Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
HOLMLIA: Familievennlig og innholdsrik 5-roms terrasseleil. med to balkonger. Garasjeplass. Oppusset 2016. Attraktivt!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Lusetjernveien 82 presenteres av MNEF Andreas Alvenes v/ Boa Eiendomsmegling Oslo.Innholder: entré, stue, kjøkken, tv-stue, 4 soverom, 2 bad og vaskerom. 2 balkonger, 1 med utebod.Vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig sollys og skaper en luftig atmosfære.Lys og luftig leilighet med lysmalte flater. Gjennomgående planløsning.Spiseplass for hele familien i tilknytning til kjøkkenet.I 2016 flyttet dagens eier kjøkkenet inn i stuen og monterte opp nytt kjøkken.Tv-stuen er et ypperlig oppholdsrom for barn og ungdom.Leiligheten inneholder totalt fire soverom i tillegg til tv-stue.Fra hovedsoverommet er det utgang til leilighetens andre balkong.Tre av soverommene ligger vegg i vegg, tilbaketrukket fra den sosiale sonen.Det ene rommet er dekorert med en lysegrå kontrastvegg.Det er godt med tumleplass og behagelige lysforhold.Begge badene er av gode størrelser, oppgradert i 2016.Ett av badene er utstyrt med badekar.Innredningen er stilren, overflatene er flislagt og lysforholdene er gode.Mellomgangen fra entréen til vaskerommet langstrakt med romslig skyvedørsgarderobe.I tilknytning til det ene badet finner man leilighetens mest praktiske rom ? vaskerommet.I entréen er det god plass til kommode og knagger til yttertøy og sko. God plass for å montere garderobe.En innholdsrik terrasseleilighet med familievennlig preg og fine uteplasser med fine solforhold.De varme sommerdagene kan nytes ute på en av leilighetens to balkonger.Begge balkongene er på 8 kvm med god plass til møblering. Med to balkonger har man alltid tilgang på gode solforhold gjennom hele dagen.En praktisk nærhet til de fleste fasiliteter du trenger i hverdagen.I Lusetjernveien 82 vil du bo i luftige omgivelser på Holmlia.Kort vei til supre badeplasser i Hvervenbukta. Både Lusetjern og Holmlia skole ligger like nedenfor og er lett tilgjengelig på gangveier fra nabolaget frem til skolegården.Kun 550 m unna via borettslagets internveier finner man Vestskrenten Idrettsbarnehage. Nærområdet er frodig og grønt.Ved skolene ligger også idrettsanlegget som er base for Holmlia Sportsklubb.Dagligvareforretningen finner man knappe 10 minutters gange unna.Veien er heller ikke lang ut til Ingierstrand.Det er kort vei til Hvervenbukta som er spesielt populært på sommerstid.A82T7677Lys og luftig romfølelse.I tilknytning til det ene badet finner man leilighetens mest praktiske rom - vaskerommet.
4
308
Se store bilder
Prisantydning: 3 900 000,-
Totalpris: 3 959 142,-
Primær rom: 110m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 4
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.191 Bnr.102 Andelsnr.135 Orgnr.948224186 i Oslo kommuneKort oppsummertLusetjernveien 82 er en innholdsrik terrasseleilighet med familievennlig preg og fine uteplasser. Den gjennomgående planløsningen inkluderer blant annet en stor sosial sone med åpen stue- og kjøkkenløsning samt fire soverom, tv-stue/kontor, to bad og vaskerom. De varme sommerdagene kan nytes ute på en av leilighetens to balkonger. Begge balkongene er på 8 kvm med god plass til møblering. 

Her vil du bo i luftige omgivelser på Holmlia med nærhet til alt man trenger i hverdagen. Barnehage og skole ligger lett tilgjengelig i nabolaget og dagligvareforretningen finner man knappe 10 minutters gange unna. 
- Gjennomgående 5-roms terrasseleilighet
- Kjøkken, vaskerom og begge bad oppgradert 2016
- Fire soverom, tv-stue/kontor og stor sosial sone
- Nyere innvendige dører fra 2016 
- Garasjeplass medfølger leiligheten
- To boder på hhv. 2,5 og 3 kvm
- Praktisk skyvedørsgarderobe
- Fellesområde med plen, lekeplass og sittebenker
- Kort vei til fritidstilbud, skole, barnehage og dagligvare
- Flere flotte turområder i nærheten
- Avklart forkjøpsrettDitt nye hjemStuen og kjøkken utgjør leilighetens største rom og er det naturlige samlingsstedet. En romslig sone med direkte utgang til en av hjemmets to balkonger. Veggene er hvitmalte og gulvet er belagt med lys laminat. Vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig dagslys og skaper en luftig atmosfære. 

