Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SØYLEGÅRDEN PÅ TORSHOV: Attraktiv loftsleilighet over to etasjer. Takterrasse. Peis. God takhøyde. Idyllisk felleshage.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Brettevilles gate 33 presenteres av Didrik Ruus v/ Boa Eiendomsmegling.Leilighetens plantegning.Dette er en spennende loftsleilighet over to etasjer med luftig takterrasse og innholdsrik planløsning.Takterrassen har adkomst fra kjøkkensonen og er på ca. 8kvm.
Plasseringen på toppen av bygget gjør at atmosfæren er svært luftig.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Et fantastisk sted å invitere venner og familie hjem til.Hyggelig utsyn over takene mot felleshagen. Takhøyden måler hele 4,2m på det høyest som sammen med originale takbjelker skaper en særegen atmosfære.Stuen/spisestuen kan enkelt innredes med et langstrakt spisebord og sofagruppe.Takvinduene slipper inn rikelig med naturlig dagslys sommer som vinter.Soverommet er smart innredet med utslagbar seng som gjør at gulvarealet også kan benyttes utenom.Loftsetasjen og tredje etasje er forbundet med en karakteristisk vindeltrapp.Tredje etasje inkluderer hjemmets tre siste soverom, bad, toalettrom, entré og gang/stuesone.De doble vinduene slipper inn behagelige mengder dagslys.Alle soverommene er av gode størrelser.Rommene kan enkelt innredet med både dobbeltseng, nattbord og garderobeskap.Baderommet er innredet med dusj og servant.Dekorert med mørke gulvfliser og lyse veggfliser.Toalettrommet er delvis likt dekorert som badet, innredet med toalett og servant.Felleshagen er flott opparbeidet og innredet med både sittegrupper, plantekasser og lekestativer.Et hyggelig og veletablert bofellesskap med både hagegruppe og nanobryggeri.Tilrettelagt for beboere i alle aldre.Bakgården er en av Torshovs romsligste, med gode soner for beboerne.Bakgårdsrommet har fasiliteter som blomsterkasser, sykkelparkering og fellesgrillHer har beboerne mulighet til å plante egne grønnsaker i bakgården.Frodig gårdsrom med plass til alle.Borettslaget har et helt eget nanobryggeri. Her avbildet i aksjon på den årlige sommerfesten.Borettslaget ligger i den karakteristiske ?Søylegården? på Torshov.Søylene er et ikonisk landemerke på Torshov.Kjøkkensonen består av en stilren kjøkkeninnredning med hvite, tidsriktige fronter og heltre benkeplate01.FasadeLeilighetens første soverom ligger i loftsetasjen.
4
143
Se store bilder
Prisantydning: 7 900 000,-
Totalpris: 7 992 833,-
Primær rom: 114m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 5 / Soverom: 4
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.224 Bnr.104 Andelsnr.99 Orgnr.850200122 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en spennende loftsleilighet over to etasjer med luftig takterrasse og innholdsrik planløsning. Takhøyden måler hele 4,2m på det høyeste som sammen med originale takbjelker skaper en særegen atmosfære. Sommerhalvåret kan tilbringes på den flotte takterrassen eller i bakgårdens idylliske felleshage. 

Takterrassen har adkomst fra kjøkkensonen og er på ca. 8kvm. Her ute er det god plass til møblering, og den høytliggende plasseringen gir et hyggelig utsyn over takene mot felleshagen. 

Leiligheten har en svært sentral beliggenhet på Torshov med nærhet til flere dagligvarer, barnehager, skole, kollektivtransport og vakre grøntområder. I tillegg til de mange parkene i nærområdet finner man også Akerselvas populære tursti få hundre meter fra ytterdøren. 

