Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ELLINGSRUDÅSEN: Lys 2-roms leilighet med stor terrasse. Fritt utsyn og gode solforhold. Garasjeplass. Nyere kjøkken.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Edvard Munchs vei 51 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.3. etasje: Entre/gang, bad, stue/kjøkken, soverom. Terrasse.Terrassen er romslig med fritt utsyn og privat atmosfære.Et ypperlig sted å slappe av med en god bok og noe kaldt i glasset.
God planløsning og behagelig atmosfære.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Leilighetens sosiale sone består av en delvis åpen stue- og kjøkkenløsning med gode lysforhold.Nyere kjøkken, parkett, panelovner og overflatebehandling.Kjøkkeninnredningen er moderne og stilren med integrerte hvitevarer, profilerte fronter og kompositt benkeplate.Innred gjerne sonen med et mindre spisebord ved vinduet.Den omfangsrike innredning gir godt med oppbevaringssteder samt gode arbeidsflater til matlaging.Hvitevarene inkluderer koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, mikro og kombinert kjøl- og fryseskap.Stuesonen er romslig med gode møbleringsmuligheter.Innred etter behov og sett sammen den perfekte møbleringen til rolige kvelder og større sammenkomster.Soverommet er flott innredet med hvite vegger og himling.På høyre side står det et høyreist 4-dørs garderobeskap med speilfronter.Baderommet er innholdsrikt innredet.Her kan man starte morgenen på behagelig vis på et lunt bad med romslig plass.Innredningen er pent utformet i hvite, blå og grå toner.Entrén er lys og romslig med inngang til badet og stuen.Ellingsrudåsen Senter sameie består av totalt 38 leiligheter inkludert to næringsseksjoner.Tomten er pent opparbeidet med beplantet fellesareal, sittegrupper og lekeplass.Bomiljøet er veletablert og bilfritt.Kun 50m til T-banestasjon og matbutikkFlere flotte turområder i nærområdet.
3
313
Se store bilder
Prisantydning: 2 800 000,-
Totalpris: 2 800 000,-
Primær rom: 55m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 1
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.109 Bnr.53 Snr.17 Orgnr.897533472 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en romslig 2-roms leilighet med lys atmosfære, god planløsning og stor terrasse. Leilighetens høyreiste vindusflater slipper inn rikelig med naturlig dagslys som tilfører rommet et luftig preg. Terrassen er overbygget og lun, vendt ut mot sameiets grønne fellesareal og det frodige nærområde.

De siste årene har leiligheten blitt oppgradert med blant annet nytt kjøkken og ny en-stavs parkett i entré og kjøkken/stue samt oppgraderte overflater med ny maling og nye panelovner. I 2014 ble for øvrig vinduer og terrassedør skiftet ut i regi av sameiet.

Ellingsrudåsen Senter sameie består av totalt 38 leiligheter inkludert to næringsseksjoner. Tomten er pent opparbeidet med beplantet fellesareal, sittegrupper og lekeplass. Bomiljøet er veletablert og bilfritt.

 • Velholdt 2-roms selveierleilighet med luftig atmosfære og gode lysforhold
 • Overbygget og lun terrasse på ca. 10kvm med fin utsikt
 • Det medfølger en garasjeplass i rekke, samt gode gjesteparkeringsmuligheter
 • Nyere kjøkken, parkett, panelovner og overflatebehandling
 • Vinduer og terrassedør fra 2014
 • Leiligheten disponerer en bod merket "3009" i felles kjeller
 • Frodig felleshage med sittegrupper og sykkelparkering
 • Tilbaketrukket, stille og rolig område på Ellingsrudåsen
 • Attraktiv plassering med kort vei til servicetilbud og fine turområder
 • Kun 50m til T-banestasjon og matbutikk
 • Ingen forkjøpsrett
Ditt nye hjemFlytt rett inn til et flott hjem med god planløsning og behagelig atmosfære. Leilighetens sosiale sone består av en delvis åpen stue- og kjøkkenløsning med gode lysforhold, naturlig avdelt med halvvegg imellom. Den luftige romfølelsen er spesielt fremtredende i stuesonen der dagslyset titter rett inn gjennom flere vindusflater.

Kjøkkeninnredningen er moderne og stilren med integrerte hvitevarer, profilerte fronter og kompositt benkeplate med underlimt sort kjøkkenkum. Den omfangsrike innredning gir godt med oppbevaringssteder samt gode arbeidsflater til matlaging. Hvitevarene inkluderer koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, mikro og kombinert kjøl- og fryseskap. Innred gjerne sonen med et mindre spisebord ved vinduet.

