Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
OPPSAL: Gjennomgående, lys og romslig 3-roms med vestvendt balkong. Peisovn. Fritt utsyn. Kun 200m til buss og marka!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Vetlandsfaret 11A presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.En lys og romslig 3-roms med overbygget balkong og frodig utsyn.Balkongen er vendt mot vest.Atmosfæren er privat og planløsningen er gjennomgående.
Oppgradert i senere år med blant annet malte overflater (2015) og nye vinduer samt balkongdør (2017).

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Romslig sosial sone med gode lysforhold og luftig atmosfære.Gulvet er belagt med parkett.Kjøkkenet ligger vegg i vegg med stuen med inngang via dobbeltdører.Innredningen er stilren og pent utført med malte fronter og heltre benkeplate.Det er godt med oppbevaringsplass i over- og underskap.Innred gjerne kjøkkenet med et spisebord.Leilighetens hovedsoverom er romslig og lyst med innebygd garderobe.Garderoben inneholder rikelig med oppbevaringsplass og har smart skyvedørsfronter med speil.Soverom to er også av god størrelse med plass til både dobbeltseng, nattbord og annen innredning.Rommet er malt i en behagelig blå tone. Entréen er langstrakt og lys. Gulvet er flislagt.I 2008 ble badet modernisert og flissatt i regi av borettslaget.Dusjen har svingbare glassdører samt regn-blandebatteri.Det medfølger: 3 boder merket "3071" på henholdsvis 1,5 - 2,8 og 3,7 m², alle med hyller. Felles sykkelbod og fellesvaskeri.Solhøgda borettslag består av totalt 536 leiligheter fordelt på 16 blokker og 1 høyblokk.
3
373
Se store bilder
Prisantydning: 3 400 000,-
Totalpris: 3 559 309,-
Primær rom: 70m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.144 Bnr.1133 Andelsnr.301 Orgnr.950130156 i Oslo kommuneKort oppsummertVetlandsfaret 11A er en lys og romslig 3-roms med overbygget balkong og frodig utsyn. Atmosfæren oppleves privat og planløsningen er gjennomgående. Leiligheten har blitt oppgradert de senere år med blant annet malte overflater i 2015 og nye vinduer samt balkongdør i 2017. I 2008 ble badet oppgradert i regi av borettslaget.

 • Gjennomgående 3-roms med frodig utsikt
 • Usjenert balkong med gode solforhold
 • Peisovn i stuen, varmekabler på badet
 • Tre boder på hhv. 1,5 - 2,8 og 3,7kvm
 • Fellesvaskeri og sykkelparkering
 • Hyggelige og familievennlige fellesområder
 • Kun 200m til nærmeste bussholdeplass
 • Turstier og skiløyper i umiddelbar nærhet 
 • Stille og rolig nærområdet 
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • Rask avklaring av forkjøpsrett


Solhøgda borettslag består av totalt 536 leiligheter fordelt på 16 blokker og 1 høyblokk. Fellesarealene er frodige og pent opparbeidet med bord, benker og lekeplasser. Les mer på lagets egne hjemmeside: www.solhogda.no.Ditt nye hjemI stuen møter man en romslig sosial sone med gode lysforhold og luftig atmosfære. Her er det mange møbleringsmuligheter og plass til både sofa, stuebord og annen innredning. Den lengste veggen er malt i en trendriktig tone som står i kontrast til de øvrige og tilføyer rommet et moderne preg. Gulvet er belagt med parkett.

Fra stuen kan man trå rett ut til den romslige balkongen. Et ypperlig sted å tilbringe varme sommerdager med måltider, solbading og hyggestunder. Balkongen er overbygget og lun på ca. 8kvm, vendt mot vest. Solforholdene er gode hvor kveldssolen er mest fremtredende. 

Kjøkkenet ligger vegg i vegg med stuen med inngang via dobbeltdører. Innredningen er stilren og pent utført med malte fronter og heltre benkeplate. Det er godt med oppbevaringsplass i over- og underskap samt brede arbeidsflater til kokkelering. Veggen over benken er flislagt. 

