Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
NORDSTRAND: Familievennlig halvpart av tomannsbolig. Nydelig fjordutsikt. Balkong, markterrasse og hage. Strandparsell.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Vingolfveien 33A presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Nordstrand.Et innholdsrikt og familievennlig hjem med flotte uteplasser og fantastisk utsikt mot Oslofjorden.Alle uteplassene er vendt mot vest og har gode solforhold sommerstid.1. etasje: Entrè/gang, trapperom, kjøkken og stue.
Planløsningen strekker seg over to etasjer og er praktisk utformet.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

I første etasje møter man en stor sosiale sone med delvis åpen stue- og kjøkkenløsning.De gode vindusflatene skaper en lys og luftig romfølelse, og naturens skiftende fargespill titter inn gjennom vinduene.Den romslige plassen gir mange møbleringsmuligheter og gjør denne delen av hjemmet til det naturlige samlingsstedet.Her kan hele familiens samles til måltidene.Kjøkkenet har en tilbaketrukket plassering i den sosiale sonen og oppleves delvis som et eget rom.Innredningen består av en langstrakt kjøkkensone med over- og underskap samt integrerte hvitevarer.Den romslige plassen kan enkelt innredes med et mindre spisebord.Entréen er lys med innebygd garderobeskap.u. etasje: Hall m/trapp, innredet rom, vaskerom, bad, to soverom, wc.Hjemmet inneholder to lyse og luftige soverom samt et mindre omkledningsrom.Begge rommene er malt i lyse toner og har direkte utgang til markterrassen.Markterrassen er på ca. 15kvm og er et luftig uterom med direkte adkomst til hageparsellen.Her kan barna leke og hygge seg i hagen som er pent innrammet av en voksende hekk imens middagen tilberedes på grillen.Et barnevennlig uteareal til glede for hele familien.Soverom nr. 2 vil fungere ypperlig som barnerom.Innredet rom som også kan benyttes som omkledningsværelse.Baderommet er pent dekorert med flislagte overflater og innredet med moderne baderomsmøbler.Rett ovenfor badet ligger toalettrommet som er innredet med klosett og servant.Vaskerommet er hjemmets mest praktiske rom, innredet med både hyller, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.Gruslagt gårdsplass med parkeringsplass og carport.1. etasje: Entrè/gang, trapperom, kjøkken og stue.Egen tilhørende strandparsell få meter fra hjemmet.Underetasje: Hall m/trapp, innredet rom, vaskerom, bad, to soverom, wc.
3
272
Se store bilder
Prisantydning: 6 950 000,-
Totalpris: 6 950 000,-
Primær rom: 91m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.182 Bnr.1311 Snr.2 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er et innholdsrikt og familievennlig hjem med flotte uteplasser og fantastisk utsikt mot Oslofjorden. Planløsningen strekker seg over to etasjer og er praktisk utformet. Balkongen, markterrassen og hagen er alle vendt mot vest og har gode solforhold sommerstid. Et herlig hjem for hele familien!

I Vingolfveien 33A vil du bo i barnevennlige omgivelser med kort vei til alt man trenger i hverdagen. For de turglade finnes det mange rekreasjonsområder ikke langt fra ytterdøren, og den korte avstanden til fjorden gir deg flotte badeplasser i nærmest umiddelbar nærhet. Fra Nordstrand stasjon tar toget deg effektivt inn til sentrum på kun 6 minutter. 

Egen strandparsell kun få meter nede ved Oslofjorden.

 • Halvpart av tomannsbolig med vakker fjordutsikt
 • Nyere balkong på ca. 10kvm og markterrasse på ca. 15kvm
 • Flott hageparsell med privat atmosfære
 • Familievennlig planløsning over to etasjer
 • Gjennomgående store rom og gode lysforhold
 • Vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
 • Parkeringsplass og carport på ca. 23kvm
 • Egen strandparsell få meter unna.
 • Attraktivt, trafikkskjermet og barnevennlig område på Nordstrand 
 • Flere barnehager, skoler og dagligvarer i nærområdet
 • Kort vei til kollektivtransport og flotte badeplasser
Ditt nye hjemI første etasje møter man en stor sosiale sone med delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Den romslige plassen gir mange møbleringsmuligheter og gjør denne delen av hjemmet til det naturlige samlingsstedet. De gode vindusflatene skaper en lys og luftig romfølelse, og naturens skiftende fargespill titter inn gjennom vinduene.

På varme sommerdager er balkongen et ypperlig sted for måltider ute. Atmosfæren er luftig og høytliggende, og oppleves helt privat uten innsyn. Balkongen har blitt oppgradert i senere tid og er pent tillaget med trebelagt gulv og moderne glassgelender. Her ute kommer utsikten virkelig til sin rett og man får følge av et spennende utsyn mot fjordens innholdsrike havnebilde. Overbygget skaper en lun atmosfære og dersom solen skulle bli for varm kan man enkelt sveive ut markisen.    Kjøkkenet har en tilbaketrukket plassering i den sosiale sonen og oppleves delvis som et eget rom. Innredningen består av en langstrakt kjøkkensone med over- og underskap samt integrerte hvitevarer. Utformingen er stilren og klassisk utført med lyse fronter, mørk benkeplate og lyseblå mosaikkfliser på veggen mellom skapene. Den romslige plassen kan enkelt innredes med et mindre spisebord som vil utgjøre en ypperlig sitteplass for den raske morgenfrokosten.

