Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ØVRE GRÜNERLØKKA: Stor 2-roms selveier med balkong. Garasjeplass. Heis. Felles takterrasse. Attraktiv beliggenhet.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Sannergata 27 B presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.En innholdsrik 2-roms leilighet med attraktive fasiliteter.Balkongen har gode solforhold fra ca. kl. 11.00 - 18.00.Innredningen er dekorativt sammensatt med flotte fargevalg.
Vestveggen er dekorert i en jordfarget kalkmaling.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Kjøkkenet har en tilbaketrukket plassering innerst i den sosiale sonen.Innredningen har en helhetlig utforming med glatte, hvite fronter og lys benkeplate.Veggen mellom skapene er flislagt.Her kan man tilberede siste finish på middagen og samtidig være delaktig i det sosiale rundt spisebordet.Leilighetens soverom er luftig og lyst.Veggene er malt i en flott mørk kalkmalingstone som står godt i stil til dagens interiørtrender.Baderommet er av god størrelse, innredet med flislagte overflater i hvitt.Rommet inneholder servant med underskap, klosett, dusj og opplegg for vaskemaskin.Fra entréen er det inngang til en stor lagringsbod.Takterrassen finner man på toppen av bygget via nabooppgangen.Her oppe møter man et flott uterom med utsikt over hustakene i byen og frodige tretopper.Dersom man foretrekker bakkeplan kan man ta turen ut i den romslige felles bakgården.Her er området opparbeidet med platting, plantekasser og platting.Bygget ble oppført i 2003 og består av i alt 24 seksjoner over fem etasjeplan.Kaffebarer rundt hvert eneste hjørne.Løkka kan servere både byens beste pizza samt verdens beste kaffe.En av byens beste burgere får du ved Vulkan.Vulkan har et rikt utvalg av spisesteder m.m.Mathallen er et Mekka for matelskere.InteriørbilderMange fine grønne lunger i nærområdet.Her kan man nyte både late dager i parken eller være aktiv i Cubaparken for eksempel.Nydelige turmuligheter langs Akerselva.Leiligheten disponerer også garasjeplass nr. 17.  og en bod merket "17" på ca. 5kvm.Godt med garderobeplass.
4
428
Se store bilder
Prisantydning: 4 250 000,-
Totalpris: 4 250 000,-
Primær rom: 51m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 1
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.227 Bnr.343 Snr.17 Orgnr.986922024 i Oslo kommuneKort oppsummertSannergata 27B er en innholdsrik 2-roms leilighet med attraktive fasiliteter. Innredningen er dekorativt sammensatt med flotte fargevalg, og leilighetens høyreiste glassvinduer slipper inn rikelig med naturlig lys gjennom dagen. Fra stuen er det utgang til hjemmets balkong som har gode solforhold fra ca. kl. 11.00 - 18.00.

Bygget ble oppført i 2003 og består av i alt 24 seksjoner over fem etasjeplan. Det medfølger en garasjeplass i felles oppvarmet kjeller, og fra oppgangen kan man enkelt ta heisen opp til leiligheten som ligger i byggets andre etasje. Helt øverst, på toppen av bygget finner man i tillegg en fantastisk takterrasse som kan benyttes fritt av beboerne.

  • Stor og lys 2-roms leilighet med sydvendt balkong
  • Heis, garasjeplass og felles takterrasse
  • Overflateoppgradert i 2017 med dekorative kontrastvegger
  • Lave felleskostnader
  • Moderne bygård fra 2003
  • Rolig internbeliggenhet, skjermet for trafikk
  • Meget sentral beliggenhet på Grünerløkka
  • Ingen forkjøpsrett
Ditt nye hjemFlytt rett inn til en romslig 2-roms leilighet med delvis åpen stue- og kjøkkenløsning samt luftig balkong. De høyreiste vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig dagslys og balkongen fungerer nærmest som en forlengelse av stuesonen. Balkongen er på ca 2kvm, vendt mot syd. Et flott sted å tilbringe tid på sommerhalvårets varmeste dager med gode solforhold fra formiddag til ettermiddag.

