Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
OPPSAL/TRASOP: Gjennomgående 3-roms leilighet med sydvestvendt veranda. Gode solforhold. Heis. Garasje. Nær Østmarka!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Hellerudveien 69A presenteres av Frode Briskeby v/ Boa Eiendomsmegling Oslo øst.En moderne, lys og praktisk leilighet med gjennomgående planløsning og romslig sydvendt og solrik veranda.Innhold: Entre/gang, bad, to soverom, stue/kjøkken. Bod.Leilighetens sosiale sone inneholder en åpen stue- og kjøkkenløsning.
Veggene er malt i en hvit tone og gulvet er belagt med parkett.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Kjøkkeninnredningen er har godt med skap- og oppbevaringplass.Spisebordet kan eksempelvis plasseres ved vinduet slik at du kan nyte den fine utsikten utover fellesarealene.Kjøkkeninnredningen har folierte fronter og laminat benkeplate fra byggeåret 2015.Leiligheten inneholder totalt to soverom, begge plassert på motsatt side av den sosiale sonen.Hovedsoverommet har god plass til både dobbeltseng og nattbord og det doble garderobeskapet medfølger.Begge rommene er lyst innredet med hvite vegger og himling.Hyggelige og luftige rom å starte dagene på.Soverom 2 er også romslig med både garderobeskap og plass for skrivepult.Badet er pent innredet med lyse vegg- og gulvfliser.Innredningen inkluderer servant med underskap, vegghengt klosett og dusj med svingbare dører.Entréen har både garderobeskap og dør inn til en praktisk innvendig bod.Svalgangen som går rundt leiligheten.Utsikt.Utsikt.Enkel adkomst med heis.Leiligheten disponerer også en garasjeplass nr. 54 og en bod nr. 4003 på ca. 7kvm i felles kjeller.Leiligheten ligger tett opptil markagrensen på Oppsal.Det umiddelbare nabolaget består av borettslagets egen bebyggelse og store, åpne grøntområder.Her vil du bo i et veletablert og familievennlig boligområde.Like over veien ligger Østmarka med turmuligheter både sommer og vinter.Her er det fine sykkelveier om sommeren.Og skiløyper om vinteren.Det er ikke lange veien til hyggelige ØarksetraDet er flere badevann i nærheten.
5
329
Se store bilder
Prisantydning: 4 200 000,-
Totalpris: 4 209 371,-
Primær rom: 71m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.144 Bnr.1269 Andelsnr.26 Orgnr.914783593 i Oslo kommuneKort oppsummertHellerudveien 69 A er en moderne, lys og praktisk leilighet med gjennomgående planløsning og enkel adkomst med heis rett opp fra garasjeanlegget. Leilighetens sosiale sone inneholder en åpen stue- og kjøkkenløsning samt utgang til verandaen.

Dagens eier overtok leiligheten som ny i 2015. Leiligheten har moderne overflater og utstyr fra byggeår 2015 med unntak av nylagt tremmegulv på verandaen.

Her vil du bo med nærhet til servicetilbud og kollektivtransport og fra leiligheten er det kort gangavstand til både barnehage, skole og handlesentre. Like over veien ligger Østmarka og du vil ha umiddelbar nærhet til lysløyper og turmuligheter, sommer som vinter.
- Gjennomgående 3-roms ende og hjørne leilighet med utsikt i flere retninger
- 11 kvm veranda med gode solforhold
- Garasjeplass nr. 54 i lukket fellesgarasje medfølger
- Bod merket "4003" på ca. 7 kvm i felles kjeller, i tillegg til praktisk innvendig bod i leiligheten
- Kort vei til kollektivtransport og servicetilbud, og nærhet til marka
- Pent opparbeidet og barnevennlig fellesområde

Trappetunet borettslag består av totalt 114 andelsleiligheter. Bygget ble ferdigstilt i 2015. Fellesarealene er pent opparbeidet med plen, lekeplass og sittegrupper. Les mer på lagets egne hjemmeside: www.trasoptunet.noDitt nye hjemLeilighetens sosiale sone er åpen og lys med store vindusflater. Veggene er malt i en hvit tone og gulvet er belagt med parkett. Det er åpent og fint utsyn mot fellesarealene, godt innslipp av sol og naturlig lys og god avstand til nabobyggene og dermed begrenset med sjenerende innsyn. Det er godt med plass til både sofagruppe og spisebord.