I 2008 ble badet modernisert og flissatt i regi av borettslaget. Arbeidet omfattet blant annet legging av membran, utskiftning av sluk og oppgradering av vannrørene. Rommet er innredet med mørke gulvfliser og hvite veggfliser. Innredningen inkluderer et vegghengt klosett, servant med underskap, speilskap og opplegg for vaskemaskin. Dusjen har svingbare glassdører samt regn-blandebatteri.

Leilighetens hovedsoverom er romslig og lyst med innebygd garderobe. Garderoben inneholder rikelig med oppbevaringsplass og har smart skyvedørsfronter med speil. Den ene veggen er tapetsert med en mønstret kontrastvegg, de øvrige er lysmalte. Soverom to er også av god størrelse med plass til både dobbeltseng, nattbord og annen innredning. Rommet er malt i en behagelig blå tone.InnholdInnhold: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue. Balkong.

Det medfølger: 3 boder merket "3071" på henholdsvis 1,5 - 2,8 og 3,7 m², alle med hyller. Felles sykkelbod og fellesvaskeri.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten ligger kort fra markagrensen på Oppsal der det umiddelbare nabolaget består av borettslagets egen bebyggelse og romslige grøntområder som minner om nærheten til nettopp marka. Her vil du bo i et veletablert og familievennlig boligområde med trygg skolevei til både Godlia barneskole og Skøyenåsen ungdomsskole. På skolen er det flere lekeområder med mye boltreplass som kan benyttes utenom skoletid.

Det eksisterer et bredt tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge i nærområdet, først og fremst gjennom Oppsal Idrettsforening som blant annet organiserer fotball, håndball og basketball. Mye av aktiviteten skjer på flotte Oppsal Arena som er innenfor sykkelavstand.

Helt nye Oppsal senter er en kort sykkeltur unna og inneholder helsetilbud som lege og tannlege, Oppsalklinikken og apotek, og vil med tiden fylles med ytterligere forretninger.

Rett over gaten for senteret finner du T-banestasjon for linje 3 mellom Mortensrud og Storo som tar deg inn til Jernbanetorget på 16 minutter. I hovedgaten like ved avkjøringen til Hellerudsvingen er det holdeplass for busslinjene 76 til Helsfyr-Mortensrud og 79 Grorud-Holmlia samt 61 til Bøler. Den lokale 78 Østensjø-ringen kjører også i nærområdet.

Østmarkas omfangsrike turområder starter bare 100m unna ytterdøren og er ypperlige både for hverdagslige treningsturer og lengre utflukter i helgene. Populære utfartsmål inkluderer idylliske Nøklevann og Ulsrudvannet, legg gjerne også turen til de tallrike små og store sjøene lenger inn i marka.

Skogsveiene i marka er perfekte for en time eller to med tråkking på terrengsykkel. Når forholdene tillater vinterstid er det milevis med skiløyper å begi seg ut på. En runde rundt Østensjøvannet er også et godt alternativ til en ettermiddagstur, her er det i tillegg lysløype.TomtAreal: 36 622 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringBorettslaget har parkeringsplasser som leies ut etter evt. ventelister. Borettslaget eier i dag 154 parkeringsplasser. I tillegg leier de 19 parkeringsplasser utenfor Oppsal parkeringshus i Vetlandsveien. Det er også mulighet for leie av garasje i p-hus (Vetlandsveien ). Kontakt Oslogarasjene, tlf. 22 86 59 55).

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Yttervegger i murkonstruksjoner som utvendig er forblendet med med fasadeplater/Steni-plater. Støpte dekker som etasjeskillere. Pulttak i trekonstruksjon som er tekket med papp/folie. Fra stuen er det utgang til balkong på ca 8 kvm. Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang.Overflater og innredningGulv: Gulv med parkett, laminat og fliser. Innervegger: Vegger med tapet, malte flater og fliser. Himling: Himlinger med malte flater.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med malte fronter. Nedfelt beslag i heltre benkeplate. Avtrekksvifte med kullfilter, opplegg for oppvaskmaskin og fliser over benk. Nisje for kjøleskap.

