Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
VALLE HOVIN: Romslig og lys 4-roms leilighet. Stor, vestvendt balkong. Peis. Mulighet for parkering. Vv. inkl. i fk.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Lillebergsvingen 18 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Dette er en romslig 4-roms andelsleilighet med god planløsning og behagelig atmosfære.Innhold: Entré/gang, bad, tre soverom, kjøkken, stue. Balkong på ca. 7,5kvm.Leiligheten har en fin plassering i byggets andre etasje og inkluderer en romslig balkong på ca. 7,5kvm.
Frodig utsyn mot grøntareale.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Balkongen er vendt mot vest og har gode solforhold sommerstid. Stuen er av god størrelse og kan enkelt innredes med både sofagruppe og spisebord.Veggene er dekorert i en lys tone, og i spisestuesonen er det malt en mørk kontrastvegg som setter et moderne preg på rommet.Her kan hele familien samles til måltidene.Kjøkkenet har en separat plassering i leiligheten.Kjøkkeninnredning er omfangsrik og består av en tosidig innredning med profilerte heltre/finerte fronter og laminat benkeplate.Hvitevarene inkluderer stekeovn, platetopp, kjøleskap, oppvaskmaskin og mikro.Innred gjerne rommet med et mindre spisebord.Leiligheten inneholder tre luftige soverom.Hovedsoverommet har inngang fra stuen og de to øvrige har inngang fra entréen.De to øvrige soverommene vil passe ypperlig som barnerom.Begge malt i en lys tone, innredet med garderobeskap.Dersom man har behov for kontor kan det ene soverommet eksempelvis benyttes som dette.Baderommet ble modernisert i regi av borettslaget i 2003/2004.Rommet er delikat innredet med flislagte overflater i blått og hvitt, og stilren innredning.Lys entré med inngang til flere av leilighetens rom.Borettslaget er veletablert og inkluderer en stor tomt opparbeidet med gressplener, asfalterte gangveier og beplantning.Ensjø som ligger bare noen hundre meter sydover kan skilte med en rekke nye servicetilbud.Kort vei til Baker Hansen og fasiliteter som dagligvare, renseri, post og apotek på Fyrstikktorget
2
107
Se store bilder
Prisantydning: 4 650 000,-
Totalpris: 4 820 000,-
Primær rom: 74m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.122 Bnr.139 Andelsnr.189 Orgnr.950156384 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en romslig 4-roms andelsleilighet med god planløsning og behagelig atmosfære. Leiligheten har en fin plassering i byggets andre etasje og inkluderer en romslig balkong på ca. 7,5kvm. Balkongen er vendt mot vest og har gode solforhold sommerstid. 

Leilighetens romløsning inneholder tre soverom, stue, kjøkken og bad. Rommene er gjennomgående gode i størrelsen og har gode lysforhold. 

Lillebergsvingen 18 er en del av et veletablert borettslag, sentralt beliggende ved Valle Hovin. Fellesområdet er flott opparbeidet med store gressplener, lekeplass og sittegrupper, og rett bak borettslaget finner man Hovindammen og de mange treningsbanene tilhørende Vallhall Arena. 

  • Lys 4-roms leilighet med god planløsning
  • Vestvendt, overbygget balkong på ca. 7,5kvm
  • Varmtvann inkludert i felleskostnadene
  • Elementpeis m/vedfyring i stuen
  • Mulighet for parkering (styret fordeler plasser etter venteliste)
  • Tre kjellerboder på totalt 9,3kvm 
  • Stort fellesområde med grillplass, sittegrupper og lekeapparater
  • Kort vei til aktivitetstilbud, parker og kollektivtransport
  • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
  • Rask avklaring av forkjøpsrett
Ditt nye hjemStuen er av god størrelse og kan enkelt innredes med både sofagruppe og spisebord. Veggene er dekorert i en lys tone, og i spisestuesonen er det malt en mørk kontrastvegg som setter et moderne preg på rommet. Elementpeisen vil bidra til lun stemning på vinterstid, og balkongen fungerer nærmest som en forlengelse av stuesonen i sommerhalvåret. Gulvet er belagt med parkett. 