Stuesonen er romslig med gode møbleringsmuligheter. Innred etter behov og sett sammen den perfekte møbleringen til rolige kvelder og større sammenkomster. Herfra er det direkte utgang til hjemmets terrasse. Et hyggelig uterom på ca. 10kvm med gode solforhold og fritt utsyn. Et ypperlig sted å slappe av med en god bok og noe kaldt i glasset, eller ta med middagen rett ut hit på varme sommerdager. Om solen blir for het kan man enkelt kjøre ned markisen. Terrassen er opparbeidet med plastfliser og glassrekkverk.

Soverommet er flott innredet med hvite vegger og himling, samt et høyreist 4-dørs garderobeskap med speilfronter. Det er stor plass til både dobbeltseng, nattbord og annen innredning. Atmosfæren er åpen og lys, og man får umiddelbart følelsen av å kunne sove godt i luftige omgivelser.  

Baderommet er innholdsrikt innredet med servant med stort underskap, to vegghengte skap, klosett, opplegg for vaskemaskin samt badekar med dusj. Innredningen er pent utformet i hvite, blå og grå toner. Her kan man starte morgenen på behagelig vis på et lunt bad med romslig plass.

Fellesområdet er pent opparbeidet med plen, grønne vekster og asfalterte gangarealer. Ta gjerne med lunsjen ned hit og spis ved en av sittegruppene. De litt større klesvaskene kan enkelt gjennomføres ved fellesvaskeriet om dette er ønskelig. I kjelleren finner man også felles tørkerom og to fellesboder.EierbrøkSeksjonsbrøk: 7/483Innhold3. etasje: Entre/gang, bad, stue/kjøkken, soverom. Terrasse.

Leiligheten disponerer også en bod merket "3009" i felles kjeller. I tillegg finner man fellesvaskeri, tørkerom og to fellesboder i kjeller.Beliggenhet og nærområdetEdvard Munchs vei 51 finner du i høyden på Ellingsrudåsen, et familievennlig nabolag uten gjennomgangstrafikk og med umiddelbar nærhet til Østmarka. Her vil du nyte godt av å bo i fredelige omgivelser med bilfritt bomiljø og nærbutikk innenfor fåtall skritt. Plasseringen gir rom for enkel hverdagslogisikk med både matbutikk og T-bane i umiddelbar nærhet.

Dagligvarene kan du gjerne handle på KIWI kun 50m unna, eller ved REMA1000 på andre siden av åsen. Større shoppingmuligheter er det på Metro Storsenter i sentrum av Lørenskog en kort kjøretur unna, med hele 100 butikker, spisesteder og et variert tilbud av tjenester.

Med bil tar du deg enkelt ut på Strømsveien og E6, der normal kjøretid til Oslo utenom rushtid er cirka 10 minutter og til Lillestrøm cirka 5 minutter, mens Gardermoen er innenfor 25 minutter. Med buss kan du velge mellom rutene 401, 411 og 25 fra Karihaugen til Oslo sentrum, IKEA og Lillestrøm sentrum.

Ved KIWI finner du også T-banestasjonen Ellingsrudåsen med linje 1 og 2 som tar deg inn til Jernbanetorget på cirka 23 minutter. Linje 1 går videre helt opp til Frognerseteren og er et ypperlig transportmiddel direkte ut til skiløypene i Nordmarka vinterstid.

Beliggenheten på grensen til Østmarka innebærer naturligvis også enkel og umiddelbar tilgang til de store friområdene som strekker seg langt sydover med fine badevann, fiskemuligheter og soppterreng. Et nettverk av stier og løyper er ypperlige for terrengsykling, og veien er heller ikke lang til det populære klatrefeltet ved Hauktjern.

Vinterstid kan du spenne på deg skiene rett utenfor døren og legge ut på tur i lysløypa til populære turmål som Mariholtet, Rustadsaga, Østmarksetra eller Skullerudstua, blant mange.TomtAreal: 3 270 kvm. Eierform: Fellestomt for sameiet.ParkeringDet medfølger en garasjeplass i rekke.

Om garasje: Tidlig på 80-tallet tok de sameiere som disponerte uteplass i "rekken" et privat initiativ mot OBOS og ba om å få oppføre en egenfinansiert garasjerekke. Dette ble tillatt av OBOS forutsatt at OBOS ikke skulle ha noe ansvar for vedlikehold m.v. Tregarasjene er et privat prosjekt og vedlikeholdskostnader m.m. kan påløpe.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser/fjell. Grunnmur i betong. Ytterveggene med fasadeplater eller forblendet med teglstein samt utfyllende bindingsverksvegger som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer og terrassedør med isolerglass som ble montert i 2014. Entredør med brann- og lydklassifisering. Støpte dekker som etasjeskillere. Flatt tak i trekonstruksjon tekket med papp/folie. Varmt vann fra fellesanlegg. Stuen har utgang til terrasse på ca 10 kvm. Prefabrikkerte betongtrapper som er vinylbelagt og teglsatte vegger i oppgang samt inngang fra korridor.Overflater og innredningGulv: Gulv med parkett og fliser. Innervegger: Vegger med malt panel, malte flater og fliser. Himling: Himlinger med malte flater. Malte flater med downlights i bad.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med profilerte fronter som er montert i åpen løsning med stuen. Benkeplater av kompositt med underlimt sort kjøkkenkum. Avtrekksvifte med kullfilter. Integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøl- og fryseskap.

