Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
UNIK PERLE I PRISBELØNNET BYGÅRD SENTRALT PÅ NORDSTRAND: Påkostet og modernisert. Hage m/terrasse. To parkeringsplasser.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Nordstrandveien 32C presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/ Boa Eiendomsmegling Nordstrand.Unik perle i prisbelønnet bygård sentralt på Nordstrand.Denne leiligheten disponerer en romslig hageparsell med stor platting.Interiørbilder
Interiørbilder

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

InteriørbilderInteriørbilderEn svært attraktiv og familievennlig 4-roms leilighet over to plan.Et herlig uteareal til glede for hele familien!InteriørbilderInteriørbilderInteriørbilder1. etasje: Entre/trappegang, omkledningsrom, bad, stue/kjøkken, wc. Liten bod.I 2015 ble leiligheten gjennomgående oppusset og oppgradert.Alle hvitevarer er integrert.Innredningen er utført med lyse fronter og heltre benkeplate.Arbeidene omfattet blant annet fornying av overflater, oppgradering av baderommene og innsetting av ny kjøkkeninnredning.Takhøyden er svært luftig og måler hele 3,10m i første etasje.Kjøkkenet består av en høy innredning med rikelig av plass til oppbevaring.Etasjen er smart utformet med naturlige skiller mellom sonene.Den sosiale sonen besår av en delvis åpen løsning med stue, kjøkken og spisestue.Samme etasje inkluderer også et flott omkledningsrom.Baderommet er innredet med historiske gulvfliser og slette, lyse vegger.Entré er langstrakt og lys, svært godt opparbeidet med stor garderobeinnredning.Toalettet er ikledd mørke toner, og på den ene siden er den originale teglsteinen blitt hentet fram og bevart.InteriørbilderKjeller: Trappegang, 3 soverom, bad. Bod.InteriørbilderAlle soverommene er av gode størrelser, der det ene utpeker seg som hovedsoverom.Dette rommet er svært romslig, dekorert med lyse/tapetserte vegger. Dekorert med tapet fra Designers GuildDe to andre soverommene er også av gode størrelser, innredet i lyst og mørkt.InteriørbilderI 2015 ble alle soverommene påkostet med nye vinduer.Badet er pent uformet med store fliser på vegger og gulv.Moderne innredning og lun atmosfære som følge av varmekabler.Kort vei til nye Sæter med det meste innen servicetilbud.Leiligheten disponerer også to parkeringsplasser på bygårdens gårdsplass. Trikken tar deg ned til sentrum på få minutter.Nordstrandveien 32C har en svært sentral plassering på Nordstrand like ved Sæter Torg.Nydelig tapas rett rundt hjørnet.Et rikholdig utvalg av aktiviteter og idrettsforeninger i bydelen.Kort vei til både Ekeberg og Østmarka.Meget kort og trygg skolevei til Nordstrand skole.En kort sykkeltur unna finner du både Nordstrand Bad og andre bademuligheter.Mange aktiviteter kan også benyttes etter skoletid.
2
164
Se store bilder
Prisantydning: 9 600 000,-
Totalpris: 9 600 000,-
Primær rom: 127m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.182 Bnr.436 Snr.7 Orgnr.914416868 i Oslo kommuneKort oppsummertNordstrandveien 32C er en moderne og enestående leilighet med spennende romløsning over to etasjer. Takhøyden på hele
3.10, den flotte kjøkkensonen og den store hagen gir naturlige, stilfulle samlingspunker for gjester og familie. Leiligheten tre soverom, to bad, ekstra toalett og walk-in closet.

I 2015 ble leiligheten fullstendig oppusset og oppgradert i forbindelse med at bygården ble ombygd. Det omfattet blant annet fornying av alle overflater, nye baderom og nytt kjøkken. I tillegg har innvendige flater blitt malt opp igjen i 2018, og soverom, samt entré og gang nede i 2019.

Seksjonen disponerer en stor hage med luftig og vakkert utsyn mot eplehagen til Nordstrandshuset og Agnes Thorsens plass. Et fantastisk uterom med gode solforhold, en stor terrasseplatting og oppleves stille og tilbaketrukket. Nordstrandveien 32 er en historisk perle på Nordstrand. Her hadde Edvard Munch sin faste lege og man kan fortsatt se de tykke og solide veggene til bank hvelvet fra da det var bank her.

