Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
KVÆRNERDALEN: Nyere 3-roms leilighet fra 2017. To balkonger på hhv. 10 og 1kvm. Garasjeplass. Heis. To store boder.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Freserveien 25 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/ Boa eiendomsmegling Oslo Øst.En attraktiv og moderne 3-roms leilighet med romslig areal og to balkonger.Her kan man nyte sommerens vakre sommerdager til det fulle.Et svært luftig uterom på ca.10kvm.
Herfra ser man ut over fellesarealet mellom byggene og området rundt.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Et ypperlig sted å tilbringe tid i sommerhalvåret.Middagen tilberedes på grillen.Leiligheten har en luftig plassering i byggets femte etasje.De høyreiste vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig dagslys.Kjøkkenet finner sin rettmessige plass på rommets høyre side.Plasseringen er tilbaketrukket og den lyse innredningen harmonerer fint med resten av rommet.Leiligheten inneholder to lyse og luftige soverom.Hovedsoverommet har utgang til en luftebalkongen på ca. 1kvm.Om morgenen kan man enkel åpne døren ut og slippe frisk luft strømmende innover rommet.Soverom nr. 2 er av noe mindre størrelse enn hovedsoverommet, men har det sammen lyse preget.Baderommet er utpreget romslig, nydelig innredet med flislagte overflater og lysspotter i himlingen.Rommet inneholder servant med stort underskap, vegghengt klosett, opplegg for vaskemaskin, speil samt dusj med glassdører.Entrén er romslig og lys.Enkel adkomst med heis.Garasjeplass nr. 176 i lukket fellesanlegg medfølger.Praktisk sykkeloppbevaring.Området er flott opparbeidet med blomsterbed, sittegrupper, lys og gangarealer.Byggets arkitektur er moderne og står i stil til dagens byggetrender.I Kværnerbyen vil du bo i en helt ny bydel bygget på et gammelt industriområde med årelang historie.Fine fellesarealer for både store og små. Kort vei til barnehage.Gjennomført stil og preg på hele det nye området.Kværnerbyen er stadig i utvikling.En rekke servicetilbud rett i nærheten, og dagligvarene får du handlet rett rundt hjørnet.Kort vei ned til sentrum og det urbane liv. Her ved Oslo Mekaniske Verksted.Kaffebarer i fleng på vei ned mot sentrum. Her ved Kaffebrenneriet.Stockfleths er et annet yndet sted.Kort vei til sjøbadet på Sørenga.Operaen og resten av Oslo sentrum i gangavstand fra leiligheten.Fine turmuligheter rett i nærheten med f.eks. Byskogen og EkebergparkenTa gjerne turen også innom ærverdige Ekebergretauranten.InteriørbilderInteriørbilderInteriørbilderInteriørbilderInteriørbilderInteriørbilderInteriørbilderInteriørbilderLeiligheten disponerer også to boder på hhv. 5 og 5,3 kvm plassert i U1. Garasjeplass nr. 176 i lukket fellesanlegg.
2
259
Se store bilder
Prisantydning: 2 970 000,-
Totalpris: 5 100 000,-
Primær rom: 68m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.236 Bnr.228 Andelsnr.22 Orgnr.918391479 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en attraktiv og moderne 2-roms leilighet med romslig areal og to balkonger. Her kan man nyte sommerens vakre sommerdager til det fulle og bo godt i en lys, luftig og innholdsrik leilighet. Bygget stod innflytningsklart i 2017 og leiligheten er godt ivaretatt siden. Bilen kan parkeres på den medfølgende garasjeplassen og heisen tar deg fra enkelt fra bakkeplan og opp til leilighetens etasje.

Kværnerlia Borettslag består av totalt 130 andelsleiligheter fordelt på flere bygg. Området er flott opparbeidet med blomsterbed, sittegrupper, lys og gangarealer. Byggets arkitektur er moderne og står i stil til dagens byggetrender. Les mer om borettslaget på deres egne hjemmeside: www.kvaernerlia.no.