Borettslaget Nordre Åsen KV IIB består av totalt 123 leiligheter beliggende i den karakteristiske Søylegården. Et hyggelig og veletablert bofellesskap med både hagegruppe og nanobryggeri. Felleshagen er flott opparbeidet og innredet med både sittegrupper, plantekasser og lekestativer. Les gjerne mer på borettslagets egne hjemmeside: www.soylegarden.no.
  • Flott loftsleilighet over to etasjer
  • Originale takbjelker, luftig atmosfære og innholdsrik planløsning
  • Takterrasse på ca. 8kvm med åpent og høytliggende preg
  • Peis i stue/kjøkken og peisovn i gangen
  • Takhøyde på loft opptil 4,2m
  • Flott bakgård med idyllisk hage, sittegrupper og lekeapparater
  • Leiligheten disponerer to boder på hhv. 4 og 8kvm 
  • Sentral beliggenhet, kort vei til servicetilbud og kollektivtransport
Ditt nye hjemI loftsetasjen møter man en svært luftig sone med takhøyde helt opp til 4,2m. Den sosiale sonen består av en åpen løsning sammensatt av stue, spisestue og kjøkken, og fra kjøkkensonen er det direkte utgang til takterrassen. I nyere tid har kjøkkenet blitt flyttet opp i loftsetasjen, og den tidligere kjøkkensonen i tredje etasje har blitt innredet som stue.

Takterrassen er et herlig uterom på ca. 8kvm, delvis overbygget. Plasseringen på toppen av bygget gjør at atmosfæren er svært luftig og man får følge av et fritt utsyn opp mot det skiftende himmelbildet. Et fantastisk sted å invitere venner og familie hjem til, både for hverdagshygge og sommerlige sammenkomster med god mat og drikke. Den romslige plassen gjør det mulig å innrede terrassen med flere utemøbler, og overbygget gir et lunt preg. 

Stuen/spisestuen kan enkelt innredes med et langstrakt spisebord og sofagruppe. Takvinduene slipper inn rikelig med naturlig dagslys sommer som vinter. Den lune murpeisen vil bidra med ekstra varme på kjølige vinterdager, og de synlige takbjelkene gir rommet et spennende preg. En herlig sosial sone med mye sjel og god romfølelse.

Kjøkkensonen består av en stilren kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter og heltre benkeplate. Her inne er lysforholdene svært gode og den direkte utgangen til takterrassen gjør det enkelt å ta med måltidene rett ut i friluft på varme sommerdager. Hvitevarene er integrerte hvor ovnen samt mikroen er plassert i riktig arbeidshøyde. 

Leilighetens første soverom ligger i loftsetasjen. Dette rommet er smart innredet med utslagbar seng som gjør at arealet også kan benyttes som lekeplass eller tv-stue på dagtid. De tre øvrige soverommene ligger i tredje etasje. 

Loftsetasjen og tredje etasje er forbundet med en karakteristisk vindeltrapp. Tredje etasje inkluderer hjemmets tre siste soverom, bad, toalettrom, entré og gang/stuesone. Etasjens soverom er alle av gode størrelser med behagelige lysforhold og luftig atmosfære. Flere av rommene vil fungere godt som hovedsoverom, og dersom det er behov kan ett enkelt innredes som kontor.

Stuedelen er en smart innredet sone for storfamilien hvor hjemmets yngste beboere kan hygge seg med vennebesøk og egne tv-ønsker.    Baderommet er innredet med dusj og servant, og toalettrommet er innredet med toalett og servant. Begge er relativt likt dekorert med mørke og lyse fliser. Baderomsgulvet er lunt som følge av varmekabler.  Innhold3. etasje: Entré, gang, bad, toalett, stue/soverom, 2 soverom og omkledningsrom.

Loft: Stue/kjøkken, soverom, en bod og en vestvendt takterrasse på ca. 8 kvm.

Leiligheten disponerer også en bod i kjeller på ca. 8 kvm og en bod på loftet på ca. 4 kvm.Beliggenhet og nærområdetTorshov blir av mange sett på som bydelen på Oslos tak, med en kultivert og stødig atmosfære, og kvartaler som preges av luftige og omfangsrike bygårder med historisk preg.