Fra Nordstrand Blad:
Miljøprisen til Nordstrand Vel 2015 gikk til det nyrehabiliterte bygget i Nordstrandveien 32. NORDSTRAND:
På årsmøtet til Nordstrand Vel den 15. april tildeles eierne av Nordstrandveien 32 årets miljøpris. Begrunnelsen er at renoveringen av bygget er utført på en antikvarisk forbilledlig måte, i henhold til vedtektene for miljøprisen.
- Dette har en viktig miljøskapende effekt og bidrar til et godt bomiljø på Nordstrand, sier Asle Rein Henriksen, leder av Nordstrand Vel. Link: https://www.noblad.no/bolig-og-eiendom/sater/bydel-nordstrand/prises-for-rehabiliteringen/s/5-56-7121

  • Attraktiv og familievennlig 4-roms leilighet over to plan
  • Rehabilitert og påkostet i 2015, overflater malt i 2018/2019
  • Moderne kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer
  • Stor hage med terrasseplatting på ca. 22kvm
  • Gode solforhold og frodig plen
  • Leiligheten disponerer to store parkeringsplasser på felles gårdsplass
  • Bygården ble ombygd og pusset opp i
    2013-2015

Ditt nye hjemDette er en innholdsrik leilighet med gode kvaliteter og en rekke fasiliteter. I første etasje møter man en romslig sosial sone med luftig atmosfære og god takhøyde på hele 3,10m. Et flott allrom med behagelige lysforhold og flere innredningsmuligheter. Den sosiale sonen består av en delvis åpen løsning med stue, kjøkken og spisestue, som er smart utformet med naturlige skiller.

Kjøkkeninnredningen er fra 2015 og består av en høy innredning med rikelig av plass til oppbevaring. Innredningen er utført med lyse fronter og heltre benkeplate. Alle hvitevarene er integrerte og inkluderer induksjonstopp av bred modell, stekeovn og vaskemaskin samt kjøle- og fryseskap. På enden av kjøkkenet mot stuen strekker benkeplaten seg noe utover underskapene og utgjør en ypperlig spisesplass for morgenfrokosten.

Samme etasje inkluderer også et flott walk-in-closet, et romslig baderom og en langstrakt entré med tilhørende toalettrom. Walk-in-closet har inngang fra stuesonen og er pent innredet med rikelig av oppbevaringsplass til klær og tilbehør. Flere av hyllene er belyst, og den gode plassen gjør det enkelt å opprettholde en ryddig atmosfære.

Baderommet er innredet med marokkanske gulvfliser og slette, lyse vegger. Baderomsmøblene er moderne og inkluderer både servant, toalett og dusj. Dusjsonen er belagt med natursten som harmonerer pent med det mørke mønsteret i gulvet.

Entréen er langstrakt og lys, svært godt opparbeidet med stor garderobeinnredning. Garderobeskapene oppleves som lite dominerende, men byr allikevel på rikelig med oppbevaringsplass. Innerst finner man det separate toalettrommet med tilhørende servant på yttersiden. Toalettet er ikledd mørke toner, og på den ene siden er den originale teglsteinen blitt hentet fram og bevart.

Kjelleretasjen er forbeholdt soveromsavdelingen, et romslig baderom og en bod. Alle soverommene er av gode størrelser, der det ene utpeker seg som hovedsoverom. Dette rommet er svært romslig, dekorert med lyse/tapetserte vegger. De to andre soverommene er også av gode størrelser, innredet i lyst og mørkt. I 2015 ble alle soverommene påkostet med nye vinduer.

Badet er pent uformet med store naturstensfliser på vegger og gulv, moderne innredning og lun atmosfære som følge av varmekabler. Innredningen er omfangsrik og inkluderer dusjnisje, innebygd badekar, toalett og to heldekkende servanter samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg er det ekstra oppbevaringsplass i høyskapene. Et flott rom å starte dagene på med alle de fasiliteter man skulle ønske.

Leilighetens hageparsell er et herlig sted å tilbringe tid i sommerhalvåret. Den gode plassen gjør hagen til et ypperlig sted både for grillmiddager, hagefester og avslapning samt lekeområde for familiens yngste. Uteplassen er pent opparbeidet med plen og beplantning i tillegg til en romslig markterrasse i hjørnet. Solforholdene er gode og man får virkelig utnyttet de vakre sommerdagene til det fulle. Leiligheten disponerer også to parkeringsplasser på bygårdens gårdsplass.EierbrøkSeksjonsbrøk: 131/791Innhold1. etasje: Entre/trappegang, walk-in-closet, bad, stue/kjøkken, wc, liten bod. Kjeller: Trappegang, 3 soverom, bad. Bod.