Leilighetens sosiale sone består av en romslig stue med gode møbleringsmuligheter. Sonen er malt i en behagelig sandfarge, med unntak av vestveggen som er dekorert i en jordfarget kalkmaling. De rett vinklene gjør det enkelt å innrede og det er god plass til både sofagruppe og spisebord.

Kjøkkenet har en tilbaketrukket plassering innerst i den sosiale sonen. Innredningen har en helhetlig utforming med glatte, hvite fronter og lys benkeplate. Den smarte plasseringen gjør at kjøkkenet oppleves nærmest som et eget rom samtidig som det er en del av den sosiale sonen. Her kan man tilberede siste finish på middagen og samtidig være delaktig i det sosiale rundt spisebordet.

Leilighetens soverom er luftig og lyst. Her møter man et pent innredet rom med behagelig romfølelse og rikelig av oppbevaringsplass. Skyvedørgarderoben ble satt inn ny så sent som i 2017 og inneholder godt med plass til klær og tilbehør. Veggene er malt i en flott mørk kalkmalingstone som står godt i stil til dagens interiørtrender.

Baderommet er av god størrelse, innredet med flislagte overflater i hvitt. Rommet inneholder servant med underskap, klosett, dusj og opplegg for vaskemaskin. Den gode plassen gir ytterligere rom for skap eller oppsett av tørketrommel. Gulvet er belagt med varmekabler.

Fra entréen er det inngang til en stor lagringsbod. Her er det godt med areal til alt fra yttertøy til sesongklær og sportsutstyr og "walk-in" muligheten gjør det enkelt å organisere tingene. Her kan det innredes med både hyller, knagger og kommode, eller eksempelvis settes inn en omfangsrik innredning fra Ikea.

Takterrassen finner man på toppen av bygget via nabooppgangen. Her oppe møter man et flott uterom med utsikt over hustakene i byen og frodige tretopper. Terrassen er innredet med moderne utemøbler og det er god plass til å ta med et par gode venner opp hit for lunsj i luftige omgivelser. Dersom man foretrekker bakkeplan kan man ta turen ut i den romslige felles bakgården. Her er området opparbeidet med platting, plantekasser og platting.EierbrøkSeksjonsbrøk: 543/42701InnholdInnhold: Entre/gang, bad, stue/kjøkken, soverom. Bod. Balkong.

Leiligheten disponerer også garasjeplass nr. 17.  og en bod merket "17" på ca. 5kvm.Beliggenhet og nærområdetSannergata 27B ligger blant fredelige kvartaler helt øverst på Grünerløkka. Her får du like kort vei ned til Løkkas puls som opp til Torshov med et til sammen rikt utvalg av kaféer, spisesteder, barer og små forretninger.

Nærmeste matbutikk er Joker og ligger kun 50 meter unna i krysset Fagerheimgata og Dælenggta. Noen få minutters gange unna ved Ringnes Park ligger også Meny med et bredt sortiment og gode råvarer. I tillegg inneholder senteret SATS ELIXIA og Ringen Kino. Alternativt kan man handle på Joker i Dælenenggata som ligger ca. like langt unna i motsatt retning. Veien er heller ikke lang bort til Kiellands Hus med blant annet Vinmonopolet.

Kjernen av Løkkas kulturelle og særegne puls er få skritt unna i kvartalene nedenfor som er spekket med etablissementer verdt gjentatte besøk, deriblant det etablerte Parkteatret rett over Olaf Ryes plass. Burger jointen Munchies er stedet for gode burgere, tilbakelent atmosfære og imøtekommende betjening. Besøk også Villa Paradiso og prøv deres steinovnspizza, og hos Tim Wendelboe på hjørnet av Fossveien får du kaffe med lidenskap på kaffebrenneriet som tar mål av seg til å være blant de beste i verden på sitt felt.

