Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
GAN: Moderne enebolig med «smarthus» funksjoner. Nytt 2015. Flotte uteplasser. Gode solforhold. Familievennlig område!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Glimmerveien 38 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.1. etasje: Entré/gang, bad, vaske-/tekniskrom, stue, kjøkken Garderobe, bod.En innholdsrik enebolig med familievennlig planløsning over to etasjer.Material- og fargevalget er gjennomtenkt.
Innredningen er moderne og huset byr på en rekke innovative «smarthus» funksjoner.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

01.FasadeKjøkkenet er pent utført med profilerte fronter, heltre benkeplate og planlimt kum.Alle hvitevarene er integrerte.Det er rikelig med lagringsplass i skuffer og skap samt bred arbeidsflate til kokkelering.01.Fasade01.Fasade01.FasadeDet er godt med plass til et bredt spisebord i kjøkkensonen.Vindusflatene er mange og slipper inn godt med naturlig dagslys.Veggflatene er malt i en behagelig mørk tone som passer godt inn i dagens trendbildet.01.Fasade01.FasadeStuedelen har en tilbaketrukket plassering i sonen.Midt mellom stuen og spisestuen står det en moderne peisovn med vedfyring.01.FasadePeisovnen vil bidra til lun stemning på kjølige høst - og vinterdager.Smartfunksjoner kan behandles blant annet varme via panel eller telefon.Første etasje inkluderer også et bad og et vaskerom.Vaskerommet er praktisk utformet med opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.2. etasje: Trapperom/loftsstue, bad, fire soverom.I andre etasje finner man husets soveromsavdeling, en tv-stue samt hjemmets andre bad.Fra loftsstuen er det utgang balkongen som har gode solforhold.Herfra har man et åpent og fritt utsyn over nabolaget.01.Fasade01.FasadeHovedsoverommet er av god størrelse, plassert på motsatt side enn de øvrige rommene.Rommet inneholder en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter.Badet er innholdsrikt og romslig, og interiøret et pent sammensatt.Dobbeltservant gir mindre krangling om morgenen.Her kan man lene seg tilbake i et varmt bad etter dagens lange arbeidsøkt.Boblebad og dobbeldusj.01.FasadeI forbindelse med badet finner man en badstue.Detter er rene spa-følelsen.De tre øvrige rommene ligger vegg i vegg.Alle er av gode størrelser og vil fungere ypperlig som barnerom.Alternativt kan man innrede ett av soverommene som kontor.Entréen og trappesatsen til andre etasje.Gårdsplassen pent opparbeidet med belegningsstein i tillegg til hage og beplantning.Foran huset er det en stor markterrasse på hele 50kvm.Her er det godt med plass til utemøbler.Et hyggelig og lun uteplass også etter mørkets frembrudd.På toppen av garasjen er det et uinnredet rom som i dag brukes til lagring.Garasjen er på ca. 31kvm og har plass til to biler. Leddporten er motorisert.
8
530
Se store bilder
Prisantydning: 6 390 000,-
Totalpris: 6 390 000,-
Primær rom: 188m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 4
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.56 Bnr.214 i Fet kommuneKort oppsummertGlimmerveien 38 er en innholdsrik enebolig med familievennlig planløsning over to etasjer. Material- og fargevalget er gjennomtenkt, innredningen er moderne og huset byr på en rekke innovative «smarthus» funksjoner. Romløsningen er smart utformet og inkluderer blant annet fire soverom, to bad, vaskerom og badstue.

Huset har en attraktiv beliggenhet i et godt etablert boområde på Gan i Fet kommune. Det er kort vei til vakre turområder i skog og mark, samt nærhet til både dagligvare, skole, barnehage og idrettsanlegg.

  • Innholdsrik enebolig over to etasjer
  • Stor terrasse på ca. 50kvm, balkong og hage
  • Gode solforhold
  • Dobbeltgarasje med motorisert åpner og lagerrom
  • Balansert ventilasjon, vannbåren gulvvarme i
    1.etg.
  • Frittstående peisovn for vedfyring
  • Veletablert område med nærhet til skole og barnehage
Ditt nye hjemHovedetasjen domineres av en stor sosial sone bestående av kjøkken, spisestue og stue. Et flott allrom hvor hele familien kan samles til både hverdagsmiddager og rolige kvelder. De store vindusflatene sørger for gode lysforhold og gir rommet et luftig preg. Veggene er malt i en behagelig mørk tone, himlingen er hvitmalt.

Kjøkkenet er pent utført med profilerte fronter, heltre benkeplate og planlimt kum. Det er rikelig med lagringsplass i skuffer og skap samt bred arbeidsflate til kokkelering. Alle hvitevarene er integrerte og inkluderer platetopp, stekeovn, mikro, kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin og vinskap.