Leiligheten disponerer også en stor hageparsell med terrasseplatting på ca. 22kvm.Beliggenhet og nærområdetNordstrandveien 32C har en svært sentral plassering på Nordstrand like ved Sæter Torg. Her finner du koselige småforretninger og flere hyggelige spisesteder som Espresso House, Kaffebrenneriet, Joe and the Juice, Egon og Samson som også har kveldsåpent. MENY ligger også her og har blant annet god ferskvaredisk, og Rema 1000 er også like ved. Om du vil unne deg noe spesielt, er det heller ikke langt bort til den velrenommerte delikatesseforretningen Jacobs på Holtet.

Det er kort vei til en rekke barnehager og skoler for alle trinn i nærområdet. Nordstrand Skole ligger på andre siden av Nordstrandveien og har trinn fra
1. til
7. klasse.

Sommerstid er nærheten til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss. Ta gjerne kveldsbadet på Nordstrand Bad eller sykle til Katten som ligger innenfor kort avstand. Ulvøya og Skinnerbukta på Malmøya er andre populære badesteder i nærheten, og legger du turen sydover kommer du straks til herlige plasser som Hvervenbukta og ærverdige Ingierstrand Bad.

Veien er kort også ut til de store friluftsområdene i Østmarka som er ypperlige for utflukter året gjennom. På få minutter kommer du ned til Østmarka og Ljanselva. Klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet, idylliske Nøklevann og Østensjøvannet er alle ypperlige for utflukter i hverdagen eller helgene, med eller uten ski på beina.

På Ekeberg finner du fine turområder for løping og søndagsturer i roligere tempo. Her er det lysløype med oppkjørte skispor når forholdene tillater vinterstid. Det er for øvrig også kort avstand til områdets lokale alpinbakke Sloreåsen med tilknytning til Ljan IF/Ljan Alpint. For innendørs trening er EVO det nærmeste treningssenteret på Sæter, Best Helse på Holtet og i tillegg SATS ELIXIA på både Lambertseter og Karlsrud.

Fra trikkestoppene på Sæter kan man ta linjene 18 og 19 ned til Jernbanetorget på 19 minutter. Alternativt kan du velge 74-bussen med omtrentlig like lang reisetid. Med bil får du enkel og kort vei til sentrum enten via Mosseveien eller E6/Ringveien.TomtAreal: 1 175 kvm. Eierform: Fellestomt for sameiet hvorav seksjon nr.7 disponerer eksklusivt en inngjerdet del av denne.Parkering2 parkeringsplasser medfølger seksjon
7. Styreleder opplyser at det er mulighet for å sette opp el-billader. Dette bekostes av seksjonseier.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Leilighetsbygg i mur- og trekonstruksjoner. Såler, antar fundamentert til komprimerte/faste masser. Grunnmur i teglstein. Yttervegger i hulmurkonstruksjoner som er pusset. Vinduer med enkle glass med varevinduer og vinduer i kjeller som har isolerglass. Trebjelkelag som etasjeskillere samt støpt kjellergulv på komprimerte masser. Valmtak i trekonstruksjon som er tekket med glassert takstein. Seksjon nr 7 disponerer hageparsell med terrasseplatting på ca 22 kvm. foran leiligheten. Yttervegger i kjeller er innvendig foret ut med treverk og isolert. Dette ansees det for å være en utsatt konstruksjon i den grad man ikke får inspisert bakenforliggende materialer - kombinert med fundamentering på fjell. Vinduer i
1. etasje med enkle glass med varevinduer. Vinduer i kjeller med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering fra trappegangen, døren er blendet.Overflater og innredningGulv: Gulv med 1-stavs parkett, naturstein og fliser. Innervegger: Vegger med malte flater, tapet, teglstein, naturstein og fliser. Himling: Himlinger med malte flater.

Kjøkken: Høy kjøkkeninnredning med folierte fronter som er montert i åpen løsning med stuen og med spiseøy. Heldekkende kjøkkenbeslag og heltre benkeplate. Avtrekksvifte i stålhette med kullfilter. Integrert induksjonstopp (bred modell), stekeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap.

Bad
1. etasje: Dusjbad med servant, underskap, speilskap, veggmontert wc og 2 svingbare dusjvegger. Rommet har avtrekksvifte.

Bad kjeller: Bad med 2 heldekkende servanter, underskap, veggmontert wc, innbygd badekar og dusjnisje. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i egen nisje. Rommet har avtrekksvifte.

