene er for el-biler. I tillegg er det 18 garasjer.

Gratis gateparkering for egen bil i stikkveien, det forutsetter at man har eget parkeringskort tilhørende leiligheten ref. selger.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk med saltak tekket med takstein. Yttervegger i betong og teglstein. Utvendig fasade kledd med panel og teglstein. Skillende vegger og etasjeskillere i betong. Blokken er fundamentert til antatt faste masser. Balkongdør med 2-lags isolerglass fra 1987
Vinduer med 2-lags isolerglass fra 1987/2010
Finert inngangsdør, B-30/dB-35Overflater og innredningVegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Parkett. Fliser på bad. Himlinger (innvendig tak): Malte flater på himlinger.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med glatte høyglans fronter. Laminert benkeplate med fliser over benk. Underlimt benkebeslag. Nedfellet induksjonstopp. Innebygget stekeovn. Integrert oppvaskmaskin og kjøl/frys. Kullfiltervifte.

Bad: Flislagt bad. Servant med underskap. Toalett. Speilskap og belysning. Dusjkabinett med herdet glass. Opplegg til vaskemaskin. Badet er renovert i regi av borettslaget i 2005/2006. Nytt dusjkabinett fra 2017, samt ny servant med underskap og servantarmatur. Varmekabel i gulv. Naturlig ventilasjon. Stålsluk. Membran er lagt under klemring i sluk.OppvarmingLeiligheten blir oppvarmet med sentralvarme via radiatorer. Varmekabler på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 64 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, entré.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre. Det er kun tillatt å bruksoverlate i 3 år, etter det må andelseier selv bo 1 år i leiligheten.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Det foreligger planforslag innenfor kartutsnitt. Saksnr. 201215349
Saken gjelder: Detaljregulering for Biskop Jens Nilssøns gate
5. Det ønskes å etableres et boligbygg i 12 og 14 etasjer samt en base med servicetilbud, næring og parkering. Planforslag mottatt
2.6.15 Offentlig ettersyn 08.08.
- 19.09.2016

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17 og KDP-18Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererKr.
3.514,- pr. mnd. som dekker blant annet: Trappevask, vaktmestertjeneste, TV/bredbånd, oppvarming/varmtvann, felles forsikring av bygget, betjening av fellesgjeld og ellers ordinære driftskostnader.

Herav: Felleskostnader kr.3.414,-
Trappevask kr.100,-

Fra
1. juni 2019 er det økning i felleskostnader til kr.
3.719,- totalt.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 84 972,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: Eika Lånenr: 152040586
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total: kr.21.079.979,-
Restløpetid: 17 år 9 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.01.02.2019: 2,40%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 24 800,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 1 049 213,-
Som sekundærbolig: kr. 3 777 167,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 86500575. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget består av 255 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet. Etterstad Vest Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950158794, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse: Biskop Jens Nilssøns gate 14-28
Etterstadsletta 91-99EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter DTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

Lamper over spisebord medfølger ikke.DiverseBoligen har ikke ordinær ferdigattest men Byggesaksdokument (uattestert) utstedt 1954. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtektsbestemt styregodkjennelse av nye eier skal foreligge før overtagelse kan finne sted.

Borettslaget Etterstad Vest har ett generelt forbud mot dyrehold. Det er derfor ikke tillatt å ha med seg - eller anskaffe katt og/eller hund. Nye leieboere skal før innflyttingen undertegne spesiell erklæring om at forbudet vil bli overholdt. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

GET er leverandør av kabel-TV / bredbånd.

Eiendommen sokner til Brynseng skole og Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 21.02 2019 og tilstandsrapport datert 09.04.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Arbeidet er utført gjennom OBOS

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Arbeidet er utført gjennom OBOS

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Arbeidet er utført gjennom OBOS

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Nei - Kommentarer: Har ingen

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Ja - Kommentarer: Ikke problemer i kjellerbod

3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Nei - Kommentarer: Vet ikke

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Nei - Kommentarer: Vet ikke hva som er gjort fra borettslagets side de siste 10 år.

9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Nei - Spesifiser tidspunkt og firma: Satt inn ny målerstand

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Nei - Kommentarer: Dette er i så fall gjort gjennom borettslaget

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Nei - Kommentarer: Ikke som jeg har mottatt ved overtagelsen.

10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Nei - Kommentarer: I så fall er dette gjort gjennom borettslaget.

Iht. tilstandsrapport: Stedvis noe slitasje av parkett. Badet har fått Tg2, karakter er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 900 000,- (Prisantydning)
84 972,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 984 972,- (Pris inkl. fellesgjeld)
Omkostninger
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
12 319,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 997 291,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 7 187,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Andreas AlvenesBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte/protokoll for år 2017
Innkalling årsmøte for år 2018
Reguleringskart m/bestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0660 Etterstadsletta 97B
0660, Etterstadsletta 97B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Etterstadsletta 97B
1/24
Lukk
3