Nærmeste dagligvareforretning er Kiwi Torshov som ligger kun drøye 150 meter nedover Kyrre Grepps gate. Alternativt kan man handle på søndagsåpne Joker Sandaker som ligger et par kvartaler oppover Brettevilles gate. Et bredere utvalg finner man på Sandaker Senter. Her finner du blant annet COOP Mega, Baker Samson, Vitusapotek og ett av Vinmonopolets utsalg, i tillegg til et tilbud innenfor helse og personlig pleie. Større shoppingmuligheter venter på Storo Storsenter - en kort rusle- eller trikketur unna. Like ved storsenteret ligger også Handelshøyskolen BI.

Torshov har som én av få bydeler i Oslo fortsatt sin egen slakter i Strøm-Larsen, der tradisjoner fra helt tilbake fra 1904 holdes i hevd. Dette er også byens siste pølsemakeri med eget utsalg og vel verdt gjentatte besøk når middagene skal planlegges. 

Kun tre minutters gange unna ytterdøren finner du Åpent bakeri med god atmosfære og deilige bakverk. Etter bakeriets stengetid åpner pizzarestauranten Lofthus samvirkelag, en annerledes pizzarestaurant med vekt på god smak og nyskapning som resulterer i byens kanskje beste pizza. Veien er heller ikke lang ned til Trikkestallen med sin flotte uteservering, Never Mind Sushi eller restauranten Grisen, en hyggelig møteplass med bar og restaurant.

I det gamle Soria Moria-bygget finner du kulturhuset HVASKJER, der restauranten har vedfyrt grill, et stort ølutvalg samt vin- og cocktailbarer. Prøv deg gjerne også på dansegulvet samme sted, eller få med deg live-opplevelser på husets to konsertscener.

Tar du turen sydover til Løkka er gamle og ærverdige Parkteateret en klassiker, mens noen av byens beste drinker fås på Bar Boca. Drama og spenning får du på Ringen kino, på hjørnet av Vogts gate noen få minutters gange unna. Besøk også Vulkan, ett av byens mest spennende prosjekter der tidligere industriområder er forvandlet til et mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba inviterer her til sosiale hyggestunder.

Om en løpetur utendørs i friluft frister, er stiene som strekker seg opp og ned langs Akerselva gode alternativer og leder deg helt opp til Maridalsvannet og marka om du vil på langtur. Torshovparken og Torshovdalen er på sin side ypperlige både for roligere spasérturer og late dager i solen sommerstid. Om mer intensitet og målrettet trening er å foretrekke, kan Myrens Sportssenter være stedet, der du også finner golfsimulator og klatrevegger.

Innenfor kort radius finner man både barnehager og skole. Nordpolen barneskole ligger ca. 3 minutters gange unna, og Åsenhagen barnehage samt Espira barnehage ligger begge få hundre meter unna hjemmet.    Beliggenheten er utmerket med tanke på offentlig kommunikasjon. Her finner man trikk, T-bane, buss og flybussen i umiddelbar nærhet. Med trikken er veien rask og enkel til både Nordmarka og sentrum, og T-banen tar deg til alle deler av Oslo. TomtAreal: 374 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2021, Festeavgift: 180000

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringOrdinær gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Borettslaget leier også ut P-plasser som anskaffes etter ansiennitet i borettslaget.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Grunnmur i tegl/ naturstein. Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Yttervegger i teglstein, hulmur - utvendig slemmet. Fasadene har trekninger, ornamenter og konsoller. Yttertak i trekonstruksjon tekket med takstein. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre.Overflater og innredningGulv: Gulvflatene består av tregulv, fliser m.m. Innervegger/himling: Vegg- og takflatene består av malte overflater, fliser m.m.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter, benkeplater i heltre, rustfri oppvaskkum, ventilator med filter og integrerte hvitevarer. Fliser over benkeskap.

Bad: Dusj direkte på gulv med termostat batteri, servant og speilskap.