Bad: Bad med servant, underskap, speilskap, veggmontert wc og 2 svingbare dusjvegger. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har naturlig avtrekk via ventil i underkant av kasse i himlingen.OppvarmingPeisovn i stuen. Varmekabler i badegulv, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 70 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue.Adgang til utleieIht.  vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. 01.03.2019 er kr
3.307,- pr. mnd. og dekker blant annet: Kommunale avgifter, forsikring av bygget, kabel-tv, vaktmesterordning m.m.

Herav: Felleskostnader kr.3.004,-
Kabel-tv kr.303,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 159 309,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: Handelsbanken Lånenr:83987170754
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:41.483.517,-
Restløpetid:22 år 7 md. Terminer pr år: 4
Avdragsfrihet:---
Type rente: Flytende Rente pr.01.03.19:2,00%

Bank: Handelsbanken Lånenr:83987149275
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:42.201.285,-
Restløpetid:19 år 4 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet:---
Type rente: Flytende Rente pr.01.03.19:2,00%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 9 839,- pr.3.12.18 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr 972 324,-
Som sekundærbolig: kr 3 500 367,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 87137323. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget består av 536 andelsleiligheter. Solhøgda Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 950130156, og ligger i bydel Østensjø i Oslo kommune med følgende adresse: Solberglivn 106-118
Vetlandsfaret 1-11 2-16
Vetlandsvn 54-66,70-72

Styret har kontor i Vetlandsfaret 5 A med styrevakt/kontortid annenhver mandag mellom kl. 18:00 og kl. 19:00. Styrerommet har telefon 22 27 73 58, faks 22 75 66 84 og e-post solhogda@styrerommet.net. Se borettslagets hjemmeside på www.solhogda.no for ytterligere informasjon.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter DTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1968. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Dyrehold er tillatt etter bestemte regler og kontrakt med styret i borettslaget, fattet i generalforsamlingen 30.03.1998. Alle katter og hunder skal registreres. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Borettslaget har 11 fellesvaskerier som kan benyttes fritt, (innenfor den fastsatte tiden og etter gjeldende regler).

Selger har pt. alarm (Sector alarm), avtalen kan overdras til kjøper om ønskelig.

Eiendommen sokner til Trasop skole og Skøyenåsen skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Borettslaget holder på med større løpende vedlikehold.

Strømkostnader siste 12 mnd. har vært ca. kr.10.000.-Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 14.03.2019 og tilstandsrapport datert 25.03.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Nei - Kommentarer Ikke gjort endringer de siste 10 år

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Nei - Kommentarer: Ildsted er ikke brukt de siste årene. Årsaken er at det ikke har vært behov for å fyre i tillegg til bruk av strøm.

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Nei - Kommentarer: Boder i kjeller, ikke vært noen utfordringer med fukt

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Vinduer og balkongdører skiftet i 2017. Ytterdører skiftet i 2018. (Gjelder dør ved inngangsparti, ikke dør inn til leiligheten). Balkong - tak malt, bjelker pusset og malt, samt nytt gulv 2016.

8.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: I regi borettslaget.

8.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Nei - Kommentarer: I regi borettslaget

9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: Kontroll av elektrisk anlegg i leiligheten 10.11.2009. Infratek utførte denne.

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Nei - Kommentarer: Ikke gjort endringer på elektrisk anlegg etter at jeg flyttet inn. Infratek kontrollerte anlegget i november 2009.

9.3. Kjenner du til om arbeider er utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Nei - Kommentarer: Regner med at dette spørsmålet henger sammen med det forrige ang elektrisk arbeid.

10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Nei - Kommentarer: Totalrenovering av bad i regi borettslaget i 2008. Rørrehabilitering i 2018.

20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): En borettslagsleilighet, og har vel ikke noe å tilføye ut over det som er besvart tidligere.

Iht. tilstandsrapport: Det er riss i veggflisene i den nederste raden i dusjhjørnet, uvist hva dette kommer av. Dusjen ble ved befaring skrudd på og vannet rant litt sakte til sluket. Ukjent alder på varmtvannsbereder.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 400 000,- (Prisantydning)
159 309,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 559 309,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
12 319,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 571 628,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 7 187,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 OsloBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0685 Vetlandsfaret 11A
0685, Vetlandsfaret 11A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Vetlandsfaret 11A
1/20
Lukk
3