Balkongen er av god størrelse på ca. 8 kvm. Er flott uterom hvor sommerdagene kan nytes til det fulle. Langs balkongen er det et blomsterbed i betong hvor man kan plante vakre vekster og friske krydderurter. Innred gjerne med behagelige stoler og spisebord, og nyt det hyggelige utsynet mot nabolaget. 

I 2016 flyttet dagens eier kjøkkenet inn i stuen og monterte opp ny innredning. Innredningen er stilren og består av slette fronter og laminat benkeplate. Det er godt med skapplass til alt man trenger i hverdagen og over benkeplaten er veggen påsatt "Kitchen Board" plater. Koketoppen og ovnen er integrert, kjøleskapet er frittstående og det er opplegg for oppvaskmaskin og ventilator. 

Leiligheten inneholder totalt fire soverom i tillegg til tv-stue/kontor. Tre av soverommene ligger vegg i vegg, tilbaketrukket fra den sosiale sonen, imens det siste har inngang fra stuen. Hovedsoverommet er utpreget romslig med gode lysforhold og stor skyvedørsgarderobe. Her finner man også utgang til leilighetens andre balkong. De tre øvrige soverommene vil fungere ypperlig som både barnerom og gjesterom.

Med to balkonger har man alltid tilgang på gode solforhold gjennom hele dagen. Balkongen som har utgang fra hovedsoverommet er også på ca. 8 kvm og er overbygget. På varme sommerdager er det herlig å kunne åpne terrassedøren om morgenen og skape en luftig utefølelse inne. 

Begge badene er av gode størrelser, oppgradert i 2016. Innredningen er stilren, overflatene er flislagt og lysforholdene er gode. Det første badet inkluderer servant med underskap, vegghengt klosett og dusj med glassdører. Det andre badet er delvis likt innredet, men er utstyrt med badekar istedenfor dusj.

I tilknytning til et ene badet finner man leilighetens mest praktiske rom - vaskerommet. Rommet inneholder godt med benkeplass, skap, oppvaskkum samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. En praktisk innredning som sikrer at de ukentlige gjøremålene går raskt og effektivt.InnholdInnhold: Stue, kjøkken, tv-stue/kontor, 4 soverom, 2 bad, entré, vaskerom. Balkong med utebod.

Leiligheten disponerer også en på ca. 2,5kvm i oppgangen.Beliggenhet og nærområdetI Lusetjernveien 82 vil du bo i luftige omgivelser på Holmlia og oppleve en praktisk nærhet til de fleste fasiliteter du trenger i hverdagen, deriblant skoler og aktivitetstilbud. Både Lusetjern og Holmlia skole ligger like nedenfor og er lett tilgjengelig på gangveier fra nabolaget frem til skolegården. Ved skolene ligger også idrettsanlegget som er base for Holmlia Sportsklubb som organiserer fotball, håndball, innebandy, turn, dans og ballett. Rett på andre siden av fjellet finner du Holmlia bad og svømmehall.

Kun 550 m unna via borettslagets internveier finner man Vestskrenten Idrettsbarnehage. En privateid barnehage med fokus på bevegelse og matglede. Barnehagen er åpen fra kl. 07.30-17.00 alle hverdager. Kun noen hundre meter bortenfor, retning Lusetjern skole, finner man nok en barnehage; Nordskrenten barnehage. Denne barnehagen er kommunal, med et romslig uteområde og fokus på leselyst og leseglede.

Drøye ti minutters gange unna leiligheten ligger Holmlia senter, bydelens nærsenter som inneholder et representativt utvalg av forretninger innen de fleste bransjer, inkludert MENY og ett av Vinmonopolets utsalg. Det er også både tannlege og lege på senteret, samt filial av Deichmanske bibliotek.

