Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LAMBERTSETER: Stor 2-roms hjørneeilighet med balkong. Gode solforhold. Fritt utsyn. Kort vei til T-banen.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Kvartsveien 3 presenteres av Tommy Stensrud v/ Boa Eiendomsmegling Oslo øst.Leiligheten er skjermet for innsyn og har et fritt utsyn over nabolaget.Balkongen er overbygget og lun på ca, 6,5kvm.Innhold: Entre/gang, bad, kjøkken, stue, soverom. Kott. Balkong med bod.
Stuen og spisestuen utgjør leilighetens største rom.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

De rette vinklene gjør det enkelt å møblere og det er god plass til langstrakt spisebord.Sonen oppleves lys og luftig.Veggene og himlingen er hvitmalte.Kjøkkenet består av en høy innredning fra 2007 med folierte fronter og laminat benkeplate.Tysk kjøkken av god kvalitet.Det er godt med skapplass og bred arbeidsflate til kokkelering.Gangen er langstrakt. Innerst er det et innebygget garderobeskap.Badet ble i 2007 flislagt og modernisert.Soverommet er romslig og lyst.Det er inngang til en mindre bod som gir ekstra plass til oppbevaring.Rabben borettslag består av totalt 504 leiligheter fordelt på flere bygg. Fellesområdene er velstelte, det er lite gjennomgangstrafikk og bomiljøet oppleves rolig.Det meste til hverdagen får du kjøpt på Lambertseter Storsenter med alt innen servicetilbud. Her ligger også T-banen som tar ned til sentrum på ca. 20 minutter..Kort vei også til hyggelig Sætersamt Holtet i retning sentrum.Et bredt utvalg for de aktive. Ca. 250 meter til SATS/Elixia.En kort sykkeltur unna finner du Nordstrand Badog Ekeberg som er like yndet sommer som vinter.Alle hvitevarene er integrerte.01.Fasade
4
213
Se store bilder
Prisantydning: 2 950 000,-
Totalpris: 3 122 114,-
Primær rom: 51m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.159 Bnr.136 Andelsnr.407 Orgnr.948776812 i Oslo kommuneKort oppsummertKvartsveien 3 er en pen 2-roms med separat kjøkken og balkong. Plasseringen i byggets toppetasje gjør leiligheten skjermet for innsyn med en privat atmosfære. Planløsningen inkluderer en romslig stue, kjøkken, soverom og bad. 

Leiligheten har en tilbaketrukket, men sentral beliggenhet på Lambertseter. Fra ytterdøren er det kun 200m til nærmeste matbutikk og noen få minutters gange til Bergkrystallen T-banestasjon. 

  • Innholdsrik 2-romsleilighet
  • Balkong med gode solforhold
  • Fellesvaskeri i borettslaget
  • Tre boder på hhv. 6,5kvm (gulvareal), 2,9 og 3,1kvm. 
  • Mulighet for leie av garasjeplass (etter ansiennitet)
  • Attraktiv beliggenhet på Lambertseter
  • Trafikkskjermet og rolig bomiljø
  • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
  • Rask avklaring av forkjøpsrett
Ditt nye hjemStuen og spisestuen utgjør leilighetens største rom. Sonen oppleves lys og luftig, og balkongen fungerer nærmest som er forlengelse av rommet. Det er ingen direkte innsyn som gjør at atmosfæren er rolig og privat. 

Fra stuen er det direkte utgang til balkongen. Balkongen er overbygget og lun på ca, 6,5kvm. Gulvet er belagt med tremmer og rekkverket er konstruert i stål. En luftig uteplass med gode solforhold. Innred gjerne med behagelige utemøbler og nyt sommerhalvårets varmeste dager til det fulle. På høyresiden er det en utebod på ca. 1kvm.