Toalett: Klosett, servant med kun kaldt vann og speil. OppvarmingBoligen er oppvarmet med elektriske panelovner, samt varmekabler i gulv på bad og vedovn. Fastmonterte varmekilder som var i boligen under visning medfølger.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
3. etasje: 69 kvm. Loft: 46 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
3. etasje: Entré, gang, bad, toalett, stue/soverom, 2 soverom og omkledningsrom. Loft: Stue/kjøkken og soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.ReguleringEiendommen er regulert til bolig med tilhørende anlegg ihht. reg.plan S-2255, 28.7.77. Interessenter kan få kopi av reguleringsplan ved henvendelse til megler.

Oslo kommune har vedtatt ny kommuneplan. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

Det pågår nå oppdateringer av reguleringsplanene som er berørt, men dette vil ta noe tid. I mellomtiden må alle som benytter reguleringskart fra Plan- og bygningsetaten i form av utskrifter eller en av våre innsynsløsninger kontrollere informasjonen mot den nye kommuneplanen.

Informasjon om kommuneplanen med lenker til kartinnsynsløsning finner du på: http://www.kommuneplan.oslo.kommune.no/

Bygningen er vernet som kulturminne/kommunalt listeført (tidligere Gul liste fra Byantikvaren i Oslo).Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

Beregnet Eiendomsskatt for 2018 er kr. 2416,-
Beregnet Eiendomsskatt for 2017 er kr. 2063,-

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: 4 282 pr. mnd. Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4 282,- pr. md. Herav: Renter og avdrag kr 272,-
Renter og avdrag kr 234,-
Bredbåndsavgift kr 155,-
Felleskostnader kr 3 621,-
I følge opplysninger gitt av forretningsfører. i følge brev fra forretningsfører som dekker blant annet: forsikring av bygg, vaktmestertjenester, trappevask, utvendig vedlikehold, kommunale avgifter, betaling av fellesgjeld, internett og festavgift.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 92 833,- i følge forretningsfører. Spesifikasjon av lån:

Lånenummer: 94927016359, Handelsbanken Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 28.05.2019:
2.65% pa. Antall terminer til innfrielse: 268.8
Saldo per 28.05.2019: 4 101 527
Andel av saldo: 48 412
Første termin/første avdrag: 21.12.2018 ( siste termin 21.09.2041 )

Lånenummer: 94927016367, Handelsbanken Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 28.05.2019:
2.65% pa. Antall terminer til innfrielse: 198.6
Saldo per 28.05.2019: 3 763 438
Andel av saldo: 44 421
Første termin/første avdrag: 21.12.2018 ( siste termin 21.11.2035 )

Boligselskap er ikke tilknyttet sikringsordning.

Ingen særfordelte lån: Fellesgjelden er flytende fordelt på hele arealet i boligselskapet. Ved arealutvidelser vil forholdet mellom felleskostnader, renter og avdrag forskyves for samtlige andeler/seksjoner.FellesformueKr. 44 903,- per 31.12.2018, ihht. brev fra forretningsfører, datert: 28.05.2019.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 827 322 per 04.06.19 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 6 578 357 per 04.06.19ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 81904583. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget Nordre Åsen KV II B er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 850 200 122. Borettslaget ligger i bydel Sagene i Oslo kommune og har følgende adresse: Brettevilles gate 31 - 33. Kyrre Greps gate 8 - 14. Knud Graahs gate 1 -
7. Hans Nielsens Hauges gate 36 - 42. Borettslaget består av 123 andelsleiligheter.

Utført rehabilitering i borettslaget: Tak: 1990: Takstein, lekter, papp 2001-2010: Småreparasjoner

Fasade: 1994: Oppgang 2006: Ute

Oppganger: 2014: Opprydning og innkapsling av ledninger 2016: Fjerning og branntetting av gamle baderomsvinduer i oppganger

Vann og avløp: 2002: Kondensisolering av kaldtvannsrør i kjeller 2011: Ny hovedstoppekran i Knud Graahs gate 7 2012: Nye stoppekraner på stigeledning i kjeller Knud Graahs gate 1 og 3