Holmlia togstasjon er samlokalisert med senteret og har hyppige avganger med lokaltoget som tar deg inn til Sentralstasjonen på bare 13 minutter. Holmlia stasjon er også holdeplass for bussrutene 79 Homlia-Grorud og ekspressruten 80E inn til Vika, samt de lokale 77 til Bjørndal og 80 til Åsbråten. Med bil tar du deg enkelt ut på E18 via Ljabrudiagonalen og ned til E6 via Klemetsrud i øst.

Den nærliggende Grønliåsen er et fint sted for trening og gåturer i hverdagen, her finner du også lysløype med skispor når forholdene tillater vinterstid. Veien er heller ikke lang ut til Østmarkas omfangsrike nettverk av løyper og stier med populære utfartsmål. Med sykkelen triller du på få minutter ned til Hvervenbukta, et yndet sted for bydelens beboere sommerstid, samt Ingierstrand Bad litt lenger ut.TomtAreal: 55 639 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.Parkering1 garasjeplass i kjeller medfølger. Det er også gjesteparkering.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Terrasseblokk med flatt tak tekket med papp. Yttervegger i betong og utfyllende bindingsverks vegger, utvendig fasade kledd med panel og teglstein. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. 2 stk fabrikkmalte balkongdører med 2-lags isolerglass fra byggeår. Fabrikkmalte vinduer med 2-lags isolerglass fra byggeår. Finert entrédør B-30/dB-35, fra byggeår.Overflater og innredningVegger: Malte flater og tapet. Fliser på bad. Gulv: Laminat. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendig himling.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med hvite/slette fronter, laminat benkeplate, frittstående kjøleskap, integrert koketopp og ovn. Opplegg til oppvaskmaskin og ventilator. Kitchen board plater over benkeplate.

Bad 1: Flislagt bad med heldekkende servant på underskap. Speil med belysning. Nedsenket dusjnisje med dusjdører. Vegghengt wc.

Bad 2: Flislagt bad med heldekkende servant på underskap. Speil med belysning. Badekar/dusj. Vegghengt wc.

Vaskerom: Vaskerom med laminat på gulv og malte flater på vegg. Laminert benkeplate med utslagskum og ett underskap. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Aquastopp montert.OppvarmingLeiligheten blir oppvarmet med sentralvarme via radiatorer. Varmekabler på begge bad. Felles varmtvann-system.

Fjernvarme. Det er installert varmemålere i alle leiligheter og det utføres varmemåling og individuell avregning av kostnad for leilighetene. Målerne har fjernavlesing, dvs. at det ikke er nødvendig å komme inn i leiligheten for avlesning av måler. Ved flytting får Ista beskjed fra OBOS, andelseier trenger ikke foreta seg noe i forbindelse med dette.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 110 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Stue, kjøkken, 4 soverom, 2 bad, entré, vaskerom samt tv stue/kontor.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. d.d. kr.
5.704,- pr. mnd. Herav: Felleskostnader kr.
4.104,-
Brensel kr.
1.320,-
Trappevask kr. 125,-
Bredbånd kr. 155,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.

Borettslaget kan endre fellesutgiftene med en mnd. varsel.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 59 142,- i følge forretningsfører.

Nordskrenten Borettslag har lån i EIKA Boligkreditt AS. Tre lån til en flytende rentesats på 2,40%.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: Eika Lånenr: 152054891
Type lån: Serie Restsaldo total:
1.447.741,-
Restløpetid:1 år 2 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ---
Type rente: Flytende Rente pr.01.02.2019: 2,40%

Bank: Eika Lånenr: 152054891
Type lån: Serie Restsaldo total:
1.156.908,-
Restløpetid:1 år Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ---
Type rente: Flytende Rente pr.01.02.2019: 2,40%

Bank: Eika Lånenr: 152054892
Type lån: Serie Restsaldo total: 10.480.010,-
Restløpetid:8 år 8 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ---
Type rente: Flytende Rente pr.01.02.2019: 2,40%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 13 299,- pr. 31.12.2018 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 864 807,-
Som sekundærbolig: kr. 3 113 306,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 83034655. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget består av 231 andelsleiligheter. Nordskrenten Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948224186, og ligger i bydel Søndre Nordstrand i Oslo kommune med følgende adresse: Lusetjernvn 42-112EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter ETilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1984. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Det er tillatt å holde hund og innekatt i borettslaget om man på forhånd har innhentet skriftlig tillatelse fra styret, og skriftlig har forpliktet seg til å overholde de regler som borettslagets generalforsamling har vedtatt vedrørende dyrehold. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Lusetjern skole og Holmlia skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Nordskrenten borettslag har inngått en ny avtale med Get/Multinett. Dette er tv-pakken Start + Bredbånd 50 Mbps.