Toalett: Separat toalett med veggmontert wc samt servant i entreen. Rommet har ikke avtrekksventil.OppvarmingVarmekabler ved entre i
1. etasje og begge badegulvene. Det er varmefolie under alle parkettgulv. Det er varmepumpe luft-til-luft som er montert i stuen.Vei, vann og avløpOffentlig og privat vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat stkkvei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1.etasje: 65 kvm. U.etasje: 66 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Entre/trappegang, omkledningsrom , dusjbad, stue/kjøkken, wc. Underetasje: Trappegang, 3 soverom, bad.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til byggeområde for bolig, forretning/kontor/bevertning/underj. garasjeanlegg. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul liste fra Byantikvaren i Oslo). Vern: Vernet etter Plan- og bygningsloven, vernedato: 9/10/2004.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17

Pågående byggesaker i området: Saksnummer 201215297. Nordstrandveien 30 - Tilbygg til forsamlingssal.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFelleskostnad er kr. 3 275,- pr. mnd. pr.04.06.2019 i følge mail fra styret som dekker blant annet: Forsikring av bygg, strøm fellesareal, Altibox/kabel-tv, noe utvendig vedlikehold, kommunale avgifter, Anticimex, regnskapsførsel og vedlikeholdsfond.

Pr. i dag håndterer styreformannen i sameiet felles fakturaer og fører et enkelt regnskap.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldIngen gjeld registrert for sameiet pr. 04.06.2019LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 1 689 781,-
Som sekundærbolig: kr. 6 083 212,-ForsikringForsikret i IF Skadeforsikring, med polisenummer: 1621692.1.2. Betales gjennom felleskostnader.

Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettSameiet Nordstrandveien 32 består av i alt 7 seksjoner, hvorav 1 næringsseksjon.

Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med org nr 914 416 868 og Sinus AS fører regnskap for sameiet.

Bygning ble ferdigstillet i 1923 som bank/kontor + boliger. Bygget ble i
2013-15 ombygd og med endret inndeling slik at det kunne etableres flere leiligheter samt at det samtidig ble gjennomført en fullstendig rehabilitering, utvendig og innvendig.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest / Exdok (attestert) utstedt 1925. Følger vedlagt. Bruksendring del av
1. etasje og kjeller til leilighet - Ferdigattest - 2015. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Eiendommen sokner til Nordstrand skole og Nordseter skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Dyrehold er tillatt.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser:

1921/920468-1/105 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST 01.06.1921
:Knr:0301 Gnr:182 Bnr:472
OVERFØRT FRA: 0301-182/436/0/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1923/993384-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 20.07.1923
Bestemmelse om gjerde OVERFØRT FRA: 0301-182/436/0/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1955/9035-1/105 SKJØNN TINGLYST 06.07.1955
Dok. tgl. m/dbnr. 9035 - 9052
OVERFØRT FRA: 0301-182/436/0/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/460130-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 27.05.2015
BELØP: PANTHAVER:NORDEA BANK ABP FILIAL I NORGE Org.nr: 920058817

Grunndata:

2015/267665-1/200 RESEK/DELING AV SEKSJON TINGLYST 25.03.2015
SNR: 1
FORMÅL: Næring TILLEGSDEL: Bygning SAMEIEBRØK: 354/791
SNR: 7
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 131/791

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 01.04.2019 og tilstandsrapport datert 04.06.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Hele bygget ble drenert ila 2014/15

3.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Før jeg flyttet inn, så vet ikke spesifikt navn på firma.

9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: Infratek Elsikkerhet AS

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Lysmester'n AS

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja

10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Ved bygging/rehabilitering. Solveien Eiendom AS

10.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Var før jeg flyttet inn, så kan ikke redegjøre detaljert, men vet at det er mange nye rør og røranlegg som går rør i rør.

14. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, e.l.? Ja - Redegjør for dette: Opplegg for å lage hybeldel med egen inngang ved å bygge en lettvegg (med dør i veggen for å ha det godkjent) i stuedelen. Det er lagt tilrette med rør/strøm og eget el anlegg til hybelkjøkken der det nå er walk-in closet, samt bad med marokkanske fliser. Det var hybel utleie med hems i den delen inntil Januar 2017. Det er også opplegg til eget TV/internett uttak fra VIKEN. Fibernett.

14.1. Er enheten godkjent for varig opphold? Vet ikke

17. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Ja - Oppgi resultat og eventuelt tiltak.: Ikke utslag på radon. Er både målt nøye før innflytting og etter. Det er i tillegg radonsperrebelegg i hele underetasjen.

20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Leiligheten disponerer 2 parkeringsplasser.

Iht. tilstandsrapport: Tilstandsgrad for vinduer med enkle glass er gitt med tanke på alder og isoleringsevne og er TG
2.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
9 600 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
240 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 600 000,-))
--------------------------------------------------------
248 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 848 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Seksjonering Vedtekter Reguleringskart m/bestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 1163 Nordstrandveien 32 C
1163, Nordstrandveien 32 C
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Nordstrandveien 32 C
1/45
Lukk
2