Underetasjen inkluderer to soverom, vaskerom, omkledningsrom, bad og toalett. Baderommet er pent dekorert med flislagte overflater og innredet med moderne baderomsmøbler. Innredningen inkluderer både servant med underskap, speilskap med lys og en flott glassdusj med regn-blandebatteri. Himlingen er godt belyst med downlights og gulvets mosaikkfliser skapet et stilfullt uttrykk. Rett ovenfor badet ligger toalettrommet som er innredet med klosett og servant. 

Vaskerommet er hjemmets mest praktiske rom, innredet med både hyller, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Rommet er også en smart plass for et ekstra kjøleskap eller fryser dersom det er av behov.  

Hjemmet inneholder to lyse og luftige soverom samt et mindre omkledningsrom. Begge rommene er malt i lyse toner og har direkte utgang til markterrassen. Det ene rommet utpekes som det naturlige hovedsoverommet og er innredet garderobeskap. Garderobeskapet strekker seg fra gulv til tak og inneholder godt med oppbevaringsplass til klær og tilbehør.

Markterrassen er på ca. 15kvm og er et luftig uterom med direkte adkomst til hageparsellen. En flott terrasse med god boltreplass til både festmåltider og avslappende sommerkvelder i godt lag. Her kan barna leke og hygge seg i hagen som er pent innrammet av en voksende hekk imens middagen tilberedes på grillen. Et barnevennlig uteareal til glede for hele familien.EierbrøkSeksjonsbrøk: 102/282InnholdLoft: Lagringsloft:
1. etasje: Entrè/gang, trapperom, kjøkken og stue. u. etasje: Hall m/trapp, innredet rom, vaskerom, bad, to soverom, wc.

Balkong på ca 10kvm, markterrasse på ca 15kvm og hageparsell. Praktisk utebod under carport.Beliggenhet og nærområdetVingolfveien 33A har en svært familievennlig beliggenhet på attraktive Nordstrand kun 10 minutters gange unna Sæter Torg. Området er veletablert og består for det meste av eneboliger, tomannsboliger og villabebyggelse. Den korte veien til barnehager og skoler gjør plasseringen spesielt attraktiv for barnefamilier, og den effektive reiseveien med tog inn til sentrum er svært praktisk i hverdagen. 

På Sæter Torg finner du koselige småforretninger og flere hyggelige spisesteder som Espresso House, Kaffebrenneriet, Joe and the Juice, Egon og Samson som også har kveldsåpent. MENY ligger også her og har blant annet god ferskvaredisk, og Rema 1000 er også like ved. Om du vil unne deg noe spesielt, er det heller ikke langt bort til den velrenommerte delikatesseforretningen Jacobs på Holtet.

Nordstrand Skole og Steinerskolen ligger begge ved torget, imens Bråten barnehage ligger ca. 600m fra hjemmet i motsatt retning. Nordstrand skole har trinn fra
1. til
7. klasse og har som mål å tilby et inkluderende og trygt skolemiljø med høy faglig standard.    Sommerstid er nærheten til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss. Ta gjerne kveldsbadet på Nordstrand Bad eller sykle til Katten som ligger innenfor kort avstand. Ulvøya og Skinnerbukta på Malmøya er andre populære badesteder i nærheten, og legger du turen sydover kommer du straks til herlige plasser som Hvervenbukta og ærverdige Ingierstrand Bad.

Veien er kort også ut til de store friluftsområdene i Østmarka som er ypperlige for utflukter året gjennom. På få minutter kjører du ned til Østmarka og Ljanselva. Klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet, idylliske Nøklevann og Østensjøvannet er alle ypperlige for utflukter i hverdagen eller helgene, med eller uten ski på beina.

På Ekeberg finner du fine turområder for løping og søndagsturer i roligere tempo. Her er det lysløype med oppkjørte skispor når forholdene tillater vinterstid. Det er for øvrig også kort avstand til områdets lokale alpinbakke Sloreåsen med tilknytning til Ljan IF/Ljan Alpint. For innendørs trening er EVO det nærmeste treningssenteret på Sæter, Best Helse på Holtet og i tillegg SATS ELIXIA på både Lambertseter og Karlsrud.

Fra trikkestoppene på Kastellet stasjon eller Sæter kan man ta linjene 18 og 19 ned til Jernbanetorget på 19 minutter. Alternativt kan du velge 74-bussen med omtrentlig like lang reisetid eller en raskere reisevei med tog fra Nordstrand stasjon. Med bil får du enkel og kort vei til sentrum enten via Mosseveien eller E6/Ringveien.TomtAreal: 750 kvm. Eierform: Fellestomt for sameiet.