 • Innholdsrik og romslig 3-roms leilighet med to balkonger
 • Garasjeplass, heis og moderne fasiliteter
 • To store boder på hhv. 5 og 5,3kvm
 • Luftig takhøyde på ca. 281cm
 • Nydelig baderom med designmessig preg
 • Ekslusive italienske porselensfliser
 • Fin hvitmattlakert parkett av ask.
 • Stor sosial sone med luftig atmosfære
 • Balansert ventilasjonsanlegg og varmekabler på badet
 • Garderobeskap på begge soverom
 • Spesialtilpasset solskjerming
 • Felleskostnader på kr.3.636,- ved nedbetaling av fellesgjeld
 • Trafikkskjermet og barnevennlig bomiljø
 • Kort avstand til barnehage, skoler og offentlig kommunikasjon
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • Rask avklaring av forkjøpsrett
Ditt nye hjemLeiligheten har en luftig plassering i byggets femte etasje. De høyreiste vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig dagslys og balkongen fungerer nærmest som en forlengelse av stuesonen. Leilighetens sosiale sone består av en åpen stue- og kjøkkenløsning med luftig atmosfære og moderne uttrykk. Sonen har flere møbleringsmuligheter og rommer fint både sofagruppe og spisebord. Takhøyden er på ca. 2,8m.

Fra stuen er det direkte utgang til den største balkongen. Her ute møter man et svært luftig uterom på ca.10kvm med god plass til innredning av utemøbler. Et ypperlig sted å tilbringe tid i sommerhalvåret, gjerne med noe kaldt i glasset imens middagen tilberedes på grillen. Herfra ser man ut over fellesarealet mellom byggene og området rundt. Atmosfæren oppleves privat.

Kjøkkenet finner sin rettmessige plass på rommets høyre side. Plasseringen er tilbaketrukket og den lyse innredningen harmonerer fint med resten av rommet. Kjøkkenet består av en høy L-formet innredning med høyglansfolierte fronter og heltre benkeplate som er 4 cm tykk i Amerikansk valnøtt. Hyllen over benkeplaten er en designhylle, Abel hyllesystem fra PurNorsk på Majorstuen, og kan enkelt endres eller utvides etter eget ønske. Påkostet ventilator med ekstrautstyr. Innredningen er løftet opp ca 10cm. noe som gjør det luftig og oversiktelig å lage mat. Integrerte hvitevarer som stekeovn med  pyrolyse (selvrensende) og ekstra bred platetoppen med flere soner som gjør at matlagingen blir enklere. Oppvaskmaskin er også integrert. Den åpne løsning gjør det ekstra hyggelig å invitere venner og familie hjem på middagsbesøk. Her kan man tilberede siste finish på maten og samtidig være delaktig i det sosiale rundt spisebordet.

Leiligheten inneholder to lyse og luftige soverom. Hovedsoverommet er utpreget romslig med god plass til innredning og det er godt med lagringsplass i det store garderobeskapet. Det beste med dette soverommet er den lille luftebalkongen på ca. 1kvm som har utgang direkte herfra. Om morgenen kan man enkel åpne døren ut og slippe frisk luft strømmende innover rommet. Ta gjerne med deg morgenkaffen rett ut hit på fine sommerdager eller test dagens antrekk i friluft.

Soverom nr. 2 er av noe mindre størrelse enn hovedsoverommet, men har det sammen lyse preget. Rommet er møblert med et høyreist garderobeskap og rommer fint plass til en større seng enn dagens innredning.

Baderommet er utpreget romslig, nydelig innredet med flislagte overflater og lysspotter i himlingen. Rommet inneholder servant med stort underskap, vegghengt klosett, opplegg for vaskemaskin, speil samt dusj med glassdører. Innredningen av helstøpt komposittmaterialet fra den Danske produsenten Kuma. De italienske porselenflisenes varme gråfarge sammen med den mørke innredning skaper nærmest en spafølelse. Spottene sikrer god belysning, og gulvets varmekabler sørger for lunt gulv selv på de kaldeste vinterdagene.InnholdInnhold: Entre/gang, bad, 2 soverom, stue/kjøkken. To balkonger.