Legg også gjerne turen over Akerselva til Vulkan, ett av byens mest spennende nye prosjekter der tidligere industriområder forvandles til et mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her ligger Mathallen der spennende råvarer selges over disk på gamlemåten, samt BAR Vulkan, Døgnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba som alle inviterer til sosiale hyggestunder.

Løkka-livet er synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene, gjerne med en god bok eller noe godt å drikke sammen med gode venner. Fra leiligheten har du få minutters gange til de mange grønne lungene omkring; både Grünerhagen Park, Sofienbergparken, Birkelunden og Kuba er flotte grøntområder for å oppleve solrike dager. Grusveiene i Akerselvas grønne omgivelser er ypperlige for hverdagslige løpeturer og søndagsturer i roligere tempo.

Du tar deg enkelt til og fra leiligheten med trikkens linjer 11, 12 og 13 som stopper ved Birkelunden. Reisetiden ned til sentrum er snaue 10 minutter, i motsatt retning tar trikken deg på få minutter opp til marka med vakkert turterreng og skiløyper vinterstid.

Bussholdeplasser finner du både i Toftes gate og Sannergata, herfra går busslinje 21 som blant annet tar deg til Aker Brygge samt linje 33 til Filipstad. 30 bussen stopper rett utenfor garasjeporten og tar deg til Bygdøy/Nydalen. Nærmeste T-bane er Carl Berners plass, omlag 10 minutters gange fra leiligheten. Tar du bilen fatt kjører du enkelt ut på Ring 2 og har samtidig kort vei opp til Sinsenkrysset.TomtAreal: 1 669 kvm. Eierform: Eiet fellestomt for sameiet.ParkeringDet medfølger garasjeplass nr. 17 i lukket fellesgarasje med heisadkomst i kjeller. Garasjeanlegget er oppvarmet. Garasjeplassene er en del av fellesarealet.

Seksjonseiere som leier ut leilighet og garasjeplass skal gi beskjed til styret.

For øvrig gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til komprimerte masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene er forblendet med teglstein samt felter med utfyllende bindingsverksvegger som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer og 2-fløyet balkongdør med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering. Elementdekker som etasjeskillere. Flatt tak i trekonstruksjon tekket med papp/folie. Fra stuen er det utgang til balkong på ca 2 kvm. Heis i oppgang. Prefabrikkerte betongtrapper og malte vegger i oppgangen, inngang fra korridor.Overflater og innredningGulv: Gulv med laminat og fliser. Innervegger: Vegger med malte flater og fliser. Himling: Himlinger med malte flater/malte elementer.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med folierte fronter som er montert i delvis åpen løsning i stuen. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Avtrekksvifte, opplegg for oppvaskmaskin og plater over benken.

Bad: Bad med heldekkende servant, underskap, toalettskap, speil, wc og dusjhjørne. Rommet har mekanisk avtrekksventilasjon - som er tilknyttet avtrekksvifte på taket.OppvarmingVarmekabler i badegulvet, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 55 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, stue/kjøkken, soverom.Adgang til utleieDen enkelte sameier har full rettslig råderett over sin seksjon, herunder rett til salg, borett og pantsettelse. Ved erverv av seksjon og utleie av bruksenhet skal dette meldes til styret for registrering. Eier av seksjonen som ikke bor i bruksenheten, må melde sin egen eller kontaktpersons boligadresse til styret.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17

Det foreligger planforslag innenfor kartutsnitt. Saksnummer 201313557
Saken gjelder: Marstrandgata 10. Omregulering med sikte på å tilrettelegge for oppføring av nybygg for barnehage- og boligformål.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFelleskostnader totalt er kr. 2 115,- pr. mnd. iht. brev fra forretningsfører som dekker blant annet: Forsikring av bygg, noe utvendig vedlikehold, kommunale avgifter, garasje og kabel-TV.