På gode sommerdager kan man åpne verandadøren og slippe lys og luft inn. V

Terrassen er på ca. 11 kvm, vendt mot sydvest. Her ute er solforholdene gunstige og det er god plass til møblering. Gulvet er belagt med nye terrassebord høsten 2018 og rekkverket er utformet i glass.

Kjøkkeninnredningen har folierte fronter og laminat benkeplate fra byggeåret. Innredningen er beskyttet med waterguard og komfyrvakt.

Badet er har lyse vegg- og gulvfliser. Innredningen inkluderer servant med underskap, vegghengt klosett og dusj med svingbare dører. Det er godt med lagringsplass i servantskapet og rommet har mekanisk avtrekksventilasjon. Dusjens svingbare dører er praktisk og gir rom for bedre utnyttelse av gulvarealet når dusjen ikke er i bruk. Gulvet er lunt som følge av varmekabler.

Leiligheten inneholder totalt to soverom, begge plassert på motsatt side av den sosiale sonen. Rommene er lyst innredet med hvite vegger og himling. Begge soverom er av god størrelse. Hovedsoverommet har et dobbelt garderobeskap med rikelig av oppbevaringsplass, mens soverom to har et enkelt skap og god plass for ytterligere møblering i form av eksempelvis et skrivebord.

Entreen er også romslig og har både garderobeskap og dør inn til en praktisk innvendig bod. InnholdInnhold: Entre/gang, bad, to soverom, stue/kjøkken. Bod.

Leiligheten disponerer også en garasjeplass nr. 54 og en bod nr. 4003 på ca. 7kvm i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten ligger tett opptil markagrensen på Oppsal der det umiddelbare nabolaget består av borettslagets egen bebyggelse og store, åpne grøntområder som minner om nærheten til nettopp marka. Her vil du bo i et veletablert og familievennlig boligområde med trygg skolevei til både Godlia barneskole og Skøyenåsen ungdomsskole. På skolen er det flere lekeområder med mye boltreplass som kan benyttes utenom skoletid.

Det eksisterer et bredt tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge i nærområdet, først og fremst gjennom Oppsal Idrettsforening som blant annet organiserer fotball, håndball og basketball. Mye av aktiviteten skjer på flotte Oppsal Arena som er innenfor sykkelavstand.

Oppsal senter er en kort sykkeltur unna og inneholder helsetilbud som lege og tannlege, Oppsalklinikken og apotek, og vil med tiden fylles med ytterligere forretninger.

Rett over gaten for senteret finner du T-banestasjon for linje 3 mellom Mortensrud og Storo som tar deg inn til Jernbanetorget på 16 minutter. I hovedgaten like ved avkjøringen til Hellerudsvingen er det holdeplass for busslinjene 76 til Helsfyr-Mortensrud og 79 Grorud-Holmlia samt 61 til Bøler. Den lokale 78 Østensjø-ringen kjører også i nærområdet.

Østmarkas omfangsrike turområder starter bare få meter unna ytterdøren og er ypperlige både for hverdagslige treningsturer og lengre utflukter i helgene. Populære utfartsmål inkluderer idylliske Nøklevann og Ulsrudvannet, legg gjerne også turen til de tallrike små og store sjøene lenger inn i marka.