Leiligheten disponerer også to boder på hhv. 5 og 5,3 kvm plassert i U1. Garasjeplass nr. 176 i lukket fellesanlegg.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten ligger i Kværnerbyen midt mellom Vålerenga og foten av Ekebergåsen, en tilbaketrukket men samtidig svært sentral beliggenhet der sentrumskjernen er innenfor gangavstand. Her vil du bo blant gammel industrihistorie og nye, moderne leilighetsbygg.

Hverdagslige innkjøp kan du enkelt utføre på Kværnerbyens egen nærbutikk KIWI som holder åpent fra klokken 07 til 23 mandag til lørdag. Treningssenteret FitnessRoom er et utmerket alternativ for innendørs trening. På den hyggelige caféen ... piece of cake! serveres det godt bakverk, pizza, øl og vin - med mulighet for take away. Et sosialt samlingssted hvor det arrangeres både quizkvelder og konserter.

Tar du bena fatt er de koselige smågatene på både Vålerenga og Kampen innenfor kvarteret, begge kjent for sine sjarmerende samlingssteder som Smia; Vålerengas skjulte perle, samt Kampen Bistro; byens mest kjente strøkskafè.

Med sykkel tar du deg på 5 minutter ned til Bjørvika og den nye Fjordbyen, et område som er i ferd med å bli ett av byens desiderte tyngdepunkter. Her skjer utviklingen i rivende fart og nye forretninger, serveringssteder og kulturinstitusjoner kommer fortløpende på plass. Operaen er allerede vel etablert, og snart kommer både nytt hovedbibliotek og Munch-museum. Et prisverdig tilskudd er i tillegg sjøbadet ytterst på Bjørvika som på kort tid har blitt en favoritt blant både store og små.

Rekreasjonsmulighetene i nærområdet er mange og inkluderer Svartdalsparken som kryper helt inn til Kværnerbyen. Parken strekker seg oppover langs Alnaelva og er ypperlig for å gå, sykle eller løpe hele veien opp til Østmarka om du vil. Forsøk en løpetur langs Alnaelva, gjerne tidlig om morgenen når du har hele den trolske eventyrskogen for deg selv.

Veien er heller ikke lang opp til Ekeberg med turstier, ridesenter, lekeplass og oppkjørte skispor på gode vinterdager. Gå gjerne en tur i den nye skulpturparken og legg turen innom Ekebergrestauranten som har uteservering med byens råeste utsikt.

Omfangsrike Østmarka med utallige turmuligheter, skiløyper inkludert, ligger bare 10 minutter unna med bil eller 15 minutter om du tar bussen.

Busslinje 32 har utgangspunkt i Kværnerbyen og tar deg inn til Jernbanetorget på kun 6 minutter, og videre til blant annet Aker Brygge og Skøyen.

For øvrig finner du også en rekke busslinjer i nærområdet:
- Rute 34: Ekeberg Hageby - Tåsen
- Rute 70: Skullerud - Vika
- Rute 74: Mortensrud - Vika
- Rute 501: Oslo - Enebakk/Lillestrøm

Velger du å gå, tar det knappe 20 minutter til byens store kollektive knutepunkt Oslo S og bussterminalen. Alternativt kan man benytte seg av den populære bysykkel-ordningen som også gir mulighet for leie av el-sykkel.TomtAreal: 5 852 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringAndelen har bruksrett til garasjeplass nr.176 i lukket fellesgarasje i kjeller. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Mulighet for el-uttak.

Bruksretten til denne parkeringsplassen kan omsettes til andelseiere i Kværnerlia borettslag, seksjonseiere i Kværnerbyen Terrasse eller andelseiere i Kværnertoppen borettslag.

Samtlige parkeringsplasser i garasjekjelleren kan leies ut innad i Kværnerbyen.