Balkongen er av god størrelse på ca. 7,5kvm, vendt mot vest. Overbygget gjør at uterommet oppleves lunt, og dersom en sommerskur skulle melde sin ankomst vil man være i le for denne. Den romslige plassen gjør balkongen ypperlig for både solbading og grillmidager sammen med gode venner og familie. 

Kjøkkenet har en separat plassering i leiligheten. Kjøkkeninnredning er omfangsrik og består av en tosidig innredning med profilerte heltre/finerte fronter og laminat benkeplate. Det er godt med oppbevaringsplass i over- og underskap samt de fleste hvitevarene man trenger i hverdagen. Hvitevarene inkluderer stekeovn, platetopp, kjøleskap, oppvaskmaskin og mikro. Veggen mellom skapene er flislagt. 

Leiligheten inneholder tre luftige soverom. Hovedsoverommet har inngang fra stuen og de to øvrige har inngang fra entréen. Hovedsoverommet er av god størrelse, innredet i lyse toner med tilhørende grønn-grå kontrastvegg samt en åpen garderobeløsning som er innfelt i veggen. De to øvrige soverommene vil passe ypperlig som barnerom, begge malt i en lys tone, innredet med garderobeskap. 

Baderommet ble modernisert i regi av borettslaget i 2003/2004. Rommet er delikat innredet med flislagte overflater i blått og hvitt, og stilren innredning. Innredningen inkluderer vegghengt klosett, servant med underskap, speilskap, liten vaskemaskin samt dusj. I tillegg er det montert opp to håndklestativ. Himlingen er lyssatt med halogene downlights, og det er godt med oppbevaringsplass til baderomsartikler samt pleieprodukter i skapene. 

Borettslaget er veletablert og inkluderer en stor tomt opparbeidet med gressplener, asfalterte gangveier og beplantning. Et supert sted å tilbringe tid i sommerhalvåret, gjerne med gode venner og middagen stekende på grillen. Borettslagets yngste beboere kan hygge seg ved lekeapparatene eller spille ball på de store grøntarealene. Borettslaget består av 373 leiligheter fordelt på flere blokker og rekkehus. Les gjerne med på borettslagets egne hjemmeside: www.lillebergbrl.no.InnholdInnhold: Entré/gang, bad, tre soverom, kjøkken, stue. Balkong på ca. 7,5kvm.

Tre boder i kjeller på hhv. 3,7, 3,4 og 2,2kvm. Felles sykkelbod.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten er en del av den veletablerte bebyggelsen ved Valle Hovin. Herfra er det kort vei til flotte grøntområder, inkludert de store og luftige fellesarealene mellom byggene internt på borettslagets tomt som også inkluderer egne lekeområder for barna. Gå gjerne en tur i de store parkområdene som starter allerede rett utenfor døren og omfatter den idylliske Hovindammen samt en av byens største skøytebaner vinterstid.

Dagligvarene kan du enkelt handle på Rema 1000 Hovin, COOP Mega Hasle Torg eller på søndagsåpen Joker i St. Jørgens vei. Alle ligger innfor en radius på 650m. På Hasle torget finner du også et knippe forretninger med det essensielle til hverdagen, inkludert apotek, Baker Hansen og ett av Vinmonopolets filialer. Om sulten gnager, kan du legge turen innom en av de mange spisestedene i samme område. Veien er heller ikke lang til Bryn eller Alna senter som begge inneholder matbutikker med brede sortiment.

Nærområdet inkluderer også et godt utvalg av treningssentere, inkludert Valhall Treningssenter, SATS Kampen og Fitness Xpress. En kort spasertur vestover tar deg til Tøyen der du finner flotte akebakker for de minste og ikke minst Tøyenbadet som er en av byens mest populære badehaller. 

Til Teglverket barnehage og barneskole kan man gå på få minutter. Man kan spasere hele veien gjennom nabolagets egne bebyggelse og skoleveien er derfor trygg og enkel helt fram. Både skolen og barnehagen har et relativt nyere byggeår og er moderne utformet. 