Bad: Bad med servant, underskap, toalettskap med speil og lys, gulvmontert wc og badekar med front/endepanel og dusjvegger. Det er vann til vaskemaskin hvor avløpet går til sluk.OppvarmingVarmekabler i badegulvet, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 55 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, stue/kjøkken, soverom.Adgang til utleieSameiets styre skal underrettes om alle leieforhold.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til byggeområde for senter med boliger. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.

Styret melder om arbeid ved Frydenlund Borettslag (nabo) - Ferdigstilles 23.12.2019

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFelleskostnader kr. 2 618,- pr. mnd. i følge brev fra styret som dekker blant annet: Forsikring av bygg, driftsutgifter, vedlikehold uteareal, vask av fellesareal, kommunale avgifter, TV kanaler, rehabiliteringsfond og styrehonorar.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldIngen gjeld på seksjonen pr. 07.05.2019      

Det opplyses pr. 07.05.2019 at lånebetingelse fellesgjeld er at serielån over 25 år med 5% rente. Denne seksjonen har betalt ned sin andel gjeld av rehabiliteringslånet.FellesformueKr. 19 926,- pr.31.12.2018 iht. brev fra styret.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 716 229,-
Som sekundærbolig: kr. 2 578 425,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 82820031. Betales gjennom felleskostnader.

Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1980. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Husdyrhold er tillatt, forutsatt at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre sameiere.

Eiendommen sokner til Ellingsrudåsen. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser 1982/34263-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 09.12.1982 PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET FOR: NOK 15,000
MED PRIORITET ETTER 100% AV FØRSTE KJØPESUM Gjelder denne registerenheten med flere

2013/1106528-2/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 19.12.2013 RETTIGHETSHAVER:OSLO KOMMUNE Org.nr: 958935420
Bestemmelse om kummer o.l. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Opprinnelig tinglyst 27.05.1987 med dokumentnummer 32757. Gjeninnført etter tgl § 18. 19.12.2013 K.B.E. Gjelder denne registerenheten med flere

2013/1106528-3/200 ELEKTRISKE KRAFTLINJER TINGLYST 19.12.2013 RETTIGHETSHAVER:OSLO KOMMUNE Org.nr: 958935420
Bestemmelse om nettstasjon Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om kommunale installasjoner Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Opprinnelig tinglyst 27.05.1987 med dokumentnummer 32757. Gjeninnført etter tgl § 18. 19.12.2013 K.B.E. Gjelder denne registerenheten med flere

2013/1106528-4/200 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 19.12.2013 RETTIGHETSHAVER:OSLO KOMMUNE Org.nr: 958935420
Opprinnelig tinglyst 27.05.1987 med dokumentnummer 32757. Gjeninnført etter tgl § 18. 19.12.2013 K.B.E. Gjelder denne registerenheten med flere

2013/1106528-5/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 19.12.2013 RETTIGHETSHAVER:OSLO KOMMUNE Org.nr: 958935420
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Opprinnelig tinglyst 27.05.1987 med dokumentnummer 32757. Gjeninnført etter tgl § 18. 19.12.2013 K.B.E. Gjelder denne registerenheten med flere

2013/1106528-6/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 19.12.2013 RETTIGHETSHAVER:OSLO KOMMUNE Org.nr: 958935420
Bestemmelse om avståelse av grunn til veiutvidelse, adkomst m.m. Opprinnelig tinglyst 27.05.1987 med dokumentnummer 32757. Gjeninnført etter tgl § 18. 19.12.2013 K.B.E. Gjelder denne registerenheten med flere

2019/10661-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 02.01.2019 17:01 BELØP: NOK PANTHAVER:BN BANK ASA Org.nr: 914864445
Elektronisk innsendt Grunndata ________________________________________ 1982/34263-1/105 SEKSJONERING TINGLYST 09.12.1982 SNR: 17
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 7/483
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 38 SEKSJONER

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 06.05 2019 og tilstandsrapport datert 09.05.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. tilstandsrapport: Baderommets konstruksjon/oppbygging er ikke kjent og det antas at den er enklere enn dagens krav og metoder for utførelse.

Iht. tilstandsrapport: Rekkegarasje er ikke besiktiget.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 800 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
1 500,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
68 750,- (Dokumentavgift)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
78 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 878 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Seksjonering Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte/protokoll for år 2018
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Energiattest Ligningsverdi Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 1063 Edvard Munchs vei 51
1063, Edvard Munchs vei 51
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Edvard Munchs vei 51
1/24
Lukk
3