Selgers gjennomsnittlig strømforbruk har vært på mellom 480 kWh og 549 kWh pr mnd.

Fremtidig vedlikehold: En full rør- og våtromsrehabilitering er meget sannsynlig innen 2025. Styret i Nordskrenten ser behov for å rehabilitere rørsystemet gjeldende vanntilførsel, avløp, fjernvarme. Dette betyr også at rørsystem og avløp til kjøkken og bad vil bli berørt. Styret er fortsatt i kartleggingsfasen og har ingen oversikt over omfang, kostnad eller tidsperspektiv. Vi antar imidlertid at en slik rehabilitering vil være aktuell rundt år 2023-27. Dette betyr også at evnt rehabilitering av bad i privat regi vil muligens være "bortkastet". Dette begrunnes med at styret vil vurdere om en enhetlig rehabilitering med en standardisert variant av bad vil være et passende alternativ. Dette vil kunne medføre at samtlige bad (også nylig oppgradert eller utbedret) må rives og settes i stand i henhold til en fremtidig standard.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 15.03 2019 og tilstandsrapport datert 21.03.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Leiligheten var et renoveringsprosjekt ved overtagelse. Alle rom og alle flater er derfor jobbet med. Så også baderommene. Det er lagt nytt rørsystem, membran og fliser.

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Rørleggerarbeid av K-rør januar 2016
Membram- Andreas Lysiak februar 2016 Elektrisk arbeid Sørlie-Elektro mars 2016

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Fakturaer fra alle leverandører foreligger.

1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Flislegging er gjort som faglært vennetjeneste.

9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Nei - Kommentarer: Det ble utført kontroll av Hafslund i januar 2019. Godkjenningen regner jeg med foreligger i mars.

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Sørlie Elektro

9.3. Kjenner du til om arbeider er utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Arbeid utenom rør, elektriker eller det som har med våtrom å gjøre, er gjort ved egeninnsats.

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja - Kommentarer: Som nevnt tidligere, så får jeg denne erklæringen i løpet av mars fra Sørlie Elektro.

10. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Nei - Kommentarer: Jeg har ikke opplevd feil.

10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Kjøkkenet er blitt flyttet ut, slik at man har en åpen kjøkkenløsning. I tillegg er baderommene oppgradert.

10.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Rørleggerarbeidet er gjort av K-rør.

12. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Ja - Redegjør for dette: Kjøkkenet er flyttet slik at man har en åpen kjøkkenløsning. Dette har medført at man har fått et ekstra soverom.

12.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja Nei Vet ikke Redegjør for dette: Styret i borettslaget har godkjent dette.

13. Kjenner du til pålegg/heftelser/krav fra f.eks. kommunen eller andre offentlige instanser vedrørende eiendommen, f.eks. oljetank, sentralfyr, septiktank, avløp e.l.? Nei Kommentarer: Nei.

16. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Type rapport og dato: Jeg har hatt takstmann i boligen i forbindelse med salg i mars 2019

17. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Nei - Kommentarer: Men jeg tror Nordskrenten borettslag har foretatt enkelte stikkprøver i borettslaget.

18. Kjenner du til om sameiet/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag? Nei - Kommentarer: Kjenner ikke til det. Borettslaget har i de siste tolv årene, for meg, fremstått som et særdeles veldrevet borettslag med en trygg økonomi.

20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Dette er en leilighet med en god planløsning og mange rom. Den er i tillegg lettdrevet. Det er lite eller ingen støy fra naboer. Det har forekommet at jeg ha merket naboens røyklukt.Når det skjer må jeg be de lukke igjen eller gjøre dette på den andre siden av blokken. De er klar over problematikken.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 900 000,- (Prisantydning)
59 142,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 959 142,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
12 319,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 971 461,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 7 187,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Andreas AlvenesBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017 m/protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1253 Lusetjernveien 82
1253, Lusetjernveien 82
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Lusetjernveien 82
1/33
Lukk
4