Kjøkkenet består av en høy innredning fra 2007 med folierte fronter og laminat benkeplate. Alle hvitevarene er integrerte og inkluderer induksjonstopp, stekeovn m/ pyrolyse, mikro, oppvaskmaskin og kombinert kjøle- og fryseskap. Under kjøkkenbenken er det montert inn en 120L varmvannsbereder.

Badet ble i 2007 flislagt og modernisert. Arbeidet omfattet utskiftning av sluk, montering av hjelpesluk, nye vannrør og flislegging ved bruk av påføringsmembran. Innredningen inkluderer servant med underskap, vegghengt klosett, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne. Slukets plassering er noe nærmere veggen enn dagens krav. 

Soverommet er romslig og lyst. Det er god plass til både dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. På rommet er det inngang til en mindre bod som gir ekstra plass til oppbevaring. Veggene er malt i en behagelig lys tone med hvit himling. Herfra har man det samme åpne utsynet som fra stuen og balkongen.

Rabben borettslag består av totalt 504 leiligheter fordelt på flere bygg. Fellesområdene er velstelte, det er lite gjennomgangstrafikk og bomiljøet oppleves rolig. Les mer på lagets egne hjemmeside: www.rabbenborettslag.noInnholdInnhold: Entre/gang, bad, kjøkken, stue, soverom. Kott. Balkong med bod.

Leiligheten disponerer også en bod merket "4061" med gulvareal på ca. 6,5kvm på felles loft og to boder merket "4061" på hhv. 2,9 og 3,1kvm i felles kjeller. Felles tørkeloft.Beliggenhet og nærområdetI Kvartsveien 3 vil du bo i veletablert nabolag med grønne og tilbaketrukkede omgivelser like syd for sentrumskjernen av Lambertseter.

To nærbutikker i nabolaget gjør det enkelt å handle dagligvarene, hvorav REMA1000 ligger nærmest cirka 200 meter unna ytterdøren. Like ved butikken finner du også Bergkrystallen T-banestasjon, stopp for linje 4 som tar deg effektivt bort til sentrum av Lambertseter og videre ned til Jernbanetorget på cirka 20 minutter. Gjennom sentrum av Lambertseter passerer også busslinjene 74 Mortensrud-Vika og 79 Holmlia-Grorud. Med bil har du enkel og kort vei ned til E6 og videre til Ring
3. Uten kø tar det bare 10 min å kjøre til Oslo sentrum.

Et bredt shoppingtilbud finner du på Lambertseter Senter som inneholder et rikt utvalg av butikker samt servicetilbud som apotek, post i butikk og bank. På senteret venter også koselige spisesteder, bibliotek og Symra kino.

Nærområdet rundt Lambertseter byr på et godt utvalg fritidsaktiviteter, inkludert Lambertseter Bad som har gratis svømming i helgene, samt tennis- og idrettsanlegg. Treningsøktene innendørs kan du gjerne gjennomføre ved SATSELIXIA som også har egen SPA-avdeling.

Nabolaget har sin egen lysløype som passerer i skogspartiet like ved og går videre i en oval sirkel med utgangspunkt i idrettsanlegget ved skolen. Det er også anlagt en fin akebakke for de yngste.

Den umiddelbare nærheten til Østmarka gir deg ellers et ypperlig utgangspunkt for utflukter i vakker natur, sommer som vinter. Et stort nettverk av turstier og sykkelveier samt ski- og lysløyper kan by på noe for enhver smak. Ta gjerne en utflukt til klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet, idylliske Nøklevann eller det nærliggende Østensjøvannet. Veien er heller ikke lang opp til Ekeberg med Skulpturparken, Ekebergrestauranten og besøksbondegården, med mer.TomtAreal: 70 721 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringBorettslaget har plasser til utleie. Man må ta kontakt med OBOS for å sette seg på venteliste. Send e-post til postmottak.tveita@obos.no

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Yttervegger som er forblendet med teglstein samt felter ved balkongene med liggende kledning. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Støpte dekker som etasjeskillere. Saltak i trekonstruksjon med betongstein. Fra stuen er det utgang til overbygget balkong på 6½ kvm. med tremmegulv + bod på ca 1 kvm. Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang.Overflater og innredningGulv: Gulv med parkett og fliser. Innervegger: Vegger med malte flater og fliser. Himling: Himlinger med malte flater.