Som en del av den pågående urbaniseringen legges det samtidig til rette for kollektive reisemåter og sykkelbruk, blant annet passerer en av de fremste store sykkelveiene gjennom nabolaget mellom Groruddalen og sentrum. Til Hasle T-banestasjon er det omlag 750 meter å gå, herfra er det hyppige avganger inn til sentrum og en reisetid til Jernbanetorget på kun 8 minutter. I nærområdet passerer også busslinjene 21 til Aker Brygge og 60 mellom Tonsenhagen og Vippetangen. Velger du egen bil, får du enkel vei ut på både Ring 3 og E6.TomtAreal: 70 385 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringBorettslaget har 166 garasje- og parkeringsplasser. 5 av disse har uttak for elbil. Styret fordeler parkeringsplasser etter venteliste. Beboerparkering i gate. I tillegg er det noen kommunale el-ladeplasser i gaten. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/ mur. Støpt såle, antatt fundamentert på fast grunn eller komprimerte faste masser. Grunnmur i betong. Fasader forblendet med spekkmurt teglstein samt utfyllende bindingsverk med liggende kledning på balkonger. Vinduer og balkongdør med isolerglass fra 2010 og 2011. Brann- og lydklassifisert entrédør. Malte og sprøytelakkerte innerdører. Motstående pulttak i trekonstruksjoner antas tekket med papp/shingel.Overflater og innredningGulv: Gulv med parkett, laminat og hardplast flis på kjøkkengulv. Flislagt gulv på bad. Innervegger: Vegger hovedsakelig med malt strie og malte glatte flater. Flissatte vegger på bad. Himling: Malte himlingsflater. Malte himlingsflater.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med profilerte, heltre/finerte fronter. Laminat benkeplate med nedfelt kum i rustfritt stål. Flisfelt på vegg over benk. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter.

Bad: Flislagt baderom, skiftet sluk og montert hjelpesluk. Plastsluk med klemring. Lufteventil i himling. Luftespalte under dørblad. Servantskap med glatte fronter og heldekkende servant. Veggmontert klosett. Ingen lekkasjespalte registrert. Speil og opplegg for vaskemaskin. Dusjhjørne med skyvedører og rett front. Hjelpesluk og termostatstyrt blandebatteri.OppvarmingMurt elementpeis med innsats for vedfyring på stue. Stålplate foran (gnistfanger). Ellers elektrisk oppvarming med panelovner i stue, kjøkken, og to av tre soverom. (Hovedsoverommet og det minste rommet). Varmtvann fra sentralanlegg.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 74 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, 3 soverom, kjøkken, stue.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. 24.05.19 kr
4.783,- pr. mnd. Herav: Felleskostnader kr.4.245,-
Trappevask kr.90,-
Strøm for varmtvann kr.264,-
Lån/Renter kr.87,-
Kabel-tv kr.97,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 170 000,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: Eika Lånenr: 152039323
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total: 10.848.952,-
Restløpetid: 16 år Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.24.05.19: 2,55%

Bank: Eika Lånenr: 152039325
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:
2.374.496,-
Restløpetid: 7 år Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.24.05.19: 2,55%

Bank: Eika Lånenr: 152069581
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:
1.208.890,-
Restløpetid: 9 år 1 mnd Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.24.05.19: 2,55%

Bank: Husbanken Lånenr: 601-11417751
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:
4.932.320,-
Restløpetid: 3 år Terminer pr år: 2
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.24.05.19: 1,58%

Bank: Husbanken Lånenr: 602-11417751
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:
3.495.130,-
Restløpetid: 3 år Terminer pr år: 2
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.24.05.19: 2,48%

Bank: Husbanken Lånenr: 603-11417751 2
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total: 29.842.363,-
Restløpetid: 14 år 6 mnd Terminer pr år: 2
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Fast Rente pr.24.05.19: 3,07%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Borettslaget har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 47 976,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 1 169 541,-
Som sekundærbolig: kr. 4 210 346,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 78834433. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Lilleberg Borettslag består av 373 andelsleiligheter. Lilleberg Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 950156384, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse: Lillebergsvingen 1-25
Lillebergsvingen 2-18
Lillebergvn 2-74,1-17

Vedlikehold og rehabilitering siste 6 år (historikk): 2018 Nytt dørtelefonannlegg ble etablert hos alle blokkbeboere. Nytt låssystem hvor nøkler er skiftet ut med nøkkelbrikker. Rens og service på alle søppelbrønner. To nye vaskemaskiner ble etablert i Lillebergveien 32.