Herav: Garasje kr. 650,-
Felleskostnader kr.
1.465,-

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 0,- pr.01.05.2019

Ingen lån registrert for selskapet.FellesformueKr. 15 953,- pr. 31.12.2018 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 1 088 159,-
Som sekundærbolig: kr. 3 917 372,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 86086273. Betales gjennom felleskostnader.

Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.

Generelle opplysninger om Sideros Sameie Sameiet består av 57 seksjoner. Sideros Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 986922024, og ligger i bydel Grunerløkka i Oslo kommune med følgende adresser: Sannergata 27-29
Fagerheimgata 14EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter DTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 2004. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Dyrehold: Lufting av dyr skjer under kontroll og utenom fellesarealene.

Eiendommen sokner til Grünerløkka skole og Sofienberg skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Telenor er leverandør av kabel-TV / bredbånd.

Årlig strømutgifter (Både nettleie og forbruk) har vært ca. kr.
9.500,-

Det er på årsmøte avholdt i 2019 vedtatt etablering av ladepunkt for elbil i garasjen: Sameiet bekoster felles infrastruktur til samtlige 57 parkeringsplasser i garasjen. Styret har budsjettert med kr.300.000,- til formålet. Seksjonseier bekoster selv installasjon av ladestasjon og bakplate på sin parkeringsplass. Dette bestilles av Fortum Charge & Drive. Kostnad for dette ligger i skrivende stund på kr.17.087 - kr.20.997,- eks. mva. ved umiddelbar montering. Seksjonseier betaler et påslag på kr.5.000,- til sameiet ved etablering av ladepunkt. Påslaget skal dekke nedbetaling fellesanlegget.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser: 1896/900725-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 10.11.1896
Bestemmelse om benyttelse Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-227/343
Gjelder denne registerenheten med flere

1959/514657-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 10.09.1959
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. verksted Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet OVERFØRT FRA: 0301-227/343
Gjelder denne registerenheten med flere

1974/507903-1/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST 30.04.1974
Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet OVERFØRT FRA: 0301-227/343
Gjelder denne registerenheten med flere

2003/39057-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 27.06.2003
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere

2017/127434-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 10.02.2017
BELØP: NOK PANTHAVER:DNB BOLIGKREDITT AS Org.nr: 985621551
Uomsettelig Elektronisk innsendt

Grunndata: 2003/39057-1/105 SEKSJONERING TINGLYST 27.06.2003
SNR: 17
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 543/42701
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 1 - 54.

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 08.05.2019 og tilstandsrapport datert 30.04.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Installert nytt digitalt termostat i tilknytning til varmekabler på bad

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Elmin Hajdarovic ved Oslo Elektrikere AS den 24.10.17

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Rapport

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Skiftet lamper til LED belysning i fellesarealer. Lagt dekke på betonggulv i garasje K2. Rens av ventilasjon og avløp. Skifte av motor og styringsenhet garasjeport. Skiftet automatikk ventilasjon garasje. Maling av oppganger.

8.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: LED belysning fellesarealer, utført i 2015. Dekke garasje K2, utført i 2015. Rens ventilasjon/avløp, utført av Powerclean AS i 2017. Garasjeport, utført av Industriporter AS i 2018. Ventilasjon garasje, utført av Bryn Byggklima i 2018. Maling oppganger, utført av Alfa malermester i 2018.

9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: 29.05.17, Eltel Networks AS

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Eltel Networks AS

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja

10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Rens av ventilasjon og avløp

10.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Powerclean AS i 2017

19. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Ja - Redegjør for dette: Etablering av ladepunkt for EL-bil i garasjen.

Iht. tilstandsrapport: Flislagt bad fra byggeåret (2003) som er ok.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 250 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
120 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 370 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Seksjonering Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte/protokoll for år 2018
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 0557 Sannergata 27B
0557, Sannergata 27B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Sannergata 27B
1/30
Lukk
4