Hver seksjon har eksklusiv bruksrett til sitt hageareal iht. vedtekter (markert på utomhusplan).Parkering2 parkeringsplasser på egen tomt, en i carport og en uteplass ved siden av carport. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Tomannsbolig i trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til komprimerte masser. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Etasjeskillere av trebjelkelag samt støpt plate som gulv i U. etasjen. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med betongstein. Vinduer og balkong-/terrassedører med isolerglass.Overflater og innredningGulv: Gulv med 1-stav parkett, parkett, fliser og noe mosaikk på bad. Innervegger: Vegger med malte flater, malt panel og fliser. Himling: Himlinger med malte flater og malt panel.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra 2009 med profilerte heltre og malte fronter, laminat benkeplate med keramisk nedfelt vaskekum. Glassplate på vegg over benkeplate. Ventilator i stål med kanal til yttervegg. Integrert koketopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap.

Toalett: Servantinnredning med heldekkende servant og sorte glatte fronter i høyglans. Innbygningssisterne med vegg hengt toalettskål.

Bad: Orginalt sluk uten klemring og ikke synlig membran. Servantinnredning med folierte glatte fronter i høyglans og med heldekkende servant. Speilskap med lysarmatur. Dusj med sluk i sone og termostat blandebatteri, regnfalls dusj og dusjutstyr.OppvarmingElektriske panelovner. Varmekabler på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 46 kvm. U. etasje: 45 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Entré/gang, trapperom, stue, kjøkken. U. etasje: Hall m/trapp, innredet rom, vaskerom, bad, 2 soverom, wc.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.

Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter for 2019: kr. 8 142,36
Eiendomsskatt for 2019: kr. 683,00

Beløpet deles i fire terminer.Felleskostnader inkludererDet er ingen felles kostnader i sameiet.FellesgjeldIngen gjeld oppgitt for sameiet.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr. 1 508 747,-
Som sekundærbolig: kr. 5 431 488,-ForsikringPolise er ikke oppgitt. Seksjonseier må selv tegne hus og innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettVedtekter følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1987. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Eiendommen sokner til Nordstrand skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Iht. årsmøte avholdt i 2014 (referat følger vedlagt): Det ble besluttet å plante tujahekk mellom seksjonene på hagesiden. Denne skal klippes årlig og ikke være høyere enn 150-160cmServitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser 13.01.1986 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:182 Bnr:1311 Bestemmelse om strandlinje OVERFØRT FRA: 0301-182/1311
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/997216-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 18.11.2013 BELØP: NOK PANTHAVER:DNB BOLIGKREDITT AS

Org.nr: 985621551
2013/1081195-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 12.12.2013 BELØP: NOK PANTHAVER:DNB BANK ASA Org.nr: 984851006
Uomsettelig Elektronisk innsendt

Grunndata ________________________________________ 2013/972698-1/200 SEKSJONERING TINGLYST 11.11.2013 SNR: 2
FORMÅL: Bolig TILLEGSDEL: Bygning SAMEIEBRØK: 102/282

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten. Rettigheter på andre eiendommer ________________________________________ Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 27.05 2019 og tilstandsrapport datert 08.06.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
8. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Ja - Redegjør for dette: Liten lekkasje rundt pipeløp i 2015. Utbedret av Brødrene Hansen blikkenslagerverksted AS

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Byttet terrassebord, og satt opp glassrekkverk på veranda

8.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Arbeidet er utført av Alt i glass AS v/Stian Andre Studsrød

8.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Terrrassebord lagt ved egeninnsats

9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: 18.08.
2017 - Infratek El-sikkerhet (avsluttet, alt OK)

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter:  Granberg og Nordengen AS -Byttet sikring til jordet sikring for baderom Hako Elektro AS - Bytte utvendig stikk, og montere fotocelle for utelys Elektro Experten AS - Montere el-bil lader, egen sikring 25A, og overspenningsvern.

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja

10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Comfort Lørenskog - Kristiansen & Støkket AS - Byttet reduksjonsventil 2014
Flow Meisingset VVS AS - Montert ny utekran på gårdsplass side

10.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Se over

Iht. tilstandsrapport: Badet er i fra antatt byggeåret, men er i senere år rehabilitert med mosaikk og fliser og med en konstruksjon/oppbygging som av den grunn er mangelfull i følge dagens krav og metoder for utførelse. TG 2 for alder på vinduene. TG 2 for orginalt sluk og ikke synlig membran på bad i u.etasje. Drenshull ikke observert under toalett skål. TG 2 for ikke drenshull.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
6 950 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,-))
--------------------------------------------------------
186 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 136 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Tinglyst avtale "Bestemmelse om strandlinje" Seksjonering m/utomhusplan Innkalling/protokoll sameiemøte avholdt i 2014
Vedtekter Reguleringskart m/bestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Kommunal tilknytning(vann og avløp)
Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 1170 Vingolfveien 33A
1170, Vingolfveien 33A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Vingolfveien 33A
1/28
Lukk
3