Hvis registrert leietaker leier eller låner ut sin parkeringsplass, er denne personlig ansvarlig for at nødvendig opplæring blir gitt til ny bruker.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk i betong-, stål- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til komprimerte masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene er forblendet med teglstein samt felter med fasadeplater. Vinduer og balkongdører dør med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering. Elementdekker som etasjeskillere. Flatt tak som er tekket med papp/folie. Radiatorer og varmt vann fra fellesanlegg. Fra stuen er det utgang til balkong på ca 10 kvm., trefliser på gulvet. 1 soverom har utgang til balkong på ca 1 kvm. Heis i oppgang. Prefabrikkerte betongtrapper.Overflater og innredningGulv: Gulv med parkett og fliser. Innervegger: Vegger med malte flater og fliser. Himling: Himlinger med malte flater og male elementer.

Kjøkken: Høy kjøkkeninnredning med høyglansfolierte fronter som er montert i åpen løsning med stuen. Underlimt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate. Avtrekksvifte. Integrert induksjonstopp (bred modell), stekeovn og oppvaskmaskin.

Bad: Bad med heldekkende servant, underskap, veggmontert wc og 2 svingbare dusjvegger ved nedsenket dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin. Rommet har mekanisk avtrekksventilasjon - som er tilknyttet boligens balanserte ventilasjonsanlegg.OppvarmingVarmekabler i badegulvet. Radiatorer og varmtvann fra fellesanlegg.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 68 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, stue/kjøkken.Adgang til utleieAndelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17 og KDP-18Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererKr. 7 275,- pr. mnd. pr.01.04.19 som dekker blant annet: Kommunale avgifter, garasje, varmtvann/fyring, betjening av fellesgjeld, forsikring av bygget m.m.

Totale felleskostnader pr.01.04.2019 er kr
7.275,- pr. mnd. Herav: Garasje kr. 300,-
Felleskostnader kr.
2.662,-
Akonto oppvarming kr. 674,-
Kapitalkostnader OBOS01 kr.
3.639,-

Felleskostnadene øker ved den avdragsfrie periodens utløp.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.

Felleskostnader på kr.3.636,- ved nedbetaling av fellesgjeld.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 2 130 000,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: OBOS Lånenr: 98207596795
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total: kr. 270.947.000,-
Restløpetid: 38 år 3 mnd. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: t.o.m. 01.07.2022
Type rente: Flytende Rente pr.01.04.2019: 2,05%

Avdragsfrihet: Datoen i denne kolonnen viser til datoen for når avdrag på boligselskapets lån forfaller. Vær oppmerksom på at selskapet normalt vil starte innkreving av et høyere beløp 1 til 6 måneder før denne datoen, slik at man har penger til å betale avdraget ved forfall.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har IN-ordning. Nedbetaling er mulig to ganger i året, pr. 30.03 og 30.09.FellesformueKr. 13 796,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 1 256 360,-
Som sekundærbolig: kr. 4 522 894,-ForsikringForsikret i Tryg Forsikring, med polisenummer: 6600639. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Generelle opplysninger om Kværnerlia Borettslag: Borettslaget består av 130 andelsleiligheter. Kværnerlia Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 918391479, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse: Freserveien 19, 21, 23, 25, 27 og 29EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter CTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 2017. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett. Denne leiligheten er parallelt utlyst og vil ha en avklaring i uke 21.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Erververen har ikke rett til å bruke boligen før godkjenning er gitt eller det er rettskraftig avgjort at erververen har rett til å erverve andelen.

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Vålerenga skole og Jordal skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 10.05 2019 og tilstandsrapport datert 03.05.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja - Kommentarer: Vet ikke, men det er jo et nytt bygg så om det er et krav gjør det nok det.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 970 000,- (Prisantydning)
2 130 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 100 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
12 319,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 112 319,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 7 187,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Innkalling generalforsamling 29. april 2019
Protokoll fra årsmøte for år 2017
Innkalling/protokoll ekstraordinær generalforsamling 19.09.2017
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Energiattest Ligningsverdi Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0195 Freserveien 25
0195, Freserveien 25
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Freserveien 25
1/44
Lukk
2