Stuedelen har en tilbaketrukket plassering i sonen. Her er det god plass til både sofa og stuebord, og TV-en kan enkelt plasseres mellom vinduene. Midt mellom stuen og spisestuen står det en moderne peisovn med vedfyring.

Fra den sosiale sonen kan man spasere dirkete ut til markterrassen. Et stort uterom på ca. 50kvm hvor ca. 11kvm er overbygget. Et ypperlig sted å tilbringe tid på sommerhalvårets varme soldager. I hagen er det god plass til lek og moro.

Første etasje inkluderer også et bad og et vaskerom. Badet er stilrent innredet med store, sandfargede fliser og lys innredning. Vaskerommet er praktisk utformet med opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

I andre etasje finner man husets soveromsavdeling, tv-stue, balkong samt hjemmets andre bad. Badet er innholdsrikt og romslig, og interiøret et pent sammensatt. Innredningen inkluderer både boblebad, dobbel skålservant med underskap og et vegghengt toalett. I forbindelse med badet er det en badstue som bidrar til herlig spaopplevelse i eget hjem. TV-stuen er et smart innredet rom for storfamilien med god plass til vennebesøk, lek og moro.

Hjemmet inneholder totalt fire soverom. Rommene er delvis likt utformet, hvorav tre er nogenlunde like i størrelsen. Hovedsoverommet er plassert på motsatt side enn de øvrige og er noe romsligere. Her inne står det en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter som gir godt med plass til oppbevaring av klær og tilbehør.

Gårdsplassen pent opparbeidet med belegningsstein i tillegg til hage og beplantning. I innkjørselen står det en privat dobbeltgarasje som er oppført i samme stil som huset. Garasjen er på ca. 31kvm og har plass til to biler. Leddporten er motorisert. På toppen av garasjen er det et uinnredet rom som i dag brukes til lagring.

Smarthus
Boligen har installert ett fullverdig smarthus-konsept levert av HDL Nordic , dette er et system som er fullt programmerbart og kan utvides ytterligere om ønskelig. Alle styringspaneler er koblet til servere på teknisk rom og gir full fleksibilitet til å styre alt uavhengig av hverandre. Her kan man sette opp forskjellige scener som f.eks middag på en knapp så justeres alt lyset optimalt for dette. Det er bevegelsessensorer på de fleste rom slik at man ikke trenger og slå av lyset etter man har besøkt rommet. Man kan sette ned temperaturen om natten eller bare bruke natt knappen for å skru av alt lyset når man legger seg.Innhold1. etasje Entré/gang, bad, vaske-/tekniskrom, stue, kjøkken Garderobe, bod.
2. etasje Trapperom/loftsstue, bad, 4 soverom. Gårdsplass: Dobbeltgarasje med enkelt innredet rom over.Beliggenhet og nærområdetGlimmerveien 38 har en attraktiv beliggenhet i et veletablert boområde på Gan i Fet kommune. Området består hovedsakelig av eneboliger og rekkehus. Nabolaget er svært familievennlig, og det er kort vei til barneskolen.

Dalen barneskole ligger ca. 6 minutters kjøretid fra huset. En flott og moderne skole som åpnet dørene for første gang i 2012. Rundt skolen er det et stort uteområde for lek og læring, og skolen inkluderer både en stor flerbrukshall samt et 25m svømmebasseng.

Til Nygård barnehage kjører man på ca. 3 minutter. Barnehagen er liten og tradisjonsrik og vektlegger anerkjennelse og lek i naturen og nærmiljøet. I dag har barnehagen totalt ca. 18 barn i alderen 0-4år.

Nærområdet byr på gode tur- og rekreasjonsområder hele året. Få minutters gange fra huset finner man store markaområder med utallige turmuligheter. Det er også kort vei til badesteder på Gansvika og Øyeren.

Gode shoppingmuligheter venter i sentrum av Fet og Lillestrøm. Rett nedenfor i Hølandsveien finner man bussholdeplassen «Øvre Dalen» med forbindelsene 480E Oslo bussterminal - Bjørkelangen via Løken, 480 Lillestrøm - Bjørkelangen og 2733 Dalen skole/ Sundet - Stigen.TomtAreal: 692 kvm. Eierform: Eiet tomt.ParkeringParkering i privat dobbeltgarasje samt på privat gårdsplass.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Enebolig med bærende konstruksjoner og etasjeskillere i trekonstruksjoner. Støpt såle, antatt fundamentert på fast grunn eller komprimerte faste masser. Yttervegger i bindingsverkskonstruksjoner, utvendig kledd med stående og liggende kledning. Vinduer og terrassedører med trerammer og isolerglass fra byggeårene, merket produksjonsår ukjent. Mannsardtak tekket med takstein. To ark i forbindelse med trapperom/loftsstue.