Skogsveiene i marka er perfekte for en time eller to med tråkking på terrengsykkel. Når forholdene tillater vinterstid er det milevis med skiløyper å begi seg ut på. En runde rundt Østensjøvannet er også et godt alternativ til en ettermiddagstur, her er det i tillegg lysløype.TomtAreal: 9 902 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringDet medfølger garasjeplass nr. 54 i lukket fellesgarasje i kjeller. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Iht. vedtekter: Ladeplasser for El. biler Parkeringsplassene i garasjeanlegget er tilrettelagt med infrastruktur for etablering av ladestasjoner. Anskaffelse, montering, aktivering og drift av ladestasjoner skjer i regi av borettslaget, og borettslaget vil være juridisk eier. Andelseier betaler for anskaffelse og montering av ladestasjon, som gir eksklusiv bruksrett på samme måte som parkeringsplassen. De som disponerer ladestasjon betaler for eget strømforbruk. I tillegg betaler de som disponerer ladestasjon et månedlig beløp, fastsatt av styret, til dekning av anleggets drifts- og vedlikeholdsutgifter.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk i betong-, mur-, stål- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til komprimerte masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene er forblendet med teglstein samt felter som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer og verandadør med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering. Elementdekker som etasjeskillere. Flatt tak som er tekket med papp/folie. Fra stuen er utgang til veranda på ca 11 kvm. Heis i oppgang. Prefabrikkerte, vinylbelagte betongtrapper.Overflater og innredningGulv: Gulv med parkett og fliser. Innervegger: Vegger med malte flater og fliser. Himling: Himlinger med malte plater og malte flater/malte elementer.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med folierte fronter som er montert i åpen løsning i stuen. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Avtrekksvifte og opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkeninnredning med waterguard og komfyrvakt.

Bad: Bad med heldekkende servant, underskap, veggmontert wc og 2 svingbare dusjvegger ved nedsenket dusjhjørne. Rommet har mekanisk avtrekksventilasjon - som er tilknyttet boligens balanserte ventilasjonsanlegg.OppvarmingVarmekabler i badegulv. Panelovn i stuen ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 71 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, stue/kjøkken.Adgang til utleieDet er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. 26.02.19 er kr
2.973,- pr. mnd.

Herav: Parkering kr. 51,-
Garasje kr. 200,-
Felleskostnader kr.
2.485,-
A konto varmtvann kr. 237,-

Felleskostnadene øker ved den avdragsfrie periodens utløp.

Innkreving eiendomsskatt: I månedene mai, juni, september og november påløper det eiendomsskatt for enkelte leiligheter i borettslaget. Dette fremkommer som egen spesifikasjon på felleskostnadene i disse månedene.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 9 371,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: OBOS Lånenr: 98207465933
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total: kr.141.094.635,-
Restløpetid: 36 år 6 mnd. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet:t.o.m. 01.08.2020
Type rente: Flytende Rente pr.26.02.2019: 1,80%

Bank: OBOS Lånenr: 98207616168
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total: kr.787.206,-
Restløpetid: 18 år 4 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: -------
Type rente: Flytende Rente pr.26.02.2019: 1,80%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har IN-ordning.FellesformueKr. 13 249,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 1 125 081,-
Som sekundærbolig: kr. 4 050 290,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 85908702. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter BTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 2016. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett. Forkjøpsretten er imidlertid forhåndsvarslet og vil bli avklart snarlig etter budaksept.

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Trasop skole og Skøyenåsen skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 25.02 2019 og tilstandsrapport datert 18.03.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja - Redegjør for dette: En liten sprekk på veggen i det minste soverommet.. Peab har vært i leiligheten og tatt bilde håper dette blir en reklamasjonssak

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Balkongen har fått terassebord på gulveg

8.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Terassebord på gulvet på balkongen

8.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når:  Terassebord gulv balkong

20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Litt murpuss fra veggen på balkongen har falt på terassebordene. Styret har tatt bilde av veggen på balkongen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 200 000,- (Prisantydning)
9 371,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 209 371,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
12 319,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 221 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 7 187,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Frode BriskebyBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0684 Hellerudveien 69A
0684, Hellerudveien 69A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Hellerudveien 69A
1/29
Lukk
5