2017 Nye låsbare postkasser til alle rekkehusene Alle sentrale varmtvannsberedere i blokkene ble skiftet til OSO beredere. Oppmerking parkeringsplasser Hafslund skiftet alle strømmålere (eksternt tiltak)

2016 Vaskeriet i Lillebergveien 2 fikk ny vaskemaskin og tørketrommel. Store trær ble tatt ned i Grenseveien nedenfor støygjerdet til rekkehusene.

2015 Alle husstander fikk røykvarsler og pulver slukkeapparat. Utskifting ytterdører i rekkehusene (ble skiftet som en frivillig løsning)
Utvidet parkering med ytterligere 3 plasser for el-biler.

2013 Rekkehusene ble malt i ny farge og panel skiftet der hvor dette var behov. Nøttern: Grillplass etablert med nye benker samt dekke med duk og sand og lys. Nye lekeapparater og utvidelse av lekeplassen. Det ble plantet bærbusker Fjellet ble skurt og ryddet opp. Trær ble fjernet. Trekantplassen krysset Lillebergveien/Lillebergsvingen: Nye benker og brostein. Beplantet rundt de nye avfallstasjonene.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter DTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Alle hvitevarer på kjøkken medfølger om det er ønskelig.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1936. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Ny eier skal godkjennes av styret for å få rett til å bruke boligen.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett. Denne leiligheten er parallelt utlyst vil ha en avklaring i uke 25.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Borettslaget har avtale med Oslo Renhold om renhold av Borettslagets fellesarealer.

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Avtalen med GET går ut i 2019 og styret starter med å kartlegge tv- og internett tjenester i starten av 2019 med tanke på ny avtaleperiode.

Eiendommen sokner til Teglverket skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Det er lov å ha hund og innekatt i Lilleberg borettslag.  Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Iht. årsmøte avholdt i 2019:
- Styret utreder mulighet for støygjerde langs Grenseveien mot Lilleberg borettslag, innhenter kostnadsoverslag, sjekker ut støtteordninger, samt undersøker med blokkbeboere som bor i de lave etasjene langs Grenseveien hvordan de opplever å miste utsikt. Resultatet av denne undersøkelsen legges fram for Generalforsamlingen 2020, enten som et forslag til vedtak eller som informasjon i styrets årsmelding. -Styret i Lilleberg borettslag utarbeider rapport med kostnadsberegning ved etablering av flere ladeplasser og tar rede på eventuelle støtteordninger som finnes for utvidelse av Elbil-ladeplasser.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 06.06.2019 og tilstandsrapport datert 05.06.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Utvendig drenering og fuktsikring av 23 boligblokker/rekkehus, samt etterfølgende istandsetting av hager og grøntanlegg i 2010

3.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Steinbakken entreprenør AS

6. Kjenner du til om det er/har vært, insekter som f.eks pelsbille eller skjeggkre (herunder perlekre, sølvkre eller tilsvarende) i boligen/sameiet eller borettslaget? Ja - Redegjør for dette: Observert sølvkre på badet. Forvant ved å skru på varmekabler.

19. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Nei - Kommentarer: Inngangsdør skal skiftes og oppgangen skal pusses opp. Dette betales med borettslagets egenkapital og ikke gjennom lån.

Iht. tilstandsrapport: Boligen holder en gjennomgående normalt god standard og fremstår som greit vedlikeholdt og i generelt normalt god teknisk stand. Noe bruksslitasje. Noe forhøyede fuktverdier i dusjsone. TG 2 for fukt i dusjsonen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 650 000,- (Prisantydning)
170 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 820 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
12 319,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 832 319,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 7 187,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2018
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0662 Lillebergsvingen 18
0662, Lillebergsvingen 18
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Lillebergsvingen 18
1/24
Lukk
2