2015: Tv-kontroll, spyling og utbedring av lekkasjer i takrenner og nedløp

Drenering: 2003/2007: Noe drenering utført

Elektrisk anlegg: 1999: Belysning i bakgård 2009: Utbedring fellesanlegg i innvendig fellesareal 2014: Utbedring av kabling til fellesanlegg i innvendig fellesareal

Piper: 2000: Nye pipetopper 2011: Filming av piper og igangsetting av rehabilitering 2012: Piper rehabilitert med stålrør

Vinduer: 1997/1998: Vinduer i leiligheter

Dører: 1996: Porttelefoner 1996: Oppgang 1997: Leilighet 2009: Kjeller (brannklasse B60) 2009: Loft (brannklasse B60) 2010: Skiftet lås utvendig 2016: Kjeller (brannklasse B60) 2016: Loft (brannklasse B60)

Bakgård: 1996: Asfalt 1996: Gress 1996: Utforming 2004: Porter 2008: Lekestativ 2011: Beskjæring av trær 2013: Nye avfallsbrønner 2014: Planting av nye trær
2015: Installering av barnevognskjul 2016: Beskjæring av trær 2018: Nye fellesgriller

Brannteknisk utstyr: 2010: Brannalarmanlegg 2010: Sjekk av brannslukningsapparater i leiligheter 2011: Installert brannslukningsapparater i kjeller og loft

De viktigste oppgavene med hensyn til rehabilitering/vedlikehold i årene fremover er knyttet til:
- Soilrør og vannrør
- Maling av oppganger (har startet på høsten
2017 - antas ferdigstilt i 2019).
- Taket
- Utbedringer vedrørende radongass

De fleste av disse punktene inngår i budsjett for vedlikehold. Borettslaget har god økonomi og det er ikke vedtatt eller varslet økning i felleskostnader på bakgrunn av dette.

Alle som planlegger å pusse opp rom hvor det går vertikale vannrør må rehabilitere disse rørene. Kostnadene for dette dekkes av borettslaget. Se borettslagets hjemmesider for nærmere informasjon.EnergiattestMegler har utarbeidet energiattest på vegne av selger. Boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012.DiverseBoligen har følgende ferdigattester foreliggende: Ekspedisjonsdokument datert 02.02.1924 - Angående: Våningshus Ferdigattest datert 04.07.2003 - Tiltaksart: Loftsutbygging Ferdigattest datert 15.11.
2012 - Tilstaksart: Endring/reparasjon av bygningstekniske installasjoner (bytte av sluk)

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Dyrehold må søkes om til styret.

NextGenTel er leverandør av internett.

Borettslaget har en egen nettside for informasjon: http://www.soylegarden.noForhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring, datert 28.05.19 og tilstandsrapport, datert 08.06.19 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema: Selger kjøpte boligen i 2008 og har bodd i boligen siden februar 2008.

1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Ja - Redegjør for dette: Det var en lekkasje fra badet ned til naboene under. Dette må ha vært rundt 2010 og ble dekket av borettslagets forsikring. Membranen ble skiftet ut. Det har ikke vært problemer siden. i 2012 ble det også lagt inn nye soilrør fra kjøkkenet - badet og ned til kjelleren.

1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Se forrige svar.

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Det ble lagt nytt membran og nye fliser. Dette ble ordnet gjennom borettslagets forsikring.

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Det gjør det helt sikkert, da det var en forsikringssak.

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Ja - Redegjør for dette: I regi av borettslaget ble samtlige pipeløp rehabilitert med stålrør i 2012. Ellers ingen problemer.

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Ja - Redegjør for dette: Ja, det har vært problemer med fuktinnsig i kjellerleiligheten. Men min leilighet ligger i
3. og
4. etasje, så ingen problemer her. Det ble utført drenering i regi av borettslaget rundt kjellerleiligheten.

3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Se forrige spørsmål. Dette var i overgangen 2016/2017.

3.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Dette ble gjort i regi av borettslaget.

8. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Ja - Redegjør for dette: Ja, det var en lekkasje fra terrassen ned til kjøkkenet like etter av vi overtok leiligheten i 2008. Dette ble rehabilitert i regi av borettslaget og det har ikke oppstått problemer siden.

9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: El-kontroll av hele borettslaget (alle leiligheter og fellesanlegg) 2017 i regi at EL-tilsynet. Tror det var Hafslund som utførte jobben og vi gjorde alt som ble pålagt OG anbefalt. Altså en betydelig oppgradering av elanlegget i hele borettslaget.

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: I senere tid har jeg brukt Norsk Elektro AS, samme elektrikerfirma som borettslaget bruker.

9.3. Kjenner du til om arbeider er utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Min far har ordnet 1 kontakt gjennom en slags skjøteledning ordning. Ellers er alt elektrisk arbeid i leiligheten utført av elektriker.

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Deler - Spesifiser: Usikker - det må jeg sjekke. Jeg har uansett fått kvitteringer for elarbeidet.

10. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Nei - Kommentarer: Se min kommentar når det gjelder badet.

10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: I 2012 ble det lagt nye soilrør fra kjøkkenet i fjerde etasje helt ned til kjelleren.

10.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Rørleggersentralen, som borettslaget bruker som rørleggerfirma.

12. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Ja - Redegjør for dette: Loftet ble bygget ut i 2003, av forrige eier.

12.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja - Redegjør for dette: Det er søkt om dette gjennom borettslaget.

17. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Ja - Oppgi resultat og eventuelt tiltak: Borettslaget har utført radonmålinger i hele borettslaget i 2017/2018. Ingen problemer i min leilighet. (Målinger ble utført i kjellerleilighetene,
1. og
2. etasje).

18. Kjenner du til om sameiet/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag? Ja - Redegjør for dette: Det er en tvist med malerfirmaet som har pusset opp oppgangene. Det er ikke noe rettstvist ennå, men uenighet om kvalitet på maling på dører og dørkarmer.

19. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Ja - Kommentarer: Det er en gammel bygård, så det vil alltid være et vedlikeholdsbehov. Men det er god økonomi i borettslaget. Jeg vet at det er bestilt en tilstandsvurdering i regi av borettslaget, men jeg kjenner ikke til når den blir utført. Det må foretas noe utbedring på taket, men trolig ikke utskiftning av hele taket. Mer vet jeg ikke om dette.

20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
Ja Kommentar: Kranene i vasken på badet og toalettet er gamle og det drypper bittelitt inni mellom. Det har vært en rørlegger innom (fra rørleggersentralen) for å se om de kunne fikse det. Men i og med at kranene er kjøpt på Ikea, gjorde de ingenting. Det har ikke vært noe problem for meg.

Iht. tilstandsrapport: Kun tilstandsgrad 2 og 3 er tatt med i sammendraget.

Tilstandsgrad 2:
- Gulvflatene har fått tilstandsgrad
2.
- Innvendige dører. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder.
- Frittbærende dekker. De påpekte forhold er lagt til grunn ved tilstandsvurderingen.
- Bad. De påpekte forhold er lagt til grunn ved tilstandsvurderingen.

Tilstandsgrad 3: Det er ingen bygningsdeler registrert med tilstandsgrad 3 innenfor boligens omsluttende vegger.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
7 900 000,- (Prisantydning)
92 833,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 992 833,- (Pris inkl. fellesgjeld)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 787,50 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
12 919,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 005 752,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Hvis det benyttes forkjøp betales det gebyr for å benytte forkjøp, mens gebyret for evt. forhåndsvarsling faller bort.OvertagelseEtter avtale med selger.EierskifteforsikringSelger har tegnet boligselgerforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra 01.01.2004 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Eiendomsmeglerfullmektig: Didrik Ruus Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og husordensregler Årsmøtedokumenter 2019
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattester Festekontrakt Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0481 Brettevilles gate 33
0481, Brettevilles gate 33
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Brettevilles gate 33
1/32
Lukk
4