Kjøkken: Høy kjøkkeninnredning med folierte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Avtrekksvifte i stålhette med kullfilter og fliser over benk. Integrert induksjonstopp, stekeovn m/ pyrolyse, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, fryseskap og kjøle-/fryseskap. Det er lys i skuffene.

Bad: Bad med heldekkende servant, underskap, veggmontert wc og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin. Rommet har naturlig avtrekk via ventil.OppvarmingVarmekabler i badegulv, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 53 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, kjøkken, stue, soverom.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererKr. 2 387,- pr. mnd. som dekker blant annet: Forsikring av bygget, kommunale avgifter, betjening av fellesgjeld m.m.

Herav: Felleskostnader kr.1.808,-
Kapitalkost. lån 1 HANBAN kr.579,-

Borettslaget kan endre felleskostnadene med en månedes skriftlig varsel.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 172 114,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: Handelsbanken Lånenr:83987140049
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:kr.69.024.322,-
Restløpetid:23 år 3 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet:---
Type rente: Flytende Rente pr.27.02.19:2,10%

Bank: Handelsbanken Lånenr:83987171076
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:kr.24.276.607,-
Restløpetid:23 år 5 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet:---
Type rente: Flytende Rente pr.27.02.19:2,10%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har IN-ordning. Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning) på det ene av borettslagets to lån. Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget.FellesformueKr. 14 160,- pr.31.12.2018 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr 846 745,-
Som sekundærbolig: kr 3 048 282,-ForsikringForsikret i Tryg Forsikring, med polisenummer: 6598551. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

Medfølger ikke; knagger, lampe i gang, lamper i stue, vinstativ i stue og kjøkken, magasinholder på vegg i stue, hyller i stue, hylle på soverom. Det samme gjelder; speil og knagg samt liten hylle i gang, nattbord og knagger soverom.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1959. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Ved ønske om dyrehold skal søknad om dyrehold sendes til styret. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Lambertseter skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Årlig strømutgifter (Både nettleie og forbruk) har vært ca. kr. 12.000,-. Dette kan variere noe.

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 08.03 2019 og tilstandsrapport datert 07.03.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Ja - Redegjør for dette: En riss i en flis

1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Ved oppussing av bad i borettslaget ble dette badet spart, men de åpnet kassen toalettet henger på og flisla denne igjen senere. Membran ble ikke brutt

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Ved oppussing av bad i borettslaget i 2012 ble dette badet spart, men de åpnet kassen toalettet henger på og flisla denne igjen senere. Membran ikke brutt

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Jeg har et brev fra OBOS Prosjekt med kostnadsoversikt for bevaringsbad som mitt bad var under oppussing av badene i borettslaget

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Takene i borettslaget ble byttet i 2017

8.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Firma Drogseth AS og Obos Prosjekt sitter på informasjonen her. det er i regi av borettslaget

9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: Nylig byttet leser i sikringsskap fra offentlig myndig

20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Vinduer og verandadør ble byttet i regi av borettslaget i 2015

Iht. tilstandsrapport:
- I 2007 ble badet flislagt/modernisert ved bruk av påføringsmembran, arbeidet omfattet skifte av sluk og montering av hjelpesluk samt legging av nye vannrør i badet. Sluket har en plassering som er nærmere veggen enn dagens krav. Vannrør til vaskemaskin kommer opp av gulvet.
- Det er riss i 1 flis ved sluket på badegulvet.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 950 000,- (Prisantydning)
172 114,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 122 114,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
12 319,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 134 433,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 7 187,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1158 Kvartsveien 3
1158, Kvartsveien 3
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Kvartsveien 3
1/24
Lukk
4