Dobbbeltgarasje med støpt såle samt ringmur i lettklinker (Leca). Vegger over ringmur i bindingsverkskonstruksjoner, utvendig kledd med liggende kledning.Overflater og innredningGulv:
1. etasje: Flislagt gulv i entrédelen av gangen, på wc, vaskerom og i teknisk rom. Ellers 1-stavs eikeparkett. Vannbåren gulvvarme i hele etasjen.
2. etasje: Flislagt gulv på bad. Ellers 1-stavs eikeparkett i alle rom. Gulvvarme (kabler) på bad.

Innervegger:
1. etasje: Glatte, malte veggflater. Flis og 1 malt vegg på bad
2. etasje: Flissatte vegger på bad. Panel i badstue. Ellers glatte, malte veggflater

Himling:
1. etasje: Hovedsaklig malt panel. Malt glatt flate på bad. Downlights (LED) i hele etasjen.
2. etasje: Malt panel i loftstue og soverom Glatt, malt himlingsflate i bad. Panel i badstue. Downlights (LED) i hele etasjen.

Vaskerom: Vaske-/tekniskrom med flislagt gulv og vannbåren gulvvarme. Avtrekksventil i himling. Laminat benkeplate med nedfelt kum i rustfritt stål. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Plastsluk.

Bad
1. etg: Bad med flislagt gulv, vegger og gulvvarme. Dusjhjørne med en fast vegg og svingdør. Sluk i sone. Avtrekksventil i himling. Veggmontert klosett. Ingen dreneringshull innkassing registrert. Servantskap med glatte fronter og heldekkende servant. Speil på vegg over servant. Downlights (LED) i himling.

Bad
2. etg: Flislagt baderom med termostatstyrte varmekabler i gulv. Kantsluk i aluminium i dusjsone med 2 gange dusj. Avtrekksventil i himling. Luftespalte under dørblad. Speil med lysarmatur på vegg over servant. Skapinnredning med 2 x gange servant bolle på med glatte, folierte fronter og laminat benkeplate. Veggmontert klosett. Ingen dreneringshull innkassing registrert. Badekar med boble/massasje funksjon. Plass til 2 personer. Downlights (LED) i himling. Badstue i forbindelse med badet.OppvarmingFrittstående peisovn for vedfyring i stue. Vannbåren gulvvarme i hele
1. etasje. Ellers elektrisk oppvarming. Varmtvann fra varmepumpe og bereder i boligen.Vei, vann og avløpVann fra Dalen private vannverk som er privat nett. Eiendommen er tilknyttet kommunalt avløp. Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1.etasje: 101 kvm.
2. etasje: 94 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Entré/gang, bad, vaske-/tekniskrom, stue, kjøkken.
2. etasje: Trapperom/loftsstue, bad, 4 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av Kommuneplan
2014-2026
Vedtatt av Fet kommunestyre 22. juni 2015Kommunale avgifterKommunale avgifter og eiendomsskatt er totalt pr. 2019 kr. 24.735,-

Herav: Avløp kr.12.049,-
Renovasjon kr.3.833,-
Branntilsyn, feiing kr.493,-
Eiendomsskatt kr.8.358,-
Vann: Ekstern leverandør.

Gebyr for vann faktureres fra Dalen private vannverk. I følge selger er avgiften kr.
2.465,- pr. halvår.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 1 384 269,-
Som sekundærbolig: kr. 4 983 368,-EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 16.08.2016. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser:

2007/257218-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST  13.03.2007 Bestemmelse om overvannsledning. Gjelder denne registerenheten med flere

2007/257283-1/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST  13.03.2007 Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata ________________________________________ 2006/346031-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 20.07.2006 DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:0227 Gnr:56 Bnr:31
Rettigheter på andre eiendommer ________________________________________ Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 07.03 2019 og tilstandsrapport datert 18.02.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: membran på terasse 2 etg er byttet i 2018

8.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Carter Entreprenører

9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: Ja byttet strømmåler

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: VITO elektro

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja

17. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Ja - Oppgi resultat og eventuelt tiltak: ble utført ved byggingOppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
6 390 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
159 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 390 000,-))
--------------------------------------------------------
172 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 562 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport
- Egenerklæring
- Grunnboksutskrift
- Bestemmelse om vei
- Reguleringsbestemmelser
- Grunnkart
- Kommunal tilknytning (vann og avløp)
- Bygnings- og eiendomsinformasjon fra matrikkelen
- Kommunale avgifter
- Ferdigattest
- Ligningsverdi
- Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre
- Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1903 Glimmerveien 38
1903, Glimmerveien 38
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Glimmerveien 38
1/49
Lukk
8